Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρολο που δεν εχω το κινητο ξερω οτι μπορεις να αλλαξεις την εργοστασιακη μπαταρια του κινητου με μια μπαταρια αλλης εταιριας που και περισσοτερα mah θα ειναι και ποιο καλη.

Εννοειτε δεν μιλαω για κατι μπαταριες απατη που λεγωνται gold κατι αλλα για μπαταριες απο μαρκες οπως mpj, lemonfree κ.τ.λ. που ειναι πολυ καλες εταιριες μπαταριων.

Π.χ. αν παρετε αυτη πιστευεται οτι θα εχετε τα ιδια προβληματα με την μαμα μπαταρια?

Εγω ειχα παρει μια mpj μπαταρια για το samsung galaxy s4 που ηταν περισσοτερα mah απο την μαμα μπαταρια του κινητου και μετα απο 2 χρονια χρησης μπορω να πω οτι ημουν υπερ-ευχαριστημενος απο αυτη τη μπαταρια και γενικοτερα τη μαρκα mpj.

Οσο αφορα το αλλο που ειπα ποιο πανω δεν εχει να πει καποιος κατι?

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παλιοτερα σε αλλο κινητο που ειχα ειχα βαλει μια της mugen κ ημουν αρκετα ευχαριστημενος!

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Καλησπέρα

Λοιπόν έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων .Διαγράφηκαν τα πάντα το τηλέφωνο ήρθε στην αρχική του κατάσταση. Το αποτέλεσμα..... η μπαταρία δεν καλυτέρευσε καθόλου. Ίσα ίσα που χειροτέρεψε. Εντάξει πολλάααααα νεύρα λένε. Με κατέστρεψε η τελευταία διορθωτική.

Τώρα τι κάνουμε ? Να το πάω στην Samsung? Nα αγοράσω καινούρια μπαταρία? Δηλαδή η αναβάθμιση κατέστρεψε την μπαταρία. Άραγε θα έβλεπα διαφορά με μια καινούρια?

Πολλές ερωτήσεις χάχα

Απλά το χρειάζομαι για την δουλειά μου .Το δουλεύω σαν υπολογιστή και δεν γίνεται να είμαι με έναν φορτιστή στο χέρι.

Παιδια ξέρουμε καθολου τι παίζει απο γρηγορα καλωδια φορτισεις κατι σαν αυτο ισως? http://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_623809.html

Καλησπέρα

Λοιπόν έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων .Διαγράφηκαν τα πάντα το τηλέφωνο ήρθε στην αρχική του κατάσταση. Το αποτέλεσμα..... η μπαταρία δεν καλυτέρευσε καθόλου. Ίσα ίσα που χειροτέρεψε. Εντάξει πολλάααααα νεύρα λένε. Με κατέστρεψε η τελευταία διορθωτική.

Τώρα τι κάνουμε ? Να το πάω στην Samsung? Nα αγοράσω καινούρια μπαταρία? Δηλαδή η αναβάθμιση κατέστρεψε την μπαταρία. Άραγε θα έβλεπα διαφορά με μια καινούρια?

Πολλές ερωτήσεις χάχα

Απλά το χρειάζομαι για την δουλειά μου .Το δουλεύω σαν υπολογιστή και δεν γίνεται να είμαι με έναν φορτιστή στο χέρι.

Πόσο καιρό έχεις την μπαταρία και πόσο δουλεμένη; Αν την έχεις πάνω από ένα χρόνο εγώ θα έπαιρνα μια καινούρια και για να είμαι σίγουρος ότι θα είναι γνήσια θα την έπαιρνα αποκλειστικά από την SAMRTECH όπως μου σύστησαν από την SAMSUNG. Εγώ και χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έχω πρόβλημα. Απλά η απόδοση όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι σταθερή, χωρίς ποτέ όμως να είναι απαράδεκτη. Άλλες φορές έχω μικρή κατανάλωση και άλλες πιο μεγάλη. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Αναμφιβολα μετα το τελευταιο update η καταναλωση εχει αυξηθει δραματικα.

Στη δικη μου περιπτωση υπολογιζω (περιπου) 20% μειον. Χωρις εξειδικευμενες μετρησεις. Μονο με απλη παρατηρηση και με ακριβως την ιδια καθημερινη χρηση. Πριν εφτανα μεχρι το βραδυ στο 15% και τωρα ειμαι απ το απογευμα στο 15%..!!

Σιγουρα κατι εκαναν. Τι ακριβως και γιατι, μόνο οι προγραμματιστες της Samsung το ξερουν.

-Κακη διαχειρηση της ενεργειας απ το λογισμικο;

-Αυξησαν τις επιδοσεις και τωρα τρωει πιο πολυ;

-Βελτιωσαν καπου κατι αλλο ( ; ) το οποιο καταπινει ενεργεια;

Μαλλον δεν θα μαθουμε ποτε και ελπιζω στο επομενο να το διορθωσουν. Θα ειναι θλιβερο να συνεχιστει αυτο το δραμα.

Μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα.... Μου βγαζει συνεχεια μηνυμα οτι αφαιρεθηκε η καρτα sd και μολις το ξεκλειδωσω μου βγαζει μηνυμα οτι προστεθηκε καρτα sd για μεταφορα δεδομενων...Μου εχει σπασει τα νευρα....μερικες φορες κολλαει δεν βλεπει τη καρτα καθολου και μετα ξεκολλαει απο μονο του ...Επισης, μερικες φορες παταω το home να ανοιξει η οθονη να το ξεκλειδωσω και καθυστερει σημαντικα πολυ!!!! Ειχα κανει τις αναβαθμισεις μεσω wifi χωρις hard reset...λογω ολων αυτων που προανεφερα μπηκα στη διαδικασια και εκανα hard reset αλλα τιποτα δεν διορθωθηκε....Μηπως θελει πεταμα...ειναι πολυ κουραστικο....

Για αρχή κράτα άμεσα backup ότι έχεις στην sd για να μην τα ψάχνεις σε λίγο. Εγώ υποθέτω ότι μάλλον η sd είναι στα τελευταία και δεν φταίει το τηλέφωνο. Τί είναι; μοντέλο - χωρητικότητα;

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Για αρχή κράτα άμεσα backup ότι έχεις στην sd για να μην τα ψάχνεις σε λίγο. Εγώ υποθέτω ότι μάλλον η sd είναι στα τελευταία και δεν φταίει το τηλέφωνο. Τί είναι; μοντέλο - χωρητικότητα;

Samsung 32Gb class 10

Θα συμφωνήσω κι εγώ με όσους φίλους παρατήρησαν αύξηση στην κατανάλωση με το security update του Μαρτίου... Στη δίκη μου περίπτωση δε, δεν βοήθησε ούτε το factory reset πριν και μετά την αναβάθμιση.

Άρα όσοι δεν το κάναμε και περιμέναμε να ακούσουμε γνώμες μένουμε ως έχει..

Μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα.... Μου βγαζει συνεχεια μηνυμα οτι αφαιρεθηκε η καρτα sd και μολις το ξεκλειδωσω μου βγαζει μηνυμα οτι προστεθηκε καρτα sd για μεταφορα δεδομενων...Μου εχει σπασει τα νευρα....μερικες φορες κολλαει δεν βλεπει τη καρτα καθολου και μετα ξεκολλαει απο μονο του ...Επισης, μερικες φορες παταω το home να ανοιξει η οθονη να το ξεκλειδωσω και καθυστερει σημαντικα πολυ!!!! Ειχα κανει τις αναβαθμισεις μεσω wifi χωρις hard reset...λογω ολων αυτων που προανεφερα μπηκα στη διαδικασια και εκανα hard reset αλλα τιποτα δεν διορθωθηκε....Μηπως θελει πεταμα...ειναι πολυ κουραστικο....

Τελικά άλλαξα κάρτα μνήμης και όλα διορθώθηκαν αμέσως… Το μήνυμα σταμάτησε να βγαίνει και γενικά κάτι lag που είχε το τηλ σταμάτησαν να υπάρχουν… Επίσης μετά και το τελευταίο update… και με hard reset… η μπαταρία βελτιώθηκε ραγδαία!!! Με την ίδια καθημερινή χρήση το φόρτιζα κάθε βράδυ και το απόγευμα ήθελε φόρτισμα… τώρα μετά το update κρατάει μέχρι το βραδύ και έχω και γύρω στα 30% υπόλοιπο ακόμα… Εννοείται ότι το wifi δεν το κλείνω ποτέ ούτε και τα δεδομένα… επίσης έχει βελτιωθεί πολύ και το σήμα… Κινούμε σε περιοχές που δεν έχει καλό σήμα η cosmote και παλιότερα μου κολλούσε και όταν μετακινιόμουνα σε περιοχή με σήμα δεν έπιανε και το έκανα restart… τώρα όλα έχουνε γίνει τέλεια! Ευτυχώς δεν το πούλησα και κρατήθηκα…

Το πολιτικο σχολιο της ημερας

Θα κανουν κανενα χαζο ο Donald και ο Kim και θα κανουμε να δουμε καινουργιο ΝΟΤΕ απο τη Samsung καμια 2 3 χρονια.

Δε σεβονται τιποτα πια.

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Το πολιτικο σχολιο της ημερας

Θα κανουν κανενα χαζο ο Donald και ο Kim και θα κανουμε να δουμε καινουργιο ΝΟΤΕ απο τη Samsung καμια 2 3 χρονια.

Δε σεβονται τιποτα πια.

...ή και πάνω από 10,αν πέσει και καμιά Α bomb.:worry:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

...ή και πάνω από 10,αν πέσει και καμιά Α bomb.:worry:

Απαπα τετοιο κακο να μη μας βρει .:lol::p:D

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Παιδια μια βοηθεια help!!! πως μπορω να νεκρωσω το home button οταν πατιετε να μην βγαζει το google?αν ειναι εφικτό να μην βγαζε τιποτα στο παρατεταμένο πατημα?

Ρυθμίσεις > προεπιλεγμένες εφαρμογές > Εφαρμογή βοήθειας συσκευής > Εφαρμογή βοήθειας συσκευής > κανένα.

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Χιλια ευχαριστω μου ειχε σπασει τα νευρα επισης στο διπλο κλικ home button μου βγαζει την αλλη αχρηστη εφαρμογη του google voice μηπως βγαινει και αυτο?

Αφού σε τυραννάει τόσο το ρημάδι.... πάρε ένα κατσαβίδι και βγάλτο :).

Πέρα απ την πλάκα. Αν θυμάμαι καλά, με διπλό κλικ άνοιγε το s voice. Μέσα από τις ρυθμίσεις του s voice απενεργοποιείς το να ανοίγει με διπλό κλικ.

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Όταν κάνεις διπλό κλικ το s voice δεν ανοίγει; Μέσα από τις ρυθμίσεις του s voice έχει επιλογή να μην ανοίγει με διπλό κλικ.

Tapatalked

Καλώς ήρθε :)

Νέα ενημέρωση σε Πολωνικό C γύρω στα 375mb. Αναμονή για τα νεότερα της λοιπόν. Ελπίζω να βελτιωθεί το θέμα της μπαταρίας.

Για Σλοβενία κατεβάζω και εγώ τώρα…

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)