Lerris Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Πόσα X-men να κάνουν; :wacko: Too much is never a good thing... Ξέρω τι εννοείς με την υπερβολή και συμφωνώ απόλυτα! Απλά δεν ξέρω αν θα χωρέσουν τα πάντα στην τρίτη ταινία, έτσι ώστε να είναι και η τελευταία. Αν αφήσουν αναπάντητα ερωτήματα (π.χ. το παρελθόν του Wolverine, που μάλλον θα συμβεί, αφού βγάζeι τη δική του ταινία), θα απογοητευτώ! Έτσι, αν συμβεί κάτι τέτοιo, μία τέταρτη και τελευταία ταινία θα ήταν excellent. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Ο Matt Damon πρωταγωνιστεί ως ο Jason Bourne σε μία ακόμη ταινία. The Bourne Ultimatum, coming 2007 Ανυπομονώ! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Πόσα X-men να κάνουν; :wacko: Too much is never a good thing... Ο Matt Damon πρωταγωνιστεί ως ο Jason Bourne σε μία ακόμη ταινία. The Bourne Ultimatum, coming 2007 Έλα????:shock: Ωραία:) :) Μου άρεσαν πολύ οι προηγούμενες 2 ταινίες. Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lector_Teo Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Paides kserete pote tha vgei stous kinimatografous to Ice Age 2: The Meltdown??? Filika Thodwris Παράθεση Co-Founder & CEO at AntMoves & Windows Phone Apps www.antmoves.com | www.wpapps.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Έλα????:shock: Ωραία:) :) Μου άρεσαν πολύ οι προηγούμενες 2 ταινίες. Δέν θα παίζει και η κοπελιά του τώρα, είμαι πολύ περίεργος για το σενάριο... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Paides kserete pote tha vgei stous kinimatografous to Ice Age 2: The Meltdown??? Filika Thodwris Στις 31 Μαρτίου βγαίνει το Ice Age 2, μαζί με το Βασικό Ένστικτο 2:p ! Ελλάδα μάλλον λίγο πιο μετά και οι δύο ταινίες, λογικά περίπου ένα μήνα αργότερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Η 4τη ταινια του θρυλικου Ιντιανα Τζοουνς, με τιτλο Indiana Jones and the Spear of Destiny θα προβληθει στις 23 Μαιου 2007 :X με ολη την τρελοπαρεα, αφου ο Σπηλμπεργκ υπογραφει την σκηνοθεσια, το σεναριο ο Λουκας και την μουσικη βεβαια ο Γουιλιαμς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lector_Teo Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Στις 31 Μαρτίου βγαίνει το Ice Age 2, μαζί με το Βασικό Ένστικτο 2:p ! Ελλάδα μάλλον λίγο πιο μετά και οι δύο ταινίες, λογικά περίπου ένα μήνα αργότερα. Ok file thanks. Παράθεση Co-Founder & CEO at AntMoves & Windows Phone Apps www.antmoves.com | www.wpapps.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 na rwthsw kati;tipota gia dragonball exei akoystei;h gia kabamaroy ninja boy;ola-perissotera paidika ta exoyn bgalei se tainies. Παράθεση That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Scary Movie 4 (2006) Με μια γρήγορη ματιά, διακωμωδεί το "Σκοτεινό Χωριό" και τον "Πόλεμο των Κόσμων", μεταξύ άλλων. Επίσης Ocean's Thirteen (2007) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Το SM4 διακωμωδεί και τα saw1+2 !!! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 e tote tha einai kase kala....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Scary Movie 4 (2006) Με μια γρήγορη ματιά, διακωμωδεί το "Σκοτεινό Χωριό" και τον "Πόλεμο των Κόσμων", μεταξύ άλλων. Επίσης Ocean's Thirteen (2007) Πάντως το 3ο Scary Movie, προσωπικά, μου φάνηκε σκέτη απογοήτευση. Δεν είχε καθόλου γέλιο! Ας ελπίσουμε το 4 να επανορθώσει!;) Όσο για Ocean's Thirteen, το άκουσα κι εγώ και οι περισσότεροι στο εξωτερικό διαμαρτύρονται και προβλέπουν ότι θα είναι αποτυχία, γιατί ήδη απογοητεύτηκαν απ' το Ocean's Twelve. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Πάντως το 3ο Scary Movie, προσωπικά, μου φάνηκε σκέτη απογοήτευση. Δεν είχε καθόλου γέλιο! Ας ελπίσουμε το 4 να επανορθώσει!;) ε οχι και καθολου γελιο......γελιο ειχε απλα οχι τοσο οσο το 2(κατα τη γνωμη μου το καλυτερο απο τα 3) και το 1!:) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 :) ε οχι και καθολου γελιο......γελιο ειχε απλα οχι τοσο οσο το 2(κατα τη γνωμη μου το καλυτερο απο τα 3) και το 1!:) Ναι, το 2ο ήταν το καλύτερο!;) Εντάξει, είχε γέλιο το 3, αλλά όπως είπες, όχι όσο τα προηγούμενα! Και το στόρι δεν τραβούσε. Το τρέιλερ απ' την 4η ταινία πάντως, φάνηκε ωραίο. Θα δείξει μόλις δούμε την ταινία... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 ναι πολυ καλο το trailer...ελπιζω(μιας και πρεπει να ειναι το τελευταιο scary movie,δεν ειμαι σιγουρος) να μας δειξουν κατι πολυ καλο.... Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 emena pali mou arese pio polu apo ola to 3o...to 2o den me enthousiase kai toso...pantws sto 3o ekei me tin Sindy stin <<Oracle>> kai to vazo einai ola ta lefta...eskasa sta gelia:lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor_pin Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Προβαλετε στο εξωτερικο το "Bloodrayne" εχει ακουσει καποιος σχολια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 http://img138.imageshack.us/img138/8193/silenthill29tq.th.jpg :X Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor_pin Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Ωχ.... τι μου εκανες τωρα.... Silent Hill.... Μετα το Resident Evil θα ειναι η 2η ταινια που θα περιμενουμε με αγωνια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Προβαλετε στο εξωτερικο το "Bloodrayne" εχει ακουσει καποιος σχολια? an sou aresoun tainies tatoiou eidous tote go fo it.diaforetika an eisai san emena kalutera mh thn deis... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Pitt, Clooney, Damon σε Oceans Thirteen χωρίς Roberts, Jones Δυστυχώς προβλέπεται πατάτα. To πρώτο δύσκολο να το φτάσουν. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Pitt, Clooney, Damon σε Oceans Thirteen χωρίς Roberts, Jones Δυστυχώς προβλέπεται πατάτα. To πρώτο δύσκολο να το φτάσουν. Ούτως ή άλλως, με αποχωρήσεις από το καστ δεν προβλέπεται. Ελπίζω μόνο σε κάποιο μεγάλο όνομα της τελευταίας στιγμής. Και να πετάξω και ένα έτσι στην τύχη. Εφόσον θα γίνει σύντομα Ms. Pitt, δεν θα με χάλαγε να έβλεπα την Angelina Jolie... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Εγώ λέω να μην την κάνουν καθόλου την ταινία αν είναι να λείπουν η Joulia και η Κathrine! Όχι ότι θα με χαλούσε η Angelina, αλλά για το καλό των δύο προηγούμενων ταινιών, ας μην καταστρέψουν αυτό που δημιούργησαν! Ήδη η δεύτερη ταινία δεν στάθηκε και τόσο αντάξια της πρώτης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 μια ταινία του ταραντίνο που βλέπω και διαφημίζεται τώρα με ωμές σκηνές βίας(δε θυμάμαι πως λέγεται) την έχει δεί κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts