fanatikos Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Παιδιά αυτό που συζητάτε (για τα παράσιτα), το κάνει και όταν το δουλεύεις με blue tooth? Δηλαδή ακούγονται και στο blue tooth (όταν συμβαίνει) ή μόνον στο ακουστικό του? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Δεν είναι το Note 4 το "ανθεκτικό τηλ με τη μεγάλη οθόνη που θα (ήθελες να) το έχεις χωρίς θήκη" όπως λες. Μεταλλικό είναι το πλαίσιο γύρω γύρω (αλουμίνιο χωρίς να ξέρω σε τι πάχος) αλλά μην γελιέσαι. Σου δίνει την ψευδαίσθηση οτι είναι ανθεκτικό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Δυστυχώς είναι αρκετά ευαίσθητο. Και για να μην γίνεις τελείως ψυχαναγκαστικός :cry: προσπαθώντας απεγνωσμένα να το διατηρήσεις ανεπηρέαστο και αγρατζούνιστο, βάλτο σε μια θήκη της αρεσκείας σου και θα γλυτώσεις απ' όλο αυτό το άγχος, όταν έρθει η ώρα να το πάρεις. Το σίγουρο και το σημαντικότερο είναι ένα. Είτε το C είτε το F πάρεις (απειροελάχιστες και άνευ ουσίας για μένα οι διαφορές τους), πρόκειται για εξαιρετικές συσκευές που παρά την σχετική παλαιότητα τους, αν του φερθείς καλά (και δεν είσαι άτυχος), θα περάσεις πολλά ωραία χρόνια μαζί του ακόμη και με της μαμάς του το λογισμικό. Με το καλό λοιπόν να το χαϊδέψεις σύντομα :D Ευχαριστω. Ακομη ειμαι υπο σκεψη. Εχω απο το s3 που ειχα πριν απο χρονια να παρω κατι σε samsung. Ακολουθησαν το LG G2 και μετα το Huawei Mate 7. Τωρα σκεφτομουνα να ξαναγυρισω παλι σε Samsung αν και αρχικη μου σκεψη ηταν το mate 8. Σημερα το επιασα στα χερια μου σε ενα καταστημα (το Note 4) και μου φανηκε ανθεκτικο. Ολα μου τα κινητα τα ειχα σε θηκες, με εξερεση το iphone 4s που ειχα καποια στιγμη στο παρελθον το οποιο το δούλευα μονο με 2 ζελατινες μπρος-πισω. Μου χει λειψει αυτη η φαση, να χαιρεσαι το κινητο σου οπως ειναι και οχι μεσα σε θηκες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ευχαριστω. Ακομη ειμαι υπο σκεψη. Εχω απο το s3 που ειχα πριν απο χρονια να παρω κατι σε samsung. Ακολουθησαν το LG G2 και μετα το Huawei Mate 7. Τωρα σκεφτομουνα να ξαναγυρισω παλι σε Samsung αν και αρχικη μου σκεψη ηταν το mate 8. Σημερα το επιασα στα χερια μου σε ενα καταστημα (το Note 4) και μου φανηκε ανθεκτικο. Ολα μου τα κινητα τα ειχα σε θηκες, με εξερεση το iphone 4s που ειχα καποια στιγμη στο παρελθον το οποιο το δούλευα μονο με 2 ζελατινες μπρος-πισω. Μου χει λειψει αυτη η φαση, να χαιρεσαι το κινητο σου οπως ειναι και οχι μεσα σε θηκες! Ανάμεσα σε note 4 και mate 8 από εμένα χίλιες φορές το mate!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ανάμεσα σε note 4 και mate 8 από εμένα χίλιες φορές το mate!!! Λες ε;; Ειναι και φρεσκο φρεσκο το ατιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Εγω το εχω 5 μηνες χωρίς τίποτα. Τους τελευταίους 2 με αυτοκολλητα απομίμηση μεταλλου. Δεν εχει παθει τίποτα, αλλα δεν εχει πέσει δυνατα κιόλας (μονο απο το κομοδινο στο υπνοδωμάτιο τα βραδυα αλλα ειναι μικρο υψος. Χωρις ζελατίνα στην οθονη και το χρησιμοποιώ και για τρεξιμο 10 χιλ 2 φορες τη βδομαδα μεσα σε τσεπη. Γενικά πάντως ολοι λενε οτι φθηρετε και ειδικα το μεταλλικό bezel που νομίζεις οτι αντεχει.. Δεν είναι και τόσο μεταλλικό.. Πλαστικο με μια φλουδα επιστρωση μεταλλου ειναι και ας μη φαίνεται.. :lol: Το καπάκι είναι το τελευταίο που σε νοιαζει, φθηνο είναι αν φθαρει παιρνεις αλλο. Αυτα τα αυτοκολλητα που λες (απομιμηση μεταλλου) που πωλουνται, πως τα βρισκουμε;και κατι ακομη για πες λιγο πως καταλαβες η ειδες οτι το bezel ειναι πλαστικο απο μεσα και εχει μια επικαλυψη μεταλλου; εγω ξερω οτι αυτα τα κολπα τα σταματησε στο s5 η σαμμυ και τωρα ολη η σειρα Α, το NOTE 4 ΚΑΙ απο την σειρα s6 και υστερα ΟΛΑ βγαινουν με μεταλλικο bezel.οχι τιποτε αλλα να μην μας κοροιδευουν δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μάλλον μπερδεύτηκε ο φίλος με το LG G5. στα Samsung που είπες είναι μέταλλο και όχι πλαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Αυτα τα αυτοκολλητα που λες (απομιμηση μεταλλου) που πωλουνται, πως τα βρισκουμε;και κατι ακομη για πες λιγο πως καταλαβες η ειδες οτι το bezel ειναι πλαστικο απο μεσα και εχει μια επικαλυψη μεταλλου; εγω ξερω οτι αυτα τα κολπα τα σταματησε στο s5 η σαμμυ και τωρα ολη η σειρα Α, το NOTE 4 ΚΑΙ απο την σειρα s6 και υστερα ΟΛΑ βγαινουν με μεταλλικο bezel.οχι τιποτε αλλα να μην μας κοροιδευουν δηλαδη. Έχει ξανα γίνει αυτη η συζήτηση και στο εδω φόρουμ. Μια φλουδα μεταλλο εχει, το bezel ειναι πλαστικο. Αν βγαλεις την πενα φαίνεται στην ακρη που είναι πλαστικό. Google it για οποιον δεν πιστεύει. Το αυτοκολλητο που ελεγα είναι αυτο Το πουλαγε ενα σκρουτζομαγαζο. Δεν είναι ετοιμο για κινητο, κοβεις και βαζεις. Πχ για το καπακι είναι πανεύκολο να μπει. Για το γυρω γυρω μου πηρε ωρα.. Προστατεύει παντως.. Χωρις ογκο. Και το galaxy tab s 8.4 χαιρόμουν που ειχε το μεταλλικό bezel γύρω γύρω.. Κοιτάξτε το στο utube. Θα βαλετε και στοίχημα οτι ειναι μεταλλικό. Αν το πιασετε θα ειστε και σίγουροι. Παντα σκληρο και κρυο. Ε μετα απο απειρα πεσιματα εσπασε σε ενα σημείο. Πλαστικό με μεταλλική βαφη.. Edited April 25, 2016 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Παιδιά έχει κανείς wind; χρειάστηκε να στείλω ένα mms και δεν φεύγει. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Παιδιά έχει κανείς wind; χρειάστηκε να στείλω ένα mms και δεν φεύγει. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με Wind είμαι και εγώ στο Note μου αλλά δεν έτυχε να στείλω ποτέ. Απ' τα προηγούμενα τηλέφωνα που είχα έστελνα μια χαρά. Θυμάμαι πολύ παλαιότερα έπρεπε να έχω ζητήσει ενεργοποίηση της υπηρεσίας απ' τη Wind. Το χεις κάνει; Για πάρε και ένα τηλ και ρώτα τους τι παίζει. Ρίξε και μια ματιά στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Είδα ρυθμίσεις γι αυτό ρώτησα. Ναι με το Xperia z k lg gflex2 έστελνα Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 δαχτυλικο αποτυπωμα πως αλλαζω?? χτυπησα το δαχτυλο που εβαζα και δεν μπορω να βρω πως κανω αλλαγη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Έχει ξανα γίνει αυτη η συζήτηση και στο εδω φόρουμ. Μια φλουδα μεταλλο εχει, το bezel ειναι πλαστικο. Αν βγαλεις την πενα φαίνεται στην ακρη που είναι πλαστικό. Google it για οποιον δεν πιστεύει. Το αυτοκολλητο που ελεγα είναι αυτο Το πουλαγε ενα σκρουτζομαγαζο. Δεν είναι ετοιμο για κινητο, κοβεις και βαζεις. Πχ για το καπακι είναι πανεύκολο να μπει. Για το γυρω γυρω μου πηρε ωρα.. Προστατεύει παντως.. Χωρις ογκο. Και το galaxy tab s 8.4 χαιρόμουν που ειχε το μεταλλικό bezel γύρω γύρω.. Κοιτάξτε το στο utube. Θα βαλετε και στοίχημα οτι ειναι μεταλλικό. Αν το πιασετε θα ειστε και σίγουροι. Παντα σκληρο και κρυο. Ε μετα απο απειρα πεσιματα εσπασε σε ενα σημείο. Πλαστικό με μεταλλική βαφη.. Eπιβεβαιωνω αυτα που λεει ο συμφορουμιτης. Με καλο φωτισμο περιεργαστειτε το κοψιμο του πλαισιου στο σημειο που μπαινει το spen...αν βρειτε μεταλλο γραφτε μου κι εμενα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο σκελετός είναι πλαστικός, εξωτερικά υπάρχει (λεπτή) επικάλυψη με μέταλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Eπιβεβαιωνω αυτα που λεει ο συμφορουμιτης. Με καλο φωτισμο περιεργαστειτε το κοψιμο του πλαισιου στο σημειο που μπαινει το spen...αν βρειτε μεταλλο γραφτε μου κι εμενα :lol::lol::lol: Παντως ειναι να τρελενεται κανεις με την σαμυ εβαλαν μεταλικο bezel στο ALPHA και το κορυφαιο τους μοντελο εκεινης της χρονιας να εχει απλα μεταλικη επικαλυψη...ποιος να το πιστευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Παντως ειναι να τρελενεται κανεις με την σαμυ εβαλαν μεταλικο bezel στο ALPHA και το κορυφαιο τους μοντελο εκεινης της χρονιας να εχει απλα μεταλικη επικαλυψη...ποιος να το πιστευε.[/quote Μοντελο του 14 είναι ας μη σκαλιζουμε παλιές κουβέντες.. αυτο Δυστυχώς δεν αλλάζει τουλάχιστον στα νέα μοντέλα είναι σούπερ. Απλά κάθε χρονιά θα βάζουν κ την επόμενη θα βγάζουν] Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Παιδιά έχω τώρα μισή βδομάδα έχω τέρμα κατανάλωση μπαταρίας και την τρώει το ui system χθες έχασε σε ένα βράδυ 50% κατανάλωση...έφυγε έτσι νερό αππ αυτό. .. πρώτο στην λίστα είναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 δαχτυλικο αποτυπωμα πως αλλαζω?? χτυπησα το δαχτυλο που εβαζα και δεν μπορω να βρω πως κανω αλλαγη!!! οκ. το βρηκα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Παντως ειναι να τρελενεται κανεις με την σαμυ εβαλαν μεταλικο bezel στο ALPHA και το κορυφαιο τους μοντελο εκεινης της χρονιας να εχει απλα μεταλικη επικαλυψη...ποιος να το πιστευε. Είσαι σίγουρος? Μαζί βγήκαν με το alpha, & έχω την εντύπωση ότι έχει κάνει το ίδιο πράγμα, άλλωστε και η υλοποίηση είναι παρόμοια, τουλάχιστον εξωτερικά η μόνη διαφορά είναι ότι στο note έχει βάψει τμήμα του μετάλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Μια βοήθεια παρακαλώ. Σήμερα ξαφνικά η συλλογή δεν βλέπει την κάρτα μνήμης ενώ η συσκευή την βλέπει κανονικά. Η συλλογή μου λέει κανένα άλμπουμ. Καμία σκέψη? Άκυρο. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 26, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Είσαι σίγουρος? Μαζί βγήκαν με το alpha, & έχω την εντύπωση ότι έχει κάνει το ίδιο πράγμα, άλλωστε και η υλοποίηση είναι παρόμοια, τουλάχιστον εξωτερικά η μόνη διαφορά είναι ότι στο note έχει βάψει τμήμα του μετάλλου. Eτσι λεει η σαμμυ αλλα κι'εγω που το εχω αγορασει 3 φορες.το διαφημιζει σαν το πρωτο της με μεταλικο περιβλημα. http://www.samsung.com/gr/consumer-images/product/smartphone/2014/SM-G850FHSEEUR/features/SM-G850FHSEEUR-364050-0.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Eτσι λεει η σαμμυ αλλα κι'εγω που το εχω αγορασει 3 φορες.το διαφημιζει σαν το πρωτο της με μεταλικο περιβλημα. http://www.samsung.com/gr/consumer-images/product/smartphone/2014/SM-G850FHSEEUR/features/SM-G850FHSEEUR-364050-0.jpg Αυτό το μεταλλικό περίβλημα που διαφημίζει η samsung, είναι η μεταλλική (λεπτή) φλούδα που λένε και τα παιδιά παραπάνω, δηλαδή δεν βλέπω που υπάρχει διαφωνία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Αυτό το μεταλλικό περίβλημα που διαφημίζει η samsung, είναι η μεταλλική (λεπτή) φλούδα που λένε και τα παιδιά παραπάνω, δηλαδή δεν βλέπω που υπάρχει διαφωνία. :) Ε αμα δεις την διαφημηση τους και δεις και την παρουσιαση του εδω στο φορουμ θα καταλαβεις, δεν μιλαει για φλουδα μιλαει για μεταλλο και δεν μπορει να ειναι απατεωνες σε καμμια περιπτωση προσεξε δεν μιλαει για μεταλλο στο νοτε 4 οπως αναφερεται και μαλιστα με πηχαιους τιτλους για το alpha οτι ειναι στην εποχη του μεταλλου και εξ ολοκληρου μεταλλικο. προσεξτε το.οσο ταπεινο κι'αν ειναι απο χαρακτηριστικα σε σχεση με το νοτε το μεταλλο ειναι μεταλλο και φαινεται,και ακουγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Ε αμα δεις την διαφημηση τους και δεις και την παρουσιαση του εδω στο φορουμ θα καταλαβεις, δεν μιλαει για φλουδα μιλαει για μεταλλο και δεν μπορει να ειναι απατεωνες σε καμμια περιπτωση προσεξε δεν μιλαει για μεταλλο στο νοτε 4 οπως αναφερεται και μαλιστα με πηχαιους τιτλους για το alpha οτι ειναι στην εποχη του μεταλλου και εξ ολοκληρου μεταλλικο. προσεξτε το.οσο ταπεινο κι'αν ειναι απο χαρακτηριστικα σε σχεση με το νοτε το μεταλλο ειναι μεταλλο και φαινεται,και ακουγεται. Για το νοτε 4 είναι μια φλουδα μεταλλο, τοχω ψαξει. Στο xda έχουν φωτο και σπασμενο οπου φαίνεται λιγο ποιο χοντρό απο απλη βαφη.. Και εγω επεσα από τα συνεφα, γιατι φαινοταν και το νομιζα μεταλλικο. Για το alpha δεν ξερω καθολου, αλλά πολυ πιθανόν να είναι οντως μεταλλικό εκει. Και το tabs παντως θα ορκιζοσουν οτι ειναι μεταλλικο γυρω γυρω. Αν δε ραγιζε δε θα το καταλαβαίνα ποτε.. :lol: Οποτε για ολα κραταω μια πισινη.. :lol: Τωρα για τις διαφημίσεις μη δινεις και μεγάλη σημασία. Θυμάσαι το lg g3 το διαφημίζε με ηχους μεταλλου, με βιντεο να κόβονται μεταλλα κλπ και στο τέλος εβγαλε ενα βαμενο μεταλλικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Alpha & note 4 βγήκαν ακριβώς την ίδια περίοδο, και εξωτερικά έχουν την ίδια ακριβώς μορφή/υλοποίηση με τη διαφορά ότι στο note ένα τμήμα το έβαψε. Για μένα είναι ίδια, εκτός και αν κάποιος τα έχει ανοίξει και έχει εντοπίσει τις διαφορές. Στάλθηκε από το SM-N915F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Alpha & note 4 βγήκαν ακριβώς την ίδια περίοδο, και εξωτερικά έχουν την ίδια ακριβώς μορφή/υλοποίηση με τη διαφορά ότι στο note ένα τμήμα το έβαψε. Για μένα είναι ίδια, εκτός και αν κάποιος τα έχει ανοίξει και έχει εντοπίσει τις διαφορές. Στάλθηκε από το SM-N915F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τo ALPHA το ειδα ανοιγμενο το σασι του αποτελειται απο δυο μερη το ενα ειναι το bezel που ειναι αλουμινιο εξ ολοκληρου και το αλλο εκει που παταει μητρικη, οθονη κλπ ειναι πλαστικο και ειναι κολλημενο στην εσωτερικη βαση του bezel.για το Νοτε 4 δεν εχω αποψη διοτι δεν το ειδα αλλα μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι το bezel ενω ειναι πλαστικο εχει εξωτερικη επενδυση μεταλλου γιατι να κανει αυτην την κοστοβορα διαδικασια η σαμμυ διοτι και απο αποψη κοστους ειναι βαρυτερη αλλα και απο χρονο παραγωγης.εκτος και το αλουμινιο δεν ειναι μασιφ και ειναι μορφης και το γεμισαν με πλαστικο αλλα και παλι γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts