Jump to content

Coming Soon (Upcoming Movies)

UnReaL
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ παιδιά το παρακάτω νέο αν και δημοσιεύτηκε χτες 31 Μαρτίου εγώ το είδα σήμερα 1η Απριλίου και ελπίζω να μην είναι φάρσα...

Στο JoBlo αναφέρουνε πως ΗΔΗ γυρίζεται η συνέχεια της εκλπηκτικότατης ταινίας του David Fincher Seven και ο τίτλος της θα είναι Ei8ht με το ίδιο cast ....ανατρίχιασα

Eπίσης έχουμε Ice Age 2: The Meltdown :D που βγαίνει στις αίθουσες της Αμερικής 31/03/2006

και το νέο Deuce Bigalo: European Gigolo :lol: που βγαίνει 12 Αυγούστου 2005

Σήμερα βγαίνει στην Αμερική το :love: Sin City με τον θεό :love: Bruce Willis

Έχω και ημερομηνίες για releases καινούριων ταινιών στην Ελλάδα:

The Jacket (2005) 8 April

Robots (2005) 15 April

Sahara (2005) 15 April

Kingdom of Heaven (2005) 6 May

Inside Deep Throat (2005) 13 May

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) 20 May

Namaste!

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ περιμαίνω και το Batman - Begins!!!! :cool:

Του σκηνοθέτη του εκπληκτικού Memento, περιμένω κάτι πολύ καλύτερο απ' τις 2 τελευταίες μετριότητες...

Better to save the mystery than surrender to the secret

Του σκηνοθέτη του εκπληκτικού Memento, περιμένω κάτι πολύ καλύτερο απ' τις 2 τελευταίες μετριότητες...

Πιστεύω πως θα τον βοηθήσει και το story.. :rolleyes:

αν και δεν το ήξερα πως θα είναι αυτό ο σκηνοθέτης, γενικά έχω διαβάσει καλά σχόλια για την επερχόμενη ταινία του Batman! :!:

http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif

Έρχετε σε DVD το "" Μετά Τα Μεσάνυχτα "" του Μάρτιν Σκορτσέζε και είναι απο τα καλύτερά του....! ;)

Eide kaneis to HOSTAGE?

Ναι και ηταν αρκετα καλο. Εγω το περιμενα μια απο τα ιδια αλλα εχει μεσα αλλαγες στην πλοκη της ταινιας.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

• 2 weeks later...
Έχει δει κανένας το τρέιλερ της ταινίας Μετεωρήτες (ελληνική ταινία) ψιλομούφα μου φένεται :p
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Έχει δει κανένας το τρέιλερ της ταινίας Μετεωρήτες (ελληνική ταινία) ψιλομούφα μου φένεται :p

:whistle: :rolleyes:

ενδιαφερον trailer detected Unleashed

τελικα μηπωςο Jet Li εχει αρχισει να γινεται ηθοποιος ? :p :D

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

ενδιαφερον trailer detected Unleashed

τελικα μηπωςο Jet Li εχει αρχισει να γινεται ηθοποιος ? :p :D

Μόλις είσα το trailer..... και εμεινα :shock: !!! Απίστευτο, είμαι και ψιλοfun του Jet Li :O Ανυπομονώ να το δώ....

P.S. παίζει και Morgan Freeman :!:

Σήμερα πήγα και είδα το Οι Καταραμένοι και ήταν μια ωραία ταινιούλα αν και την περίμενα καλύτερη :rolleyes: Θέλω πάρα μα πάρα πολύ να πάω να δω τον Εφιάλτη που βγαίνει την επόμενη εβδομάδα δυστυχώς και όχι αυτή όπως περίμενα :cry:

Τι θα δουμε (trailers) :

The Chronicles Of Narnia (US Release Date : 09/12)

Η μεταφορα του κλασσικου παραμυθιου του Lewis Carol φενεται πραγματικα εντυπωσιακη τοσο σε ατμοσφαιρα οσο και σε εφε.

Για τους παλιοτερους θυμιζω οτι η τηλεοπτικη μεταφορα του βιβλιου ειχε παιχτει πολλα χρονια πριν απο την κρατικη τηλεοραση.

The Dukes Of Hazard (US Release Date : 05/08)

Ναι, η κλασσικη σειρα (1979-1985) που καποτε εκανε παταγο και στην Ελληνικη τηλεοραση μεταφερθηκε στον κινηματογραφο.

Το trailer προειδεαζει για μια πιστη σχετικα μεταφορα, με αρκετο γελιο και απιθανα stunts με τον θρυλικο General Lee. Tα καυτα σορτσακια της Catherine Bach θα φοραει η Jessica Simpson.

Serenity (US Release Date 30/09)

Κινηματογραφικη μεταφορα της τηλεοπτικης σειρας του Joss Wheldon "FireFly" (δημιουργος των Buffy The Vampire Slayer και Angel).

Εντυπωσιακο και χορταστικοτατο trailer που δειχνει τις προθεσεις της ταινιας ξεκαθαρα (δραση, καταιγισμος εφε, ευπεπτη πλοκη και μετριοτατες ερμηνιες)

Stealth (US Release Date 29/07)

H Jessica Biel επιστρεφει στο Top Gun των 00's. Εντυπωσιακες αερομαχιες, απιστευτα stunts και στο ρολο του κακου το πασιγνωστο πολεμικο αεροσκαφος του τιτλου.

Τι ειδαμε ?

xXx 2 : State Of The Union

Απιστευτη πατατα. Ουτε καν η δικαιολογια των "100 λεπτων χολυγουντιανης διασκεδασης χωρις απαιτησεις και ενοχες" δεν δινει αφεση αμαρτιων σε αυτο το ανοσιουργημα. Στα πρωτα 10 λεπτα εχεις καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα και μετα απλα περιμενεις να δεις μεχρι που θα το τραβηξουν αφενως και ποτε θα τελειωσει το μαρτυριο σου αφετερου. Εφε, δραση και γνωστα ονοματα υπαρχουν... Πλοκη, λογικη, ερμηνειες η φρενο στην ανοησια δεν θα βρειτε οσο και αν ψαξετε. Voyer's Alert : Η πανεμορφη Sunny Mabrey (Species III) ειναι χαρμα οφθαλμων αν και σαφως πολυ λιγοτερο αποκαλυπτικη απο το Species (επρεπε να κρατηθει το PG-13, και ολοι ξερουν πλεον πως για τους Αμερικανους ενα γυναικειο στηθος ειναι σαφως πιο ακαταλληλο θεαμα απο οτι μερικες δεκαδες σκοτωμοι)

Robots

Πανεμορφο, πανεξυπνο και διασκεδαστικο. Ετσι απλα... Εκει που αποτυχανουν οι ηθοποιοι, οι ψηφιακοι συναδελφοι τους δειχνουν να εχουν περισσοτερη ψυχη και εκει που οι κινηματογραφιστες δειχνουν σημαδια κοπωσης και ανιας, οι γραφιστες και οι animators φερνουν φρεσκαδα και ανακαλυπτουν νεα ορια στην ανθρωπινη φαντασια.

Boogeyman

Εντελως αδιαφορη, αφηνει πληρως ανεκμεταλευτη μια ιδεα που θα μπορουσε να δωσει ενα καλο σεναριο και μια αξιοπρεπη ταινια τρομου. Γυρισμενη ψηφιακα υστερει τεχνικα αλλα και καλλιτεχνικα. Ερμηνειες κολεγιακου επιπεδου και σκηνοθεσια επιπεδου πρωτοετους φοιτητη. Ειναι να απορει κανεις πως το θρυλικο διδυμο Sam Raimi & Robert Tappert (Evil Dead, Army Of Darkness etc) μπλεχτηκε με αυτη την ιστορια. Η τηλεοπτικη μας Ζηνα (Lucy Lawless) σε μικρο ρολο. Το μοναδικο αξιοθεατο και συναμα το μονο πραγμα που μου εμεινε απο την ταινια ειναι το λευκο βρακακι (hipster για οσους αναρωτιουνται) της Tory Mussett.

The Amityville Horror

Remake της κλασσικης ταινιας τρομου (η καλυτερα re-telling) που θεωρητικα βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα. Απο τις καλυτερες ταινιες τρομου των τελευταιων ετων, με γρηγορο ρυθμο και επιβλητικη ατμοσφαιρα που σε συγκεκριμενες σκηνες κοβει την ανασα. Αξιοπρεπεις ερμηνειες, σφιχτοδεμενο σεναριο και υποδειγματικη σκηνοθεσια.

and last but DEFINATELLY not least

Sin City

Οτι και να πω φανταζει τρομαχτικα λιγο. Διατηρωντας την επιφυλαξη μου μονο για το επερχομενο King Kong του Peter Jackson θα την χαρακτηριζα ασυζητητι καλυτερη ταινια για το 2005. Κλασσικο noir με απιστευτες εικονες, καταιγιστικο ρυθμο (παρολη τη μακρα αφηγηση), υποδειγματικη μεταφορα κομικ στο celuloid και ενας γαλαξιας αστεριων υπο τη μαεστρια των Rodriguez/Miller/Tarantino. Oι Bruce Willis, Clive Owen και Benicio Del Toro σε ερμηνειες γεματες attitude, o ξεχασμενος Mickey Rourke σε μια εκπληκτικη πραγματικα εμφανιση και Nick Stahl, Elijah Wood, Rutger Houer, Powers Boothe και Michael Clarke Duncan σε μικρους αλλα αξεχαστους ρολους. Για τα θηλυκα τι να πουμε? Ετοιμαστειτε για εμφραγματα : Jessica Alba (σε ρολο κολαση), Rosario Dawson (με αμφιλεγομενο μαλι βεβαια αλλα τηρωντας τις επιταγες του κομικ), Jaime King, Brittany Murphy (αψογη ερμηνεια), Alexis Bledel (η πιτσιρικα απο το Gilmore Girls) και η personal favorite Carla Gugino (οχι δεστε πρωτα και μετα πειτε μου αν αυτο σας μοιαζει με σωμα 35αρας). Μην περιμενε να δειτε το Spiderman η καποια απο τις γνωστες illustration μεταφορες των υπολοιπων κομικ, το Sin City ειναι μαυρο, τοσο στις εικονες του οσο και στις ιστοριες του. Ριξτε μια ματια στο καταπληκτικο site της ταινιας αλλα και στα κομικ του Frank Miller (επιλεγμενες ιστοριες των οποιων αποτελουν το σεναριο της ταινιας). Καθε σελιδα του κομικ αποτελει και ενα αυτουσιο frame στην ταινια. Δυσκολο να το φανταστεις, μαγευτικο οταν το αντικρισεις. Εχω δει την ταινια 3 φορες συνολικα και ευχαριστως θα την ξαναπαρακολουθουσα, μην την χασετε σε καμια περιπτωση.

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

To Sin City πρέπει να είναι τέεεελειο!Αλήθεια πότε με το καλό έρχεται εδώ?

Θέλω να βγεί το Da Vinci Code τώρα...γίνεται? :worry: :cry:

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Η προγραμματισμενη ημερομηνια εξοδου στις Ελληνικες αιθουσες ειναι (δυστυχως για τους ανυπομονους) 22 Ιουλιου. Υπομονη.

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

Η προγραμματισμενη ημερομηνια εξοδου στις Ελληνικες αιθουσες ειναι (δυστυχως για τους ανυπομονους) 22 Ιουλιου. Υπομονη.

uparxei kai to enallaktiko http://www.dvd1.tk

:X :X

Στα 'χα πει! ;)

11 Μάι. 2005 02:23

Εγώ ήξερα για 3 Ιουνίου, μεγάλη ξενέρα αν όντως ισχύει! :(

Better to save the mystery than surrender to the secret

Στα 'χα πει! ;)

Εγώ ήξερα για 3 Ιουνίου, μεγάλη ξενέρα αν όντως ισχύει! :(

Το cine.gr το δίνει 22 Ιουλίου.

http://www.cine.gr/film.asp?id=706006

Τέτοια εποχή μόνο κανα village θα παίζει κι αυτό χλωμό.Πως δεν το πάνε φθινόπωρο;

KCB

Άντε να βγεί το Charlie and the chocolate factory πόσο πια θα το περιμένω?

μεχρι τον Οκτωβριο

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg