kostashark Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Για όλα είναι ικανή αλλά όχι και γι' αυτό :lol: Νote 4/edge θα την πάρουν σίγουρα, το θέμα είναι το πότε & το βασικότερο τι υλοποίηση θα δούμε. Στην 5.1.1 τα πήγε πολύ καλά, για να τα λέμε όλα, ελπίζω να μην χαλάσει κάτι/να διορθώσει ότι έχει μείνει(lag σε ενεργή σημείωση) & να δώσει στοιχεία από s6 & note 5. (καθώς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά & είναι κρίμα να μην την απολαμβάνουν και οι προγενέστερες συσκευές.) ακριβως φιλε μου! ας αργησει αρκει να ειναι σαν την 5.1.1 καλοδουλεμενη και να εχει και τπτ απο Νοτε 5! και μονο τον καινουριο TWZ να δωσει δεν με χαλαει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Την τελευταία εβδομάδα μου χάνει εντελώς το σήμα το κινητό μου ,δείχνει εκτός συνδέσεις και μετά απο επανεκκίνηση φτιάχνει. ..το κανεί και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Και εμένα μου το έκανε κάποια στιγμή Vodafone έχω .αν παίζει ρόλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Την τελευταία εβδομάδα μου χάνει εντελώς το σήμα το κινητό μου ,δείχνει εκτός συνδέσεις και μετά απο επανεκκίνηση φτιάχνει. ..το κανεί και σε άλλους? το εκανε και σε μενα που εχω το f.μολις γυρισα το δικτυο σε 3g εφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Την τελευταία εβδομάδα μου χάνει εντελώς το σήμα το κινητό μου ,δείχνει εκτός συνδέσεις και μετά απο επανεκκίνηση φτιάχνει. ..το κανεί και σε άλλους? Μου το κανει και σε μενα συνεχεια. Εχω παρατηρησει οτι γινεται οταν η σταθμη της μπαταριας ειναι απο 20% και κατω, ασχετως το που βρισκομαι-αρα δεν εχει να κανει μαλλον με ποιοτητα σηματος. Ειναι με την 5.1.1 ουγγαριας και ειμαι σε 4g wind Σκεφτομαι το σερβις, αλλα το περιεργο ειναι πως οπως ειπα γινεται μονο με χαμηλη σταθμη στη μπαταρια :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Μου το κανει και σε μενα συνεχεια. Εχω παρατηρησει οτι γινεται οταν η σταθμη της μπαταριας ειναι απο 20% και κατω, ασχετως το που βρισκομαι-αρα δεν εχει να κανει μαλλον με ποιοτητα σηματος. Ειναι με την 5.1.1 ουγγαριας και ειμαι σε 4g wind Σκεφτομαι το σερβις, αλλα το περιεργο ειναι πως οπως ειπα γινεται μονο με χαμηλη σταθμη στη μπαταρια :confused: Νομιζω κατι αλλο φταιει παρα το κινητο,εγω ειμαι με κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Νομιζω κατι αλλο φταιει παρα το κινητο,εγω ειμαι με κοσμοτε. Σου γινεται και σενα με χαμηλη σταθμη μπαταριας ή οποτε να'ναι; Εισαι συνδεδεμενος σε wifi εκεινη τη στιγμη; Εχω φαει το διαδικτυο και δεν υπαρχουν αλλες παραπλησιες αναφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Σου γινεται και σενα με χαμηλη σταθμη μπαταριας ή οποτε να'ναι; Εισαι συνδεδεμενος σε wifi εκεινη τη στιγμη; Εχω φαει το διαδικτυο και δεν υπαρχουν αλλες παραπλησιες αναφορες. Δεν θυμάμαι εαν το κάνει σε χαμηλά επίπεδα μπαταρίας,αλλά το κάνει σε συγκεκριμένα μέρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Μετά την τελευταία αναβάθμιση αυτό το Peel πάλι βγάζει μήνυμα ότι διακόπηκε όταν πάω να το δουλέψω. Θέλει πάλι καθαρισμό δεδομένων και φτου και από την αρχή!! Σπαστικό! Η πλάκα είναι ότι υποτίθεται ότι μέσω του λογαριασμού μας κρατά τις ρυθμίσεις. Μου ζητά σύνδεση για να επαναφέρει τα τηλεχειριστήρια που έχω ρυθμίσει, δείχνει τις ονομασίες τους, κάνω επιβεβαίωση και με πάει για στήσιμο από την αρχή!! Βρε άντε από εκεί!! Κάτι άλλο σχετικό με τα τηλεχειριστήρια. Με την ψηφιακή τηλεόραση πλέον δεν μπορώ να βρω τηλεχειριστήριο για εξωτερικό αποκωδικοποιητή που έχουν παλιές τηλεοράσεις που σημαίνει ότι κανάλια δεν μπορώ να αλλάξω με το κινητό, παρά μόνο να ανοίξω-κλείσω την τηλεόραση και να ελέγξω τη φωνή. Έχει βρει κανείς κάτι;; Επίσης ενώ κάποια προγράμματα έχουν δυνατότητα να προγραμματίσεις το κινητό αντιγράφοντας το αρχικό τηλεχειριστήριο της εκάστοτε συσκευής, βγάζει μήνυμα ότι το κινητό δεν υποστηρίζει τέτοια λειτουργία!! Έλεος!! Edited October 8, 2015 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Μετά την τελευταία αναβάθμιση αυτό το Peel πάλι βγάζει μήνυμα ότι διακόπηκε όταν πάω να το δουλέψω. Θέλει πάλι καθαρισμό δεδομένων και φτου και από την αρχή!! Σπαστικό! Μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να βάλεις κάποιο άλλο από το μάρκετ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ναι έχω ήδη και άλλα από το μάρκετ, τα οποία δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Το αναφέρω όμως σαν θέμα.;) Βέβαια το θέμα με τον αποκωδικοποιητή παραμένει.... Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ναι έχω ήδη και άλλα από το μάρκετ, τα οποία δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Το αναφέρω όμως σαν θέμα.;) Βέβαια το θέμα με τον αποκωδικοποιητή παραμένει.... Είχα και εγώ για κάποιους μήνες το 4αρι C και δεν βρήκα λύση για αποκωδικοποιητές. Το χειρότερο βέβαια ήταν αυτό που έγραψες και εσύ, ότι δηλαδή δεν επιτρεπόταν η εκμάθηση από άλλο χειριστήριο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisCh9 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Παιδια μια βοήθεια.. είχα μεσα 5.1.1 πηγα να περασω απο odin 5.0.1 μου εβγαλε φαιλ δεν ανοιγει το κινητο μου λεει να το βάλω στο kies το οποιο μου λεει δεν υποστηρίζει πηγα να ξανα βαλω 5.1.1 αλλα πάλι φαιλ τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Και καπου εδω ηρθε η ωρα να αφησω το νοτελι για το νεο iphone. Ευχαριστω οσους με βοηθησαν. Εις το επανιδειν :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Σε 5.1.1 απενεργοποιείται η γρήγορη φόρτιση ; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Σε 5.1.1 απενεργοποιείται η γρήγορη φόρτιση ; Ρυθμίσεις -> Μπαταρία -> Χρήση Μπαταρίας -> και εκεί θα δεις την επιλογή 'Γρήγορη Φόρτιση' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Ευχαριστώ! Δεν έχω τη συσκευή . Είναι για φίλο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Παιδια μια βοήθεια.. είχα μεσα 5.1.1 πηγα να περασω απο odin 5.0.1 μου εβγαλε φαιλ δεν ανοιγει το κινητο μου λεει να το βάλω στο kies το οποιο μου λεει δεν υποστηρίζει πηγα να ξανα βαλω 5.1.1 αλλα πάλι φαιλ τι κανω? Ξανα με odin..το κανει μερικες φορες!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxabe Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Καλησπέρα. Μήπως κάποιος φίλος χρησημοποιεί σκληρή εμβράνη για την οθόνη.Αν ναι ποιά είναι. Εγώ έβαλα μια του εμπορίου αλλα στις άκρες εκει που είναι λίγο Κυρτή ή οθόνη δεν πατάει καλά. Δέν γνωρίζω βέβαια άν υπάρχει κατι από την Samy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Καλησπέρα. Μήπως κάποιος φίλος χρησημοποιεί σκληρή εμβράνη για την οθόνη.Αν ναι ποιά είναι. Εγώ έβαλα μια του εμπορίου αλλα στις άκρες εκει που είναι λίγο Κυρτή ή οθόνη δεν πατάει καλά. Δέν γνωρίζω βέβαια άν υπάρχει κατι από την Samy Γράψαμε ότι υπάρχει ένα καλό γυαλάκι,Nillkin nanometer,που πατάει καλά,αλλά το πουλάνε έξω.Αμα μπορείς να το αγοράσεις,ψάξε μερικές σελίδες πίσω και θα δεις που έχω βάλει λινκ. Είναι φτηνό.4,5£ έκανε. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 αναφερει μονο SM-N910F EUR OPEN & SM-N910V VERIZON γιατι; ενω στο S6 edge για παραδειγμα τα εχει σχεδον ολα http://www.sammobile.com/2015/10/09/samsung-has-started-working-on-android-6-0-marshmallow-for-these-devices/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Σήμερα ήρθε το διορθωτικό update για την 5.1.1,τι διορθώνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ήρθε και σε εμένα. Ουγγαρίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 To περνάω και εγώ τώρα.Ουγγαρίας και εμένα,λογικά είναι για security κτλ δεν θα αλλάξει κάτι σε μενού κτλ. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Σήμερα ήρθε το διορθωτικό update για την 5.1.1,τι διορθώνει? Βλέποντας το σχόλιο σου,κατεβάζω και εγώ τώρα.Thx.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts