tsili20 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Samsung Galaxy Note N910C Θα το αγοράζατε εν έτει 2016 ως πιο οικονομικό τηλέφωνο σε σύγκριση με S7 Edge? Οι απαιτήσεις μου εμένα προσωπικά δεν είναι τρομερές (βασίζονται περισσότερο σε social media, browsing, email, ελαφρύ gaming, πλοήγηση και κατά διαστήματα λήψη φωτογραφιών), απλά έχω κόλλημα με Samsung και γενικά λατρεύω TouchWiz! Με το 5.1.1 Lollipop το τηλέφωνο τρέχει smooth? Κάτι διαβάζω εδώ στα τελευταία post και για Marshmallow! (6.0 ή 6.0.1?) Ποιες χώρες το έχουν πάρει ως τώρα ξέρουμε; Γιατί δεν βρήκα κάτι στο sammobile. Θα το συστήνατε σε κάποιον που θέλει να ξεφύγει απ' το LG G3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 κατεβασε κανενας τελικα την ΜΜ σε ουγγρικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Αν σκεφτούμε ότι την τελευταία αναβάθμιση την πήραμε πριν το πολύ 1 μήνα τότε γρήγορα ήρθε και η πολυπόθητη ΜΜ! Σε εμένα (Βουλγάρικο) εκτιμώ να μου έρθει σε καμιά εβδομάδα! Τα στρογγυλεμένα εικονίδια μόνο δεν τα πάω καθόλου μόνο και μόνο επειδή αντιγράφουν καθαρά αυτά του i-phone, το οποίο δεν το πάω καθόλου, γιατί θεωρώ ότι οι περισσότεροι που το παίρνουν είναι θύματα της μόδας και όχι συνειδητοποιημένοι για το τι πράμα παίρνουν. Edited April 8, 2016 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackash Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 κατεβασε κανενας τελικα την ΜΜ σε ουγγρικο? Και εγώ ουγγρικό εχω αλλά τίποτα μέχρι τώρα, μάλλον ο φίλος μπερδεύτηκε πολωνικό θα είχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 ουγγρικο δεν ειναι το XEH? Το CSC κοιτάς να δεις από που είναι το τηλέφωνο! Και εγώ ουγγρικό εχω αλλά τίποτα μέχρι τώρα, μάλλον ο φίλος μπερδεύτηκε πολωνικό θα είχε... Και σε εμένα τπτ όπως είπα και πριν στα Ουγγρικά έρχεται μια βδομάδα μετά τα Πολωνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris1me Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Νέος στην παρέα κι εγώ, αγορά από πλαίσιο προερχόμενος από LG g2 .Δεν έχω λόγια είμαι πολύ χαρούμενος από το τηλέφωνο. Ταχύτατο,απολαυστική οθόνη,δεν κολλάει πουθενά με τα 3g ram σε σχέση με τα 2 που είχα πριν..Και εκεί που νόμιζα ότι είχα πάρει το 910f ανοίγω το cpuz και έκπληξη! 910c με exynos octa από Βουλγαρία. . Lag δεν παρατηρώ πουθενά σε σχέση με το g2 που είχα ανοίγουν ταχύτατα τα πάντα camera,photos κτλ.Αυτα για την ώρα. . Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ερώτηση: μέσα την αναβάθμιση επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενού ή factory reset από download mode; Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ερώτηση: μέσα την αναβάθμιση επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενού ή factory reset από download mode; Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μετά την αναβάθμιση εννοείς μάλλον ε; Πραγματικά δεν ξέρω αν έχουν διαφορά αυτές οι δυο μέθοδοι. Έχω την εντύπωση πως δεν έχουν, αλλά οι πιο γνώστες ας το επιβεβαιώσουν. Πάντως εμένα μετά την χθεσινή αναβάθμιση, σε κάθε επανεκκίνηση μου πετάει μια ειδοποίηση στην πάνω μπάρα για την κάρτα SD που γράφει: "Για μεταφορά φωτ/ πολυμέσων". Το κάνει και εσάς; Και πως απενεργοποιείται άραγε; Επίσης φαίνεται πως διορθώθηκε το bug που είχε όταν πατούσες το ακουστικό για να κάνεις κλήση μιας επαφής και έκανε έναν περίεργο ήχο. Σταμάτησε πια. Γενικότερα όλα λειτουργούν το ίδιο καλά όπως πριν. Δεν έχω δει αισθητές διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εγώ ποτέ δεν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εγώ ποτέ δεν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Για μικρά update σίγουρα δεν είναι τόσο απαραίτητο αλλά για ποιο μεγάλα καλό είναι να γίνεται επαναφορά για να setaristei σωστά το νέο update και να αποφευχθούν τυχόν bugs στο μέλλον…Αρκετές φορές μένουν αρχεία του συστήματος από το προηγούμενο λογισμικό...Μια "καθαρή" εγκατάσταση είναι το καλύτερο… ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ευχαριστώ. Αν έχετε καμία συμβουλή για νέο πείτε παρακαλώ. Το Knox το έχετε ενεργοποιησει; Να είστε καλά Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 αν περασουμε μεσω odin πολωνικο firm σε ουγγρικο θα εχουμε θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petransal Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 αν περασουμε μεσω odin πολωνικο firm σε ουγγρικο θα εχουμε θεμα? Ναι γράφει ο knox, χανεις εγγυηση κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hraklis943 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Παιδια με συγχωρειτε , οντως τελικα εχω Ουγγρικο μεν αλλα ειχα εγκαταστησει μεσω ΟDIN το Πολωνικο firmware για να παρω την προηγουμενη αναβαθμιση πριν μηνες & το ειχα ξεχασει εντελως.. Αρκετα πιο γρηγορο μπορω να πω με ομορφα animations και μικροαλλαγες εδω και εκει.. Βεβαια αμα περναμε και τον νεο TW θα ηταν οτι καλυτερο.. Οσο για τον φιλο που ρωτησω εγω που περασα μεσω ODIN το Πολωνικο Official Software δεν μου εγραψε ο KNOX.. και αποσο γνωριζω δεν γραφει αμα φλασαρεις official λογισμικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 αν περασουμε μεσω odin πολωνικο firm σε ουγγρικο θα εχουμε θεμα? Όχι δεν θα έχεις θέμα άμα περάσεις official rom Ναι γράφει ο knox, χανεις εγγυηση κτλ. Όχι δεν γράφει ο Knox με επίσημη ρομ κατά 99%....... υπάρχει η πιθανότητα ναι αλλά είναι πολύ μικρή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Όχι δεν θα έχεις θέμα άμα περάσεις official rom Όχι δεν γράφει ο Knox με επίσημη ρομ κατά 99%....... υπάρχει η πιθανότητα ναι αλλά είναι πολύ μικρή Παιδια με συγχωρειτε , οντως τελικα εχω Ουγγρικο μεν αλλα ειχα εγκαταστησει μεσω ΟDIN το Πολωνικο firmware για να παρω την προηγουμενη αναβαθμιση πριν μηνες & το ειχα ξεχασει εντελως.. Αρκετα πιο γρηγορο μπορω να πω με ομορφα animations και μικροαλλαγες εδω και εκει.. Βεβαια αμα περναμε και τον νεο TW θα ηταν οτι καλυτερο.. Οσο για τον φιλο που ρωτησω εγω που περασα μεσω ODIN το Πολωνικο Official Software δεν μου εγραψε ο KNOX.. και αποσο γνωριζω δεν γραφει αμα φλασαρεις official λογισμικο.. ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Για μικρά update σίγουρα δεν είναι τόσο απαραίτητο αλλά για ποιο μεγάλα καλό είναι να γίνεται επαναφορά για να setaristei σωστά το νέο update και να αποφευχθούν τυχόν bugs στο μέλλον…Αρκετές φορές μένουν αρχεία του συστήματος από το προηγούμενο λογισμικό...Μια "καθαρή" εγκατάσταση είναι το καλύτερο… ;) Μιλώ για μεγάλες αναβαθμίσεις όπως αυτή. Ίσως να ήμουν τυχερός έως τώρα, δεν ξέρω. Πάντως επειδή δεν είχα ποτέ προβλήματα έως τώρα θα το ρισκάρω και πάλι όταν μου έρθει γιατί δεν μπορώ να στήνω πάλι το τηλέφωνο. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Μιλώ για μεγάλες αναβαθμίσεις όπως αυτή. Ίσως να ήμουν τυχερός έως τώρα, δεν ξέρω. Πάντως επειδή δεν είχα ποτέ προβλήματα έως τώρα θα το ρισκάρω και πάλι όταν μου έρθει γιατί δεν μπορώ να στήνω πάλι το τηλέφωνο. Ναι ρε συ, και γω βαριέμαι τρελά να τα κάνω όλα απ' την αρχή. Άσε που δεν έχω χρόνο. Και αφού δεν έχει κάποιο σοβαρό θέμα, δεν βλέπω λόγο να το κάνω. Πιθανόν να βγει κάτι πιο μετά; Δεν ξέρω. Βλέποντας και κάνοντας. Αυτά που βλέπω τώρα πάντως (2η μέρα μετά την αναβάθμιση) και θα ήθελα να μην υπήρχαν, είναι τα εξής: 1) Κατά την ενεργοποίηση της οθόνης, είτε με κουμπί, είτε με air gesture (απο τον αισθητήρα εγγύτητας), ενεργοποιείται πρώτα ο φωτισμός των κάτω πλήκτρων αφής και (σχεδόν) ένα δευτερόλεπτο μετά η οθόνη. Ενώ πριν γινόταν ταυτόχρονα. 2) Το είπα και σε προηγούμενο μήνυμα: Μετά απο κάθε επανεκκίνηση, μου πετάει μια ειδοποίηση στην πάνω μπάρα για την κάρτα SD που γράφει: "Για μεταφορά φωτ/ πολυμέσων". Μάλιστα έχει και το εικονίδιο της SD. Πριν δεν το έκανε και δεν βρίσκω πως και αν απενεργοποιείται. 3) Έχω την (ψευδ) αίσθηση οτι φεύγει πιο γρήγορα η μπαταρία. Θέλω να πιστεύω όμως πως έχει να κάνει με την παραπάνω χρήση που του κάνω λόγο ψαξίματος. Οπότε μην το πάρετε στα σοβαρά. Να επαναλάβω επίσης πως ένα bug που είχε στην 5.1.1 όταν πατούσες το πράσινο ακουστικό για να κάνεις κλήση μιας επαφής και έκανε έναν περίεργο ήχο, δεν το κάνει πια. Θα χαρώ πολύ να μάθω τι συμβαίνει απ' αυτά που προανέφερα (και οχι μόνο) και στα δικά σας Note μετά την αναβάθμιση. Ειδικά το 2). Αναρωτιέμαι τι να κάνω να μην μου το βγάζει αυτό το ενοχλητικό μήνυμα. Το βλέπει άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ναι ρε συ, και γω βαριέμαι τρελά να τα κάνω όλα απ' την αρχή. Άσε που δεν έχω χρόνο. Και αφού δεν έχει κάποιο σοβαρό θέμα, δεν βλέπω λόγο να το κάνω. Πιθανόν να βγει κάτι πιο μετά; Δεν ξέρω. Βλέποντας και κάνοντας. Αυτά που βλέπω τώρα πάντως (2η μέρα μετά την αναβάθμιση) και θα ήθελα να μην υπήρχαν, είναι τα εξής: 1) Κατά την ενεργοποίηση της οθόνης, είτε με κουμπί, είτε με air gesture (απο τον αισθητήρα εγγύτητας), ενεργοποιείται πρώτα ο φωτισμός των κάτω πλήκτρων αφής και (σχεδόν) ένα δευτερόλεπτο μετά η οθόνη. Ενώ πριν γινόταν ταυτόχρονα. 2) Το είπα και σε προηγούμενο μήνυμα: Μετά απο κάθε επανεκκίνηση, μου πετάει μια ειδοποίηση στην πάνω μπάρα για την κάρτα SD που γράφει: "Για μεταφορά φωτ/ πολυμέσων". Μάλιστα έχει και το εικονίδιο της SD. Πριν δεν το έκανε και δεν βρίσκω πως και αν απενεργοποιείται. 3) Έχω την (ψευδ) αίσθηση οτι φεύγει πιο γρήγορα η μπαταρία. Θέλω να πιστεύω όμως πως έχει να κάνει με την παραπάνω χρήση που του κάνω λόγο ψαξίματος. Οπότε μην το πάρετε στα σοβαρά. Να επαναλάβω επίσης πως ένα bug που είχε στην 5.1.1 όταν πατούσες το πράσινο ακουστικό για να κάνεις κλήση μιας επαφής και έκανε έναν περίεργο ήχο, δεν το κάνει πια. Θα χαρώ πολύ να μάθω τι συμβαίνει απ' αυτά που προανέφερα (και οχι μόνο) και στα δικά σας Note μετά την αναβάθμιση. Ειδικά το 2). Αναρωτιέμαι τι να κάνω να μην μου το βγάζει αυτό το ενοχλητικό μήνυμα. Το βλέπει άλλος; Για το 2 το ιδιο προβλημα υπαρχει και με ολους στο θεμα με το LG G3 που πηραν ΜΜ! Φταει ο περιορισμος που εκανε η σαμη και η LG και δεν αφησε την επιλογη να διαλεγουμε εμεις τι θελουμε να κανουμε με την καρτα μνημης, να την κανουμε μερος του συστηματος ή οχι που το δινει η Google με το ΜΜ! Φανταζομαι οτι ειναι καποιο Bug και μαλλον θα το φτιαξουν με κανενα Update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Μιλώ για μεγάλες αναβαθμίσεις όπως αυτή. Ίσως να ήμουν τυχερός έως τώρα, δεν ξέρω. Πάντως επειδή δεν είχα ποτέ προβλήματα έως τώρα θα το ρισκάρω και πάλι όταν μου έρθει γιατί δεν μπορώ να στήνω πάλι το τηλέφωνο. Σίγουρα είναι ταλαιπωρία να στήνεις ξανά το τηλέφωνο από την αρχή... Και εγώ την βαριέμαι αυτή την διαδικασία αλλά έχω περισσότερο το κεφάλι μου ήσυχο… Ελαχιστοποιώ τις πιθανότητες ότι δεν θα προκύψει κάτι στο μέλλον κάνοντας μια "καθαρή" εγκατάσταση...Γενικά η επαναφορά μια στο τόσο δεν είναι κακό να γίνεται όσο και αν είναι φασαρία…Είναι κάτι σαν το format που κάνουμε στους υπολογιστές μας όταν έχουνε μαζέψει πολύ σαβούρα…Καθαρίζει άχρηστα αρχεία που έχουν ξεμείνει από εγκαταστάσεις-απεγκαταστάσεις εφαρμογών, παιχνιδιών, κ.λ.π. :) Anyway… Στην εγκατάσταση του update δεν το λένε βέβαια οπότε αν δουλεύουν όλα ρολόι μπορεί και να αποφευχθεί… :) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Κάτι που δε μου άρεσε εμένα είναι το εξής: όταν είμαι στη homescreen και πατήσω το αριστερό πλήκτρο αφής οι πρόσφατες εφαρμογές εμφανίζονται με το animation που είχαμε από τη 5.1. Όταν όμως είμαι σε οποιαδήποτε εφαρμογή και κάνω το ίδιο, οι πρόσφατες εμφανίζονται ξερά, απότομα, χωρίς animation όπως ήταν στη 5.0.1. Κατά αλλά βλέπω ένα κλικ καλύτερο multitasking(καμιά σχέση με s7 κτλ οστώσο) και από ταχύτητα μια από τα ίδια.. Για τη μπαταρία δεν έχω ασφαλή συμπεράσματα ακόμα.. Edited April 8, 2016 by tzin1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosmas86 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Εγώ για την μπαταρία εχω παρατηρήσει ότι κραταει λίγο παραπάνω από πριν. Βέβαια στην αρχή και μέχρι να φτιάξω πάλι το κινητό από την αρχή έφευγε αέρας. Αλλά μετά μια πλήρες φόρτιση και με σκληρή χρήση ανοιχτο το WiFi συνέχεια με αρκετή ώρα παιχνίδια βαριά και σερφαρισμα κλπ μου έβγαλε 8 ώρες και χωρις ενεργοποιειμενοενη την εξοικονόμηση ενέργειας, πριν με ίδια χρήση 6 ώρες και με εξοικονομηση ενέργειας. Αυτά προς το παρόν. Edited April 9, 2016 by Kosmas86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εγώ προσωπικά που είχα περάσει το Πολωνικό δεν μου είχε γράψει αλλά για το θέμα αυτό θα σου απαντήσουν οι ιδικοί. Όσους ξέρω που το πέρασαν δεν είχε γράψει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλημέρα παίδες. Τελικά υπάρχει άλλος που μετά την αναβάθμιση (και μετά απο κάθε επανεκκίνηση) να του πετάει μια ειδοποίηση στην πάνω μπάρα για την κάρτα SD που γράφει: "Για μεταφορά φωτ/ πολυμέσων" έχοντας μάλιστα και το εικονίδιο της SD ? Μόνο σε μενα συμβαίνει, δεν μπορει :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εγώ προσωπικά που είχα περάσει το Πολωνικό δεν μου είχε γράψει αλλά για το θέμα αυτό θα σου απαντήσουν οι ιδικοί. Όσους ξέρω που το πέρασαν δεν είχε γράψει . Εκτός το ότι δεν έγραψε ο knox είναι καλό. Υπάρχει θέμα ασυμβατοτητας επειδή ήταν ουγγρικο; η όλα κομπλέ. Έβαλα τώρα να κατεβαίνει αλλά πάει με ρυθμούς χελώνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts