GreekCharmed Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Οκ παιδιά το παρακάτω νέο αν και δημοσιεύτηκε χτες 31 Μαρτίου εγώ το είδα σήμερα 1η Απριλίου και ελπίζω να μην είναι φάρσα... Στο JoBlo αναφέρουνε πως ΗΔΗ γυρίζεται η συνέχεια της εκλπηκτικότατης ταινίας του David Fincher Seven και ο τίτλος της θα είναι Ei8ht με το ίδιο cast ....ανατρίχιασα Eπίσης έχουμε Ice Age 2: The Meltdown :D που βγαίνει στις αίθουσες της Αμερικής 31/03/2006 και το νέο Deuce Bigalo: European Gigolo :lol: που βγαίνει 12 Αυγούστου 2005 Σήμερα βγαίνει στην Αμερική το :love: Sin City με τον θεό :love: Bruce Willis Έχω και ημερομηνίες για releases καινούριων ταινιών στην Ελλάδα: The Jacket (2005) 8 April Robots (2005) 15 April Sahara (2005) 15 April Kingdom of Heaven (2005) 6 May Inside Deep Throat (2005) 13 May Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) 20 May Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Στο JoBlo αναφέρουνε πως ΗΔΗ γυρίζεται η συνέχεια της εκλπηκτικότατης ταινίας του David Fincher Seven και ο τίτλος της θα είναι Ei8ht με το ίδιο cast ....ανατρίχιασα Katharh plaka einai. EYTYXWS ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Εγώ περιμαίνω και το Batman - Begins!!!! :cool: Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Εγώ περιμαίνω και το Batman - Begins!!!! :cool: Του σκηνοθέτη του εκπληκτικού Memento, περιμένω κάτι πολύ καλύτερο απ' τις 2 τελευταίες μετριότητες... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Του σκηνοθέτη του εκπληκτικού Memento, περιμένω κάτι πολύ καλύτερο απ' τις 2 τελευταίες μετριότητες... Πιστεύω πως θα τον βοηθήσει και το story.. :rolleyes: αν και δεν το ήξερα πως θα είναι αυτό ο σκηνοθέτης, γενικά έχω διαβάσει καλά σχόλια για την επερχόμενη ταινία του Batman! :!: Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Eide kaneis to HOSTAGE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Eide kaneis to HOSTAGE? Hostage - Διπλή ομηρία ;) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Έρχετε σε DVD το "" Μετά Τα Μεσάνυχτα "" του Μάρτιν Σκορτσέζε και είναι απο τα καλύτερά του....! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Eide kaneis to HOSTAGE? Ναι και ηταν αρκετα καλο. Εγω το περιμενα μια απο τα ιδια αλλα εχει μεσα αλλαγες στην πλοκη της ταινιας. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Έχει δει κανένας το τρέιλερ της ταινίας Μετεωρήτες (ελληνική ταινία) ψιλομούφα μου φένεται :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Έχει δει κανένας το τρέιλερ της ταινίας Μετεωρήτες (ελληνική ταινία) ψιλομούφα μου φένεται :p :whistle: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Den xreiazetai na ta ksanapoume gia ton ellhniko κινηματογράφο... Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Εγω το εχω δει...καθως και καποιες σκηνες απο την ταινια...!ΑΗΔΙΕΣ!!! Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 ενδιαφερον trailer detected Unleashed τελικα μηπωςο Jet Li εχει αρχισει να γινεται ηθοποιος ? :p :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 ενδιαφερον trailer detected Unleashed τελικα μηπωςο Jet Li εχει αρχισει να γινεται ηθοποιος ? :p :D Μόλις είσα το trailer..... και εμεινα :shock: !!! Απίστευτο, είμαι και ψιλοfun του Jet Li :O Ανυπομονώ να το δώ.... P.S. παίζει και Morgan Freeman :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 screenshots απο το Doom Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Σήμερα πήγα και είδα το Οι Καταραμένοι και ήταν μια ωραία ταινιούλα αν και την περίμενα καλύτερη :rolleyes: Θέλω πάρα μα πάρα πολύ να πάω να δω τον Εφιάλτη που βγαίνει την επόμενη εβδομάδα δυστυχώς και όχι αυτή όπως περίμενα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Τι θα δουμε (trailers) : The Chronicles Of Narnia (US Release Date : 09/12) Η μεταφορα του κλασσικου παραμυθιου του Lewis Carol φενεται πραγματικα εντυπωσιακη τοσο σε ατμοσφαιρα οσο και σε εφε. Για τους παλιοτερους θυμιζω οτι η τηλεοπτικη μεταφορα του βιβλιου ειχε παιχτει πολλα χρονια πριν απο την κρατικη τηλεοραση. The Dukes Of Hazard (US Release Date : 05/08) Ναι, η κλασσικη σειρα (1979-1985) που καποτε εκανε παταγο και στην Ελληνικη τηλεοραση μεταφερθηκε στον κινηματογραφο. Το trailer προειδεαζει για μια πιστη σχετικα μεταφορα, με αρκετο γελιο και απιθανα stunts με τον θρυλικο General Lee. Tα καυτα σορτσακια της Catherine Bach θα φοραει η Jessica Simpson. Serenity (US Release Date 30/09) Κινηματογραφικη μεταφορα της τηλεοπτικης σειρας του Joss Wheldon "FireFly" (δημιουργος των Buffy The Vampire Slayer και Angel). Εντυπωσιακο και χορταστικοτατο trailer που δειχνει τις προθεσεις της ταινιας ξεκαθαρα (δραση, καταιγισμος εφε, ευπεπτη πλοκη και μετριοτατες ερμηνιες) Stealth (US Release Date 29/07) H Jessica Biel επιστρεφει στο Top Gun των 00's. Εντυπωσιακες αερομαχιες, απιστευτα stunts και στο ρολο του κακου το πασιγνωστο πολεμικο αεροσκαφος του τιτλου. Τι ειδαμε ? xXx 2 : State Of The Union Απιστευτη πατατα. Ουτε καν η δικαιολογια των "100 λεπτων χολυγουντιανης διασκεδασης χωρις απαιτησεις και ενοχες" δεν δινει αφεση αμαρτιων σε αυτο το ανοσιουργημα. Στα πρωτα 10 λεπτα εχεις καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα και μετα απλα περιμενεις να δεις μεχρι που θα το τραβηξουν αφενως και ποτε θα τελειωσει το μαρτυριο σου αφετερου. Εφε, δραση και γνωστα ονοματα υπαρχουν... Πλοκη, λογικη, ερμηνειες η φρενο στην ανοησια δεν θα βρειτε οσο και αν ψαξετε. Voyer's Alert : Η πανεμορφη Sunny Mabrey (Species III) ειναι χαρμα οφθαλμων αν και σαφως πολυ λιγοτερο αποκαλυπτικη απο το Species (επρεπε να κρατηθει το PG-13, και ολοι ξερουν πλεον πως για τους Αμερικανους ενα γυναικειο στηθος ειναι σαφως πιο ακαταλληλο θεαμα απο οτι μερικες δεκαδες σκοτωμοι) Robots Πανεμορφο, πανεξυπνο και διασκεδαστικο. Ετσι απλα... Εκει που αποτυχανουν οι ηθοποιοι, οι ψηφιακοι συναδελφοι τους δειχνουν να εχουν περισσοτερη ψυχη και εκει που οι κινηματογραφιστες δειχνουν σημαδια κοπωσης και ανιας, οι γραφιστες και οι animators φερνουν φρεσκαδα και ανακαλυπτουν νεα ορια στην ανθρωπινη φαντασια. Boogeyman Εντελως αδιαφορη, αφηνει πληρως ανεκμεταλευτη μια ιδεα που θα μπορουσε να δωσει ενα καλο σεναριο και μια αξιοπρεπη ταινια τρομου. Γυρισμενη ψηφιακα υστερει τεχνικα αλλα και καλλιτεχνικα. Ερμηνειες κολεγιακου επιπεδου και σκηνοθεσια επιπεδου πρωτοετους φοιτητη. Ειναι να απορει κανεις πως το θρυλικο διδυμο Sam Raimi & Robert Tappert (Evil Dead, Army Of Darkness etc) μπλεχτηκε με αυτη την ιστορια. Η τηλεοπτικη μας Ζηνα (Lucy Lawless) σε μικρο ρολο. Το μοναδικο αξιοθεατο και συναμα το μονο πραγμα που μου εμεινε απο την ταινια ειναι το λευκο βρακακι (hipster για οσους αναρωτιουνται) της Tory Mussett. The Amityville Horror Remake της κλασσικης ταινιας τρομου (η καλυτερα re-telling) που θεωρητικα βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα. Απο τις καλυτερες ταινιες τρομου των τελευταιων ετων, με γρηγορο ρυθμο και επιβλητικη ατμοσφαιρα που σε συγκεκριμενες σκηνες κοβει την ανασα. Αξιοπρεπεις ερμηνειες, σφιχτοδεμενο σεναριο και υποδειγματικη σκηνοθεσια. and last but DEFINATELLY not least Sin City Οτι και να πω φανταζει τρομαχτικα λιγο. Διατηρωντας την επιφυλαξη μου μονο για το επερχομενο King Kong του Peter Jackson θα την χαρακτηριζα ασυζητητι καλυτερη ταινια για το 2005. Κλασσικο noir με απιστευτες εικονες, καταιγιστικο ρυθμο (παρολη τη μακρα αφηγηση), υποδειγματικη μεταφορα κομικ στο celuloid και ενας γαλαξιας αστεριων υπο τη μαεστρια των Rodriguez/Miller/Tarantino. Oι Bruce Willis, Clive Owen και Benicio Del Toro σε ερμηνειες γεματες attitude, o ξεχασμενος Mickey Rourke σε μια εκπληκτικη πραγματικα εμφανιση και Nick Stahl, Elijah Wood, Rutger Houer, Powers Boothe και Michael Clarke Duncan σε μικρους αλλα αξεχαστους ρολους. Για τα θηλυκα τι να πουμε? Ετοιμαστειτε για εμφραγματα : Jessica Alba (σε ρολο κολαση), Rosario Dawson (με αμφιλεγομενο μαλι βεβαια αλλα τηρωντας τις επιταγες του κομικ), Jaime King, Brittany Murphy (αψογη ερμηνεια), Alexis Bledel (η πιτσιρικα απο το Gilmore Girls) και η personal favorite Carla Gugino (οχι δεστε πρωτα και μετα πειτε μου αν αυτο σας μοιαζει με σωμα 35αρας). Μην περιμενε να δειτε το Spiderman η καποια απο τις γνωστες illustration μεταφορες των υπολοιπων κομικ, το Sin City ειναι μαυρο, τοσο στις εικονες του οσο και στις ιστοριες του. Ριξτε μια ματια στο καταπληκτικο site της ταινιας αλλα και στα κομικ του Frank Miller (επιλεγμενες ιστοριες των οποιων αποτελουν το σεναριο της ταινιας). Καθε σελιδα του κομικ αποτελει και ενα αυτουσιο frame στην ταινια. Δυσκολο να το φανταστεις, μαγευτικο οταν το αντικρισεις. Εχω δει την ταινια 3 φορες συνολικα και ευχαριστως θα την ξαναπαρακολουθουσα, μην την χασετε σε καμια περιπτωση. Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 To Sin City πρέπει να είναι τέεεελειο!Αλήθεια πότε με το καλό έρχεται εδώ? Θέλω να βγεί το Da Vinci Code τώρα...γίνεται? :worry: :cry: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 To Sin City πρέπει να είναι τέεεελειο!Αλήθεια πότε με το καλό έρχεται εδώ?Η προγραμματισμενη ημερομηνια εξοδου στις Ελληνικες αιθουσες ειναι (δυστυχως για τους ανυπομονους) 22 Ιουλιου. Υπομονη. Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Η προγραμματισμενη ημερομηνια εξοδου στις Ελληνικες αιθουσες ειναι (δυστυχως για τους ανυπομονους) 22 Ιουλιου. Υπομονη. uparxei kai to enallaktiko http://www.dvd1.tk :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 To Sin City πρέπει να είναι τέεεελειο!Αλήθεια πότε με το καλό έρχεται εδώ? Στα 'χα πει! ;) Η προγραμματισμενη ημερομηνια εξοδου στις Ελληνικες αιθουσες ειναι (δυστυχως για τους ανυπομονους) 22 Ιουλιου. Υπομονη. 11 Μάι. 2005 02:23 Εγώ ήξερα για 3 Ιουνίου, μεγάλη ξενέρα αν όντως ισχύει! :( Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 3/6 είναι καλά...Μακάρι! Άντε να βγεί το Charlie and the chocolate factory πόσο πια θα το περιμένω? :cry: Και το Da Vinci Codeeeee :cry: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Στα 'χα πει! ;) Εγώ ήξερα για 3 Ιουνίου, μεγάλη ξενέρα αν όντως ισχύει! :( Το cine.gr το δίνει 22 Ιουλίου. http://www.cine.gr/film.asp?id=706006 Τέτοια εποχή μόνο κανα village θα παίζει κι αυτό χλωμό.Πως δεν το πάνε φθινόπωρο; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Άντε να βγεί το Charlie and the chocolate factory πόσο πια θα το περιμένω? μεχρι τον Οκτωβριο Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts