Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποσο χρονο λειτουργειας επιτρεπεται εχει ενα τηλέφωνο που η αξια του ειναι πανω 800ευρό?Εαν καταφερει να δουλέψει 2χρονια Χωρίς ουτε ενα προβλημα πρεπει να θεωρησω τον εαυτο μου εναν απο τους τυχερους?

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στην αρχη νομιζα μπαταρια , γιατι τελειωνε γρηγορα .Αλλα στο τελος κολλουσε παρα πολυ και στο τελος δεν ανοιγε καν.Το τηλέφωνο δεν επεσε,ουτε υγρασια ειδε το προσεχα παρα πολυ.

Ποτε μπορουμε να θεωρισουμε οτι το κινητο μας εχει εργοστασιακο προβλημα?Υπαρχει για τον καταναλωτή, περα απο την 2ετη εγγύηση και καποιος "λογικος" χρονος λειτουργειας?Φτανει ποτε καποιος να μιλαει για φυσιολογικη φθορά?Να παρέμβει καποιο χρονικο διαστημα και να "εξαντληθεί", να πεις και μονος σου οτι εβγαλε τα λεφτα του.Οτι πληρωνεις περνεις?!?Με το συμπάθιο αλλα δεν ισχύει παντα αυτο οπως καταλάβετε.

Καλημερα

Μετα τη τελευταια αναβαθμιση εχει πεσει το σημα του κινητου μου.

Πλεον σπανια ανεβαινει πανω απο μια γραμμη. Οποτε και η ποιοτητα επικοινωνιας εχει χειροτερεψει.

Εχει παρουσιαστει τπτ παρομοιο σε κανεναν?

ΤΝΧ

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Σοβαρά μιλάς τώρα;Επειδή είχα βαρεθεί τόσο καιρό που κρατιομουν και δεν το είχα πειράξει, του πέρασα TWRP και του φλάσαρα την erobot rom που το κάνει σαν note 7 με s8 TouchWiz.Δεν το μετανιώνω γιατί είναι πανέμορφο και πάει σφαίρα!
link?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Καλημερα

Μετα τη τελευταια αναβαθμιση εχει πεσει το σημα του κινητου μου.

Πλεον σπανια ανεβαινει πανω απο μια γραμμη. Οποτε και η ποιοτητα επικοινωνιας εχει χειροτερεψει.

Εχει παρουσιαστει τπτ παρομοιο σε κανεναν?

ΤΝΧ

Καλήμερα και σε σένα.

Λοιπόν, είχα την ίδια αίσθηση που τελικά αποδείχθηκε ψευδ-αίσθηση :lol: . Εξηγούμαι λοιπόν:

Όντως μειώθηκε το σήμα, γιατί στο σπίτι μου (εκεί που ασχολούμαι περισσότερο με το κινητό) είχα 3 η 4 γραμμές και επαρκέστατη επικοινωνία, τώρα έχω 1 η 0, με σύνδεση 2G πλέον, γιατί με 3G η 4G είμαι εκτός δικτύου πια. Μάλιστα μου τελειώνει και πιο γρήγορα η (καινούργια) μπαταρία.

Αυτο που με παραξένεψε είναι οτι το ίδιο συνέβη και στο κινητό της γυναίκας μου..!! Οπότε προβληματίστηκα και άρχισα να παρατηρώ περισσότερο. Διαπίστωσα τελικά πως δεν συμβαίνει παντού και αυτό κάνει τη διαφορά. Σε άλλες γνωστές περιοχές (δουλειά, φίλοι κλπ) έχω το ίδιο περίπου σήμα που είχα πάντα.

Εσένα σου συμβαίνει όπου κι αν είσαι; Είναι πολύ σημαντική η ερώτηση.

Τελικά δεν ήταν δύσκολο να βρω τι έφταιγε.....

Την περίοδο που πήραμε την τελευταία αναβάθμιση, δίπλα στο σπίτι μου, προχωρούσε με γοργούς ρυθμούς η ανέγερση μιας μεγάλης πολυκατοικίας. Αυτή είναι η αιτία της κακής λήψης, η οποία παρατηρήθηκε απο πολλούς συν-κατοίκους :)

Καλησπερα σε ολους,

δεν ξέρω τι συνέβη αλλά πάτησα το power κουμπί και το κινητό άνοιξε. Δουλεύει σαν να μην είχε τίποτα. ...μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτό το φαινόμενο? ?????Ισχύει ακόμα η διάγνωση τη προβληματική πλατίνας? Παρακαλώ όποιον έχει δει κάτι παρόμοιο να μου γράψει. Ευχαριστώ πολύ! !!

Θα μείνω στην πρώτη φράση σου "πάτησα το κουμπί και άνοιξε το κινητό"

Δεν έπρεπε να ανοίξει;

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Σοβαρά μιλάς τώρα;Επειδή είχα βαρεθεί τόσο καιρό που κρατιομουν και δεν το είχα πειράξει, του πέρασα TWRP και του φλάσαρα την erobot rom που το κάνει σαν note 7 με s8 TouchWiz.Δεν το μετανιώνω γιατί είναι πανέμορφο και πάει σφαίρα!

Καλημέρα, την πέρασα κι εγώ. Είναι εκλπηκτική! Είχες κάποιο πρόβλημα με wifi ή 4G. Υπήρχαν στιγμές που ένω έδειχνε συνδεδεμένο δεν είχα internet. Γι'αυτό και πήγα πίσω στην έκδοση 29.

Πες μας πρώτα τι έγινε και μετά ζητάς την άποψη μας. Μισά λόγια λες.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έπρεπε να ανοίξει;

καλησπέρα,

Το κινητο το εδωσα στην Samsung μεσα και μου εβγαλε οτι εχει θεμα με πλατινα και καποια ανταλλακτικα ακομα.....ολα μαζι κανουν 367ευρο.Πρεπει να πω εδω οτι καινουργιο το ειδα στην Βουβλικ 398ευρώ.Το κινητο το αγορασα πανω απο 800ευρο, ειναι δυνατων να χαλάσει τοσο γρηγορα?Δηλ.Μέχρι την εγγυση ειναι οτι ειναι?Συγγνωμη αλλα απαραδεκτο αυτης της κατηγοριας τηλεφωνα να χαλανε τοσο γρηγορα.

Καλημέρα, την πέρασα κι εγώ. Είναι εκλπηκτική! Είχες κάποιο πρόβλημα με wifi ή 4G. Υπήρχαν στιγμές που ένω έδειχνε συνδεδεμένο δεν είχα internet. Γι'αυτό και πήγα πίσω στην έκδοση 29.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα απλά θυμήθηκα τις καλές εποχές του flashing απ το Ι9000 και τώρα είμαι μετα απο erobot,miui8,air rom πλέον κατασταλλαξα στην Nemesis Refind .

Άψογη και τρέχουν όλα τέλεια. Το μόνο που μου λείπει είναι από την air rom στην κάμερα του Α5 το pro mode που έπαιζα και με το διάφραγμα της κάμερας. Στην Nemesis έχει όλα τα άλλα portrait,slow,fast φαγητό με στυλ portrait και βγάζεις τέλειες φωτογραφίες. :)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι. Εδώ και λίγο καιρό είχα κάνει μια αναβάθμιση λογισμικού που είχε βγάλει στο κινητό και από τότε αντιμετωπίζω κάποια “κουφά” προβληματάκια.

Όταν άνοιξα το κινητό μετά την αναβάθμιση, μου είχε πετάξει την εικονα που είχα (και είχε την αρχική την δική του) και είχε εξαφανίσει το εικονίδιο που έβγαζε όταν είχαμε κλειδωμένη οθόνη. Μου εμφάνιζε μόνο το κόκκινο της κλήσης έκτακτης ανάγκης. Επίσης όταν βγάζω το S PEN δεν μου ανοίγει το menu με τα κυκλάκια, ούτε όταν πατάω το κουμπί στο S PEN… :/

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Δεν έπρεπε να ανοίξει;

Μετα απο καιρο που υποτίθεται οτι ειναι καμενη η πλατινα και το κινητο νεκρο, πατησα το power και ανοιξε το κινητο σαν να μην ειχε τιποτα.Λαθος βιαστική διάγνωση ?η μηπως δεν ασχολήθηκε στα σημεία που έπρεπε? Μηπως ειχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?

Σωστοοος, καλο τρολαρισμα. Να σαι καλα.johnphone.

Συμπερασμα μην εχετε σπιτι εκει κοντα που χτιζονται πολυκατοικιες με γοργους ρυθμους. Μπορεί να επειρεάσει το σημα Wind του κινητου.

Λοιπον για οσους ειχαν το ιδιο προβλημα δε φταιει η αναβαθμιση στο ΝΟΤΕ 4. Αν και ακομα μια φορα δειχνει να μη προσφερει κατι ουσιαστικο. Απλα ετυχε αυτο το διαστημα να εχει γινει μια αναβαθμιση στο δικτυο wind σε καποιες περιοχες και καποιοι απο εμας εχουμε ακομα sim καρτα παλιας τεχνολογιας. Χθες με πηραν τηλεφωνο απο τη wind για να με προτεινουν νεο προγραμμα που, παρεπιπτόντως δεχτηκα, και μου ειπαν οτι θα μου στείλουν νεα καρτα με το ίδιο νουμερο για καλυτερο σημα και ταχυτητα 4G. Οποτε μαλλον αυτο φταιει. Ειδομεν.

καλημερα σας

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Εμένα εκεί που είχε διορθωθεί θεαματικά η αυτονομία (με μπαταρία 2+ χρόνων) μετά από επαναφορά και κατάργηση μιας ένοχης εφαρμογής άρχισε πάλι να καταναλώνει (πριν την τελευταία αναβάθμιση) και δεν ξέρω ποια εφαρμογή είναι μια που δεν βγάζει κάτι στην μπαταρία. 1 μέρα με το ζόρι με ήπια χρήση.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

ρε παιδια ποσο σας βγαζει η μπαταρια,εγω απο τις 07¨30 το πρωι με ανοικτο wifi και λιγο παιχνιδι ,λιγο viber μεχρι τις 16¨00 εχω μονο 10% καλα ειμαι η οχι?περσυ αλλαξα μπαταρια
I'm not driving fast...just flying slow

Καλησπέρα. Βρέθηκε στα χέρια μου το συγκεκριμένο κινητο, αλλά είναι τελείως νεκρό. Το μόνο που κάνει είναι όταν συνδέεται στο PC να ζεσταίνεται (αριστερά της κάμερας). Έχει κανείς καμιά ιδέα για να το ξυπνήσω; Edited by mitsos130

Να ρωτήσω κάτι. Εάν βάλω μια custom rom θα είναι πιο γρήγορη από την official; ή τελικά δεν αξίζει και θα δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα; Σας ευχαριστώ.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Παιδια να κανω μια ερωτηση θα ηθελα να βαλω το samsung themes χειροκίνητα το εχουν καποιοι φιλοι σε νεωτερα κινητά j3 και j5 το κατεβαζω χειροκίνητα ως apk το ανοιγει αλλα με πεταει εξω γιατι? εφοσον υποστηρίζει εκδοση android για 6.0+ και εχω 6.1 γιατι δεν το ανοιγει χρειαζεται και τιποτα αλλο μαζι>?

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου απαντήσει εάν οι υπέρυθρες έχουν απενεργοποιηθει μετά από κάποιο security update γιατί οι δικές μου ξαφνικά μετά το καλοκαίρι σταμάτησαν να δουλεύουν γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; ή απλά υπάρχει πρόβλημα στο δικό μου τηλ;
Λυπάμαι που στο λέω αλλά κάηκε το IR module σου. Μόνο επισκευή.

Sent from my SM-T713 using Tapatalk

Λυπάμαι που στο λέω αλλά κάηκε το IR module σου. Μόνο επισκευή.

Sent from my SM-T713 using Tapatalk

Δεν νομιζω να κάηκε του παιδιου και εμενα το ιδιο μετα το καλοκαιρι τελος.......το ειχα παει στην samsung και μου ειχε πει οτι δουλευει ως υπέρυθρη αλλα δεν κανει τιποτα οποτε μαλον ειναι θεμα λογισμικού ισως ειναι και απο την ιδια χωρα τα update δεν γινεται να συμβαίνει σε ολους το ιδιο.

το μονο που μπορεις να κανεις αν δεν βαριεσε ειναι να το ρουταρεις και να βαλεις την αρχικη ρομ πιστεύω και ειμαι 100% τα σιγουρος οτι θα παίζει.Αλλα ακομα και αν το ξαναπερασεις και παλι δεν παιζει απο εκει και περα διαλεγεις αν θα παραμηνεις με ρομ μια πριν το καλοκαιρι αλλα μετα να μην παιζουν ισως αλλα πραγματα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)