VeCo Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 The Green Hornet trailer (2011) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 The Switch International Trailer http://www.traileraddict.com/trailer/the-switch/international-trailer Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Πολύ καλά τα νέα για το Inception (του Christopher Nolan με Leonardo DiCaprio), που έρχεται στην Ελλάδα 24 Αυγούστου. Βρέθηκε στην κορυφή του Box Office στις ΗΠΑ την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, ενώ στο imdb έχει ένα εντυπωσιακότατο 9,4 (που αναμένεται να πέσει βέβαια καθώς θα το βαθμολογούν περισσότεροι θεατές)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Πολύ καλά τα νέα για το Inception (του Christopher Nolan με Leonardo DiCaprio), που έρχεται στην Ελλάδα 24 Αυγούστου. Βρέθηκε στην κορυφή του Box Office στις ΗΠΑ την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, ενώ στο imdb έχει ένα εντυπωσιακότατο 9,4 (που αναμένεται να πέσει βέβαια καθώς θα το βαθμολογούν περισσότεροι θεατές)... Προσωπικά την περιμένω πως και πως. Εξαιρετικό καστ/σκηνοθέτης, είμαι σίγουρος πως θα είναι στα επίπεδα του Σκοτεινού Ιππότη... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Predators Movie 2010 Official HD Trailer θα το ποσταρα αλλα με προλαβες βλεπω!! αντε να γουσταρουμε!!!!!! (φαν των alien, predators αλλα τα 2 vs που βγηκαν με ψιλοαπογοητευσαν) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozpanthiras Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Περιμένω κι εγώ το Inception! Έχω ακούσει και έχω διαβάσει τα καλύτερα και είμαι fan του Nolan. Φοβερός σκηνοθέτης. Όντως στο IMDB τρίτο: http://www.imdb.com/chart/top Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 http://1.bp.blogspot.com/_6VWUBWhMO4g/TBXpqgn3LWI/AAAAAAAAALs/U9kNDuBT_7Q/s1600/the_last_exorcism_poster.jpg 14 Οκτωβρίου πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες. Ένας από τους παραγωγούς είναι ο Eli Roth που ως γνωστόν σκηνοθέτησε τα Hostel και το Cabin Fever. Το poster αφήνει υποσχέσεις πως πρόκειται για κάτι καλό. :rolleyes: Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Όντως ωραία αφίσα για το Last Exorcism. Ελπίζω μόνο να είναι όντως καλό και μιας και είναι το Roth, πιστεύω πως τουλάχιστον αίμα θα έχει. Μόνο μη μας βγει τίποτα σαν τον Εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ, που νόμιζα ότι έβλεπα επεισόδιο του Νόμος & Τάξη. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Όντως ωραία αφίσα για το Last Exorcism. Ελπίζω μόνο να είναι όντως καλό και μιας και είναι το Roth, πιστεύω πως τουλάχιστον αίμα θα έχει. Μόνο μη μας βγει τίποτα σαν τον Εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ, που νόμιζα ότι έβλεπα επεισόδιο του Νόμος & Τάξη. +1 Ο Ροθ αποτελεί ψιλο-εγγύηση, αλλά μακάρι να μην μας διαψεύσει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Οργασμός από ταινίες το φθινόπωρο. Οι πιο ενδιαφέρουσες κατά τη γνώμη μου είναι οι εξής: http://www.collider.com/wp-content/uploads/machete_poster_01-399x600.jpg Μόνο το ότι σκηνοθέτης είναι ο Robert Rodriguez αρκεί για να καταλάβεις τι γίνεται. Τρελοποζεριά του κερατά με έναν μεξικανό που όλα τα σφάζει-όλα τα μαχαιρώνει με τη βοήθεια της εκκεντρικής του παρέας. Ο σκηνοθέτης και το καστ (Danny Trejo, Steven Seagal, Robert De Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Lindsay Lohan, Don Johnson) υπόσχονται σφαγές, εκρήξεις και ατάκες. http://geektyrant.com/storage/post-images/tumblr_l5h75xANNC1qz6kbro1_r1_400.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1279042961010 Ετοιμαστείτε να αηδιάσετε όσο ποτέ. Σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας δείχνουν τόσο αποκρουστικές εικόνες που πρέπει να είσαι νηστικός τουλάχιστον 3 μέρες για να το αντέξεις. Υπεύθυνος γι αυτό είναι ένας τυπάς ονόματι Alexandre Aja ο οποίος μετά το φοβερό και τρομερό Haute Tension βάλθηκε να παίξει με την αντοχή του στομαχιού μας. Διάσημοι ηθοποιοί στηρίζουν την προσπάθειά του (Elizabeth Shue, Richard Dreyfuss, Cristopher Lloyd, Ving Rhames, Eli Roth-ναι, ναι ο γνωστός σκηνοθέτης, και η Dina Meyer-Allison Kerry από τα saw). Ας μείνουμε νηστικοί από τώρα...:O PARANORMAL ACTIVITY 2 Δεν έχει βγει η επίσημη αφίσα ακόμη και από τους πρωταγωνιστές ξέρουμε μόνο την Katie Featherston, αλλά η υπόθεση είναι λίγο πολύ γνωστή. 22 Οκτωβρίου η πρεμιέρα και είναι σίγουρο ότι θα σπεύσουν πολλοί πιστοί τις ταινίας. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Προσωπικά δεν είμαι σίγουρη για την επιλογή της λίντσεϊ λόχαν σε ταινία θρίλερ... Την έχω συνηθίσει σε εφηβικές ταινίες και πιο ανάλαφρους ρόλους.. Από την άλλη το piranha έχει πολύ ωραίο πόστερ και φαίνεται ιδιαίτερα ανατριχιαστικό! Και το inception ενδέχεται να σπάσει ταμεία λόγω σεναρίου, εφέ-3d, καστ και φυσικά νόλαν! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μετά τα, για τους περισσότερους, όχι για εμένα, εξαιρετικα Sixth Sense και Unbreakable, τα (μετριότατα) The Village, Signs και Happening, τo (απαίσio) Lady in the Water και το "φρέσκο" ακόμα The Last Airbender, ο M. Night Shyamalan επιστρέφει με αυτό που (θεωρητικά :X) ξέρει να κάνει καλύτερα: μια ταινία τρόμου. Το "Devil" κυκλοφορεί στα σινεμά στις 17/09, και η βασική υπόθεση της ταινίας είναι πως πέντε άνθρωποι είναι παγιδευμένοι μέσα σε ένα ασανσέρ (και απ'ότι βλέπουμε στο τρέιλερ δε λένε να βγούνε) αλλά ένας από αυτούς είναι ο Διάβολος. Η ταινία είναι το πρώτο μέρος μια τριλογίας ταινιών του Shyamalan με τίτλο "The Night Chronicles". http://shocktillyoudrop.com/nextraimages/devil-poster.jpg Τrailer: εδώ Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Ειδα ενα ωραιο τρειλερ στο σινεμα που πηγα τις προαλλες , ενος εργου με την Αντζελινα Ζολι που κανει την πρακτορα του FBI νομιζω και μετα την κατηγορουν οτι ειναι κατασκοπος κι ετσι, φαινοταν καλη περιπετεια παντως .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 To Salt λες. Ναι, είναι αρκετά καλό. Μοιάζει με κάτι ανάμεσα σε James Bond και Jason Bourne και έχει και μερικές πολύ καλές σκηνές καταδίωξης και δράσης. Α ναι...και φυσικά έχει την Jolie η οποία είναι πάντα hot as hell :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 To Salt λες. Ναι, είναι αρκετά καλό. Μοιάζει με κάτι ανάμεσα σε James Bond και Jason Bourne και έχει και μερικές πολύ καλές σκηνές καταδίωξης και δράσης. Α ναι...και φυσικά έχει την Jolie η οποία είναι πάντα hot as hell :) Α γεια σου ! Αυτο λεω . Η Jolie μου αρεσει και σαν ηθοποιος εκτος απο γυναικα (εννοειται ! ) , για αυτο λεω να παω να το τσεκαρω μολις βγει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Ξερει κανεις σας ποτε ερχεται η ταινια Machete στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Ξερει κανεις σας ποτε ερχεται η ταινια Machete στην Ελλαδα? To imdb (http://www.imdb.com/title/tt0985694/releaseinfo) δεν αναφέρει ημερομηνία. Keep an eye σε αυτό το link. Επίσης, μια ταινία που περιμένω είναι το Stone (http://www.imdb.com/title/tt1423995/) με Deniro και Norton. Αυτή η Jovovich μόνο μου το χαλάει. Πότε έγινε ηθοποιός αυτή; Μετά τα Resident Evil ή πριν;.... Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_KRuAIdTHUvg/TITaehTjbZI/AAAAAAAAOe0/9CKS4DxTPgw/s1600/piranha_3d_ver3.jpg μετρια ταινια οχι τιποτα φοβερο...ανυπαρκτο σεναριο...μερικες σκηνες σπλατερ... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η παρελαση απο boobs απο διαφορες πορνοσταρ που παιζουν στην ταινια :p υπαρχει μια ακυρη σκηνη με ενα ''θηλυκό'' πιρανχας με ''βαθυ λαρύγγι'' που ειμαι σιγουρος οτι στο 3d η σκηνη θα ειναι ακομα πια απαισια........:rolleyes: εγω της βαζω 4/10 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Αύριο έρχεται ωραίο ταινιάκι τρόμου το :) :) Από το φαίνεται πολύ δυνατή ταινία για τους λάτρεις του είδους :) Μου θυμίζει λίγο Frankenstein το όλο concept. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Αύριο έρχεται ωραίο ταινιάκι τρόμου το :) :) Από το φαίνεται πολύ δυνατή ταινία για τους λάτρεις του είδους :) Μου θυμίζει λίγο Frankenstein το όλο concept. Κρατα μικρο καλαθι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Κρατα μικρο καλαθι... :) Όσο μικρότερο τόσο καλύτερα. Έχει μερικές καλές ιδέες πάντως. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Πρέπει να είναι αρκετά έξυπνο, και ο Adrien Brondy που πρωταγωνιστεί είναι πολύ γνωστός. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Χθες το βράδυ πήγα και το είδα το Splice. Για όσους γουστάρουν ταινίες επιστημονικής φαντασίας σίγουρα θα ενθουσιαστούν. Επίσης το τέλος της ταινίας είναι αρκετά απρόβλεπτο :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Περιμένω να δω τα Let Me In Monsters True Grit BLACK SWAN The Tree of Life Faster The Tree of Life Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts