Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mετα απο 1 μηνα πειραματων με το letv x600 (Το οποιο ειναι αψογο κινητο και για αυτο θα το κρατησω ουτως η αλλως σαν δευτερο) αποφανθηκα οτι ΔΕΝ μπορω χωρις το πενακι του ΝΟΤΕ :cry:

Για αυτο και ξαναπηρα το ΝΟΤΕ 4 c (Του οποιου η τιμη επεσε τρομακτικα τις τελευταιες μερες).

Εαν θυμαστε ειχα κανει ενα ποστ που εβριζα τη σαμσουνγκ και το software της και καποιοι με ειρωνευτηκατε.

Εαν δεν ειναι ηττα για μια εταιρεια να αποφασιζω (παλι) σε νεο κινητο να ξηλωσω το official λειτουργικο, για να κανω ρουτ και να κανω τη συσκευη οπως πρεπει να ειναι , ποια ειναι ηττα ?

Εχθες το πηρα, σημερα το πρωι μου ειχε φαει 30% μπαταρια κι ενω κοιμηθηκα ολο κι ολο 6 ωρες.

Επιμενω λοιπον σε αυτο που ειχα πει, τρομερα specs, χαλια software.

Eλπιζω να μη θεωρηθω παλι προκλητικος και απειληθω με ban, την αποψη μου λεω απλα.

Το θεμα ομως είναι οτι αυτα που γράφεις είναι υπερβολικά. Δε διαφωνω μαζι σου πολυ. Στα Samsung πας κυριως για το hardware. Στο ειχα ξανα γραψει και την προηγούμενη φορα.

Αλλά και το software δεν είναι γενικά τοσο χαλια οσο το παρουσιάζεις. Παω στοιχημα εισαι ο μόνος που γραφει για - 30% μπαταρία σε idle. Οντως χανει περισσοτερο απο αλλες εταιρείες με καθαρό android, που δεν το εχουν γεμισει με ενα σωρο υπηρεσίες της Samsung που κάνουν sync οποτε γουσταρουν αλλά οχι και τοσο πολυ.

Παραπάνω αλλος γράφει το ακριβώς αντιθετο απο σενα, ποσο καλη μπαταρία εχει.

Μηπως φταιει καποια απο τις εφαρμογές σου? Εβαλες ποτε το better battery stats να δεις που οφείλεται?

Σε αλλες συσκευές βελτιωνει αρκετα το software η samsung. Το software του νοτε 4 δεν ειναι και οτι καλύτερο. Εγω που τρεχω τη ρομ του 5, εχει επιλογες να κλεισεις αρκετα πράγματα για καλυτερη μπαταρία. Ενω και το software εχει μεγαλα πλεονεκτηματα. Παιρνει θεματα που αλλάζει ολο το ui. Πραγματικά δεν εχω δει σε άλλες εταιρίες κατι τετοιο σε Τετοι βαθμο.

Το μονο που πρέπει να βελτιώσει ειναι να μπορεις να αφαιρεσεις ακομα περισσότερες υπηρεσίες χωρις ροοτ. Εκει θα παει μια χαρα και η μπαταρία.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα επιτηδες δεν ειχα κανει install τα applications που χρησιμοποιω.

Απλα ειχα καλομαθει με debloated rom και εφαγα ηττα οταν ειδα οτι σε τοσες λιγες ωρες επεσε η μπαταρια τοσο πολυ.

Ειναι κριμα πραγματικα να φορτωνεις το κινητο με τοση σαβουρα και να μη δινεις καν τη δυνατοτητα να αφαιρεθει εστω καποιος αριθμος απο αυτα τα αχρηστα apps που πνιγουν τη συσκευη.

Συμπερασματικα, και παντα μιλωντας προσωπικα, το root ειναι μονοδρομος, χωρις αυτο δεν μπορεις να κανεις...περιπου τιποτα για να βρεις την υγεια σου

Για μένα το ρουτ είναι μονόδρομος σε οποιαδήποτε συσκευή ετσι και αλλιως.. Σε καμια δεν άντεξα χωρίς ροοτ, και εχω παρει αρκετες, διαφορων εταιριων.

Κανένα νέο για ΜΜ έχουμε ή ακόμα τπτ; Δεν θυμάμαι επίσης και οι ημερομηνίες που είχαν βγει αν επιβεβαιώθηκαν και ήταν οφισιαλ!

Ειχα διαβασει πριν τα χριστουγεννα οτι το 4 θα παρει το MM πριν το νοτε5. Αλλα δεν το εχω ψαξει πιο προσφατα τι ισχυει.

Οπως και να εχει, το μονο ενδιαφερον μου προσωπικα ειναι να τη δωσουν, για να κανουν τη σωστη δουλεια οι devs στο XDA :lol:

Ειχα διαβασει πριν τα χριστουγεννα οτι το 4 θα παρει το MM πριν το νοτε5. Αλλα δεν το εχω ψαξει πιο προσφατα τι ισχυει.

Οπως και να εχει, το μονο ενδιαφερον μου προσωπικα ειναι να τη δωσουν, για να κανουν τη σωστη δουλεια οι devs στο XDA :lol:

Ειχε όντως βγει σε μια χώρα η beta mm για νοτε 4. Και μάλιστα διαμαρτυρονταν οι κατοχοι του νοτε 5, οτι αμα βγει γρηγορότερα για το 4, δεν ξανα παιρνουν Samsung. Και μονο γι αυτο, αποκλείεται να βγει γρηγορότερα για το 4. Η συγκεκριμένη beta πάντως ολοι προτείνανε να μη τη βάλουμε γιατι ειχε θεματα.

Καμια ημερομηνία δεν ειναι εγκυρη, ουτε καν αν θα την παρουμε σίγουρα.. Ποσες και ποσες φορες αναβλήθηκαν τα update.. Αν και για να βγήκε η beta, 99% θα την παρουμε.

Προσωπικά θεωρω καλυτερη λυση να βαλουμε την mm του νοτε 5.. Οτι κάνουμε τωρα με την kyubi δηλαδή..

Ειχε όντως βγει σε μια χώρα η beta mm για νοτε 4. Και μάλιστα διαμαρτυρονταν οι κατοχοι του νοτε 5, οτι αμα βγει γρηγορότερα για το 4, δεν ξανα παιρνουν Samsung. Και μονο γι αυτο, αποκλείεται να βγει γρηγορότερα για το 4. Η συγκεκριμένη beta πάντως ολοι προτείνανε να μη τη βάλουμε γιατι ειχε θεματα.

Καμια ημερομηνία δεν ειναι εγκυρη, ουτε καν αν θα την παρουμε σίγουρα.. Ποσες και ποσες φορες αναβλήθηκαν τα update.. Αν και για να βγήκε η beta, 99% θα την παρουμε.

Προσωπικά θεωρω καλυτερη λυση να βαλουμε την mm του νοτε 5.. Οτι κάνουμε τωρα με την kyubi δηλαδή..

Να μην πάρουμε ΜΜ είναι αδύνατον νομίζω.... Θα δώσει το θέμα είναι πότε; τι θα δώσει από Ν5; και αν θα πάρουμε καινούργιο TWZ;

Πέρσι πάντως η lollipop βγήκε πρώτα για το 3 & μετά για το 4.

Το ιδανικότερο θα ήταν να δώσει την Μ του 5 αυτούσια αν και δεν πιστεύω ότι θα το κάνει.

Πριν απο λίγο καιρό πάντως, εδώ στο myphone, είχα διαβάσει ένα επίσημο άρθρο-χρονοδιάγραμμα για το πότε θα αρχίσει να διανέμει η Samsung την 6.0 στα "παιδιά" της και έλεγε πως το Note 4 μέσα στον Φλεβάρη του 2016 θα αρχίσει να την παίρνει.

Μούφα;

Και κάτι άλλο ρε παλικάρια ήθελα να ρωτήσω.

1) Υποστηρίζει OTG το Note 4 τελικά; Πριν λίγο το δοκίμασα με δυο καλώδια OTG και δεν κατάφερε να διαβάσει στικάκι κανένα τους. Θέλει κάποια ρύθμιση απο κάπου στις ρυθμίσεις;

2) Στην εφαρμογή S Planner (ημερολόγιο), εφόσον την έχω συνδέσει με τον Gmail λογαριασμό μου και βλέπω μια χαρά τα γενέθλια των Gmail επαφών μου (όταν το τρέχω), γιατί δεν λαμβάνω ποτέ ειδοποιήσεις γι αυτά; Στις ρυθμίσεις του πάντως είναι τσεκαρισμένες οι ειδοποιήσεις γενεθλίων. Έχασα πρόσφατα τα γενέθλια γνωστού μου :(

1) Υποστηρίζει OTG το Note 4 τελικά; Πριν λίγο το δοκίμασα με δυο καλώδια OTG και δεν κατάφερε να διαβάσει στικάκι κανένα τους. Θέλει κάποια ρύθμιση απο κάπου στις ρυθμίσεις;

2) Στην εφαρμογή S Planner (ημερολόγιο), εφόσον την έχω συνδέσει με τον Gmail λογαριασμό μου και βλέπω μια χαρά τα γενέθλια των Gmail επαφών μου (όταν το τρέχω), γιατί δεν λαμβάνω ποτέ ειδοποιήσεις γι αυτά; Στις ρυθμίσεις του πάντως είναι τσεκαρισμένες οι ειδοποιήσεις γενεθλίων. Έχασα πρόσφατα τα γενέθλια γνωστού μου :(

Εννοείται οτι υποστηρίζει otg

Για ημερολόγιο αν θέλεις βάλε αυτό .... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.calendar

Κάθε που πάει 12 η ώρα μου βγάζει ειδοποιήσεις για τα γενέθλια!

Για το s planner μήπως δεν εχεις τσεκάρει αυτό.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160124/402ab47ff89730d12c3c197ae38b28dc.jpg

1) Υποστηρίζει OTG το Note 4 τελικά; Πριν λίγο το δοκίμασα με δυο καλώδια OTG και δεν κατάφερε να διαβάσει στικάκι κανένα τους. Θέλει κάποια ρύθμιση απο κάπου στις ρυθμίσεις; :(

Μήπως τα στικακια εχουν ntfs διαμόρφωση ή κατι παρομοιο? Φορμαρε ενα στικακι σε fat32 και ξανα δοκιμασε.

Εννοείται οτι υποστηρίζει otg

Για ημερολόγιο αν θέλεις βάλε αυτό .... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.calendar

Κάθε που πάει 12 η ώρα μου βγάζει ειδοποιήσεις για τα γενέθλια!

Για το s planner μήπως δεν εχεις τσεκάρει αυτό.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160124/402ab47ff89730d12c3c197ae38b28dc.jpg

Αυτή την επιλογή έχω (ειδοπ. γραμ. κατάστασης) που να πάρει, και πάλι δεν μου ρχονται ειδοποιήσεις :mad: Δεν έχω δοκιμάσει τις αναδυόμενες ειδοποιήσεις. Τι διαφορά έχει;

Επίσης και το Ημερολόγιο Google που δοκίμασα, που και σε αυτό μου δείχνει μια χαρά τα γενέθλια των επαφών μου στις αντίστοιχες ημερομηνίες, και πάλι δεν μου ρχονται ειδοποιήσεις καμιάς μορφής :(

Μήπως το S Planner για να δουλέψει σωστά, θέλει να έχω κάνει λογαριασμό Samsung;

Και όσο αναφορά το OTG που ρώτησα πριν, ΝΑΙ το στικάκι που δοκίμασα ήταν ntfs. Θα δοκιμάσω με άλλο σύστημα αρχείων.

Αυτή την επιλογή έχω (ειδοπ. γραμ. κατάστασης) που να πάρει, και πάλι δεν μου ρχονται ειδοποιήσεις :mad: Δεν έχω δοκιμάσει τις αναδυόμενες ειδοποιήσεις. Τι διαφορά έχει;

Επίσης και το Ημερολόγιο Google που δοκίμασα, που και σε αυτό μου δείχνει μια χαρά τα γενέθλια των επαφών μου στις αντίστοιχες ημερομηνίες, και πάλι δεν μου ρχονται ειδοποιήσεις καμιάς μορφής :(

Μήπως το S Planner για να δουλέψει σωστά, θέλει να έχω κάνει λογαριασμό Samsung;

Και όσο αναφορά το OTG που ρώτησα πριν, ΝΑΙ το στικάκι που δοκίμασα ήταν ntfs. Θα δοκιμάσω με άλλο σύστημα αρχείων.

Αν και δεν το χρησιμοποιώ, το splaner ειναι εφαρμογή της σαμσουνγκ αρα λογικα θελει λογαριασμο σαμσουνγκ και sync με server σαμσουνγκ.. Ειναι απο τις εφαρμογές που σβηνω πρωτες πρωτες. 2 υπηρεσιες για να κανεις το ιδιο πράγμα, μια στη Google και μια στη σαμσουνγκ με 2πλασια καταναλωση δηλαδή, σε κατι που τρεχει μονιμα απο κατω και καταναλώνει αρκετα, ειναι λαθος όπως και να το δεις..

Παιδια εχω το κινητο του αβαταρ μου,ημερων,και μου προτεινε φιλος,να ανταλλαξουμε με ΝΟΤΕ 4 και καποια χρηματα...αξιζει...??/:blink:
android or ios or wm......who cares.....???

να κανω την κινηση δηλαδη....??? Αφοβα...???

Κανεις δεν μπορεί να σου το πει αυτο. Εξαρτάται τι θελεις περισσότερο. Το μεγαλο συν του νοτε 4 θα είναι η μεγάλη οθόνη και το μειον το μέγεθος. Επίσης το s6 εχει λιγο καλύτερο επεξεργαστή.

Παιζει και ρολο αν θα κανεις ροοτ πχ θα βαλεις τη ρομ του νοτε 5 ή οχι, γιατι αλλη εμπειρία με τη μια και αλλη με την αλλη.

Εγω πάντως απο s5 σε νοτε 4 δύσκολα ξαναπαω στις 5 ιντσες, αλλά αλλοι πάλι γράφουν το αντίθετο.

να κανω την κινηση δηλαδη....??? Αφοβα...???

Καταρχάς, δεν μας είπες πόση διαφορά δίνει, σε τι κατάσταση είναι η κάθε συσκευή, πόσο καιρό είναι η καθέμια, για ποια έκδοση του s6 μιλάμε?

Υπόθετω αμφότερες knox 0x0

Από κει και πέρα, παίζουν ρόλο οι ανάγκες σου.

Καλύτερη ελαφρώς οθόνη το s6-πολύ πιο απολαυστικές όμως οι 5,7'' του 4 αλλά και πιο μεγάλη συσκευή προφανώς.

Ανώτερη ξεκάθαρα κάμερα το s6(αν δεν κάνω λάθος με το Μ θα πάρει και χρόνο κλείστρου και η διαφορά θα μεγαλώσει και άλλο, καθώς στο 4 δεν πιστεύω να δωθεί όσο και να ελπίζουμε)

Ανώτερος ξεκάθαρος ο tw του s6, ο οποίος επίσης δεν νομίζω να δωθεί στο 4, όσο και αν επίσης ελπίζουμε.

Ανώτερη ως κατασκευή το s6, αν και εμφανισιακά προτιμώ το 4.(προσωπική άποψη αυτή, προφανώς ο συνδυασμός αλουμίνιο γυαλί είναι ανώτερος από αλουμίνιο-πλαστικό)

Ανώτερο προφανώς hardware το s6.

Από την άλλη η πένα & ότι αυτή κάνει είναι μοναδικά.

Ανώτερο επίσης το 4 σε μπαταρία.

Εξίσου σημαντικές είναι οι sd & η αποσπώμενη μπαταρία, που το s6 στερείται.

Εγώ δεν θα κοιτούσα το s6 και θα πήγαινα σε κάτι 5,5+, αυτό όμως αφορά τις δικές μου ανάγκες, δεν σημαίνει ότι ισχύει και για σένα.

Καταρχάς, δεν μας είπες πόση διαφορά δίνει, σε τι κατάσταση είναι η κάθε συσκευή, πόσο καιρό είναι η καθέμια, για ποια έκδοση του s6 μιλάμε?

Υπόθετω αμφότερες knox 0x0

Από κει και πέρα, παίζουν ρόλο οι ανάγκες σου.

Καλύτερη ελαφρώς οθόνη το s6-πολύ πιο απολαυστικές όμως οι 5,7'' του 4 αλλά και πιο μεγάλη συσκευή προφανώς.

Ανώτερη ξεκάθαρα κάμερα το s6(αν δεν κάνω λάθος με το Μ θα πάρει και χρόνο κλείστρου και η διαφορά θα μεγαλώσει και άλλο, καθώς στο 4 δεν πιστεύω να δωθεί όσο και να ελπίζουμε)

Ανώτερος ξεκάθαρος ο tw του s6, ο οποίος επίσης δεν νομίζω να δωθεί στο 4, όσο και αν επίσης ελπίζουμε.

Ανώτερη ως κατασκευή το s6, αν και εμφανισιακά προτιμώ το 4.(προσωπική άποψη αυτή, προφανώς ο συνδυασμός αλουμίνιο γυαλί είναι ανώτερος από αλουμίνιο-πλαστικό)

Ανώτερο προφανώς hardware το s6.

Από την άλλη η πένα & ότι αυτή κάνει είναι μοναδικά.

Ανώτερο επίσης το 4 σε μπαταρία.

Εξίσου σημαντικές είναι οι sd & η αποσπώμενη μπαταρία, που το s6 στερείται.

Εγώ δεν θα κοιτούσα το s6 και θα πήγαινα σε κάτι 5,5+, αυτό όμως αφορά τις δικές μου ανάγκες, δεν σημαίνει ότι ισχύει και για σένα.

Δίνει 50 ευρώ διαφορά, η s6 είναι. ..4 ημερωνη άλλη είναι 1 έτους. ..αριστες και οι 2 συσκευές. ..

Σωστα οσα επισημαινει ο bas13 ειναι μια ωραια συνοψη των + και -

Απλα λανθασμενα πιστευουμε οτι το ΝΟΤΕ4 εχει μεταλλικο περιβλημα, δεν ειναι μεταλλο.

Περιεργαστειτε λιγο την πορτα του Spen και θα δειτε οτι ειναι πλαστικο με επενδυση χρωμιομενου χρωματος.

Υπαρχουν βιντεο απο ξεμονταρισμα του ΝΟΤΕ4 στο youtube οπου φαινεται οτι ειναι ολο πλαστικο

Απλα λανθασμενα πιστευουμε οτι το ΝΟΤΕ4 εχει μεταλλικο περιβλημα, δεν ειναι μεταλλο.

Περιεργαστειτε λιγο την πορτα του Spen και θα δειτε οτι ειναι πλαστικο με επενδυση χρωμιομενου χρωματος.

Υπαρχουν βιντεο απο ξεμονταρισμα του ΝΟΤΕ4 στο youtube οπου φαινεται οτι ειναι ολο πλαστικο

Νόμιζα ότι ήταν μέταλλο. ..:(

Δίνει 50 ευρώ διαφορά, η s6 είναι. ..4 ημερωνη άλλη είναι 1 έτους. ..αριστες και οι 2 συσκευές. ..

Τσέκαρε αν το note είναι άριστο γιατί είναι 1έτους, άρα αρκετά μεταχειρισμένο έναντι της δικιάς σου συσκευής που ουσιαστικά είναι καινούργια, ειδικα στο περιμετρικό bezel το diamond cut κάνει γρατσουνιές και μόνο που το κοιτάς.

Είμαι δεδομένο ότι θα χει κάποιες αλλά τουλάχιστον να μην φαίνονται παρά μόνο με πολύ προσοχή.

Κατ΄αλλά μετά κρίνεις κατά το δοκούν.

Πάντως, η διαφορά είναι φυσιολογική, δεν θα το λέγα ευκαιρία, μετράει επίσης και τι αξεσουάρ το συνοδεύει το καθένα.

(Παίρνω ως δεδομένα ότι μιλάμε για το 32άρι s6 & ότι αμφότερα είναι knox 0x0)

Εισαι σιγουρος γι αυτο? Υπάρχει κανα σχετικό link? Θα στοιχηματιζα και το κεφάλι μου περι του αντιθετου. Ειναι και παγωμένο σαν μεταλλο. Ουδης ποτε κατάλαβε οτι ειναι πλαστικό. Αλλα η αλήθεια είναι τωρα που κοιταγα την πορτα του spen, οτι φαίνεται να εχεις δικιο..

To s-pen είναι πλαστικό, το περιμετρικό bezel είναι αλουμίνιο, απλά έχει περαστεί βαφεί από πάνω στο χρώμα της συσκευής, πλην του diamond cut.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)