kotsosp Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Καλησπέρα, έχω ένα Note 4 N910C, με lollipo 5.1.1. Επιτρέψτε μου 2 ερωτήσεις: 1) Όταν κοιτάμε μια επαφή μας δείχνει κάπου αν είναι αποθηκευμένη στη SIM ή στη συσκευή ? 2) Θέλω να μεταβώ σε Blackberry Passport (SE) (μη βαράτε..... θα το δοκιμάσω και και ας χάσω το πενάκι, με έχει κουράσει το android και τα κολήματα της SAMSUNG) και θέλω να μεταφέρω τις επαφές μου. Ποιός είναι ο πιο έυκολος τρόπος (χωρίς google αν γίνεται) ? Μπορώ άραγε να τις κάνω export σε ένα αρχείο VCF και μετά να τις περάσω ? Ευχαριστώ ! Καλησπέρα, 1) Ναι φαίνεται μόλις ανοίξεις την επαφή, κάτω απο το τηλέφωνο πρέπει να γράφει "Συνδέθηκε μέσω". Από κάτω λέει που είναι αποθηκευμένη η επαφή. 2) Για να κάνεις εξαγωγή τις επαφές, πατάς τις τελίτσες πάνω δεξιά και στη συνέχεια επιλέγεις ρυθμίσεις-επαφές-εισαγωγή/εξαγωγή επαφών. Επιλέγεις που θα κάνει την εξαγωγή και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα βρείς το αρχείο "Επαφές.vcf" εκεί όπου επέλεξες να γίνει η εξαγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 @kotsosp σε ευχαριστώ πολύ. Αν και μετά από κάμποσο ψάξιμο... με την εφαρμογή "device switch" φαίνεται να είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. (Μακάρι η μετάβαση στο ΒΒ PP SE να είναι "αναίμακτη"... αν και από τα video που βλέπω στο youtube φαίνεται να είναι πολύ πιο user friendly κάτι σαν το mac μου ένα πράγμα....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Στο γειτονικο topic του Note4 F, εσκασε λεει το πρωτο update για την ΜΜ (σε γερμανικο) το οποιο αγγιζει τα 600mb..!! Βελτιωνει μπαταρια, διαχειριση μνημης, σταθεροτητα και ασφαλεια. Τι παιζει ρε παιδες; Για να χουμε το νου μας :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Αμαν ρε παιδια με αυτην την αναβαθμιση περιμενω πως πως κ πως να.μου φτιαξει κ την μπαταρια που με δειχνει οτι να ναι....δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει τι σχεση εχει που το εχουμε ουγγρικο..τι κανουν πια.δεν μπορω να καταλαβω Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Όλες οι χώρεςπλην οΟυγγαρίας έχουν πάρει Mm..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrionV13 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Εγώ πάντως με Ρουμανικο δεν έχω πάρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Όλες οι χώρεςπλην οΟυγγαρίας έχουν πάρει Mm..... Όχι όλες. Ούτε Βουλγαρίας όπως το δικό μου έχει πάρει. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ουτε εγω εχω παρει,Ρουμανιας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philoly Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Παιδιά έχω ένα θέμα με την μπαταρία τελευταία.. Έχω την 5.1.1 και το draining είναι τεράστιο.. Παρακάτω παραθέτω της σημερινής ημέρας με ελάχιστη χρήση 3g.. Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει και τι μπορούμε να κάνουμε? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160517/809b04af72125625ae9a567e5bb484ea.jpg Sent from my SM-N910C using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εδώ.. Μόνο Google services, kernel Android και Android system 35.6%... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160517/73deeb50e1edb071489512a062920886.jpg Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Σε τέτοιες περιπτώσεις φίλε μου, εγώ το δουλεύω για 1-2 μέρες σε safe mode και βλέπω τι γίνεται. Αν όλα επιστρέψουν στο φυσιολογικό τότε κάποια εφαρμογή κάνει την ζημιά. Αν δεν έβαλα κάποια καινούργια, βλέπω ποιές αναβαθμίστηκαν τις τελευταίες μέρες που άρχισε το κακό! Όποτε είχα ανάλογο πρόβλημα έτσι το έλυνα. Ηταν χρονοβόρο βέβαια και με παιδευε κάποιες φορές αλλά έβρισκα το πρόβλημα. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Το ίδιο πρόβλημα με του philoly και εγώ σε Ουγγρικό C. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Για όσους πήραν Marshmallow http://www.androidpolice.com/2016/05/17/samsung-uploads-s-note-app-into-the-play-store-to-provide-future-updates-apk-download/ Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Για όσους πήραν Marshmallow http://www.androidpolice.com/2016/05/17/samsung-uploads-s-note-app-into-the-play-store-to-provide-future-updates-apk-download/ Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP Το είχε και στις ενημερώσεις του "Galaxy app" (το market της Samsung). Με το που μπήκε η ΜΜ έγινε αυτόματα η ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλημέρα, Θέλω να κάνω το εξής: Όση ώρα βρίσκομαι σε wi-fi συνδεδεμένος, να κλείνουν αυτόματα τα δεδομένα, και μόλις βγαίνω εκτός wi-fi, να ενεργοποιούνται αυτόματα. Υπάρχει τέτοιο app ή επιλογή στο τηλέφωνο? Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Καλημέρα, Θέλω να κάνω το εξής: Όση ώρα βρίσκομαι σε wi-fi συνδεδεμένος, να κλείνουν αυτόματα τα δεδομένα, και μόλις βγαίνω εκτός wi-fi, να ενεργοποιούνται αυτόματα. Υπάρχει τέτοιο app ή επιλογή στο τηλέφωνο? Ευχαριστώ !! Το κάνει αυτόματα το Anroid αυτό. Όταν είσαι συνδεμένος σε wifi, μπορεί να βλέπεις ότι τα δεδομένα είναι ενεργοποιημένα αν κατεβάσεις την μπάρα ειδοποιήσεων, αλλά στην ουσία δεν δουλεύουν. Μόλις απενεργοποιηθεί το wifi ή αν φύγεις από την εμβέλειά του, τότε ενεργοποιούνται τα δεδομένα. Άλλωστε το τι είναι ενεργό κάθε φορά εμφανίζεται και πάνω πάνω στην οθόνη (εκεί που είναι και η ώρα) Edited May 18, 2016 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 ναι, αλλα αν έχει και wi-fi και data, πως είμαστε σίγουροι ότι δίνει "προταιρεότητα" στο wi-fi ? Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Για όσους πήραν Marshmallow http://www.androidpolice.com/2016/05/17/samsung-uploads-s-note-app-into-the-play-store-to-provide-future-updates-apk-download/ Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP Δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι αυτό; σε δίνει την δυνατότητα να βάλες το απκ του s pen στα νοτε ; γιατίτα νοτε δεν το έχουν ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Παιδια χαζευα λιγο το LG v10. Eχει μπει αλλος στον πειρασμο να δωσει το νοτε μας για αυτο το LG? Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε πολυ. Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 ναι, αλλα αν έχει και wi-fi και data, πως είμαστε σίγουροι ότι δίνει "προταιρεότητα" στο wi-fi ? Δίνει πάντα προτεραιότητα στο wifi. Έτσι είναι προγραμματισμένο να κάνει από τότε που βγήκε. Φρόντισε μόνο να απενεργοποιήσεις την "Ενίσχυση λήψεων". Κατέβασε με τα δύο δάκτυλα την μπάρα ειδοποιήσεων και δες αν είναι κλειστή η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι αυτό; σε δίνει την δυνατότητα να βάλες το απκ του s pen στα νοτε ; γιατίτα νοτε δεν το έχουν ήδη. Απλά θα παίρνεις τα έξτρα μέσω ενημερωσεων από το playstore. Κάτι που πρωτοεφαρμωσε η HTC στις δικές της εφαρμογές. Έτσι είναι πιο εύκολο να σου δίνει αναβάθμιση στην πένα, χωρίς να χρειάζεται να γίνει μέσω OTA. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι αυτό; σε δίνει την δυνατότητα να βάλες το απκ του s pen στα νοτε ; γιατίτα νοτε δεν το έχουν ήδη. To s note είναι, αλλά η πιο καινούργια και βελτιωμένη έκδοση. Αν δεν χρησιμοποιείς το 'Galaxy apps' για να κάνεις την ενημέρωση, θα υπάρχει η ενημέρωση και μέσω του 'Play Store' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Παιδια χαζευα λιγο το LG v10. Eχει μπει αλλος στον πειρασμο να δωσει το νοτε μας για αυτο το LG? Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε πολυ. Τι λετε? Το συγκεκριμένο κινητο ειναι παρα πολυ καλο. Το εχω δει κι εγώ. Και σίγουρα καλύτερο σε specs κτλ από το σχετικα παρωχημένο note 4 μας. Ωστόσο δε με βολεύει που δεν έχει πενάκι. Και γενικά εγώ προσωπικά δε θα το άλλαζα. Περιμένω πως και πως την ανακοίνωση του note 6 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 εγώ πάντως υπέκειψα στον πεορασμό..... αλλά όχι για άλλο android και μάλιστα το LG V10. Για να είμαι ειλικρινής περιμένω από μέρα σε μέρα το Blackberry (μη βαράτε......) Passport silver edition. Εκτιμώ ότι θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις προσωπικές μου ανάγκες (αν και μάλλον θα μου λείψει το πενάκι και οι χειρόγραφες σημειώσεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Το συγκεκριμένο κινητο ειναι παρα πολυ καλο. Το εχω δει κι εγώ. Και σίγουρα καλύτερο σε specs κτλ από το σχετικα παρωχημένο note 4 μας. Ωστόσο δε με βολεύει που δεν έχει πενάκι. Και γενικά εγώ προσωπικά δε θα το άλλαζα. Περιμένω πως και πως την ανακοίνωση του note 6 Καλα δεν πρόκειται να δωσω τοσα χρηματα για το νοτε 6. Δεν ξερω αυτο το κινητο (v10) μου εκανε ενα κλικ,δεν ξερω τι με επιασε τωρα.Εχω δει ολα τα βιντεακια στο YouTube. Και οσο παει μου αρεσει περισσοτερο,μονο σκεφτομαι που ειναι βαρυτερο και μεγαλητερο απο το νοτε μας.Επισης φοβαμε και την μπαταρια. Τι να πω,τι μπορεις να παθεις στα καλα καθουμενα.:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εμενα με ουγρικο με ηρθε ενημερωση της πολιτικης ασφαλειας αρα κοντευει κ η ενημερωση λογισμικου... Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts