bas13 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Στις νυχτερινές δεν το λες και κατι ιδιαίτερο το note 4. Αν παίξει κάποιος με manual, μπορείς να πάρει και πιο καλές φωτο. Αν είχε και επιλογή για χρόνο κλείστρου θα γινοντουσαν παπάδες. Γενικά, στις βραδινές θελει αρκετή βελτίωση & ήδη το 5 είναι αρκετά μπροστά. Μέρα είναι άριστο, για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ικανοποιητικες φωτογραφιες σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου μην περιμενετε να δειτε απο κινητο. Το θεμα εχει αναλυθει πολλακις και σε φωτογραφικα φορουμς. Με αισθητηρες 1/2.3 ή το πολυ 1/1.7 ΔΕΝ γινετε. Ισως σε καποια χρονια οταν αρχισουν να δουλευουν αισθητηρες 1" και πανω και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ικανοποιητικες φωτογραφιες σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου μην περιμενετε να δειτε απο κινητο. Το θεμα εχει αναλυθει πολλακις και σε φωτογραφικα φορουμς. Με αισθητηρες 1/2.3 ή το πολυ 1/1.7 ΔΕΝ γινετε. Ισως σε καποια χρονια οταν αρχισουν να δουλευουν αισθητηρες 1" και πανω και βλεπουμε. Τα s6, note 5, g4 κινητά είναι πάντως :rolleyes: Το note 4, είναι εμφανώς πιο πίσω & δικαιολογημένα ως παλιότερα, αν είχαμε τουλάχιστον χρόνο κλείστρου θα μπορούσαμε να πάρουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Διαπίστωσα ότι η εφαρμογή της vodafone για πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό τρέχει συνέχεια από πίσω καταναλώνοντας μπαταρία. Στο παρελθόν έκανα απενεργοποίηση εφαρμογών, αλλά τώρα δεν θυμάμαι πως. Πάω στην διαχείριση εφαρμογών, βρίσκω την συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά έχει απεγκατάσταση και επιβολή διακοπής. Η επιβολή διακοπής είναι το σωστό; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Δεν ειναι οι 5.7 ιντσες το προβλημα. Ειναι η qHD αναλυση, που ρουφα τη μπαταρια. Ακριβως ομως λογω της qHD αναλυσης η οθονη του εχει κορυφαια ευκρινεια και δεν στραβωνεσαι οταν διαβαζεις pdfs ή σερφαρεις. Ολα αυτα ομως (μαζι με καλυτερη καμερα και πιο οικονομικη ενεργειακη λειτουργια) μπορει να τα βρει κανεις πλεον τοσο στο s6 οσο και στο g4. Αυτο που ακομα δινει λογο υπαρξης στη σειρα νοτε ειναι το s pen. Αν βγαλει η lg το g4 με s pen (κανονικο, οχι stylus), θα φυγω τρεχοντας. Μεχρι τοτε ομως, το νοτε4 ειναι μονοδρομος, για τη χρηση που το θελω. Επειδή ψάχνομαι για νέο κινητό και το Note4 ειναι στα υποψήφια, κυρίως λόγω σχέσης τιμής και χαρακτηριστικών, μπορεις να μου εξηγήσεις γιατί θα το άλλαζες για το G4 αν είχε πενακι; Στα συγκριτικά δεν βλέπω να εχει τίποτα καλύτερο σε σχέση με το Note4, ίσως μόνο την κάμερα και το ράδιο. Ακόμα και η μπαταρία του Note4 στα συγκριτικά του gsmarena που διαβάζω, δίνει καλύτερους χρόνους. Edited February 6, 2016 by Arachtos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Επειδή ψάχνομαι για νέο κινητό και το Note4 ειναι στα υποψήφια, κυρίως λόγω σχέσης τιμής και χαρακτηριστικών, μπορεις να μου εξηγήσεις γιατί θα το άλλαζες για το G4 αν είχε πενακι; Στα συγκριτικά δεν βλέπω να εχει τίποτα καλύτερο σε σχέση με το Note4, ίσως μόνο την κάμερα και το ράδιο. Ακόμα και η μπαταρία του Note4 στα συγκριτικά του gsmarena που διαβάζω, δίνει καλύτερους χρόνους. Εκτος του οτι ειναι 100€ φθηνοτερο, το g4 δεν εχει knox, εχει βολικοτερο μεγεθος στο χερι, δερματινο καπακι, εχει ηδη mm, και ειναι πιο αμεσο σε αποκριση, εχει σχεδον το ιδιο αριστη οθονη. Το ραδιοφωνο προσωπικα το χρησιμοποιω αρκετα καθημερινα, ενω η καμερα του ειναι ισως η καλυτερη που εχω δει σε κινητο. Δεν εχω δει του νοτε5 απο κοντα βεβαια. Στα χαρτια αυτα μπορει να φαινονται λιγα, αλλα στην πραξη ειναι πολυ σημαντικα. Κι ομως ολα αυτα τα παραβλεπω και καθομαι ακομα στο νοτε4 λογω του s pen και των δυνατοτητων του, που για τη δικη μου χρηση ειναι απαραιτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Τι είναι το KNOX; (Άσχετο και σορρυ) Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Το knox ειναι ''προνομιο'' της σαμσουνγκ, και ειναι δεικτης για το αν εχει γινει ρουτ μια συσκευη. Απαξ και ο Κnox ενεργοποιηθει δεν υπαρχει (ακομα) τροπος να μηδενιστει, αρα εσυ χανεις την εγγυηση της συσκευης. Ενω με οποιαδηποτε αλλη συσκευη ευκολα αφαιρειται το ρουτ και δεν μπορει να το αντιληφθει το σερβις, αρα η εγγυηση ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ωραία δηλαδή δεν ξερουταρω με τίποτα Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Τί είναι αυτό ρε τσακάλια το bubble δεξιά; όταν τι πατήσω μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα στην οθόνη https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160208/a777873d2405010d322c046e9f32e7a3.jpg Δεν μπορώ να το σβήσω. Ούτε να το σύρω σε κάποιο κάδο ούτε τίποτα. Αν το πατήσω σκουραίνει την οθόνη και λειτουργούν μόνο τα Hard buttons. Μετά από αυτό φυσικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα πάρα μόνο να βγάλω τη μπαταρία και να το ξεκινήσω πάλι. Φυσικά και μετά τη επανεκκίνηση πάλι εκεί συνεχίζει να είναι Edited February 8, 2016 by salmp7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Τί είναι αυτό ρε τσακάλια το bubble δεξιά; όταν τι πατήσω μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα στην οθόνη https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160208/a777873d2405010d322c046e9f32e7a3.jpg Δεν μπορώ να το σβήσω. Ούτε να το σύρω σε κάποιο κάδο ούτε τίποτα. Αν το πατήσω σκουραίνει την οθόνη και λειτουργούν μόνο τα Hard buttons. Μετά από αυτό φυσικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα πάρα μόνο να βγάλω τη μπαταρία και να το ξεκινήσω πάλι. Φυσικά και μετά τη επανεκκίνηση πάλι εκεί συνεχίζει να είναι Το τηλεκοντρολ ειναι. Πως καταφερες και το εβαλες στην οθονη? Εμενα το εικονιδιο αυτο υπαρχει στη lockscreen. Θα σου φυγει μονο αν απενεργοποιησεις την εφαρμογη Peel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Το τηλεκοντρολ ειναι. Πως καταφερες και το εβαλες στην οθονη? Εμενα το εικονιδιο αυτο υπαρχει στη lockscreen. Θα σου φυγει μονο αν απενεργοποιησεις την εφαρμογη Peel. Να απενεργοποιησει την εφαρμογη;; Οχι εχει επιλογη μεσα δεν χρειαζεται να κανει ολη την εφαρμογη απενεργοποιηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Το τηλεκοντρολ ειναι. Πως καταφερες και το εβαλες στην οθονη? Εμενα το εικονιδιο αυτο υπαρχει στη lockscreen. Θα σου φυγει μονο αν απενεργοποιησεις την εφαρμογη Peel. Επιβεβαιώνω και εγώ πως είναι το floating shortcut της εφαρμογής Peel για τον τηλεχειρισμό συσκευών με τον ενσωματωμένο πομπό υπερύθρων που έχει η συσκευή μας και φυσικά λειτουργεί ως τηλεκοντρόλ για πολλούς τύπους συσκευών. Και εμένα επίσης βρίσκεται μόνο στην lock screen. Είναι ρουταρισμένη η συσκευή σου η έχεις κάποιον launcher εγκατεστημένο; Μήπως και τα δυο; Μάλλον με κάτι τέτοιο έχει να κάνει και σου εμφανίζεται εκεί και όχι μόνο στην lock screen. Edited February 8, 2016 by johnphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Δεν είναι ρουταρισμένη. Launcher έχω τον apex. Τελικά μετά από 3-4 φορές που έβγαλε τη μπαταρία ξεσκάλωσε και έφυγε μόνο του. Μέχρι τώρα δεν το είχα ξαναδεί πουθενά ούτε στην αρχική ούτε στη lockscreen. Αφού έφυγε όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ως γνωστό με τα YAHOO. GMAIL. HOTMAIL κτλ μπορούμε να στείλουμε ένα συγκεκριμένο όγκο αρχείων. Προσπαθώ να στείλω κάποιες φωτογραφίες εντός των ορίων των 10 Mb ή 20 mb που έχει το καθένα και στο τέλος μετά από κάποια ώρα μου βγάζει αποτυχία. Αν στείλω μια φωτογραφία την στέλνει. Καμιά ιδέα;;; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ως γνωστό με τα YAHOO. GMAIL. HOTMAIL κτλ μπορούμε να στείλουμε ένα συγκεκριμένο όγκο αρχείων. Προσπαθώ να στείλω κάποιες φωτογραφίες εντός των ορίων των 10 Mb ή 20 mb που έχει το καθένα και στο τέλος μετά από κάποια ώρα μου βγάζει αποτυχία. Αν στείλω μια φωτογραφία την στέλνει. Καμιά ιδέα;;; Πριν λίγο καιρό που χρειάστηκε να στείλω και εγώ φωτογραφίες απ το Note με το Gmail (μέσω της εφαρμογής Gmail όμως) κάτι μου πέταξε για το μέγεθος των αρχείων και όταν το μείωσα, έφυγαν κανονικά. Αντί να στείλω 10 μαζί, έστειλα 2 mail με 5 επισυναπτόμενες φώτο αν θυμάμαι. Όλα πήγαν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Πριν λίγο καιρό που χρειάστηκε να στείλω και εγώ φωτογραφίες απ το Note με το Gmail (μέσω της εφαρμογής Gmail όμως) κάτι μου πέταξε για το μέγεθος των αρχείων και όταν το μείωσα, έφυγαν κανονικά. Αντί να στείλω 10 μαζί, έστειλα 2 mail με 5 επισυναπτόμενες φώτο αν θυμάμαι. Όλα πήγαν μια χαρά. Ναι, αν το μέγεθος των αρχείων είναι μεγαλύτερο του επιτρεπτού βγάζει μήνυμα. Το έκανε και σε εμένα, έβγαλα όσες περίσσευαν και πάλι τα ίδια και από YAHOO και από GMAIL.:confused: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ναι, αν το μέγεθος των αρχείων είναι μεγαλύτερο του επιτρεπτού βγάζει μήνυμα. Το έκανε και σε εμένα, έβγαλα όσες περίσσευαν και πάλι τα ίδια και από YAHOO και από GMAIL.:confused: Απο ποια εφαρμογή προσπαθείς να τα στείλεις αυτά τα mail? Απο την ενσωματωμένη εφαρμογή Email της Samsung η απο την εκάστοτε του κάθε κατασκευαστή; Αν το κάνεις με την ενσωματωμένη της Samsung, ίσως εκεί να είναι το πρόβλημα και μάλλον θα πρέπει να εγκαταστήσεις ανεξάρτητα την εφαρμογή του κάθε mail client (Gmail, Yahoo, Outlook κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ναι από την ενσωματωμένη της SAMSUNG. Λες να φταίει αυτό;;;Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ναι από την ενσωματωμένη της SAMSUNG. Λες να φταίει αυτό;;;Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Μάλλον αυτό φταίει. Για δοκίμασε και πες να μας λυθεί και η απορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliasbravo Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλήμερα .έχω ένα πρόβλημα με το νότε. εκτός του ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση,μου ρίχνει κατά πολύ πιο γρήγορα την μπαταριά,μόλις φτάσει το 25% κλείνει!ακόμα και στην φόρτιση να το βάλω θα κλείσει .ξέρει κάνεις αν φταίει η μπαταριά η ειναι κάτι άλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλήμερα .έχω ένα πρόβλημα με το νότε. εκτός του ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση,μου ρίχνει κατά πολύ πιο γρήγορα την μπαταριά,μόλις φτάσει το 25% κλείνει!ακόμα και στην φόρτιση να το βάλω θα κλείσει .ξέρει κάνεις αν φταίει η μπαταριά η ειναι κάτι άλλο?? H μπαταρία σου λογικά, είναι στη δύση της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλήμερα .έχω ένα πρόβλημα με το νότε. εκτός του ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση,μου ρίχνει κατά πολύ πιο γρήγορα την μπαταριά,μόλις φτάσει το 25% κλείνει!ακόμα και στην φόρτιση να το βάλω θα κλείσει .ξέρει κάνεις αν φταίει η μπαταριά η ειναι κάτι άλλο?? Βγάλε την μπαταρία τελείως άστο λίγο μερικά δευτερόλεπτα ξανά βάλτην κάνε διαγραφή δεδομένων cashe και από το 0% μέχρι 100% άστο να φορτίσει,πλήρη φόρτιση δηλαδή με την κανονική φόρτιση! Όχι την γρήγορη! Αν δεν στρώσει τότε πας για καινούρια μπαταρία όπως είπε και ο Παρασκευάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλήμερα .έχω ένα πρόβλημα με το νότε. εκτός του ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση,μου ρίχνει κατά πολύ πιο γρήγορα την μπαταριά,μόλις φτάσει το 25% κλείνει!ακόμα και στην φόρτιση να το βάλω θα κλείσει .ξέρει κάνεις αν φταίει η μπαταριά η ειναι κάτι άλλο?? Προσωπικά όταν το χα αυτό το θέμα δύο φορές με άλλες συσκευές η μπαταρία ήταν με το ένα πόδι στον τάφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Μάλλον αυτό φταίει. Για δοκίμασε και πες να μας λυθεί και η απορία. Λοιπόν έκανα τις δοκιμές μου. Ανοίγοντας το yahoo & gmail μέσω κάποιου προγράμματος περιήγησης και όχι με αυτά του κινητού δεν κατάφερα να βρω πως επισυνάπτουμε αρχεία!!:wacko: Έκανα πάλι προσπάθειες να στείλω μέσω της εφαρμογής του κινητού και έστειλε κανονικά. Πρόσεξα ότι δεν στέλνει στην περίπτωση που βάλω πχ περισσότερες φωτογραφίες από το επιτρεπτό των 28,8 mb του yahoo και μετά αφαιρέσω για να είμαι κάτω από το όριο. Αν όμως από την αρχή δεν ξεπεράσω αυτό το όριο τότε τις στέλνει κανονικά. Το ίδιο ισχύει και για το gmail. Εντελώς χαζό!!!:mad: Πάντως έχω πάθει πλάκα με το πόσο πιο πρακτικό είναι να στείλεις με το κινητό αρχεία σε σχέση με τον υπολογιστή!! καλήμερα .έχω ένα πρόβλημα με το νότε. εκτός του ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση,μου ρίχνει κατά πολύ πιο γρήγορα την μπαταριά,μόλις φτάσει το 25% κλείνει!ακόμα και στην φόρτιση να το βάλω θα κλείσει .ξέρει κάνεις αν φταίει η μπαταριά η ειναι κάτι άλλο?? Όντως αυτή η τελευταία αναβάθμιση που πήραμε με την βελτιστοποίηση εφαρμογών (ακόμη δεν έχει αποδείξει την χρησιμότητά της) μόνο κακό έκανε στην μπαταρία! Κατά τα άλλα σχετικά με το πρόβλημά σου, μάλλον όπως είπαν και οι υπόλοιποι κάτι τρέχει με την μπαταρία σου. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts