Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα παιδιά μου δουλεύουν όλα τα παραπάνω παντού (text select με s-pen, drag and drop σε multiwindow). Έκανα επαναφορά πριν και μετά το update, δεν ξέρω αν έχει σχέση.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εμενα δε λειτουργεί η επιλογή κειμενου οπως πριν που πατουσα το κουμπι του S pen και κρατωντας το πατημενο επελεγα οποιο κειμενο ηθελα μεσα σε ενα site στον chrome. Τωρα αυτο γινεται μονο με παρατεταμενο πατημα του S pen πανω στο κείμενο. Ενω στον browser της Samsung δουλευει κανονικά οπως παλιά-κρατάς πατημενο το κουμπι το S pen και επιλεγεις ο,τι θες. Έχω κανει επαναφορα πριν και μετα εννοειται. Δεν ξερω αν ειναι καποια ρύθμιση...Δε μπορει στον μαμά browser να δουλευει και στον chrome να σταμάτησε.. οποιος μπορει ας βοηθησει ρε παιδια..μ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Ούτε το ένα ούτε το άλλο μου λειτουργούν όπως παλιά. Δεν έκανα επαναφορά μετά το Update. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, αλλά σίγουρα είναι ένα βήμα προς τα πίσω. Εσύ έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση;

Sent from my Optimus G using Tapatalk 4 Vip

.όχι φίλε δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση και δεν μπορώ να επιλέξω το κείμενο πατώντας το κουμπί του s pen

φίλε topet

παλιά σε multitasking κατάσταση πατούσα παρατεταμένα σε μια foto π.χ στον chrome και την έσερνα στο κάτω παράθυρο π.χ. μηνύματα ή viber και την έστελνε τώρα πρέπει να κάνω shaire για να την στείλω επιλέγοντας με πια εφαρμογή.. ( δεν μου αρέσει;):mad:)

Photo note δεν υπάρχει σε εμένα καθόλου σαν εφαρμογή.....κρίμα και την δούλευα πάρα πολύ...

Σκέφτομαι να κάνω factory reset μπας και επανέλθουν.....( τι προτείνετε ? ) αλλιώς θα γυρίσω στο 5.1.1 εμένα με βόλευε καλύτερα από το

6 mm σε όλες τις πλευρές ακόμα και στην μπαταρία....

Κι εμενα δε λειτουργεί η επιλογή κειμενου οπως πριν που πατουσα το κουμπι του S pen και κρατωντας το πατημενο επελεγα οποιο κειμενο ηθελα μεσα σε ενα site στον chrome. Τωρα αυτο γινεται μονο με παρατεταμενο πατημα του S pen πανω στο κείμενο. Ενω στον browser της Samsung δουλευει κανονικά οπως παλιά-κρατάς πατημενο το κουμπι το S pen και επιλεγεις ο,τι θες. Έχω κανει επαναφορα πριν και μετα εννοειται. Δεν ξερω αν ειναι καποια ρύθμιση...Δε μπορει στον μαμά browser να δουλευει και στον chrome να σταμάτησε.. οποιος μπορει ας βοηθησει ρε παιδια..μ

Δηλαδή ακουμπάς το πενάκι σ' αυτό που θέλεις να μαρκάρεις, πατάς το κουμπάκι - σέρνεις και δεν μαρκάρει? :blink:

Τι κάνει δηλαδή?

Μόλις το (ξανά) δοκίμασα στον chrome και δουλεύει κανονικά! :confused:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δηλαδή ακουμπάς το πενάκι σ' αυτό που θέλεις να μαρκάρεις, πατάς το κουμπάκι - σέρνεις και δεν μαρκάρει? :blink:

Τι κάνει δηλαδή?

Φίλε όχι δεν μαρκάρει σε εμένα πατώντας το κουμπάκι,

ακουμπώ το πενάκι παρατεταμένα εκεί που θέλω να μαρκάρω μπλεδίζουν τα γράμματα σέρνω όσο θέλω και όταν σηκώσω το πενάκι μου βγάζει επιλογή αντιγραφή......παλιά πατούσα το κουμπί για να μαρκάρω και μου έβγαζε την παραπάνω ίδια επιλογή την επέλεγα ή την παρέκαμπτα σέρνοντας την επιλογή μου στο κάτω παράθυρο ( μηνύματα ) και όλα οκ ...τώρα δεν γίνετε έτσι ...

Ενώ στον browser της Samsung δουλεύει κανονικά μόλις το έκανα τεστ ακόμα και αυτό με την φωτογραφία....παράξενα πράγματα

Photo note δεν υπάρχει σε εμένα καθόλου σαν εφαρμογή το έχετε εσείς ?????

Edited by theiconart
έκανα δικιμή

Τι κάνει δηλαδή?

Ακριβώς, ακουμπώ το πενάκι σε αυτό που θέλω να μαρκάρω, πατάω το κουμπί το Spen και σέρνω αλά ΔΕΝ μαρκάρει... Στον μαμά browser γίνεται, το δοκίμασα. Στον Chrome τίποτα, ενώ με την 5άρα γινόταν κανονικά φυσικά... Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, πραγματικά όμως! Επίσης το photo note που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω δεν υπάρχει ούτε σε εμένα. Αδιανόητα πράγματα για τη συσκευή..

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Ακριβώς, ακουμπώ το πενάκι σε αυτό που θέλω να μαρκάρω, πατάω το κουμπί το Spen και σέρνω αλά ΔΕΝ μαρκάρει... Στον μαμά browser γίνεται, το δοκίμασα. Στον Chrome τίποτα, ενώ με την 5άρα γινόταν κανονικά φυσικά... Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, πραγματικά όμως! Επίσης το photo note που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω δεν υπάρχει ούτε σε εμένα. Αδιανόητα πράγματα για τη συσκευή..

Εμένα παιδιά όπως έχω ξανά γράψει πάει καλύτερα από ποτέ, χωρίς ούτε ένα factory reset από πέρισυ αρχές Ιούνη που το πήρα.. Εμένα το μαρκάρισμα με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού λειτουργεί παντού, από την εφαρμογή του YouTube μέχρι το next browser που χρησιμοποιώ κτλ. Το photo note φυσικά και υπάρχει ακόμη, δες πως το βρίσκεις: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/16985179cd52fdf38020637bf9aa23e3.jpg

Ομοιως. Δεν ξερω και εγω τι να πω! Γιατι υπαρχουν αυτα τα περιεργα! Γιατι σε αλλους δουλευουν και σε αλλους οχι!

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εμένα παιδιά όπως έχω ξανά γράψει πάει καλύτερα από ποτέ, χωρίς ούτε ένα factory reset από πέρισυ αρχές Ιούνη που το πήρα.. Εμένα το μαρκάρισμα με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού λειτουργεί παντού, από την εφαρμογή του YouTube μέχρι το next browser που χρησιμοποιώ κτλ. Το photo note φυσικά και υπάρχει ακόμη, δες πως το βρίσκεις: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/16985179cd52fdf38020637bf9aa23e3.jpg

Σωστά, το είχα δει αλλά φαίνεται ότι δεν είχε εστιάσει καλά και δεν μου έβγαζε το πλαίσιο που πιάνει το κείμενο που θες να φωτογραφίσεις. Το δοκίμασα ξανά και είναι οκ.

.όχι φίλε δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση και δεν μπορώ να επιλέξω το κείμενο πατώντας το κουμπί του s pen

φίλε topet

παλιά σε multitasking κατάσταση πατούσα παρατεταμένα σε μια foto π.χ στον chrome και την έσερνα στο κάτω παράθυρο π.χ. μηνύματα ή viber και την έστελνε τώρα πρέπει να κάνω shaire για να την στείλω επιλέγοντας με πια εφαρμογή.. ( δεν μου αρέσει;):mad:)

Photo note δεν υπάρχει σε εμένα καθόλου σαν εφαρμογή.....κρίμα και την δούλευα πάρα πολύ...

Σκέφτομαι να κάνω factory reset μπας και επανέλθουν.....( τι προτείνετε ? ) αλλιώς θα γυρίσω στο 5.1.1 εμένα με βόλευε καλύτερα από το

6 mm σε όλες τις πλευρές ακόμα και στην μπαταρία....

Μάλιστα, κατάλαβα τι εννοείς.;)

Επίσης με την 6 έχω διαπιστώσει ότι η απόκριση στο s-view έχει χαλάσει σε εκνευριστικό βαθμό. Πριν όταν με καλούσαν με το που ακουμπούσα το εικονίδιο του τηλεφώνου εντελώς απαλά απαντούσα, τώρα θέλει πίεση και προσπάθειες και έχει γίνει δύσχρηστο!! Έλεος!

Κάτι πρέπει να γίνεται και με το σήμα του τηλεφώνου γιατί βλέπω ότι σε ίδιο σημείο έχει πολλές διακυμάνσεις! Από μέτριο σήμα έως καθόλου. Χθες στο σπίτι μου που έχω πάντα σήμα, μου ήρθε ειδοποίηση μετά από 2+ ώρες ότι είχα κλήση!!:wacko: Όλα αυτά μετά από επεναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων & wipe cache.

Η μπαταρία συμπεριφέρεται πάλι παράξενα και έχω 3 όχι μία. Μια έχει πιο λογική κατανάλωση και μια πολύ. Δεν βγάζω άκρη. Η μόνη φορά που δούλεψε άψογα ήταν μετά την επαναφορά και μόλις το είχα στήσει. Είχε κρατήσει 7 ώρες με 1% μπαταρίας σε λειτουργία πτήσης και σε πλήρη αναμονή.

Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Οπουδηποτε αλλου παντως η υπογραμμιση κρατωντας το πενακι πατημενο λειτουργει. Και αφου υπογραμμισεις ο,τι και οσο θες βγαινουν και οι επιλογές για επιλογή ολων, αντιγραφη, λεξικο κτλ. ΜΟΝΟ στον chrome δεν λειτουργει. Δεν μπορω να καταλάβω το γιατι, πραγματικα ομως. Δοκιμασα να κανω clear την cache του chrome, εβαλα και παλιοτερη εκδοση του αλλά τίποτα.

Edited by seat2062

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Ακουγα και γω τοσο καιρο καποιους απο σας να λετε για υπερθερμανση της συσκευης και battery draining μετα την αναβαθμιση σε 6.01 (+ τα patch της) και αισθανομουνα τι καλα που δεν εχει αυτα τα θεματα η συσκευη μου :) Και τυχερος φυσικα, αλλα θα τολμουσα να πω και υπερηφανος, για το ποσο γ@μ@τη συσκευη εχω και ποσο καλα δουλευει........ Τη συνεχεια την υποπτευεστε ετσι;

Ερχομαι και γω λοιπον με τη σειρα μου να επιβεβαιωσω πως ξαφνικα και χωρις κανενα προφανη λογο, χωρις καμια αλλαγη σε ρυθμισεις, εγκατασταση νεων εφαρμογων η οτιδηποτε αλλο (ολα τα ιδια και απειραχτα), η συσκευη αρχισε να υπερθερμενεται χωρις να παιζω παιχνιδια η να σηκωνει βαριες εφαρμογες γενικα με πολυ νορμαλ χρηση δηλαδη και καπακι να εχει και αδικαιολογητο battery draining χωρις καμια αλλαγη στη χρηση :mad: Ξενερωμα, θυμος και απορια ειναι τα βασικα συναισθηματα τωρα.

Ειναι Note 4 C Πολωνιας (δεν εχω κανει επαναφορα) και εχει περασει σχεδον μηνας, αν θυμαμαι καλα, απ το τελευταιο patch. Μεχρι πριν 4 μερες δουλευε (σχεδον) αψογα. Τι το πιασε τωρα και οχι πιο πριν, μονο το ιδιο ξερει. Θελω να πιστευω πως ξερει και η Samsung και η Google και ελπιζω να κανει κατι γι αυτο συντομα. Το μονο που υποπτευομαι, ειναι το οτι εκανα κανονικα τις αναβαθμισεις των εγκατεστημενων εφαρμογων. Θα μπορουσε (πιθανον) να εχει προκληθει απο καποια απ αυτες; Δεν ξερω......

Να μην ξεχασω επισης να δηλωσω και τα καλα. Το δικο μου δεν εχει (μεχρι στιγμης :p ) κανενα θεμα με το S-Note και το S-Pen σε μαρκαρισμα κειμενου κλπ. Ουτε στον Chrome ουτε πουθενα. Και αυτο που καταλαβαινω ειναι πως δεν παιζει κανενα ρολο τελικα, αν εχει κανει κανεις πριν η μετα factory reset με οποιοδηποτε τροπο, wipe cache κλπ. Γιατι υπαρχουν χρηστες που εχουν ακριβως τα ιδια προβληματα που προαναφερθηκαν, οτι κι αν εχουν κανει. Αρα μαλλον ειναι θεμα software που καποια στιγμη θα βγει.

Edited by johnphone

Βοηθησε μας λιγο ομως. Τι ειναι πρωτο σε καταναλωση μπαταριας? Ποσο φτανει η θερμοκρασια? Καιει και σε ηρεμια ή μονο οταν το σκαλιζεις?

Όσοι είχαν διαβάσει το θέμα μου ίσως θυμούνται. Εν συντομία όταν το πήρα από σμαρτεκ με αλλαγή πλακέτας είπα να το δουλέψω χωρίς την κάρτα μνήμης μήπως και ήταν προβληματική.

Δείτε τι βρήκα εμπειρικά. Κι εμένα η μπαταρία έφευγε νερό και ακόμη και σε αναμονή. Απο χτες έβαλα την κάρτα μνήμης και έστρωσε. Μιλάω σοβαρά ευθεία γραμμή στην αναμονή. Ίσως είναι το γνωστό nomedia bug που ψάχνει συνεχώς κάτι στη μνήμη δεν ξέρω. Το λέω για την ιστορία

Βοηθησε μας λιγο ομως. Τι ειναι πρωτο σε καταναλωση μπαταριας? Ποσο φτανει η θερμοκρασια? Καιει και σε ηρεμια ή μονο οταν το σκαλιζεις?

Ευχαριστώ για την βοήθεια που θες να παρέχεις. Άλλωστε αφορά αν οχι όλους, σίγουρα πολλούς καμένους "συναγωνιστές" :D

Τώρα που κοιτάω (γενικά δεν το παρακολουθώ), πρώτο σε κατανάλωση είναι το Skype (23%), μετά Android (7%), οθόνη (5%) κλπ. Μεγάλη φαγάνα το Skype και το εντυπωσιακό είναι οτι δεν το χρησιμοποιώ συχνά..!! Θα αρχίσω να το παρακολουθώ πια μπας και βγάλω καμιά άκρη. Επίσης μετά την αναβάθμιση σε 6.01 είχε ένα draining μερικές μέρες, αλλά μετά μειώθηκε αρκετά σημαντικά η κατανάλωση, ειδικά στην αναμονή. Τότε πίστεψα στο Doze :lol: Η μπαταρία είναι 3 μηνών, γνήσια και την φορτίζω υποδειγματικά και ποτέ πλέον με ταχεία φόρτιση.

Αυτό με τη θερμοκρασία έχει ως εξής: Με την ίδια χρήση περίπου σε διάρκεια και τις ίδιες πάνω κάτω εφαρμογές, έχει πλέον αισθητή διαφορά στο χέρι μου η συσκευή. Δεν συνέβαινε πριν. Μην φανταστεί κανείς πως καίει ώστε να μην το αντέχει το χέρι και τέτοια. Αλλά είναι αρκετά και κατά τη δική μου γνώμη, ανησυχητικά ζεστό. Δεν μπορώ να στο πω σε βαθμούς C. Φαντάζομαι πως θα υπάρχει εφαρμογή που μετριέται, αλλά δεν έχω βάλει ακόμη κάποια.

Απ όπου και αν το ακουμπάω (πίσω προς το πάνω μέρος πιο πολύ και η οθόνη σε όλη την επιφάνεια) είναι αρκετά ζεστό. Ποτέ δεν καίει σε ηρεμία. Πάντα μετά απο χρήση τουλάχιστον 10 λεπτου.

Κάποια στιγμή είχα την ψευδ-αίσθηση οτι συνδέονται το "κάψιμο" με το battery draining. Θα ταίριαζε να συμβαίνει, θα μου ήταν και πιο φυσιολογικό και σίγουρα πιο βολικό :lol: Ναι, για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, ο επεξεργαστής η το τσιπ γραφικών υπερλειτουργούν, η συσκευή μου γι αυτό το λόγο καίει και σαν αποτέλεσμα αυτού τι; Battery Draining φυσικά. Τι πιο ορθολογικό απ αυτό;

Δεν ισχύει όμως.....Σίγουρα κάτι τις παραπάνω θα καταναλώνει όταν καίει, αλλά συνολικά η κατανάλωση έχει μειωθεί σοβαρά (ίσως και 30%) ανεξαρτήτως καψίματος και ειδικά στην αναμονή με ακινησία. Εκεί που ******* δηλαδή. Πριν έβγαζα μιάμιση μέρα γεμάτη με τη χρήση που έκανα. Τώρα οριακά μια. Με 7 ώρες ακινησία στον ύπνο σε λειτουργία πτήσης και όλα κλειστά (μόνο ξυπνητήρι), απο 100% πήγαινε το πρωί 97%. Τώρα το βρίσκω 91%..!!

Δεν ξέρω τι φταίει, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω και απλά ελπίζω να διορθωθεί σύντομα.

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Αφού το skype δεν το χρησιμοποιείς συχνά όπως λες γιατί δεν το σβηνεις για 2-3 μέρες για να δεις πως πάει το τηλέφωνο.

Τουλάχιστον έτσι θα μπορεσεις να εντοπίσεις αν έχεις και αλλες "πηγές κακού" στην συσκευή.

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Screenshot_2016_07_02_21_06_08.jpgpost image

Ρε σεις είναι φυσιολογικό αυτό; δε νομίζω να είχα τέτοια κατανάλωση προηγουμένως απ τις κλήσεις...επίσης νομίζω ότι μου δείχνει παραπάνω χρόνο απ όσο έχω μιλήσει. Όχι τραγικά πράγματα αλλά και πάλι ψηλότερα. Τύπου μέχρι 30 λεπτά, αλλά συνεχώς

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/3aa8ef2d23a9d95956a331c670a8240b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/f549b0b8fc18dfd895c5ce5bf47f0b93.jpg

Ανακαλώ ότι πίστευα. Το υπέρτατο τεστ για μένα έγινε σήμερα. Το διάστημα που είναι κυκλωμενο από το πρωί μέχρι το μεσημέρι βαφτιζα τον γιο μου. Το κινητό δεν το ακουμπησα καν. Τρελό drain. Ειδικά η αφύπνιση αν δείτε κάτι το είχε ενεργό συνέχεια. Χώρις data όλα κλειστά.

Μου την βάρεσε θα το στήσω από την αρχή. Επαναφορά εργοστασιακων από ρυθμίσεις και με το που ανοίξει το κλείνω και το ανοίγω σε recovery και κάνω factory reset κ wipe cache σωστά;

Wipe cache, dalvik cache & data για να κανεις σωστη δουλεια. Πρωτα βεβαια παρε μπακαπ.

Το dalvik wipe δεν βρήκα. Ξέρω τι εννοείς είχα custom recovery. Στο μαμισιο δεν το βρήκα όμως

Μην ψαχνεις αδίκως dalvik. Μόνον αν είσαι με custom recovery θα το βρεις.

Είτε το reset το κάνεις απο μέσα είτε απο το recovery είναι ενα και το αυτό.

Το ξανά στήσιμο μετράει. Πως θα το κάνεις. Με backup-restore μην περιμένεις να διορθώσεις και πολλά στραβά.

Το κάνα τσακα τσακα. Στήνω χαλαρά και βλέπουμε

Στησε σαν πρώτο βήμα μόνον αυτές που σου είναι απολύτως απαραίτητες.

Μην λάβεις σοβαρά υπόψιν σου την μπαταρία πριν κάνει 5-6 κύκλους. Εχουν σβηστεί τα πάντα και πρέπει να αρχίσει να "ξανά μαθαίνει" απο την αρχή. Χρειάζεται να του δώσεις χρόνο!

Μην ψαχνεις αδίκως dalvik. Μόνον αν είσαι με custom recovery θα το βρεις.

Είτε το reset το κάνεις απο μέσα είτε απο το recovery είναι ενα και το αυτό.

Το ξανά στήσιμο μετράει. Πως θα το κάνεις. Με backup-restore μην περιμένεις να διορθώσεις και πολλά στραβά.

Οταν λες backup and Restore εννοείς να περασει μόνο του τις εφαρμογέςπου εείχαμε; και αν ναι πως το απενεργοποιουμε;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)