Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγινε hard reset αφου περαστηκε το Lollipop.

Δεν αντιλεγω το κινητο πεταει, το μονο "θεμα" ειναι αυτο με το WiFi!

Δύο note 4 έχουμε στο σπίτι..και στα δύο περάσαμε τη lollipop και κανένα απολύτως πρόβλημα.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποιες εφαρμογες απο μεσα ειναι περιττες και μπορουμε να τις απεγκαταστησουμε?(καποιες τις samsung αν θυμαμε καλα)

στην εξοικονόμηση ενεργειας(οχι ultra) πρεπει να χαμηλωνει τοσο τον φωτισμο?:worry:

Edited by a_tsa

Όπως το περίμενα δοκιμάζοντας κάρτα sim από cosmote λειτούργησε κανονικά το 4G...Οπότε δηλαδή μόνο περιμένοντας αναβάθμιση στο software θα δω το «φως» το αληθινό στην wind...

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Τι εννοείς...... *ρυθμισεις τον σελιδων*

απενεργοποιημενες;;;;;;;;;;

Κατι μου εβγαλε και εμενα αλλα δεν θυμαμε,ας μας βοηθησει ο φιλος.

Καλο και το Lg δεν λεω αλλα τα Note ειναι μια κατηγορια απο μονα τους.:D:D:D

στο screenshot που παραθετω αυτα που ειναι στο κοκκινο πρεπει να απενεργοποιησετε,αλλα πρεπει να

ενεργοποιησετε την εντολη για προγραμματιστη.

http://www.imageupload.co.uk/images/2015/03/05/Screenshot_2015-03-05-19-43-46b63cd.png

Edited by haritos14

Καλως ηρθα κι εγω σημερα με το θηριο, αμεσως ροοτ και περασμα xnote 3.2 με 410 dpi για να χορτασω οθονη! Πραγματικα παρα πολυ δυνατο το κινητο και η καμερα απο τις καλυτερες που εχω δει.

Το εκανα και νομιζω εχει διαφορα...

Αλλαξα και μυτη στο πενακι και ειναι οντως μεγαλη διαφορα.

Μια ερωτηση σας καθυστερει καθολου στα βιντεακια το κινητο?

Να φταιει η συνδεση ή η εφαρμογη?

στο screenshot που παραθετω αυτα που ειναι στο κοκκινο πρεπει να απενεργοποιησετε,αλλα πρεπει να

ενεργοποιησετε την εντολη για προγραμματιστη.

http://www.imageupload.co.uk/images/2015/03/05/Screenshot_2015-03-05-19-43-46b63cd.png

Που ακριβως τη βρισκουμε αυτη τη ρυθμιση? Ανοιξα ολα τα μενου στις ρυθμισεις αλλα αυτο δεν το βρισκω...

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

το note με τον exynos εχει καλυτερη αποδοση στην μπαταρια?

πρωτη φορα που σκεφτομαι να παρω note.κολλαω με το μεγεθος λιγο καθως το g3 ηταν το μεγαλυτερο τηλεφωνο που εχω παρει.

root χωρις να γραψει ο knox υπαρχει σε ευκολη διαδικασια?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Που ακριβως τη βρισκουμε αυτη τη ρυθμιση? Ανοιξα ολα τα μενου στις ρυθμισεις αλλα αυτο δεν το βρισκω...

Εδω εισαι δες πως την ενεργοποιει την επιλογη για προγραμματιστες

πατας συνεχομενα πανω απο 7 φορες πανω στην αριθμο μοντελου και θα σου το ενεργοποιησει;)

edit ειχα πατησει απαντηση αρκετη ωρα και δεν ειδα το απο πανω,sorry.

Edited by a_tsa

το note με τον exynos εχει καλυτερη αποδοση στην μπαταρια?

πρωτη φορα που σκεφτομαι να παρω note.κολλαω με το μεγεθος λιγο καθως το g3 ηταν το μεγαλυτερο τηλεφωνο που εχω παρει.

root χωρις να γραψει ο knox υπαρχει σε ευκολη διαδικασια?

Δεν γίνεται να το ρουτάρεις χωρίς να γράψει ο knox.

Εδώ και δυο εβδομάδες μου εμφανίζει και σε εμένα το μήνυμα "Επαφές διακόπηκε" ....

Έκανα αυτά που μου είπατα αλλά μου το ξαναεμφάνισε.....

Το κάνει όταν είμαι κάπου και πατάω πολλές φορές το "back" (πλήκτρο αφής κάτω δεξιά) για να γυρίσω πίσω στην αρχική οθόνη....

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Παιδιά καλημέρα! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί να κάνει αυτή την ρύθμιση?

:confused::confused:

Παιδιά καλημέρα! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί να κάνει αυτή την ρύθμιση?

:confused::confused:

Αν σε ενοχλούν τα εφέ μετάβασης παραθύρων κλπ μπορείς είτε να το κάνεις να φαίνεται πιο γρήγορο είτε πιο αργό μέσα από αυτούς τους χρόνους. Βάζοντας τα στο μηδέν, δεν έχεις εφέ. Κάντε και μια επανεκκίνηση μετά για να πιάσει σε όλο το μενού η ρύθμιση.

Επίσης παρατήρησα μέσω του AnTuTu ότι παρόλο που επεξεργαστής φαίνεται στα specs 64bit, στις πληροφορίες του λειτουργικού αναφέρει 5.0.1 (32bit)! Δεν υποτίθεται ότι με το lollipop θα ξεκλείδωνε ο επεξεργαστής στα 64bit?
Proud Member of the Hellenic Colt//Club

Επίσης παρατήρησα μέσω του AnTuTu ότι παρόλο που επεξεργαστής φαίνεται στα specs 64bit, στις πληροφορίες του λειτουργικού αναφέρει 5.0.1 (32bit)! Δεν υποτίθεται ότι με το lollipop θα ξεκλείδωνε ο επεξεργαστής στα 64bit?

Όχι πότε δεν είπε κάτι η σαμη για να ξεκλειδωθεί ο επεξεργαστής στα 64 bit

Κάτοχος και εγώ του τηλεφώνου από σήμερα το πρωί.Δεν περιμενα να δω τοσο γρήγορο τηλέφωνο μετα το m8.

Πραγματικά έγινε πολύ καλή δουλειά.,Δεν είναι αλαγκαριστο αλλα δεν σε ενοχλεί κιόλας.

στα μείον το ότι δεν ανοίγει με doyble tap το τηλεφωνο.(το ξεραμε βεβαια)

Στα πολύ θετικά στοιχεία το κόψιμο του που βοηθαει παρά το μέγεθος του στο κράτημα

Θοδωρής

Παιδιά καλησπέρα σας. Ποτέ θε έρθει η Lollipop για το οκταπυρηνο; ; Το δικό μου είναι από Ρουμανία υπάρχει πρόβλημα μήπως. Ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα σας. Ποτέ θε έρθει η Lollipop για το οκταπυρηνο; ; Το δικό μου είναι από Ρουμανία υπάρχει πρόβλημα μήπως. Ευχαριστώ

Έχει απαντηθεί πολλές φορές. Κανείς δεν γνωρίζει περισσότερο από τη σάμσουνγκ. Εάν δεν θέλεις να περιμένεις, μπορείς να περάσεις την αναβάθμιση μέσω odin.

Θοδωρή περιμένουνε περισσότερες εντυπώσεις σε σχέση με το Μ8 που είχες.

Εννοειται Κωστα.Οι πρωτες ματιες ειναι πως δεν εχει το back και το home του m8 αλλα μεσα στις εφαρμογες ειναι ελαφρος πιο γρηγορο.

Μπαταρια παιδια μια χαρα τα παει με 1 πληρη φορτιση.Γενικα εχω παθει μια πλακα με τη δουλεια της samsung και σε σχεδιασμο.Πολυ θετικα στοιχεια.

Επισης ο ήχος σε καμια περιπτωση δεν ειναι σαν της htc (στα ακουστικα παντα) μονο αυτο δεν μου αρεσει μεχρι στιγμης αλλα θα ζησω ΧΑΧΑ

Τις επομενες ημερες θα τα πω πιο αναλυτικα.

Θοδωρής

Εννοειται Κωστα.Οι πρωτες ματιες ειναι πως δεν εχει το back και το home του m8 αλλα μεσα στις εφαρμογες ειναι ελαφρος πιο γρηγορο.

Μπαταρια παιδια μια χαρα τα παει με 1 πληρη φορτιση.Γενικα εχω παθει μια πλακα με τη δουλεια της samsung και σε σχεδιασμο.Πολυ θετικα στοιχεια.

Επισης ο ήχος σε καμια περιπτωση δεν ειναι σαν της htc (στα ακουστικα παντα) μονο αυτο δεν μου αρεσει μεχρι στιγμης αλλα θα ζησω ΧΑΧΑ

Τις επομενες ημερες θα τα πω πιο αναλυτικα.

Πάντα έχει η samsung αυτό τον δισταγμό στο home και back.

Αν αποφασίσω κάποια να αφήσω το Μ8 στην γυναίκα μου μόνο σε Note θα πάω και μαλλον στο Edge εφόσον βγαίνει με exynos.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τελικά παρέλαβα σήμερα και γω! Στήσιμο και λιώσιμο! Το κινητό τα σπάει είναι τρομερό!
Δημήτρης

Πάντα έχει η samsung αυτό τον δισταγμό στο home και back.

Αν αποφασίσω κάποια να αφήσω το Μ8 στην γυναίκα μου μόνο σε Note θα πάω και μαλλον στο Edge εφόσον βγαίνει με exynos.

Το Edge ειναι με σναπ

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)