Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ η κάμερα από το u exynos που ζητήσατε...

Τελικά ρε παιδιά τι φοράει?

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εμένα το ίδιο . Για την μπροστινή δεν έχω καταλάβει τι φοράει.
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

910c με κάμερα samsung μπρος-πίσω και ένα ενδιαφέρον άρθρο

https://translate.google.com/translate?hl=el&sl=zh-CN&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.igao7.com%2Fnews%2F201410%2Fa8tsZojQNe4kAfwi.html

Εδώ η κάμερα από το u exynos που ζητήσατε...

Τελικά ρε παιδιά τι φοράει?

910c με κάμερα samsung μπρος-πίσω και ένα ενδιαφέρον άρθρο

https://translate.google.com/translate?hl=el&sl=zh-CN&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.igao7.com%2Fnews%2F201410%2Fa8tsZojQNe4kAfwi.html

Σύμφωνα με το άρθρο που παραθέτει ο killer το δικό σου φοράει isocell..!! Wow,αν είχα τον παραμικρό ενδοιασμό για το αν το πρέπει να πάρω το U λόγω εγγύησης, τώρα είμαι απόλυτα σίγουρος.. Να πέσει λίγο ακόμα η τιμή κι έφυγε για παραεισαγωγή!

Παιδια καλησπερα παρακολουθω καιρο το θεμα για το NOTE 4 αλλα δν εχω βγαλει συμπερασμα ακομα αν αξιζει να το αγορασω η οχι εσεις τι λετε?οποιος το εχει ειδη του δημηουργησε κανενα προβλημα?ευχαριστω....

Μπορείς να το πάρεις άνετα, το "κινητάκι" είναι σούπερ.

Φιλικά Γιώργος

και εγω τωρα μπερδευτικα αρκετα! μπορει καποιος να τα γραψει σε ενα ποστ ολα συγκεντρομενα...;

Βασικά μην τρελαίνεστε

της sony είναι κ οι δύο εκδοχές... :p

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55749031&postcount=44

Διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων και όσον αφορά στα chipset (ram performance, gpu, etc)

http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-4-benchmarks-Snapdragon-805-vs-Exynos-7-Octa_id63111

http://www.devicespecifications.com/en/comparison/29eab517

Τελικά σύμφωνα με το σαιτ αυτο λέει ότι και οι 2 εκδώσει έχουν το ίδιο :wacko::wacko:

Σύμφωνα με το άρθρο που παραθέτει ο killer το δικό σου φοράει isocell..!! Wow,αν είχα τον παραμικρό ενδοιασμό για το αν το πρέπει να πάρω το U λόγω εγγύησης, τώρα είμαι απόλυτα σίγουρος.. Να πέσει λίγο ακόμα η τιμή κι έφυγε για παραεισαγωγή!

Πάντως έτσι για την ιστορία να σας πω πως μαζι με αυτο που έχω δούλεψα παράλληλα και το μοντέλο με τον snap.

Έχω να πω πως και στις φωτό είχα καλύτερο αποτέλεσμα και μάλιστα το είχα γράψει.

Μπορεί να φαίνομαι τυχερός που τελικά κράτησα το exynos u έστω και χωρις εγγύηση αλλα κατα την γνώμη μου ειναι μεγάλο φάουλ της σαμμυ οι διαφορες που κάνει στα ίδια της τα τηλέφωνα.

Πάντως έτσι για την ιστορία να σας πω πως μαζι με αυτο που έχω δούλεψα παράλληλα και το μοντέλο με τον snap.

Έχω να πω πως και στις φωτό είχα καλύτερο αποτέλεσμα και μάλιστα το είχα γράψει.

Μπορεί να φαίνομαι τυχερός που τελικά κράτησα το exynos u έστω και χωρις εγγύηση αλλα κατα την γνώμη μου ειναι μεγάλο φάουλ της σαμμυ οι διαφορες που κάνει στα ίδια της τα τηλέφωνα.

Και εγώ συμφωνώ. Μας έχει μπερδέψει με τις διαφοροποιησεις εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα τελικά ποιο να πάρω.

{What goes around comes around}

Σου εχει βγαλει κανενα προβλημα???

Όχι... Απλά είναι θεϊκό παιδιά το τηλέφωνο. Αν το βρείτε πάρτε το με κλειστά μάτια. Αν όπως όλα σχεδόν τα τηλέφωνα δεν βγάλει θέμα την πρώτη εβδομάδα τότε δύσκολο να βγάλει. Εγώ το έχω πάνω από μήνα και δεν το αλλάζω με τίποτα...

εν ολιγης και εν συντομια, τα ουσιωδη απο οτι διαβασα δλδ με βαση παντα το αρθρο απο το phonearena που ανεβασε ο φιλος παραπανω τα πορισματα ειναι δυο!

1. αν θες πιο gaming performance device πας σε αυτην με τον snapdragon

2. αν θες συσκευη για πιο smooth and fast multitasking πας σε αυτην με τον Exynos

καταλαβα σωστα..;;: :p:p

εν ολιγης και εν συντομια, τα ουσιωδη απο οτι διαβασα δλδ με βαση παντα το αρθρο απο το phonearena που ανεβασε ο φιλος παραπανω τα πορισματα ειναι δυο!

1. αν θες πιο gaming performance device πας σε αυτην με τον snapdragon

2. αν θες συσκευη για πιο smooth and fast multitasking πας σε αυτην με τον Exynos

καταλαβα σωστα..;;: :p:p

Χοντρικά ναι.

Κοινώς δε υπάρχει κάποιο καλύτερο.

Είναι θέμα περισσότερο προσωπικής επιλογής.

Χοντρικά ναι.

Κοινώς δε υπάρχει κάποιο καλύτερο.

Είναι θέμα περισσότερο προσωπικής επιλογής.

:/ και εγω που θελω και τα δυο πιο παιρνω... :p:p:p

το F παντως το μοντελο με τον snap δλδ στο skroutz δεν εχει καλες κρiτικες ειχε δυο αγγελιες μεχρι τωρα και γενικα σε σχεση με τον κοσμο και τις κρητικες πιο ευχαριστημενοι φαινονται να ειναι αυτοι με τον exynos με βασει τις κριτικες κλπ! και την τιμη που δεν λεει να ξεκολησει στο μεντελο C

Παντως μετα απο αρκετες γνωμες για διαφορα μοντελα F,C,U και μετα αρκετα ενδεικτικα σχολια, εχω να παρατηρησω οτι φετος η sammy με το 4 εκτος απο την αρτια υλοποιηση σε επιπεδο software hardware (η οποια σιγα σιγα βελτιωνεται ακομα περισσοτερο με τα updates ) , εχουμε και μηδενικα προβληματα στην κατασκευη .

Τα παντα πλαστικα,αλουμινια,κουμπια,οθονη εχουν αψογη συναρμογη και σιγουρα σε αυτο τον τομεα το note ειναι αρκετα μπροστα απο το 3 και δειχνει την κατευθυνση ...

Ειδικα το κεντρικο κουμπι εχει την πιο ωραια και στιβαρη αισθηση απο οποιαδηποτε sammy συσκευη....εχω δοκιμασει τα τελευταια 3 χρονια...

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Καλημέρα σε όλους!Έχει δοκιμάσει να περάσει κανείς την εφαρμογή ACR-Ηχογράφηση Κλήσεων;Λειτουργεί κανονικά με exynos;Στο παρακάτω link υπάρχει μια λίστα με τις συμβατές συσκευές όπου μέσα σε αυτές είναι και το note 4 αλλά δεν διευκρινίζει για snap ή exynos.

https://bitbucket.org/copluk/acr/issue/57/phones-that-support-2-way-call-recording

Την έχω βάλει σε exynos και δουλεύει μια χαρά με Bluetooth δεν δουλεύει και τόσο καλά αλλά με handsfree η σκέτο τηλέφωνο είναι τέλειο πεντακάθαρο

Παιδια σε αυτο το βιντεο Galaxy Note 4 - Snapdragon 805 vs Exynos 5433 Com…: http://youtu.be/83Hkb3FAncc, ειναι η ιδεα μου ή η οθονη του snapdragon ειναι πιο φωτεινη με λευκοτερο λευκο?

Επισης εδω Galaxy Note Edge Exynos 5433 vs. Galaxy Note 4 Qu…:

λεει κατι για την μπαταρια στην αρχη, το εχετε προσεξει ισχυει?

Τελικα με την καμερα τι γινεται ειναι διαφορετικες ή οχι?

Edited by freyarip
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Όχι... Απλά είναι θεϊκό παιδιά το τηλέφωνο. Αν το βρείτε πάρτε το με κλειστά μάτια. Αν όπως όλα σχεδόν τα τηλέφωνα δεν βγάλει θέμα την πρώτη εβδομάδα τότε δύσκολο να βγάλει. Εγώ το έχω πάνω από μήνα και δεν το αλλάζω με τίποτα...

Τι να αλλάξεις βρε φίλε, η συσκευή είναι ότι πιο ολοκληρωμένο έχω δει για μένα προσωπικά.. Αν έχεις καταλάβει τόσα ποστ και γράφουμε για τις διαφορές μεταξύ των εκδόσεων, που είναι τα χρόνια που ψαχνόμαστε να διορθώσουμε τόσα και τόσα :p

Οποιο και από τα δύο και να πάρετε είναι το ίδιο !!!χονδρικά !!τώρα άμα το ένα είναι ένα χιλιοστό καλύτερο στην κάμερα και ένα χιλιοστό χειρότερο δεν χάθηκε ο κόσμος .

Για εμένα δύο είναι οι παραγοντες

Α πιο έχει καλύτερη τιμή

Και

Β αν κάποιος έχει τρελά με Custom rom και mods να πάρει τον snap..

Από εκεί και πέρα και τα δύο το ξανά λέω είναι ίδια. .

Οποιο και από τα δύο και να πάρετε είναι το ίδιο !!!χονδρικά !!τώρα άμα το ένα είναι ένα χιλιοστό καλύτερο στην κάμερα και ένα χιλιοστό χειρότερο δεν χάθηκε ο κόσμος .

Για εμένα δύο είναι οι παραγοντες

Α πιο έχει καλύτερη τιμή

Και

Β αν κάποιος έχει τρελά με Custom rom και mods να πάρει τον snap..

Από εκεί και πέρα και τα δύο το ξανά λέω είναι ίδια. .

ναι το θεμα ειναι ομως πιο θα εχει μεγαλυτερη ανταποκριση απο την σαμη σε μελλοντικα update λογισμικου! εχω φαει πολυ σκαλωμα σε αυτο το κομματι προσπαθω να κανω την αναλυση της υπεραναλησης ! ειμαι πολυ απογοητευμενος απο την σαμη και νευριασμενος σε αυτο το θεμα κατοχος σ3 internationl που ουτε την 4.4 δεν πηρα ενω κατι σ3 νεο και ουτο καθεξης εχουν 4.4.4!

το πιο βασικο ειναι να μαθουμε πιο θα εχει πιο μεγαλη διαρκεια ζωης απο την σαμη! τωρα οσο για την τιμη παιζουν στο 10αρικο με 20αρικο διαφορα δεν μπορω να πω οτι ειναι ουσιωδης και μεγαλη! και με το μοντελο με τον snap να εχει πολυ πιο γρηγορη πτωση

Και τα δύο μοντέλα θα πάρουν τις ίδιες αναβαθμίσεις αυτό είναι σίγουρο...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)