Jump to content

Coming Soon (Upcoming Movies)

UnReaL
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολύ καλά τα νέα για το Inception (του Christopher Nolan με Leonardo DiCaprio), που έρχεται στην Ελλάδα 24 Αυγούστου. Βρέθηκε στην κορυφή του Box Office στις ΗΠΑ την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, ενώ στο imdb έχει ένα εντυπωσιακότατο 9,4 (που αναμένεται να πέσει βέβαια καθώς θα το βαθμολογούν περισσότεροι θεατές)...

Πολύ καλά τα νέα για το Inception (του Christopher Nolan με Leonardo DiCaprio), που έρχεται στην Ελλάδα 24 Αυγούστου. Βρέθηκε στην κορυφή του Box Office στις ΗΠΑ την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, ενώ στο imdb έχει ένα εντυπωσιακότατο 9,4 (που αναμένεται να πέσει βέβαια καθώς θα το βαθμολογούν περισσότεροι θεατές)...

Προσωπικά την περιμένω πως και πως. Εξαιρετικό καστ/σκηνοθέτης, είμαι σίγουρος πως θα είναι στα επίπεδα του Σκοτεινού Ιππότη...

θα το ποσταρα αλλα με προλαβες βλεπω!! αντε να γουσταρουμε!!!!!! (φαν των alien, predators αλλα τα 2 vs που βγηκαν με ψιλοαπογοητευσαν)

Shit Happens!!!

• 3 weeks later...

Περιμένω κι εγώ το Inception! Έχω ακούσει και έχω διαβάσει τα καλύτερα και είμαι fan του Nolan. Φοβερός σκηνοθέτης.

Όντως στο IMDB τρίτο: http://www.imdb.com/chart/top

http://1.bp.blogspot.com/_6VWUBWhMO4g/TBXpqgn3LWI/AAAAAAAAALs/U9kNDuBT_7Q/s1600/the_last_exorcism_poster.jpg

14 Οκτωβρίου πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες. Ένας από τους παραγωγούς είναι ο Eli Roth που ως γνωστόν σκηνοθέτησε τα Hostel και το Cabin Fever. Το poster αφήνει υποσχέσεις πως πρόκειται για κάτι καλό. :rolleyes:

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Όντως ωραία αφίσα για το Last Exorcism.

Ελπίζω μόνο να είναι όντως καλό και μιας και είναι το Roth, πιστεύω πως τουλάχιστον αίμα θα έχει.

Μόνο μη μας βγει τίποτα σαν τον Εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ, που νόμιζα ότι έβλεπα επεισόδιο του Νόμος & Τάξη.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Όντως ωραία αφίσα για το Last Exorcism.

Ελπίζω μόνο να είναι όντως καλό και μιας και είναι το Roth, πιστεύω πως τουλάχιστον αίμα θα έχει.

Μόνο μη μας βγει τίποτα σαν τον Εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ, που νόμιζα ότι έβλεπα επεισόδιο του Νόμος & Τάξη.

+1

Ο Ροθ αποτελεί ψιλο-εγγύηση, αλλά μακάρι να μην μας διαψεύσει...

Οργασμός από ταινίες το φθινόπωρο. Οι πιο ενδιαφέρουσες κατά τη γνώμη μου είναι οι εξής:

http://www.collider.com/wp-content/uploads/machete_poster_01-399x600.jpg

Μόνο το ότι σκηνοθέτης είναι ο Robert Rodriguez αρκεί για να καταλάβεις τι γίνεται. Τρελοποζεριά του κερατά με έναν μεξικανό που όλα τα σφάζει-όλα τα μαχαιρώνει με τη βοήθεια της εκκεντρικής του παρέας. Ο σκηνοθέτης και το καστ (Danny Trejo, Steven Seagal, Robert De Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Lindsay Lohan, Don Johnson) υπόσχονται σφαγές, εκρήξεις και ατάκες.

http://geektyrant.com/storage/post-images/tumblr_l5h75xANNC1qz6kbro1_r1_400.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1279042961010

Ετοιμαστείτε να αηδιάσετε όσο ποτέ. Σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας δείχνουν τόσο αποκρουστικές εικόνες που πρέπει να είσαι νηστικός τουλάχιστον 3 μέρες για να το αντέξεις. Υπεύθυνος γι αυτό είναι ένας τυπάς ονόματι Alexandre Aja ο οποίος μετά το φοβερό και τρομερό Haute Tension βάλθηκε να παίξει με την αντοχή του στομαχιού μας. Διάσημοι ηθοποιοί στηρίζουν την προσπάθειά του (Elizabeth Shue, Richard Dreyfuss, Cristopher Lloyd, Ving Rhames, Eli Roth-ναι, ναι ο γνωστός σκηνοθέτης, και η Dina Meyer-Allison Kerry από τα saw). Ας μείνουμε νηστικοί από τώρα...:O

PARANORMAL ACTIVITY 2

Δεν έχει βγει η επίσημη αφίσα ακόμη και από τους πρωταγωνιστές ξέρουμε μόνο την Katie Featherston, αλλά η υπόθεση είναι λίγο πολύ γνωστή. 22 Οκτωβρίου η πρεμιέρα και είναι σίγουρο ότι θα σπεύσουν πολλοί πιστοί τις ταινίας.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

• 2 weeks later...

Προσωπικά δεν είμαι σίγουρη για την επιλογή της λίντσεϊ λόχαν σε ταινία θρίλερ... Την έχω συνηθίσει σε εφηβικές ταινίες και πιο ανάλαφρους ρόλους..

Από την άλλη το piranha έχει πολύ ωραίο πόστερ και φαίνεται ιδιαίτερα ανατριχιαστικό!

Και το inception ενδέχεται να σπάσει ταμεία λόγω σεναρίου, εφέ-3d, καστ και φυσικά νόλαν!

• 2 weeks later...

Μετά τα, για τους περισσότερους, όχι για εμένα, εξαιρετικα Sixth Sense και Unbreakable, τα (μετριότατα) The Village, Signs και Happening, τo (απαίσio) Lady in the Water και το "φρέσκο" ακόμα The Last Airbender, ο M. Night Shyamalan επιστρέφει με αυτό που (θεωρητικά :X) ξέρει να κάνει καλύτερα: μια ταινία τρόμου.

Το "Devil" κυκλοφορεί στα σινεμά στις 17/09, και η βασική υπόθεση της ταινίας είναι πως πέντε άνθρωποι είναι παγιδευμένοι μέσα σε ένα ασανσέρ (και απ'ότι βλέπουμε στο τρέιλερ δε λένε να βγούνε) αλλά ένας από αυτούς είναι ο Διάβολος.

Η ταινία είναι το πρώτο μέρος μια τριλογίας ταινιών του Shyamalan με τίτλο "The Night Chronicles".

http://shocktillyoudrop.com/nextraimages/devil-poster.jpg

Τrailer: εδώ

Ειδα ενα ωραιο τρειλερ στο σινεμα που πηγα τις προαλλες , ενος εργου με την Αντζελινα Ζολι που κανει την πρακτορα του FBI νομιζω και μετα την κατηγορουν οτι ειναι κατασκοπος κι ετσι, φαινοταν καλη περιπετεια παντως ..

To Salt λες.

Ναι, είναι αρκετά καλό. Μοιάζει με κάτι ανάμεσα σε James Bond και Jason Bourne και έχει και μερικές πολύ καλές σκηνές καταδίωξης και δράσης.

Α ναι...και φυσικά έχει την Jolie η οποία είναι πάντα hot as hell :)

To Salt λες.

Ναι, είναι αρκετά καλό. Μοιάζει με κάτι ανάμεσα σε James Bond και Jason Bourne και έχει και μερικές πολύ καλές σκηνές καταδίωξης και δράσης.

Α ναι...και φυσικά έχει την Jolie η οποία είναι πάντα hot as hell :)

Α γεια σου ! Αυτο λεω . Η Jolie μου αρεσει και σαν ηθοποιος εκτος απο γυναικα (εννοειται ! ) , για αυτο λεω να παω να το τσεκαρω μολις βγει .

Ξερει κανεις σας ποτε ερχεται η ταινια Machete στην Ελλαδα?

To imdb (http://www.imdb.com/title/tt0985694/releaseinfo) δεν αναφέρει ημερομηνία. Keep an eye σε αυτό το link.

Επίσης, μια ταινία που περιμένω είναι το Stone (http://www.imdb.com/title/tt1423995/) με Deniro και Norton. Αυτή η Jovovich μόνο μου το χαλάει. Πότε έγινε ηθοποιός αυτή; Μετά τα Resident Evil ή πριν;....

http://4.bp.blogspot.com/_KRuAIdTHUvg/TITaehTjbZI/AAAAAAAAOe0/9CKS4DxTPgw/s1600/piranha_3d_ver3.jpg

μετρια ταινια οχι τιποτα φοβερο...ανυπαρκτο σεναριο...μερικες σκηνες σπλατερ...

αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η παρελαση απο boobs απο διαφορες πορνοσταρ

που παιζουν στην ταινια :p

υπαρχει μια ακυρη σκηνη με ενα ''θηλυκό'' πιρανχας με ''βαθυ λαρύγγι'' που ειμαι

σιγουρος οτι στο 3d η σκηνη θα ειναι ακομα πια απαισια........:rolleyes:

εγω της βαζω 4/10 :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• 2 weeks later...

Αύριο έρχεται ωραίο ταινιάκι τρόμου το

:) :) Από το
φαίνεται πολύ δυνατή ταινία για τους λάτρεις του είδους :)

Μου θυμίζει λίγο Frankenstein το όλο concept.

Αύριο έρχεται ωραίο ταινιάκι τρόμου το
:) :) Από το
φαίνεται πολύ δυνατή ταινία για τους λάτρεις του είδους :)

Μου θυμίζει λίγο Frankenstein το όλο concept.

Κρατα μικρο καλαθι... :)

Κρατα μικρο καλαθι... :)

Όσο μικρότερο τόσο καλύτερα.

Έχει μερικές καλές ιδέες πάντως.

Χθες το βράδυ πήγα και το είδα το Splice. Για όσους γουστάρουν ταινίες επιστημονικής φαντασίας σίγουρα θα ενθουσιαστούν. Επίσης το τέλος της ταινίας είναι αρκετά απρόβλεπτο :)

• 2 weeks later...