skatzivas Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Συγκεκριμένα χτες το δούλεψα αψογα Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Και η Κροατία πήρε MM.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hraklis943 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Παντως εγω με MM απο την πρωτη μερα που την πηρα , βλεπω πολυ μεγαλυτερη καταναλωση στη μπαταρια.. Ειμαι βαρυς χρηστης γενικοτερα αλλα με την Lollipop ημουν ευχαριστημενος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Να υποθέσω δηλαδή ότι ήμαστε στα ίδια επίπεδα (πάνω - κάτω)? Ναι κάπως έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagoos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 καλησπέρα και χρόνια πολλά έχει χρησιμοποιήσει το sony sbh 54 ή sbh 52 σε note 4 για να μας πει εντυπώσεις και να μου λύσει κάνα δύο απορίες δλδ όταν σε καλούν αν φαίνονται με ελληνικούς χαρακτήρες το ποιος σε παίρνει τηλέφωνο ή αν φαίνονται η ελληνική χαρακτήρες στα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Σε μενα το κάνει αυτό. Είναι σπαστικό αλλά δεν του δίνω σημασία. Καλησπέρα, τι ακριβώς εννοείς ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα, έχει παρατηρήσει κανείς ξανά το φαινόμενο του να σε καλούν, να απαντάς, αλλά οι άλλοι να μη σε ακούνε αμέσως? Και να πρέπει να πεις 2 και 3 φορές "ναι"... "ναι" μέχρι να σε ακούσουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 καλησπέρα και χρόνια πολλά έχει χρησιμοποιήσει το sony sbh 54 ή sbh 52 σε note 4 για να μας πει εντυπώσεις και να μου λύσει κάνα δύο απορίες δλδ όταν σε καλούν αν φαίνονται με ελληνικούς χαρακτήρες το ποιος σε παίρνει τηλέφωνο ή αν φαίνονται η ελληνική χαρακτήρες στα μηνύματα Αν έχεις τις επαφές σου στα ελληνικά, μια χαρά φαίνονται. Για περισσότερα όμως θα πρέπει να απευθυνθείς στο κατάλληλο νήμα - Bluetooth ακουστικά (Hands-Free) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagoos Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Αν έχεις τις επαφές σου στα ελληνικά, μια χαρά φαίνονται. Για περισσότερα όμως θα πρέπει να απευθυνθείς στο κατάλληλο νήμα - Bluetooth ακουστικά (Hands-Free) Ευχαριστώ πολύ το κυριότερο είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά από εμένα νέος κάτοχος από σήμερα της συσκευής (αλλά παλιος κάτοχος note 3 ) η συσκευή είναι με csc blg Βουλγαρία μάλλον μπορώ να περάσω με odin από πάνω μια άλλη πχ ουγγρική χωρίς πρόβλημα όπως στο note 3? Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frediss Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 καλησπέρα και από εμενα έχω αρκετό καιρό το note 4 n910c και με το έγινε αναβαθμίσει στην 6.0.1 έχω πρόβλημα αν μιλάω στο viber η στο γράφω κάτι στο google και κλειδώσω το κινητό με το πικτρολογιο μόλις παο να το ανοίξω για να βάλω κωδικό ξεκλειδώματος εμφανίζεται το πικτρολογιο και δεν μπορώ να βάλω κωδικό και πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση.εκάνα πριν λίγο επαναφορά συσκευής μήπως και αλλάξει τίποτα και δεν άλλαξε τίποτα μήπως έχει συμβεί σε κανέναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Εδώ και δύο μέρες μου πετάει μήνυμα η διεργασία system δεν ανταποκρίνεται. Εχω την 6 με clean install & wipe . Έχει συμβεί σε κανέναν; επίσης παρατηρώ το εικονίδιο της κάρτας πάνω αριστερά. Που σημαίνει ότι έχει κάνει και επανεκκίνηση. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 κανενα νεο για MM σε ουγγρικο εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Παιδιά τελικά μπορούμε να περάσουμε την πολωνική πχ πάνω σε βουλγαρική ρομ με odin χωρίς πρόβλημα? Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 δεν την έχω.... αλλά αυτή μου αρέσει... https://www.amazon.co.uk/Adore-June-Classic-Samsung-Galaxy/dp/B00O8Z723G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1462472561&sr=8-1&keywords=adore+june+note+4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Έχω παρατηρήσει κάτι και δεν ξέρω εάν είναι πρόβλημα..Εχω το 910c.Πριν είχα το galaxy s2 αλλά και σε άλλα κινητά όταν είναι σβησμενη η οθόνη και πατηθει κατά λάθος το κουμπί home η power ανάβει η οθόνη και παραμένει ανοιχτή για λίγο πχ15 δευτερολεπτα και μετά κλείνει πάλι, στο note4 δεν γίνεται αυτό αλλά παραμένει η οθόνη ανοιχτή για όσο χρόνο έχω βάλει να είναι ενεργή η οθόνη πχ 2 λεπτά και μετά κλείνει με αποτέλεσμα να χαλάω τσάμπα μπαταρία χωρίς λόγο.Έχω βάλει και την επιλογή η οθόνη να παραμένει ανοιχτή όσο την κοιτάω αλλά και πάλι αυτό το εικονίδιο που βγαίνει "ματάκι" πάλι στα 2 λεπτά βγαίνει και κλείνει η οθόνη.το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; είναι κάποιο σφάλμα; Καμία απάντηση για το θέμα μου έχουμε; το έχει προσέξει κάποιος άλλος αυτό το φαινόμενο στο κινητό του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Καμία απάντηση για το θέμα μου έχουμε; το έχει προσέξει κάποιος άλλος αυτό το φαινόμενο στο κινητό του; Κατι δεν δουλεύει σωστα. Η οθονη στη lockscreen σβηνει οπως στο s2 και σε ολα, μετα απο 2-4 δευτερόλεπτα ασχετως τι ρυθμίση έχεις για οταν το δουλευεις.. Αν χδεν βγάλεις ακρη κανε factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Πλέον με την 6.01, όταν επιλέξεις να ανοίξει ένα αρχείο με μια εφαρμογή για πρώτη φορά, αυτή η εφαρμογή γίνεται και η default. Πχ. για ένα αρχείο βίντεο, αν κάποιος έχει τον diceplayer και τον mxplayer installed, και επιλέξει για πρώτη φορά τον diceplayer, αυτή η εφαρμογή γίνεται και η default για τα αρχεία video. Μου άρεσε περισσότερο η προηγούμενη έκδοση όπου μπορούσα κάθε φορά να επιλέγω εγώ με ποια εφαρμογή θα ανοίξει ένα αρχείο. Υπάρχει τρόπος να το έχουμε αυτό πάλι στην 6.01; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Βλέπω πήρατε αρκετοί την ΜΜ. Εγώ ακόμη εν αναμονή. Μέσω ΟΤΑ δεν την πήρατε; Φταίει που εμένα είναι από άλλη χώρα; (μπορώ κάπου να δω από που;) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 με αυτο βλεπεις ολες τις πληροφοριες της συσκευης σου https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=el καθε χωρα παιρνει και σε αλλη χρονικη στιγμη τις αναβαθμισεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 με αυτο βλεπεις ολες τις πληροφοριες της συσκευης σου https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=el καθε χωρα παιρνει και σε αλλη χρονικη στιγμη τις αναβαθμισεις;) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Βιετνάμ μου λέει; καλό να είναι τώρα αυτό;;; :lol: Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Βιετνάμ μου λέει; καλό να είναι τώρα αυτό;;; :lol: Το CSC δες εκει λεει την χωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Το CSC δες εκει λεει την χωρα. Ουγγρικό. Μα πόσο ντεμόντα;;;; αχαχαχα Λογικά μεσα στις επόμενες ημέρες θα το πάρουμε κι εμείς θέλω να πιστεύω Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 μια χαρα εισαι....εγω με το f με βλεπω μετα το καλοκαιρι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 μια χαρα εισαι....εγω με το f με βλεπω μετα το καλοκαιρι:p Ακόμη να παρει την επόμενη αναβάθμιση και το F ε; Ας ελπίζουμε τουλάχιστον αφού την πάρουμε τελευταίοι από τόσες πολλές άλλες εταιρίες που ήδη την εχουν δώσει να έχουμε και την καλύτερη δυνατή προσαρμογή χωρίς bugs κτλ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 μακαρι να ειναι ολα σωστα στην 6....αν ειναι να χαλασουν 5 πραγματα ας μεινουμε ετσι οπως ειμαστε,βασικα την ραμ να φτιαξουν λιγο,ειχα το νote 3 πριν και τα ιδια προγραμματα και εδω βλεπω διαφορα στην δεσμευση πανω απο 15%...τελος παντων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts