Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ τα ίδια είμαι. Σίγουρα όμως με τπιο τα δεν είναι χειρότερη η μπαταρία από πριν!

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επανέρχομαι πάλι για να πω, όχι για την μπαταρία αυτή τη φορά, που είμαι (σχεδόν) σίγουρος οτι δεν είναι Placebo και την διαχειρίζεται καλύτερα η συσκευή πια, αλλά για τρία (!) Bugs που μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν μου έχουν εμφανιστεί. Ναι, ίσως είναι νωρίς ακόμη, αλλά στις προηγούμενες αναβαθμίσεις, το πολύ τη δεύτερη μέρα, ήταν εκεί. Ενώ τώρα όχι (φτου μη το ματιάσω) .

Και αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο (ο χρόνος θα δείξει) παίρνω πίσω όλες τις κακίες που είχα αναφέρει παλαιότερα κράζοντας την Samsung πως στο κείμενο που περιγράφει την κάθε αναβάθμιση για βελτιώσεις, καλύτερη διαχείριση σε μπαταρία, μνήμη και διορθώσεις σφαλμάτων, είναι μπούρδες και μάρκετινγκ, αλλά όντως ισχύει και δεν είναι μόνο ενημερώσεις ασφαλείας της Google και τίποτα άλλο.

Τα δικά μου 3 Bugs λοιπόν:

1) To widget του S-Note (λίστα S Note 4x2) μου δείχνει πάντα σαν περιεχόμενο τις μικρογραφίες των σημειώσεων, μετά απο κάθε επανεκκίνηση. Πριν όχι.

2) Στο widget της official εφαρμογής Καιρός (μαζί με ρολόι) το διάφανο, όχι αυτό με το τοπίο, έχω επιλέξει απ τις ρυθμίσεις του αυτόματη ανανέωση του καιρού κάθε 1 ώρα και χρήση της τρέχουσας τοποθεσίας. Πλέον, μου δείχνει πάντα τη σωστή τοποθεσία, ώρα και θερμοκρασία της περιοχής που βρίσκομαι, ακόμη και με σύνδεση 2G. Πριν, μου έδειχνε την απίστευτη γεωγραφική τοποθεσία και πληροφορίες για την "Πόλη του Παναμά"..!! Μάλιστα μια μέρα το είδε η γυναίκα μου και γελώντας μου κάνει τη φοβερή ερώτηση........ "Απο τον Παναμά έρχεσαι; Γιατί στoυς γονείς σου στο Βύρωνα μου είπες οτι θα πας". "Έλα μωρέ της λέω, πως κάνεις έτσι, μετά τους γονείς μου πετάχτηκα με το Jet να ρίξω μια ματιά στις OffShore :lol::lol::lol: .

3) Το πιο σημαντικό και σοβαρό Bug..!! Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει ούτε μια κλήση. Δεν έχει συμβεί το σούπερ εκνευριστικό του να γίνεται η κλήση κανονικά, να ανοίγει η γραμμή, αλλά κανένας να μην ακούει κανέναν. Στις προηγούμενες αναβαθμίσεις, την ίδια μέρα είχα χάσει κλήσεις.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι το μωρό μου. Και όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω, άνετα βγάζω πολλά ακόμη ευχάριστα χρονάκια χαϊδεύοντας το.

Επανέρχομαι πάλι για να πω, όχι για την μπαταρία αυτή τη φορά, που είμαι (σχεδόν) σίγουρος οτι δεν είναι Placebo και την διαχειρίζεται καλύτερα η συσκευή πια, αλλά για τρία (!) Bugs που μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν μου έχουν εμφανιστεί. Ναι, ίσως είναι νωρίς ακόμη, αλλά στις προηγούμενες αναβαθμίσεις, το πολύ τη δεύτερη μέρα, ήταν εκεί. Ενώ τώρα όχι (φτου μη το ματιάσω) .

Και αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο (ο χρόνος θα δείξει) παίρνω πίσω όλες τις κακίες που είχα αναφέρει παλαιότερα κράζοντας την Samsung πως στο κείμενο που περιγράφει την κάθε αναβάθμιση για βελτιώσεις, καλύτερη διαχείριση σε μπαταρία, μνήμη και διορθώσεις σφαλμάτων, είναι μπούρδες και μάρκετινγκ, αλλά όντως ισχύει και δεν είναι μόνο ενημερώσεις ασφαλείας της Google και τίποτα άλλο.

1) To widget του S-Note (λίστα S Note 4x2) μου δείχνει πάντα σαν περιεχόμενο τις μικρογραφίες των σημειώσεων, μετά απο κάθε επανεκκίνηση. Πριν όχι.

2) Στο widget της official εφαρμογής Καιρός (μαζί με ρολόι) το διάφανο, όχι αυτό με το τοπίο, έχω επιλέξει απ τις ρυθμίσεις του αυτόματη ανανέωση του καιρού κάθε 1 ώρα και χρήση της τρέχουσας τοποθεσίας. Πλέον, μου δείχνει πάντα τη σωστή τοποθεσία, ώρα και θερμοκρασία της περιοχής που βρίσκομαι, ακόμη και με σύνδεση 2G. Πριν, μου έδειχνε την απίστευτη γεωγραφική τοποθεσία και πληροφορίες για την "Πόλη του Παναμά"..!! Μάλιστα μια μέρα το είδε η γυναίκα μου και γελώντας μου κάνει τη φοβερή ερώτηση........ "Απο τον Παναμά έρχεσαι; Γιατί στoυς γονείς σου στο Βύρωνα μου είπες οτι θα πας". "Έλα μωρέ της λέω, πως κάνεις έτσι, μετά τους γονείς μου πετάχτηκα με το Jet να ρίξω μια ματιά στις OffShore :lol::lol::lol: .

3) Το πιο σημαντικό και σοβαρό Bug..!! Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει ούτε μια κλήση. Δεν έχει συμβεί το σούπερ εκνευριστικό του να γίνεται η κλήση κανονικά, να ανοίγει η γραμμή, αλλά κανένας να μην ακούει κανέναν. Στις προηγούμενες αναβαθμίσεις, την ίδια μέρα είχα χάσει κλήσεις.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι το μωρό μου. Και όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω, άνετα βγάζω πολλά ακόμη ευχάριστα χρονάκια χαϊδεύοντας το.

:lol::lol:

Πολύ καλό αυτό. Χρήσιμες οι πληροφορίες σου. Θα κάνω κι εγώ το update install σε λιγάκι να δω τι παίζει.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο, επειδή στο post με την μπαταρία δεν μού απαντάνε :p επιτρέπεται εδώ;

Εμένα δε βγάζει το λευκό πίνακα με τα ονόματα wifi,όταν πατήσουμε το κουμπί του wifi,όπως έκανε πρώτα.Βέβαια,δουλεύει το wifi και συνδέεται το ακουστικό,αλλά απλώς δεν το βλέπω.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

:lol::lol:

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο, επειδή στο post με την μπαταρία δεν μού απαντάνε :p επιτρέπεται εδώ;

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι αυτό που θες να ρωτήσεις και δεν σου απαντάνε. Αφορά το Note 4 C και την μπαταρία του;

Edit: Τώρα κατάλαβα..!! Διάβασα τις ερωτήσεις σου εκεί. Θα σου πω την άποψη μου στο νήμα της μπαταρίας λοιπόν......

Edited by johnphone

Εμένα δε βγάζει το λευκό πίνακα με τα ονόματα wifi,όταν πατήσουμε το κουμπί του wifi,όπως έκανε πρώτα.Βέβαια,δουλεύει το wifi και συνδέεται το ακουστικό,αλλά απλώς δεν το βλέπω.

Μπερδεύτηκα λίγο πάλι. Εννοείς αν κρατήσεις πατημένο το κουμπί του Wi-Fi (η αν πας Ρυθμίσεις και μετά Wi-Fi) δεν βλέπεις τη λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα (ρούτερ) ;

Μόνο αν είναι ON το Wi-Fi και υπάρχουν δίκτυα τριγύρω, εμφανίζεται η λίστα με αυτά. Αν δεν υπάρχουν, απλά δεν βλέπεις τίποτα. Και αν είσαι συνδεδεμένος σε κάποιο, θα πρέπει να βλέπεις και αυτό (πρώτο πρώτο).

Μετά λες για ακουστικό όμως και μάλλον αυτό με μπερδεύει. Δεν εννοείς Bluetooth ? Εννοείς ακουστικό Wi-Fi. Το οποίο παρότι συνδέεται με τη συσκευή, δεν το βλέπεις στη λίστα, ενώ πριν το έβλεπες;

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι βλέπω αλλαγή στην μπαταρία, νομίζω στα ίδια πλαίσια με πριν

Και εγώ τα ίδια είμαι. Σίγουρα όμως με τπιο τα δεν είναι χειρότερη η μπαταρία από πριν!

Μια από τα ίδια εκ πρώτης όψεως όπως και με όλες τις αναβαθμίσεις. Γενικά η αυτονομία της μπαταρίας είναι καλή και μια μέρα την βγάζει άνετα, αρκεί να μην είναι με δεδομένα ενεργοποιημένα τα οποία ως γνωστό ξεζουμίζουν την μπαταρία.

Ενδιαφέροντες παρατηρήσεις!;) Με τις κλήσεις πάντως έχω καιρό να αντιμετωπίσω κάποιο θέμα.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Πάντως αν μπει κανείς στο νήμα του F θα γελάσει πολύ :lol:

Σε αυτούς, μετά το τελευταίο update, λένε πως ρουφάει φουλ μπαταρία..!! Τι παίζει τώρα, τρέχα γύρευε. Μόνο η Samsung ξέρει.

Σε διαβεβαιώ ότι το F πάει μια χαρά, πιο καλά κι από ποτέ. Απλά το έχει πάρει πάρα πολύς κόσμος (σε σχέση με το C), η πλειοψηφία είναι άνθρωποι που δεν κατέχουν το αντικείμενο (σε σχέση με αυτόν που θα αγοράσει το C), άντε το πολύ να μην είχαν ποτέ επαφή με Samsung, δεν εφαρμόζουν τα 1-2 κόλπα που θέλουν τα Samsung για να λειτουργούν απροβλημάτιστα, βάζουν μέσα ό,τι εφαρμογή να 'ναι, και το αποτέλεσμα είναι αυτή η εικονική φασαρία που βλέπεις στο φόρουμ. Η οποία δεν έχει αντίκρυσμα στην πλειοψηφία των χρηστών. Έχω μέσα γύρω στις 100 εφαρμογές, τις χρησιμοποιώ σχεδόν όλες, όσες δεν είναι μαμίσιες είναι δωρεάν ή αγορασμένες, ποτέ σπασμένες, πάντα reset μετά από major update, 3 μέρες μπαταρία με μέτρια χρήση μετά από 1.5 χρόνο.

Σε διαβεβαιώ ότι το F πάει μια χαρά, πιο καλά κι από ποτέ. Απλά το έχει πάρει πάρα πολύς κόσμος (σε σχέση με το C), η πλειοψηφία είναι άνθρωποι που δεν κατέχουν το αντικείμενο (σε σχέση με αυτόν που θα αγοράσει το C), άντε το πολύ να μην είχαν ποτέ επαφή με Samsung, δεν εφαρμόζουν τα 1-2 κόλπα που θέλουν τα Samsung για να λειτουργούν απροβλημάτιστα, βάζουν μέσα ό,τι εφαρμογή να 'ναι, και το αποτέλεσμα είναι αυτή η εικονική φασαρία που βλέπεις στο φόρουμ. Η οποία δεν έχει αντίκρυσμα στην πλειοψηφία των χρηστών. Έχω μέσα γύρω στις 100 εφαρμογές, τις χρησιμοποιώ σχεδόν όλες, όσες δεν είναι μαμίσιες είναι δωρεάν ή αγορασμένες, ποτέ σπασμένες, πάντα reset μετά από major update, 3 μέρες μπαταρία με μέτρια χρήση μετά από 1.5 χρόνο.

Δεν έχεις άδικο μάλλον. Παίζουν καθοριστικό ρόλο το επίπεδο γνώσεων του εκάστοτε χρήστη, οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές όπως λες.

Όμως, αυτή η ερμηνεία, αναιρεί οτιδήποτε περιγράφει και αφορά τις ενημερώσεις της Samsung. Δηλαδή δεν παίζουν κανένα ρόλο αυτές; Δεν επηρεάζουν καθόλου τη διαχείριση της μπαταρίας; Είναι τελικά μόνο κόλπο μάρκετινγκ για ψυχολογικούς λόγους;

Νομίζω πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Σε κάποιες περιπτώσεις draining (η saving) ισχύει το ένα, σε κάποιες το άλλο και σε μερικές και τα δυο.

Edited by johnphone

Εγώ μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν βλέπω διαφορά στη μπαταρία (ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα). κατά τα άλλα δεν έχω κολλήματα-προβλήματα κτλ. Αυτές τις μέρες θα ψάξω να βρω και την απόδειξη να δω πότε ακριβώς συμπληρώνονται τα δύο χρόνια ώστε να προχωρήσω σε root. Κυρίως για να ξηλωσω άχρηστα μήπως δω καλύτερη μπαταρία. Κατά τα άλλα δεν μου λείπει κάτι ώστε να μπω σε σκέψεις για αγορά αλλού τηλεφώνου. Στην περίπτωση φυσικά που είχα πρόταση για 3 κατοστάρικα μάλλον δεν θα μπορούσα να την αρνηθώ(με θήκη protective case battery pack, σύνολο 3 μπαταρίες). Αλλά και πάλι τότε πάμε που; πραγματικά δεν βρίσκω αντικαταστάτη. Οπότε δεν βάζω αγγελία και κάθομαι φρόνιμος στα αυγά μου.

Έχει κάνει κάποιος πρόσφατα root να μου στείλει κανα λινκ να μελετήσω; δεν έχω ασχοληθεί άπειρο καιρό. Υπάρχουν σταθερές ρομ που να μην "δίνουν πολλά" αλλά να είναι απόλυτα σταθερές;

Eτσι ακριβως ειναι .

Το F παει σφαιρα . Στατιστικα θα υπαρχουν και οι ατυχοι και οι ασχετοι που βαζουν μεσα της παναγιας τα ματια επιβαρυνοντας τις συσκευες τους με βλακειες αχρειαστες.

Χθες μετά από πολύ πολύ καιρό μου έκανε ξανά το γνωστό θέμα με τις κλήσεις. Με έπαιρναν το απόγευμα και τους έλεγε ότι δεν είμαι διαθέσιμος. Το βράδυ κάποια στιγμή είδα μήνυμα με τις κλήσεις που έχασα!!
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Τελικά από εχθές διαπίστωσα ότι η μπαταρία όντως πάει καλύτερα.. Πολύ καλη αναβάθμιση τελικά

Χθες μετά από πολύ πολύ καιρό μου έκανε ξανά το γνωστό θέμα με τις κλήσεις. Με έπαιρναν το απόγευμα και τους έλεγε ότι δεν είμαι διαθέσιμος. Το βράδυ κάποια στιγμή είδα μήνυμα με τις κλήσεις που έχασα!!

Άκυρο παιδιά!! Τελικά είναι θέμα VODAFONE. Δοκιμάσαμε στην δουλειά όλα τα τηλέφωνα και όλα μια καλούν μια όχι!

Όσο για την μπαταρία (μετά την τελευταία αναβάθμιση) δεν μπορώ να βγάλω ιδιαίτερο συμπέρασμα, μια που ποτέ δεν έχει ακριβώς την ίδια απόδοση. Γενικά όμως κρατά μια χαρά. Χθες πχ είχα μικρότερη κατανάλωση το βράδυ σε πλήρη αναμονή σε σχέση με άλλες φορές. 0,2% ανά ώρα σε σχέση με 0,3% ή και περισσότερο που έχει άλλες φορές. Είναι πως θα του κάτσουν διάφορες εφαρμογές προφανώς που μπορεί να τρέχουν από πίσω, παρόλο που τις κλείνω πάντα από τις ''Ενεργές εφαρμογές''.

Από άποψη μπαταρίας, πραγματικά το standby είναι φοβερό. Εκεί που μπορεί να έχανα (μιλάμε για full σήμα, οπότε δεν ρουφούσε από άποψη συνεχής έρευνας για δίκτυο) και 1%/ώρα, τώρα το χάνω σε 2-2,5 ώρες! Φανταστικό.

Χθες έκλεισα 2 χρόνια ευτυχούς συμβίωσης με το ΝΟΤΕ 4!! Είναι το τηλέφωνο που κράτησα πιο πολύ από όλα και θα πάει ακόμη περισσότερο και για τουλάχιστον 1-2 χρόνια, χωρίς να με απασχολεί καθόλου να το αλλάξω.

Χθες έκλεισα 2 χρόνια ευτυχούς συμβίωσης με το ΝΟΤΕ 4!! Είναι το τηλέφωνο που κράτησα πιο πολύ από όλα και θα πάει ακόμη περισσότερο και για τουλάχιστον 1-2 χρόνια, χωρίς να με απασχολεί καθόλου να το αλλάξω.

Μια από τα ίδια φίλε… :) Δύο χρόνια και 3 μήνες κλείνω εγώ σε λίγο και είμαι και εγώ απόλυτα ευχαριστημένος και από την στιγμή που η συσκευή είναι λειτουργική και με καλύπτει την κρατάω άνετα 2-3 χρόνια ακόμα… ;)

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

και από την στιγμή που η συσκευή είναι λειτουργική και με καλύπτει την κρατάω άνετα 2-3 χρόνια ακόμα… ;)

+1 κι από μένα σε αυτό!

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Το λεμε τωρα αυτο και ειλικρινα το εννοουμε. Αν σε 6 μηνες ομως βγει το νοτε8 με ois στην dual camera, εξελιγμενο πενακι και 2k αναλυση οθονης για καλυτερη αυτονομια, το νοτε4 θα μας φανει ξαφνικα "λιγο". Το περασα με το νοτε2. Οταν βγηκε το νοτε3 ουτε καν σκεφτομουν τη μεταβαση, αλλα με το νοτε4 μου ετρεξαν τα σαλια λογω απιστευτης οθονης και πολυ χρησιμων νεων λειτουργιων του s pen, παρολο που το νοτε2 με τις custom rom του "δικου μας" ακιςς τρεχει πιο αποτελεσματικα απο το στοκ νοτε4. Edited by fioravanti90

Το λεμε τωρα αυτο και ειλικρινα το εννοουμε. Αν σε 6 μηνες ομως βγει το νοτε8 με ois στην dual camera, εξελιγμενο πενακι και 2k αναλυση οθονης για καλυτερη αυτονομια, το νοτε4 θα μας φανει ξαφνικα "λιγο". Το περασα με το νοτε2. Οταν βγηκε το νοτε3 ουτε καν σκεφτομουν τη μεταβαση, αλλα με το νοτε4 μου ετρεξαν τα σαλια λογω απιστευτης οθονης και πολυ χρησιμων νεων λειτουργιων του s pen, παρολο που το νοτε2 με τις custom rom του "δικου μας" ακιςς τρεχει πιο αποτελεσματικα απο το στοκ νοτε4.

Καλά σ'αυτό δεν αμφιβάλλω, εμένα ήδη μετά το 6μηνο αρχίζουν να μού τρέχουν τα σάλια για άλλα κινητά :p:lol:

Παρ'όλα αυτά πρέπει να φανούμε δυνατοί, γιατί το Νοτέλι μας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει ακόμη απ' τα σημερινά flagships!

Κρατάει άνετα 2 χρονάκια ακόμη.. Μετά, το συζητάμε! Αν και μετά την λήξη της εγγύησης σκέφτομαι να κάνω root, να περάσω custom rom/kernel etc. και να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ με καινούρια μπαταρία (για όσο βγάζουν ακόμη μπαταρίες και μπορώ να αγοράζω :lol: )

Το λεμε τωρα αυτο και ειλικρινα το εννοουμε. Αν σε 6 μηνες ομως βγει το νοτε8 με ois στην dual camera, εξελιγμενο πενακι και 2k αναλυση οθονης για καλυτερη αυτονομια, το νοτε4 θα μας φανει ξαφνικα "λιγο". Το περασα με το νοτε2. Οταν βγηκε το νοτε3 ουτε καν σκεφτομουν τη μεταβαση, αλλα με το νοτε4 μου ετρεξαν τα σαλια λογω απιστευτης οθονης και πολυ χρησιμων νεων λειτουργιων του s pen, παρολο που το νοτε2 με τις custom rom του "δικου μας" ακιςς τρεχει πιο αποτελεσματικα απο το στοκ νοτε4.

Το ότι μπαίνουν φιτίλια για αγορά ενός ΝΟΤΕ 8 (που θα είναι και ο στόχος φυσικά:D) είναι γεγονός. ΑΛΛΑ ακόμη και τώρα να έβγαινε το 8 θα το έβαζα στόχο τουλάχιστον 6-8 μήνες μετά για να πέσει η τιμή, οπότε για αυτό μιλώ ρεαλιστικά ότι θα το κρατήσω τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο και γεροί να είμαστε μετά και λεφτά να έχουμε να το βάλουμε στόχο. Πάντως τα 2Κ τα θεωρώ ακραία υπερβολή, μια που ακόμη και την ανάλυση του ΝΟΤΕ 4 δεν την έχω στο μέγιστο ποτέ. Χώρια που δεν έχω συσκευή στο σπίτι με τέτοια ανάλυση. Ούτε hd τηλεόραση δεν έχω. Αυτό που ζηλεύω περισσότερο και μόνο ίσως, είναι η ακόμα καλύτερη φωτογραφική τη νύχτα του S7! Όχι βέβαια ότι δεν τα πάει καλά το ΝΟΤΕ 4. Για μέρα δεν το κουβεντιάζω.

Καλά σ'αυτό δεν αμφιβάλλω, εμένα ήδη μετά το 6μηνο αρχίζουν να μού τρέχουν τα σάλια για άλλα κινητά :p:lol:

Εγω το αντιθετο, γι αυτο ουτε καν γυρισα να κοιταξω το νοτε3. Το νοτε2 τοτε, και το νοτε4 τωρα εχει (σχεδον ολα) οσα μου χρειαζονται σε μια συσκευη. Λογω χρησης, συσκευη χωρις πενακι την κοιταω μονο εγκυκλοπαιδικα.

Πάντως τα 2Κ τα θεωρώ ακραία υπερβολή, μια που ακόμη και την ανάλυση του ΝΟΤΕ 4 δεν την έχω στο μέγιστο ποτέ. Χώρια που δεν έχω συσκευή στο σπίτι με τέτοια ανάλυση. Ούτε hd τηλεόραση δεν έχω. Αυτό που ζηλεύω περισσότερο και μόνο ίσως, είναι η ακόμα καλύτερη φωτογραφική τη νύχτα του S7! Όχι βέβαια ότι δεν τα πάει καλά το ΝΟΤΕ 4. Για μέρα δεν το κουβεντιάζω.

2k αναλυση οθονης εννοω. Τωρα στο νοτε4 εχουμε Quad HD (2560x1440) το οποιο ειναι ασυμφορο ενεργειακα, αφου καταναλωνει πολυ χωρις να δινει καλυτερη εικονα απο την 2k οθονη του s7. Στις καμερες συμφωνω οτι το 4k ειναι υπερβολικο, αυτο που εχει ορατη διαφορα ακομα και στη λαμπατη τηλεοραση της γιαγιας μου ειναι το ois, το hdr video, ο πιο φωτεινος φακος και τα 60fps στο fhd.

Αν μαλιστα εξελιξουν κι αλλο και το πενακι, να δω αν θα μπορεσουμε να περιμενουμε 6 μηνες ολοι εμεις που τωρα το παιζουμε ανετοι και καλυμενοι. Λογω του φιασκο του νοτε7, πιστευω οτι η σαμσουνγκ θα φτιαξει ενα 8αρι τουμπανο.

Edited by fioravanti90

Πλέον έχω κλείσει και εγώ 2 χρόνια με το note 4 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την συσκευή. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα καινούργια που κυκλοφορούν. Το μόνο άσχημο είναι πως δεν θα πάρουμε την 7 έκδοση Android. . . Πριν 4 μήνες μου είχε παρουσιάσει πρόβλημα με το mobile ιnternet το οποίο δουλευε όποτε το θυμόταν. Τελικά αφού το πήγα 3 φορές στο σέρβις μου το έφτιαξαν. Την πρώτη άλλαξαν όλο το σασί όπου μέσα βρίσκεται η κεραία. Την δεύτερη φορά μου είπαν ότι δεν είχε τίποτα κ την Τρίτη μ άλλαξαν την μητρική κ το πρόβλημα τότε λύθηκε οριστικά.

Χθες παρατήρησα τυχαία που βρέθηκα σε λευκό φόντο ότι το πάνω μισό μέρος της οθόνης έχει ένα ελαφρύ ωχροκιτρινο χρώμα ενώ το κάτω μισο έχει φυσιολογικό λευκό χρώμα. Έκανα αμέσως screentest και παρατήρησα ότι και στο μπλε υπάρχει μια διαφορά. Για την ακρίβεια το κάτω μέρος της οθόνης το λευκό χρώμα χρώμα είναι φυσιολογικό ακριβώς μέχρι το σημείο που τελειώνει το πληκτρολόγιο όταν είναι ανοιχτό (χρησιμοποιώ SwiftKey και έχω βάλει μαύρο θέμα) μετά έχει αυτό το ωχροκιτρινο χρώμα που ανέφερα και στο πάνω μέρος της οθόνης έχει ένα κομμάτι στο τέλος της (το τελευταίο μισό εκατοστό) που έχει φυσιολογικό λευκό χρώμα και αυτό όλως τυχαίως είναι το κομμάτι της οθόνης που καλύπτεται συνεχώς από το μαύρο φόντο του notification bar. Έχει παρουσιαστεί και σε κανέναν άλλο αυτό το πρόβλημα? Υπάρχει τρόπος να λυθεί πέρα από αντικατάσταση οθόνης γιατί είμαι εκτός εγγύησης εδώ και 10 μέρες.

Μπερδεύτηκα λίγο πάλι. Εννοείς αν κρατήσεις πατημένο το κουμπί του Wi-Fi (η αν πας Ρυθμίσεις και μετά Wi-Fi) δεν βλέπεις τη λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα (ρούτερ) ;

Μόνο αν είναι ON το Wi-Fi και υπάρχουν δίκτυα τριγύρω, εμφανίζεται η λίστα με αυτά. Αν δεν υπάρχουν, απλά δεν βλέπεις τίποτα. Και αν είσαι συνδεδεμένος σε κάποιο, θα πρέπει να βλέπεις και αυτό (πρώτο πρώτο).

Μετά λες για ακουστικό όμως και μάλλον αυτό με μπερδεύει. Δεν εννοείς Bluetooth ? Εννοείς ακουστικό Wi-Fi. Το οποίο παρότι συνδέεται με τη συσκευή, δεν το βλέπεις στη λίστα, ενώ πριν το έβλεπες;

Λοιπόν,έχουμε και λέμε.Τάκανα μουστοκούλουρο...:(

Βεβαίως εννοούσα bluetooth,αλλλα τι να λέμε τώρα,άσε γεράματα...

Οταν πατύσα λοιπόν το κουμπί του ΒΤ,κατέβαινε μία σελίδα άσπρη και μετά πατούσα και άνοιγα το ακουστικό ΒΤ που έχω,οπότε το έβλεπε το τηλέφωνο και αυτό φαινόταν στη σελίδα αυτή.

Τώρα,δεν κατεβαίνει η σελίδα αυτή,αλλά παραμένει έτσι,σκοτεινή η οθόνη,και μόλις τελειώσει η διαδικασία αναγνώρισης και σύνδεσης με το ακουστικό,τότε βγαίνει μία λευκή ταινία,στην οποία γράφει SBH50 συνδέθηκε.Kατά τα άλλα,δουλεύει μιά χαρά,απλώς δε βγαίνει η λευκή σελίδα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλησπέρα παιδιά! Έχει κανένας το xiaomi mi band 2 ; είναι συμβατό κανονικά με το νότε 4 ; το γλυκοκοιτάζω τώρα τελευταία.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)