FaTaL_ErrOr Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Έχεις κάνει encrypt το κινητό και δεν γίνεται να είναι χωρίς κλείδωμα. Πρέπει να το κάνεις decrypt. τι ειναι αυτο φιλε μου πες μου και εχω σκασει πως το κανουμε αυτο ? μπορεις να μου πεις βημα βημα τι κανουμε ? θα σου ειμαι υποχρεως σ ευχαριστω Settings, Security. Εκεί λογικά θα σου έχει να κάνεις αποκρυπτογραφηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 μόνο εγώ εκνευρίζομαι αφάνταστα με το lag στα recents? συσκευή με τέτοιο hardware να κολλάει στην πιο απλή διεργασία Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 μόνο εγώ εκνευρίζομαι αφάνταστα με το lag στα recents? συσκευή με τέτοιο hardware να κολλάει στην πιο απλή διεργασία Όχι φίλε μου. Άμα ψάξεις πιο μπροστά στα μνματα θα δεις ότι κράζω κι έχω αγανακτήσει. Γι αυτό είχα αναφέρει ως σύγκριση το m8, γιατί τυχαίνει να το λεχει η αδερφή μου και πραγματικά χαίρεσαι να δουλεύεις τα recents apps, να κάνεις scrolling κτλ. Αλλά ποιος μας ακούει; Απορώ τί είδαν και την έβγαλαν έτσι. Αν έχεις 3-4 εφαρμογές δεν έχει λαγκ, αλλά αν αυξηθούν οι εφαρμογές καραλαγκάρει. Τέσπα, νομλιζω επίτηδες το έκανε έτσι η σάμσουνγκ για να δέίξει την ανωτερότητα του s6 και σε εμάς θα φτιαχτεί αφού βγει το note 5. Κλασσική σάμσουνγκ, την έχουμε μάθει πλέον. Απαράδεκτο για την ναυαρχίδα της που έβγαλε πριν 6 μήνες και σε εμάς που την εμπιστευτήκαμε με το να μας δίνει ρομ με χαζολάγκς. Και καλλα δεν μπορεί να το διορθώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Settings, Security. Εκεί λογικά θα σου έχει να κάνεις αποκρυπτογραφηση. μήπως μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πώς το κάνω αυτό γιατί δεν ξέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Όχι φίλε μου. Άμα ψάξεις πιο μπροστά στα μνματα θα δεις ότι κράζω κι έχω αγανακτήσει. Γι αυτό είχα αναφέρει ως σύγκριση το m8, γιατί τυχαίνει να το λεχει η αδερφή μου και πραγματικά χαίρεσαι να δουλεύεις τα recents apps, να κάνεις scrolling κτλ. Αλλά ποιος μας ακούει; Απορώ τί είδαν και την έβγαλαν έτσι. Αν έχεις 3-4 εφαρμογές δεν έχει λαγκ, αλλά αν αυξηθούν οι εφαρμογές καραλαγκάρει. Τέσπα, νομλιζω επίτηδες το έκανε έτσι η σάμσουνγκ για να δέίξει την ανωτερότητα του s6 και σε εμάς θα φτιαχτεί αφού βγει το note 5. Κλασσική σάμσουνγκ, την έχουμε μάθει πλέον. Απαράδεκτο για την ναυαρχίδα της που έβγαλε πριν 6 μήνες και σε εμάς που την εμπιστευτήκαμε με το να μας δίνει ρομ με χαζολάγκς. Και καλλα δεν μπορεί να το διορθώσει. Για τα recents φιλε εχεις κανει ανενεργο το talkback? Βελτιωνεται αρκετα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 μήπως μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πώς το κάνω αυτό γιατί δεν ξέρω; [ATTACH]59024[/ATTACH][ATTACH]59025[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Όχι φίλε μου. Άμα ψάξεις πιο μπροστά στα μνματα θα δεις ότι κράζω κι έχω αγανακτήσει. Γι αυτό είχα αναφέρει ως σύγκριση το m8, γιατί τυχαίνει να το λεχει η αδερφή μου και πραγματικά χαίρεσαι να δουλεύεις τα recents apps, να κάνεις scrolling κτλ. Αλλά ποιος μας ακούει; Απορώ τί είδαν και την έβγαλαν έτσι. Αν έχεις 3-4 εφαρμογές δεν έχει λαγκ, αλλά αν αυξηθούν οι εφαρμογές καραλαγκάρει. Τέσπα, νομλιζω επίτηδες το έκανε έτσι η σάμσουνγκ για να δέίξει την ανωτερότητα του s6 και σε εμάς θα φτιαχτεί αφού βγει το note 5. Κλασσική σάμσουνγκ, την έχουμε μάθει πλέον. Απαράδεκτο για την ναυαρχίδα της που έβγαλε πριν 6 μήνες και σε εμάς που την εμπιστευτήκαμε με το να μας δίνει ρομ με χαζολάγκς. Και καλλα δεν μπορεί να το διορθώσει. με nexus 5 μέχρι πριν λίγες μέρες και χαιρόμουν να ανοίγωrecents. . πόσο δύσκολο μπορεί να είναι? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 [ATTACH]59024[/ATTACH][ATTACH]59025[/ATTACH] ναι λέει κρυπτογραφημένες συσκευής πως το απενεργοποιημαι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 ναι λέει κρυπτογραφημένες συσκευής πως το απενεργοποιημαι αυτό; Χωρίς screenshot δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. Ανέβασε από τις ρυθμίσεις εκεί ότι βλέπεις να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Για τα recents φιλε εχεις κανει ανενεργο το talkback? Βελτιωνεται αρκετα.... Ναι το απενεργοποίησα και τίποτα. Τι να πω, όπως κάτσει είναι μου φαίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ναι το απενεργοποίησα και τίποτα. Τι να πω, όπως κάτσει είναι μου φαίνεται.. Μιλάς για την καθυστέρηση στο άνοιγμα των recents ή κάτι άλλο? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Μιλάς για την καθυστέρηση στο άνοιγμα των recents ή κάτι άλλο? Και τα 2. Καλά δεν με ενοχλεί τόσο απλά αναφέρω τα αρνητικά της lollipop που τα θεωρώ απαράδεκτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Και τα 2. Καλά δεν με ενοχλεί τόσο απλά αναφέρω τα αρνητικά της lollipop που τα θεωρώ απαράδεκτα. Η αλήθεια είναι πως η καθυστέρηση στο άνοιγμα των recents είναι ένα θέμα. Καταντάει κουραστικό αλλά το ίδιο ήταν και στην kit kat. Καταλαβαίνω πως το λες όμως και έχεις ένα δίκιο. Η αλήθεια είναι πως κάνω τα στραβά μάτια γιατί σε όλα τα άλλα μου έχει βγει τέλειο το τηλέφωνο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Η αλήθεια είναι πως η καθυστέρηση στο άνοιγμα των recents είναι ένα θέμα. Καταντάει κουραστικό αλλά το ίδιο ήταν και στην kit kat. Καταλαβαίνω πως το λες όμως και έχεις ένα δίκιο. Η αλήθεια είναι πως κάνω τα στραβά μάτια γιατί σε όλα τα άλλα μου έχει βγει τέλειο το τηλέφωνο. Παιδιά το smoothness που είδα με τα μάτια μου δουλεύοντας 20 λεπτά το S6, δεν μπορεί να οφείλεται στην όποια ανωτερότητα του νέου exynos. Δεν δικαιολογείται με τίποτα. Δούλευα μια το S6 και μια το note 4 c όση ώρα ήμουν στο κατάστημα. Χωρις να θεωρείται αργό το note, το S6 ήταν πιο γλυκό και ομαλό. Για μένα είναι καθαρά θέμα software. Το ζήτημα είναι αν θα θελήσει η Samsung να κάνει στο note4 το ίδιο, η θα το πάει σαν συνέχεια στο Note 5. Έξι μηνών συσκευή είναι οφείλει να την φέρει εκεί που πρέπει. Μην πω για το Note Edge που εμφανιστηκε στα ήταν μαγαζιά τον Δεκέμβριο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δεν θελω να γινω κουραστικος αλλα εχετε κανει την απενεργοποιηση του talkback για να δειτε την διαφορα στο ανοιγμα των recent ? http://forum.xda-developers.com/note-4/help/fix-recent-apps-button-lag-touchwiz-lp-t3033000 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δεν θελω να γινω κουραστικος αλλα εχετε κανει την απενεργοποιηση του talkback για να δειτε την διαφορα στο ανοιγμα των recent ? http://forum.xda-developers.com/note-4/help/fix-recent-apps-button-lag-touchwiz-lp-t3033000 Οι περισσότεροι το ξετικαρουν μεσα απο τις ρυθμίσεις αλλά έτσι αυτό συνεχιζει να τρεχει. Πρέπει να γίνει απενεργοποιηση απο την διαχείριση εφαρμογών. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλημερα.Δεν εχω βρει ακομα πως,ενω εχω τραβηξει screeshot να μου βγαζει την πανω μπαρα με επιλογες για περικοπη,share,κτλ.Πριν αποθηκευσει το screenshot. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δεν θελω να γινω κουραστικος αλλα εχετε κανει την απενεργοποιηση του talkback για να δειτε την διαφορα στο ανοιγμα των recent ? http://forum.xda-developers.com/note-4/help/fix-recent-apps-button-lag-touchwiz-lp-t3033000 Δεν έχει διαφορά. Εγώ που έχω ρουτ το πεταξα τελείως. Τώρα αν έφτιαξε μισό δέκατο του δευτερόλεπτου δεν μου λέει κάτι. Το λαγκ είναι εκεί και είναι σπαστικό. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασα απο πανω αλλα εβγαλε error στο τελος. Χρειαζετε εκτος απο το firmware και το Pit file http://click.xda-developers.com/api/click?format=go&jsonp=vglnk_14280666802339&key=f0a7f91912ae2b52e0700f73990eb321&libId=i81lzfr301000n4o000MA2un6atk5&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fnote-4%2Fgeneral%2Ffirmwares-galaxy-note-4-factory-t2912125&v=1&out=http%3A%2F%2Fwww.mediafire.com%2Fdownload%2Fduv195q4sfw7pra%2FN910C_TRELTE_EUR_OPEN_SEA_by_sawgent.pit&ref=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fnote-4%2Fgeneral%2Fnote-4-n910c-lollipop-5-0-1-multiple-t3028939%2Fpage60&title=%5BFIRMWARES%5DGalaxy%20Note%204%20Factory%20Firmware%20Ar%E2%80%A6%20%7C%20Samsung%20Galaxy%20Note%204%20%7C%20XDA%20Forums&txt=http%3A%2F%2Fwww.mediafire.com%2Fdownload%2Fdu...by_sawgent.pit Το περνας στο odin στην καρτελα Pit μαζι με το Firmware και περνιετε... αλλα λογο repartitioning σβηνοντε τα παντα. Το helium βοηθησε λιγο την κατασταση... Για να προκαλεσω λιγο ακομα, δεν ειχα ξαναδει τη Ram στα 1.6gb! :-) Για πες εντυπώσεις. Το lag στα recents και στο dialer το έφτιαξαν; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) Ειμαι με απενεργοποιηνενο Talkback και κλιμακα διαρκειας προγραμματος animation στο 0.5. Ετσι δεν ειχα εμφανες ιδιαιτερο προβλημα καθιστερισης ουτε στην BOC3. Παρολα αυτα νομιζω εχει βελτιωθει λιγο. Θυμαμαι αν ειχες ανοιξει πολλες εφαρμογες, ανοιγες recent και γρηγορα scrolαρες ηταν λιγο jerky. Τωρα δε το κανει. Με το Τηλ/νο δεν ειχα παρατηρήσει καποιο lag. Γενικα σε ολα ειναι λιγο πιο γρηγορη. Μικρη διαφορα αλλα ειναι καλυτερη. Το μονο θεμα πλεον που πειραζει τα δικα μου ματια ειναι το οτι λειπει το animation σμικρυνσης οταν εισαι σε μια εφαρμαγη και ανοιγεις recents. Edited April 4, 2015 by sxizwdogwlo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλημερα.Δεν εχω βρει ακομα πως,ενω εχω τραβηξει screeshot να μου βγαζει την πανω μπαρα με επιλογες για περικοπη,share,κτλ.Πριν αποθηκευσει το screenshot. Καλημέρα. Πατάς το κουμπί της πένας και επιλέγεις το εγγραφή οθόνης. Αν κατάλαβα καλά αυτό θες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ειμαι με απενεργοποιηνενο Talkback και κλιμακα διαρκειας προγραμματος animation στο 0.5. Ετσι δεν ειχα εμφανες ιδιαιτερο προβλημα καθιστερισης ουτε στην BOC3. Παρολα αυτα νομιζω εχει βελτιωθει λιγο. Θυμαμαι αν ειχες ανοιξει πολλες εφαρμογες, ανοιγες recent και γρηγορα scrolαρες ηταν λιγο jerky. Τωρα δε το κανει. Με το Τηλ/νο δεν ειχα παρατηρήσει καποιο lag. Γενικα σε ολα ειναι λιγο πιο γρηγορη. Μικρη διαφορα αλλα ειναι καλυτερη. Το μονο θεμα πλεον που πειραζει τα δικα μου ματια ειναι το οτι λειπει το animation σμικρυνσης οταν εισαι σε μια εφαρμαγη και ανοιγεις recents. Lag όταν κλείνεις την κλήση έχει κανονικά φίλε. Από μπαταρία πως εισαι; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλημέρα. Πατάς το κουμπί της πένας και επιλέγεις το εγγραφή οθόνης. Αν κατάλαβα καλά αυτό θες Απλος στο 3 οταν τραβαγες screenshot σου εβγαζε κατευθειαν επιλογες,τωρα το εχει με αυτο τον τροπο..οκ θα ζησουμε και ετσι:p Thanks @tpal:) Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Το μενου που βγαζει 3 δευτερολεπτα για αποθηκευση επαφης κτλ οταν τερματιζεις την κληση υπαρχει παλι. Νομιζω δε θεωρητε lag αυτο. Μπαταρια ακομα δεν ειμαι σιγουρος. Στα ιδια επιπεδα νομιζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Το λαγκ θα έλεγα αυξήθηκε κατά πολύ όταν απαντάς στην κλήση και όχι όταν την τερματίσεις από την στιγμή που θα σύρεις το δάχτυλο και θα το αφήσεις η διάρκεια να σε ακούσει ο άλλος να μιλάς ή να μιλάει αυτός έχει αυξηθεί πολύ θα έλεγα!σηκώνω μιλάω και ο άλλος δεν ακούει τις 3 πρώτες λέξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Απλος στο 3 οταν τραβαγες screenshot σου εβγαζε κατευθειαν επιλογες,τωρα το εχει με αυτο τον τροπο..οκ θα ζησουμε και ετσι:p Thanks @tpal:) Υπάρχει η δυνατότητα με απλό screenshot πατώντας το home και το power. Κατεβάζεις την μπάρα των ειδοποιήσεων και πατάς επεξεργασία στο screenshot που έχει αποθηκευτεί. Να είσαι καλά. Το λαγκ θα έλεγα αυξήθηκε κατά πολύ όταν απαντάς στην κλήση και όχι όταν την τερματίσεις από την στιγμή που θα σύρεις το δάχτυλο και θα το αφήσεις η διάρκεια να σε ακούσει ο άλλος να μιλάς ή να μιλάει αυτός έχει αυξηθεί πολύ θα έλεγα!σηκώνω μιλάω και ο άλλος δεν ακούει τις 3 πρώτες λέξεις! Μια ζωή έτσι αυτή η samsung σε αυτό το θεμα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts