Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα αναβαθμιστεί στην 6 το κινητό αν ναι πότε? :worry:

Ναι, το πότε κανείς δεν το ξέρει με σιγουριά, έχει διαρρεύσει ως φήμη για φλεβάρη/μάρτη.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν επιλέγω έναν αριθμό απ τις επαφές μου και μόλις πατήσω το πράσινο ακουστικό και ξεκινήσει η κλήση (όχι κατά τη διάρκεια της κλήσης), ακούγεται ένας στιγμιαίος βόμβος, χρατς όπως το λες και συ (θόρυβος η παράσιτο αλλιώς) για ένα κλάσμα του δευτερόλεπτου. 9 στις 10 το κάνει αυτό και μετά όλα καλά κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Δεν ξέρω απο τι μπορεί να είναι και αν ακούγεται απ το ακουστικό της συσκευής η απ το μεγάφωνο. Δεν έχω καταφέρει να προσδιορίσω απο που και τώρα που το λες θα το ψάξω. Υποθέτω της συσκευής κάτι η του Android και όχι του δικτύου (Wind έχω εγώ).

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ φίλε truckman . Το Kies 3 αναγνωρίζει κανονικά τη συσκευή, αλλά αν είναι καλύτερο (η πιο συμβατό αυτό), θα το βάλω.

Φιλε και εγω εχω το ιδιο προβλημα (σε Cosmote)..το παραδοξο ειναι πως συμβαινει σε συγκεκριμενες "επαφες"..εστειλα το κινητο στο service και μου ειπαν πως δεν υπηρχε κανενα προβλημα με τις κεραιες οποτε αυτο θα ηταν/ειναι θεμα παροχου..

Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

Δε βγαζει ενα κωδικό λαθους? Το πατας και σου λεει καποια πραγματα να δοκιμασεις 1, 1.

Πχ συνήθως λεει να απενεργοποιησεις την αυτοματη ημερομηνία, να την πας πχ 1 μερα μμπροστά, να ξαναβάλεις αυτόματη, και να δοκιμάσεις παλι. Αν δε φτιάξει, διαγραφη cash, δεδομένων playstore, αν παλι δεν, διαγραφή update playstore και επανεγκατασταση update κλπ.

Δοκιμασε αυτα για την ωρα.

Βγάζει Κωδ. 505, λέει ότι δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής (facebook) και ο σύνδεσμος που δίνει με οδηγίες λέει να κάνω επανεκκίνηση τη συσκευή και αυτά που γράφεις εσύ και έφτασα μέχρι το τέλος των βημάτων κτλ κτλ και κάνει τα ίδια. Τι να πω;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Φιλε και εγω εχω το ιδιο προβλημα (σε Cosmote)..το παραδοξο ειναι πως συμβαινει σε συγκεκριμενες "επαφες"..εστειλα το κινητο στο service και μου ειπαν πως δεν υπηρχε κανενα προβλημα με τις κεραιες οποτε αυτο θα ηταν/ειναι θεμα παροχου..

Τι να πω, δεν ξέρω τι παίζει. Εγώ δεν έχω προσέξει αν μου το κάνει σε συγκεκριμένες επαφές-αριθμούς. Νομίζω πως οχι, άλλα θα το τσεκάρω και θα ενημερώσω.

Ένας τύπος το πρωί, που απο λάθος ανέφερε το ίδιο πρόβλημα σε αυτό το νήμα (ενώ η συσκευή του ήταν S6), είπε πως το πήγε στο σέρβις, δεν διαπίστωσαν κάτι, αλλά του έδωσαν καινούργια συσκευή !!! Και το κερασάκι στην τούρτα είναι πως του το κάνει και η καινούργια :worry:

Βγάζει Κωδ. 505, λέει ότι δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής (facebook) και ο σύνδεσμος που δίνει με οδηγίες λέει να κάνω επανεκκίνηση τη συσκευή και αυτά που γράφεις εσύ και έφτασα μέχρι το τέλος των βημάτων κτλ κτλ και κάνει τα ίδια. Τι να πω;

Τελικά μετά από άπειρες προσπάθειες, με εγκαταστάσεις-απεγκατστάσεις, επανεκινήσεις και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έκανα των googleplay, facebook κτλ ενημερώθηκαν!!!:mad:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Τι να πω, δεν ξέρω τι παίζει. Εγώ δεν έχω προσέξει αν μου το κάνει σε συγκεκριμένες επαφές-αριθμούς. Νομίζω πως οχι, άλλα θα το τσεκάρω και θα ενημερώσω.

Ένας τύπος το πρωί, που απο λάθος ανέφερε το ίδιο πρόβλημα σε αυτό το νήμα (ενώ η συσκευή του ήταν S6), είπε πως το πήγε στο σέρβις, δεν διαπίστωσαν κάτι, αλλά του έδωσαν καινούργια συσκευή !!! Και το κερασάκι στην τούρτα είναι πως του το κάνει και η καινούργια :worry:

Αυτο δειχνει πως μαλλον ειναι θεμα παροχου . Επιπλεον ,τουλαχιστον στην περιπτωση μου γτ το παρατηρω σε συγκεκριμενες επαφες, μπορει να ευθυνεται και η αλλη συσκευη ή του σημα του αλλου.

Παντως μπορεις να κανεις τα βασικα τεστ για να δεις οτι λειτουργουν ολα κομπλε (γραψε αυτο *#0*# στον dialer).

Μπορεις να δεις και αλλους κωδικους αν θελεις εδω:

http://www.samteck.net/2014/10/new-samsung-galaxy-note-4-secret-codes.html

Αυτο δειχνει πως μαλλον ειναι θεμα παροχου . Επιπλεον ,τουλαχιστον στην περιπτωση μου γτ το παρατηρω σε συγκεκριμενες επαφες, μπορει να ευθυνεται και η αλλη συσκευη ή του σημα του αλλου.

Παντως μπορεις να κανεις τα βασικα τεστ για να δεις οτι λειτουργουν ολα κομπλε (γραψε αυτο *#0*# στον dialer).

Μπορεις να δεις και αλλους κωδικους αν θελεις εδω:

http://www.samteck.net/2014/10/new-samsung-galaxy-note-4-secret-codes.html

Το πρόβλημα είναι καθαρά και μόνο το modem που έχει το 4C.

To ξέρω γιατί και γω πριν είχα το Note 4C και μου έκανε ακριβώς το ίδιο σε 6 συγκεκριμένες επαφές όταν τις έπαιρνα τηλ. Να σημειώσω εδώ ότι και εγώ και οι επαφές μου είχαν Cosmote.

Είχα διαβάσει και άλλες αναφορές ότι φταίει το modem του 4C, και γι αυτό το πούλησα και αγόρασα το 4F. Από τότε δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα λειτουργούν άψογα. Οπότε είναι θέμα συνδυασμού 4C και Cosmote. (δεν τα παν καλά οι δυό τους!!! :lol: )

Μπορεί να έχασα λίγο σε multitasking λόγω του επεξεργαστή (με βάση τα όσα λέγονται), αλλά στην καθημερινή χρήση δεν το καταλαβαίνω καθόλου.

Μετά την απεγκατάσταση-εγκατάσταση που έκανα στο facebook δεν μου βγάζει στο εικονίδιό του τις ειδοποιήσεις όπως έκανε πριν. Δηλαδή σε κόκκινο κύκλο πόσες δημοσιεύσεις φίλων υπάρχουν. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό;

Μετά την απεγκατάσταση-εγκατάσταση που έκανα στο facebook δεν μου βγάζει στο εικονίδιό του τις ειδοποιήσεις όπως έκανε πριν. Δηλαδή σε κόκκινο κύκλο πόσες δημοσιεύσεις φίλων υπάρχουν. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό;

Είσαι με στοκ ή με κάποιον launcher ?

Με στοκ είμαι.

Τελικά με clear cache του facebook, του κινητού και μια επανεκκίνηση επανήλθε!

Τελικά με clear cache του facebook, του κινητού και μια επανεκκίνηση επανήλθε!

Ναι με προλαβες :p:p

Το πρόβλημα είναι καθαρά και μόνο το modem που έχει το 4C.

To ξέρω γιατί και γω πριν είχα το Note 4C και μου έκανε ακριβώς το ίδιο σε 6 συγκεκριμένες επαφές όταν τις έπαιρνα τηλ. Να σημειώσω εδώ ότι και εγώ και οι επαφές μου είχαν Cosmote.

Είχα διαβάσει και άλλες αναφορές ότι φταίει το modem του 4C, και γι αυτό το πούλησα και αγόρασα το 4F. Από τότε δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα λειτουργούν άψογα. Οπότε είναι θέμα συνδυασμού 4C και Cosmote. (δεν τα παν καλά οι δυό τους!!! :lol: )

Μπορεί να έχασα λίγο σε multitasking λόγω του επεξεργαστή (με βάση τα όσα λέγονται), αλλά στην καθημερινή χρήση δεν το καταλαβαίνω καθόλου.

Ισχυει το εχω διαβασει και εγω αυτο..η αληθεια ειναι πως περα απο αυτο δεν μου κανει τπτ και δεν θελω να μπω σε διαδικασιες ανταλλαγης ή πωλησης. :rolleyes:

Ισχυει το εχω διαβασει και εγω αυτο..η αληθεια ειναι πως περα απο αυτο δεν μου κανει τπτ και δεν θελω να μπω σε διαδικασιες ανταλλαγης ή πωλησης. :rolleyes:

Και για μένα το ίδιο ισχύει. Δεν μου κάνει τίποτα άλλο η συσκευή και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε καμία περίπτωση δεν θα άλλαζα συσκευή για κάτι τέτοιο.

Αναρωτιέμαι αν με κάποιο επόμενο firmware update θα μπορούσε να διορθωθεί (αν όντως οφείλεται στο modem). Δεν νομίζω να είναι θέμα hardware του modem. Επίσης να πω πως εγώ δεν είμαι με Cosmote αλλά με Wind.

Και στο f συνέβαινε αυτό με τα παράσιτα και διορθώθηκε με αναβάθμιση, αλλά πολύ γρήγορα.

Νομίζω στην πρώτη αναβάθμιση πριν από 1 χρόνο

Λοιπόν μου χει σπάσει τα νεύρα αυτός ο μπελάς που λέγεται S Planner :mad:

Θέλω μια βοήθεια γι' αυτή την ενσωματωμένη εφαρμογή ημερολογίου απο κάποιον που τη χρησιμοποιεί αν είναι δυνατόν.

Έχω τις επαφές μου στο Gmail και σε κάποιες απ αυτές έχω περάσει και τα γενέθλια τους. Ανοίγοντας το S Planner, μου τα δείχνει κανονικά στις ημερομηνίες τους, αλλά δεν μου έρχεται ποτέ ειδοποίηση γι αυτά, παρότι στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις ("Ειδοποίηση Συμβάντος" στις ρυθμίσεις με ώρα, ήχο και δόνηση και έχω και τικαρισμένο το "Γενέθλια Επαφών" στο "Ημερολόγια").

Εκτός και αν στις ειδοποιήσεις συμβάντων δεν συμπεριλαμβάνονται τα γενέθλια επαφών, παρά μόνο ότι εισαγάγω εγώ με το χέρι για οτιδήποτε άλλο. Μήπως δηλαδή το τικάρισμα στο γενέθλια επαφών αφορά μόνο την απεικόνιση τους στο ημερολόγιο αλλά όχι την ειδοποίηση; Δεν ξέρω και μου φαίνεται λίγο κουλό. Και σαν αποτέλεσμα χάνω τα γενέθλια φίλων και έχω ξενερώσει.

Ξέρω πως μπορώ να ειδοποιούμαι για γενέθλια με άλλες εφαρμογές, αλλά αφού την έχει τη δυνατότητα αυτή το S Planner, δεν βρίσκω λόγο να φορτώνω τη συσκευή με ένα σωρό εφαρμογές, όταν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με τις προεγκατεστημένες.

Μήπως απαιτείται Samsung account για να δουλέψει σωστά το S Planner ? γιατί δεν έχω φτιάξει τέτοιο.

Θέλω μια βοήθεια γι' αυτή την ενσωματωμένη εφαρμογή ημερολογίου απο κάποιον που τη χρησιμοποιεί αν είναι δυνατόν.

Έχω τις επαφές μου στο Gmail και σε κάποιες απ αυτές έχω περάσει και τα γενέθλια τους. Ανοίγοντας το S Planner, μου τα δείχνει κανονικά στις ημερομηνίες τους, αλλά δεν μου έρχεται ποτέ ειδοποίηση γι αυτά, παρότι στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις ("Ειδοποίηση Συμβάντος" στις ρυθμίσεις με ώρα, ήχο και δόνηση και έχω και τικαρισμένο το "Γενέθλια Επαφών" στο "Ημερολόγια").

Εκτός και αν στις ειδοποιήσεις συμβάντων δεν συμπεριλαμβάνονται τα γενέθλια επαφών, παρά μόνο ότι εισαγάγω εγώ με το χέρι για οτιδήποτε άλλο. Μήπως δηλαδή το τικάρισμα στο γενέθλια επαφών αφορά μόνο την απεικόνιση τους στο ημερολόγιο αλλά όχι την ειδοποίηση; Δεν ξέρω και μου φαίνεται λίγο κουλό. Και σαν αποτέλεσμα χάνω τα γενέθλια φίλων και έχω ξενερώσει.

Ξέρω πως μπορώ να ειδοποιούμαι για γενέθλια με άλλες εφαρμογές, αλλά αφού την έχει τη δυνατότητα αυτή το S Planner, δεν βρίσκω λόγο να φορτώνω τη συσκευή με ένα σωρό εφαρμογές, όταν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με τις προεγκατεστημένες.

Μήπως απαιτείται Samsung account για να δουλέψει σωστά το S Planner ? γιατί δεν έχω φτιάξει τέτοιο.

γιατι δεν βαζεις το Google Calendar να τελειωνεις αφου παιζεις με Gmail κλπ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.calendar

Το s-planner μαζί με άλλες εφαρμογές είναι από τις ΠΡΩΤΕΣ που θα σουτάρω όταν έρθει η στιγμή του root και των custom roms...Πραγματικά μεγάλη ταλαιπωρία για το τίποτα και τζάμπα χώρος στην συσκευή...Anyway την απάντηση την έδωσες ουσιαστικά μόνος σου με το να περάσεις κάποια άλλη εφαρμογή...Προσωπικά χρησιμοποιώ το «Εορτολόγιο» και δεν χάνω ούτε γενέθλια...ούτε γιορτές...πάντα λαμβάνω τις απαραίτητες ειδοποιήσεις και είναι και σαν widget! ;)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα του, μπορει καποιος να μου πει συνοπτικα τα οποια μειονεκτηματα εχει αντιμετωπισει κατα την χρηση του?

Ευχαριστω.

Επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα του, μπορει καποιος να μου πει συνοπτικα τα οποια μειονεκτηματα εχει αντιμετωπισει κατα την χρηση του?

Ευχαριστω.

Είναι μια μεγάλου μεγέθους ενεργοβόρα συσκευή που εύκολα αδειάζει την μπαταρία της ακόμη και με ελαφριά χρήση και είναι υπερφορτωμένη απο την μαμά Samsung με πολλές άχρηστες εφαρμογές που δεν απεγκαθίστανται. Αν κάνεις root και περάσεις custom roms λύνονται τα δυο απ τα τρία θέματα. Το τεράστιο μέγεθος που αφορά την χρηστικότητα δεν αλλάζει φυσικά αλλά συνηθίζεται εύκολα.

Αυτά είναι τα μόνα αρνητικά.

Γενικά πρόκειται για εξαιρετική συσκευή που θα την ευχαριστηθείς πολύ και δύσκολα θα σε απογοητεύσει.

Ευχαριστω.

Εγώ θα διαφωνήσω με το ''ενεργοβόρα συσκευή'' και για να το πω πιο απλά 1 μέρα με έντονη χρήση βγάζει άνετα. Σε 7 μέρες κλείνω ένα χρόνο ευτυχούς συμβίωσης, χωρίς θέματα και δεν έμεινα ποτέ από μπαταρία μέσα στην ίδια μέρα.

Εγώ θα διαφωνήσω με το ''ενεργοβόρα συσκευή'' και για να το πω πιο απλά 1 μέρα με έντονη χρήση βγάζει άνετα. Σε 7 μέρες κλείνω ένα χρόνο ευτυχούς συμβίωσης, χωρίς θέματα και δεν έμεινα ποτέ από μπαταρία μέσα στην ίδια μέρα.

Συμφωνώ και εγώ ότι διαφωνώ με την «ενεργοβόρα συσκευή»...Είμαι 1 χρόνο και 2 μήνες με το note και ποτέ δεν είχα θέμα με την μπαταρία...Είμαι ακόμα με stock rom...Μου έχει κρατήσει και 2,5 με 3 μέρες η μπαταρία αλλά γενικά η καθημερινή χρήση που του κάνω μου βγάζει εύκολα 1,5 μέρα...Αυτά εξαρτόνται και απο την χρήση που κάνει ο κάθε ένας βέβαια αλλά anyway...Το θετικό επίσης είναι και η αποσπώμενη μπαταρία και με το extra battery kit που πήρα πρόσφατα είμαι κομπλέ!Στο κάτω κάτω μιλάμε για μια συσκευή με 5,5+ ιντσών οθόνη με νέα δεδομένα(4g,gps,games,εφαρμογές κ.λ.π.) και όσο να ναι λογικό είναι να μην έχει την διάρκεια στην μπαταρία που είχανε τα κινητά πριν την εποχή των smartphones και ούτε να έχουμε τρελές απαιτήσεις... ;)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Δεν ειναι οι 5.7 ιντσες το προβλημα. Ειναι η qHD αναλυση, που ρουφα τη μπαταρια. Ακριβως ομως λογω της qHD αναλυσης η οθονη του εχει κορυφαια ευκρινεια και δεν στραβωνεσαι οταν διαβαζεις pdfs ή σερφαρεις.

Ολα αυτα ομως (μαζι με καλυτερη καμερα και πιο οικονομικη ενεργειακη λειτουργια) μπορει να τα βρει κανεις πλεον τοσο στο s6 οσο και στο g4. Αυτο που ακομα δινει λογο υπαρξης στη σειρα νοτε ειναι το s pen.

Αν βγαλει η lg το g4 με s pen (κανονικο, οχι stylus), θα φυγω τρεχοντας. Μεχρι τοτε ομως, το νοτε4 ειναι μονοδρομος, για τη χρηση που το θελω.

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Ο ενδοιασμος μου ειναι οι φωτογραφιες/βιντεο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου/βραδινες, που ειδα στο youtube σε σχεση με το samsung s6...

Για μέρα δεν το κουβεντιάζουμε για το τι φωτογραφίες βγάζει. Όταν λες χαμηλό φωτισμό τι εννοείς;; Εγώ πχ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φλας δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Μέσα στο σπίτι με όχι πολύ δυνατό φωτισμό βγάζει άψογα. Νύχτα επίσης βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες. Το s6 υποθέτω ότι θα είναι ακόμη καλύτερο, αλλά όχι τόσο νομίζω που να με προβλημάτιζε. Βασικά μιλάμε για διαφορετικά τηλέφωνα. Θες μεγαλύτερη οθόνη με το spen, επέκταση μνήμης και αποσπώμενη μπαταρία;;; Αν ναι τότε το ΝΟΤΕ 4 είναι μονόδρομος.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)