topet Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Καπου ειχα διαβασει οτι η συνεχης εκθεση του φακου στον ηλιο χαλαει τον φακο. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει και αν αληθευει αυτο :/ Παιδια εχει κανεις καμια ιδεα τι ειναι αυτο εδω που με το βγαζει με ορισμενες εφαρμογες και δεν μπορω να το βρω να το απενεργοποιησω ; https://ibb.co/kT34PF Όχι δεν το αφήνω στον ήλιο. Το μήνυμα που σου βγάζει το βγάζει σε όλους και επιλέγεις ΟΚ. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Καπου ειχα διαβασει οτι η συνεχης εκθεση του φακου στον ηλιο χαλαει τον φακο. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει και αν αληθευει αυτο :/ Παιδια εχει κανεις καμια ιδεα τι ειναι αυτο εδω που με το βγαζει με ορισμενες εφαρμογες και δεν μπορω να το βρω να το απενεργοποιησω ; https://ibb.co/kT34PFεγκατέστησε το install button unlocker από το playstore και θα ησυχάσεις μια και καλή με αυτό το πρόβλημα. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Αλλο κουλο και αυτο το πηγα στην samsung ετρεξε ενα διαγνωστικό και ειπε οτι λειτουργει οποτε ειναι θεμα λογισμικου αλλα πιο να κατεβασω απο ολα αυτα που εχει τοσα όποιο νάνε? https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note4/SM-N910C/XEH/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Αλλο κουλο και αυτο το πηγα στην samsung ετρεξε ενα διαγνωστικό και ειπε οτι λειτουργει οποτε ειναι θεμα λογισμικου αλλα πιο να κατεβασω απο ολα αυτα που εχει τοσα όποιο νάνε? https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note4/SM-N910C/XEH/ Πρόβλημα λογισμικού δεν εννοεί λειτουργικό. Εννοεί την εφαρμογή που χρησιμοποιείς. Δοκίμασε και άλλες εφαρμογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Μπα εχω δοκιμασει 5-6 καμια δεν κανει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Δυστυχώς μετά την αναβάθμιση έχω και εγώ πρόβλημα με τις υπέρυθρες γνωρίζει κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Δυστυχώς μετά την αναβάθμιση έχω και εγώ πρόβλημα με τις υπέρυθρες γνωρίζει κανείς κάτι; Κανένα θέμα με τις υπέρυθρες σε μένα. Τρέχω το Galaxy Universal Remote και δουλεύει άψογα, όπως και η συσκευή συνολικά. Είμαι τόσο ευχαριστημένος με το Note 4 που μέχρι να χαλάσει η να μου το κλέψουν, δεν παίζει να το αλλάξω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Κανένα θέμα με τις υπέρυθρες σε μένα. Τρέχω το Galaxy Universal Remote και δουλεύει άψογα, όπως και η συσκευή συνολικά. Είμαι τόσο ευχαριστημένος με το Note 4 που μέχρι να χαλάσει η να μου το κλέψουν, δεν παίζει να το αλλάξω :D Μια από τα ίδια και από μένα φίλε!Τελικά το C φαίνεται να αντέχει στον χρόνο και ήμουν σε τρομερό δίλημμα στην αρχή ποιο να επιλέξω για αυτό και είχα ανοίξει το θέμα F Vs C…Με τα F αρχίζει να γίνεται ένας χαμός… Κρίμα γιατί σαν κινητό για μένα είναι ίσως το ποιο "αυθεντικό" note από όσα note έχουνε βγει μέχρι σήμερα…3 χρόνια κλείνω σε λίγο καιρό και δεν έχω σκοπό να αλλάξω συσκευη, θα το κρατήσω και εγώ όσο αντέξει! ;) Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Παιδιά απο περιέργεια, πόσες ώρες οθόνης βγάζετε με το C με τις τελευταίες αναβαθμίσεις? Με data 4G/wifi ανοιχτά και γενικά λίγο ζόρικη χρήση; Πρέπει και να μην ζεστένεται οσο το F... 4 ώρες οθόνη δεν θα βγάζει; Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Σήμερα εγώ πέρασα καινούρια αναβάθμιση άρα τις επόμενες μέρες θα ξέρω αν έγινε κάτι ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ασχετο Πήρε ο άντρας ένα alcatel pixi 4 με 6αρα οθόνη δεν είναι και για ακριβό κινητό αυτός χάχα Λέει τίποτα η θα το κλαιμε γρήγορα χαχα100 ευρώ το πηραμε. Η μόνη βλακεια που δεν πρόσεξα με είναι ότι έχει ενσωματωμένη μπαταρία. Τα καινούρια κινητά τα ανοίγεις πρώτα καταναλώνεις μπαταρία και μετά φορτίζεις. Θέλει όντως 1 24ωρο φόρτιση η μύθος είναι και αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Εγώ σε 15 μήνες χρήσης παιδιά βλέπω ότι η μπαταρία τα έφτυσε παρά το ότι τη πρόσεχα (δεν έχω κάνει ούτε 10 fast charges τόσο καιρό)και κινούμαι γύρω στις 3,5 sot και κάπου στο 15% αν το βάλω στο φορτιστή κλείνει.. Παράπονο κανένα όμως μιας και το έχω λιώσει 2 χρόνια τώρα. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 παίρνεις μια καινούργια με 12 ευρώ και είσαι εντάξει. αυτό δυστυχώς χάνουμε πλέον με τα καινούργια που την έχουν ενσωματωμένη Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 παίρνεις μια καινούργια με 12 ευρώ και είσαι εντάξει. αυτό δυστυχώς χάνουμε πλέον με τα καινούργια που την έχουν ενσωματωμένη Sent from my SM-N910C using TapatalkΑν και δε χρειάστηκε ποτέ να βγάλω τη μπαταρία,αυτά είναι τα καλά της αποσπώμενης. Το αφήνω προς το παρών γιατί περιμένω κάνα δίμηνο να δω για τυχόν προβλήματα του note 8 και μετά θα το πάρω. Έλεγα να πουλήσω το 4αρι αλλά εκτός του ότι θα το δώσω τσάμπα, το λυπάμαι κιόλας μιας και πάει μπάλα το καημένο. Θα το κρατήσω ως δεύτερο κι όσο αντέξει. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Γεια σας σε όλους. Καλώς ήρθα στην παρέα σας. Πήρα προχθές την συσκευή μεταχειρισμένη,με μερικές θήκες,έξτρα μια μπαταρία με εξωτερικό φορτιστή,λευκό με τζαμακι καλά περασμένο,200€. Ερωτήσεις: Στην εφαρμογή κάμερας καθώς και σε εφαρμογές φακού,ακούγεται κάπως ένας μηχανικός ήχος,σαν από την περιοχή της κάμερας.Ειναι γνωστό θέμα στην συσκευή αυτή; Επίσης, για να ενεργοποιήσω την δυνατότητα εγγραφής κλήσης,μόνο κάνοντας το root και άρα χάνοντας επόμενες ενημερώσεις ασφαλείας μπορώ να το κάνω ; Τέλος,υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης ραδιοφώνου αν υποστηρίζεται από τον επεξεργαστή; Αν όχι, υπάρχει κάνα καλό σετ ακουστικά με ενσωματωμένο δέκτη ραδιοφώνου να μου προτείνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιες απαντήσεις. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Γεια σας σε όλους. Καλώς ήρθα στην παρέα σας. Πήρα προχθές την συσκευή μεταχειρισμένη,με μερικές θήκες,έξτρα μια μπαταρία με εξωτερικό φορτιστή,λευκό με τζαμακι καλά περασμένο,200€. Ερωτήσεις: Στην εφαρμογή κάμερας καθώς και σε εφαρμογές φακού,ακούγεται κάπως ένας μηχανικός ήχος,σαν από την περιοχή της κάμερας.Ειναι γνωστό θέμα στην συσκευή αυτή; Επίσης, για να ενεργοποιήσω την δυνατότητα εγγραφής κλήσης,μόνο κάνοντας το root και άρα χάνοντας επόμενες ενημερώσεις ασφαλείας μπορώ να το κάνω ; Τέλος,υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης ραδιοφώνου αν υποστηρίζεται από τον επεξεργαστή; Αν όχι, υπάρχει κάνα καλό σετ ακουστικά με ενσωματωμένο δέκτη ραδιοφώνου να μου προτείνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιες απαντήσεις. Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε έστω και λίγο αργά! ;) Για ήχους στην κάμερα δεν έχει αναφερθεί κάτι… Μόνο σε κάποιες συσκευές είχαν αναφέρει χρήστες καθυστέρηση στην εστίαση αλλά όχι σοβαρά πράγματα… Τώρα για εγγραφή κλήσης δεν είναι υποχρεωτικό το root… Προσωπικά χρησιμοποιώ το ACR που λειτουργεί μια χαρά…Για ραδιόφωνο καλύτερα να στο απάντησουν άλλοι χρήστες που βρήκαν κάποιες λύσεις με bluetooth συσκευές… ;) Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Σχετικά με την ηχογράφηση κλήσεων, έχω την εντύπωση ότι στο C δεν γίνεται από Bluetooth hands free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Αν θυμάμαι καλά γίνεται αλλά από κάποιο συγκεκριμένο μόνο αν και δεν παίρνω και όρκο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Ευχαριστώ όλους Δοκίμασα ήδη φίλε την εφαρμογή,πολύ καλη αλλά δεν θέλω καταγραφή όλων των κλήσεων.βολεγει απίστευτα το κουμπάκι δυνατότητας εγγραφής κατά την διάρκεια μιας κλήσης. Διάβασα ότι με root υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης του κουμπιού "προσθήκη αριθμού"κατά την διάρκεια κλήσης,με το πολυπόθητο κουμπί εγγραφής κλήσης. Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες κάνουν τα κινεζακια μικρών ασημων εταιρειών ζηλευτά. Απ την άλλη,για φωτογραφίες τη νύχτα, καλύτερα ούτε καν δοκιμή. . . Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Total recall για ηχογραφηση κλησεων, προτεινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Total recall για ηχογραφηση κλησεων, προτεινω. Κάποιο λινκ αν μπορείς φίλε,θα βοηθούσε γιατί βρήκα πολλές με αυτό το όνομα.ευχαριστω. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.killermobile.totalrecall Συγγνωμη, τωρα ειδα κι εγω οτι αλλαξε ονομα σε call recorder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 (edited) μια ακομα ερωτηση: το πενακι, το εισαγουμε στο κινητο απ οποιαδηποτε απ τις 2 πλευρες, χωρις κινδυνο βλαβης; ή με το κουμπακι το πλαινο, προς τα κατω; (επιφανεια οπου ακουμπαμε το κινητο). Edited September 11, 2017 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 μια ακομα ερωτηση: το πενακι, το εισαγουμε στο κινητο απ οποιαδηποτε απ τις 2 πλευρες, χωρις κινδυνο βλαβης; ή με το κουμπακι το πλαινο, προς τα κατω; (επιφανεια οπου ακουμπαμε το κινητο).όπως θες. αρκεί να είναι η μύτη προς τα μέσα... Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Σχετικά με την ηχογράφηση κλήσεων, έχω την εντύπωση ότι στο C δεν γίνεται από Bluetooth hands free. Αν θυμάμαι καλά γίνεται αλλά από κάποιο συγκεκριμένο μόνο αν και δεν παίρνω και όρκο :) Με bluetooth δυστυχώς το C δεν γράφει τον συνομιλιτή. Από όσο ξέρω ούτε με root . Total recall για ηχογραφηση κλησεων, προτεινω. Αυτό κάνει ηχογράφηση με bluetooth; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Αυτό κάνει ηχογράφηση με bluetooth; Για το total recall/call recorder δεν ξερω, χρησιμοποιω μονο ενσυρματο ακουστικο, και γραφει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts