sakiss Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Kαι μουφα να ειναι το collateral θα παω να το δω αφου παιζει ενας απο τους αγαπημενους μου νεους ηθοποιους.Εχει αυτο το κατι ο θωμας που λενε και οι γυναικες :D και διαλεγει φοβερους ρολους τα τελευταια χρονια.Συνεχως ανεβαινει στην εκτιμηση μου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 (edited) please delete... Edited January 25, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Shrek 2 δαγκωτό και από εμένα...! Το κατέβασα χθες και λύθηκα στα γέλια... αφού ψήνομαι να πάω να το δω και στο σινεμα :up: Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Epitelous erxetai to:EXORCIST the Beginning.Sou deixnei pos arxisan ola.27 Dekemvriou vgainei.Elpizo na einai poli tromaktikoooooo.Tha einai o protos exorcistis pou tha parakolouthiso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Paidia kseretai pote einai h premiera ths tainias ''anacondas 2'' ? Kati exw akousei gia 10 noemvrh,alla den eimai sigouros... Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Henry__P900 (27 Οκτ. 2004 , 16:08) Paidia kseretai pote einai h premiera ths tainias ''anacondas 2'' ? Kati exw akousei gia 10 noemvrh,alla den eimai sigouros... Το "Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid" λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Προφανώς ναι,αυτό εννοεί ο Henry__P900: Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid Πρεμιέρα στην Αμερική 27 Αυγούστου 2004-Για Ελλάδα δεν ξέρω :confused: Σχόλια από τα imdb : TERRIBLE!!! Where's the action? Bring on the Snakes!!! :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Παιδιά για πρεμιέρες στην Ελλάδα τσεκάρετε το cine.gr νομίζω θα βρείτε ό,τι θέλετε :D Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (27 Οκτ. 2004 , 19:13) Προφανώς ναι,αυτό εννοεί ο Henry__P900: Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid Πρεμιέρα στην Αμερική 27 Αυγούστου 2004-Για Ελλάδα δεν ξέρω :confused: Σχόλια από τα imdb : TERRIBLE!!! Where's the action? Bring on the Snakes!!! :p Εγώ το είδα, δυστυχώς δεν έχω δει το πρώτο οπότε δεν μπορώ να κάνω συγκρήσεις, αλλά αυτό που είδα μου άρεσε, σε καθηλώνει. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Σήμερα που είδα το σκοτεινό χωριό στα βιλατζ είδα τα προσεχώς για τον εξορκιστή και το αλιεν εναντιον πρεντειτορ.... Ο εξορκιστής με έκανε και ανατρίχιασα! φένεται και μπιπ τις ταινίες!!!! Το αλιεν εναντιον πρεντειτορ μου θύμισε κάτι από φρεντι εναντίον Τζεισον :p δε ξέρω γιατί. :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Το AVP πάντως δεν λέει και πολλά...το είδα σε screen cam version και προσωπικά το θεωρώ υπέρτατη μούφα. Καμία σχέση με τα παιχνίδια στο PC... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 κάπου είδα νέες φωτο απο τα γυρίσματα του νέου Star Wars.... κάτι με Sith λέει δεν ξέρω...δεν είμαι fan του είδους...και ήθελα να τις βάλω εδώ να τις δείτε αλλά τις έσβησα κατά λάθος :p Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (30 Οκτ. 2004 , 01:15) κάπου είδα νέες φωτο απο τα γυρίσματα του νέου Star Wars.... κάτι με Sith λέει δεν ξέρω... Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αν και είναι λίγο μακριά ακόμα, να αναφέρω την νέα ταινία της Milla Jovovich σε σκηνοθεσία του Kurt Wimmer (spelling?) (σκηνοθέτης στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Equilibrium). Η ταινία ονομάζεται Ultraviolet και είναι ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ. Αναμένεται εναγωνίως εντώς του 2005. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 αν δεν το εχεις ξετρυπωσει ηδη, δες εδω Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Άντε να δούμε. Προσωπικά εμπιστεύομαι τυφλά τον Wimmer!! Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Ωχ ωχ ωχ :( Ο Thomas Harris αυτήν την στιγμή τελειώνει το "Behind the Mask," το τέταρτο βιβλίο στην διάσημει σειρά του για τον Hannibal Lecter και ο παραγωγός του "Hannibal" Dino De Laurentiis ήδη σχεδιάζει να φέρει το βιβλίο στην μεγάλη οθόνη το 2006. Το prequel θα είναι για την "δημιουργία του τέρατος" και θα περιλαμβάνει περιπλεκόμενο casting στο οποίο αναζητούν ένα 5-χρονο αγόρι, έναν 14-χρονο και έναν 20-χρονο έφηβο για να παίξουν τον γνωστό δολοφόνο σε αυτές τις ηλικίες. Ο παραγωγός πιστεύει πως θα ήταν καλύτερα να δώσει στον Λιθουανό Lecter μια αγγλική προφορά παρά αμερικάνικη. Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο γιατί το παρατράβηξαν το θέμα με τον πιο αγαπημένο μου δολοφόνο και δεν θέλω να μου χαλάσουν την αίσθηση της πρώτης φοράς που τον είδα :( Bρήκα και το πρώτο poster για το SW3 θα προσπαθήσω μπας και βρω κανά teaser που θα βγει την επόμενη εβδομάδα Επίσης διαβάζω οτι το Hollywood έχει βάλει πλώρη και για άλλες ελληνικές ιστορίες απο την μυθολογία μας. Πρώτον Οι Αργοναύτες = Μάλλον ο Michael Cooney ("Identity") θα γράψει το σενάριο για την Dreamworks και περιγράφει την ιστορία σαν στο στυλ της ταινίας "Raiders of the Lost Ark". Κατά την διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, ένα γκρουπ απο κυνηγούς θησαυρών νομίζει πως βρήκε το μέρος του ναυαγίου του πλοίου του Ιάσωνα. Παραγωγός ο Stephen Sommers ("The Mummy"). Η DreamWorks ελπίζει για 2006 release. Ακόμα, ο παραγωγός του "Harry Potter" Andrew Heyman ετοιμάζει μια νέα version :eek: της Οδύσσειας. Έλεος πια :wacko: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Diladi o ANTONI HOPKINS den tha paiksei stin tainia?Mono anadromes tha exei ?Den tha sinexitsoun ta gegonota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (30 Οκτ. 2004 , 12:57) Diladi o ANTONI HOPKINS den tha paiksei stin tainia?Mono anadromes tha exei ?Den tha sinexitsoun ta gegonota? Ακόμα δεν ξέρω τίποτε άλλο Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Εγώ περιμένω πώς και πώς να έρθει Ελλάδα το ΤΗΕ FORGOTTEN με την Julianne Moore. Πρέπει να είναι πολύ καλό! Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 ( 1 Νοέ. 2004 , 12:25) Εγώ περιμένω πώς και πώς να έρθει Ελλάδα το ΤΗΕ FORGOTTEN με την Julianne Moore. Πρέπει να είναι πολύ καλό! Πρέπει να είναι πολύ καλό! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Mαθαμε τελικα ποιος απ'ολους θα πρωταγωνιστησει στο Κωδικα Da Vinci? Ακουγοταν για Tom Hanks, Russel Crowe, George Clooney , και καποιους αλλους.Η columbia pictures ειχε πει οτι θα εβγαινε το 2005 στους κινηματογραφους. . . αντε ποτε θα προλαβουν? :worry: :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos ( 1 Νοέ. 2004 , 16:36) Mαθαμε τελικα ποιος απ'ολους θα πρωταγωνιστησει στο Κωδικα Da Vinci? Ακουγοταν για Tom Hanks, Russel Crowe, George Clooney , και καποιους αλλους.Η columbia pictures ειχε πει οτι θα εβγαινε το 2005 στους κινηματογραφους. . . αντε ποτε θα προλαβουν? :worry: :D Σύμφωνα με το imdb πάντως,cast δεν ξέρουμε αλλά θα προλάβουν :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Στις κριτικές κινηματογραφικών έργων που βγήκαν σε διάφορα περιοδικά σήμερα, το the forgotten που λέγαμε δεν έχει και τόσο καλές κριτικές... Λέει ότι ενώ ξεκινάει καλά, μετά τα κάνει μπάχαλο ο σκηνοθέτης, ότι κάπου τα μπλέκει και από ένα σημείο και μετά δεν καταλαβαίνεις ούτε τι γίνεται. Κρίμα... Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω να το δω Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 βγηκε trailer για το Episode III Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts