eddy96 Δημοσιεύτηκε November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2014 Καλησπέρα Παιδιά! Λόγω σημερινών γενεθλίων σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινητό επειδή είδα σε ένα φυλλάδιο γερμανός που πέρασε στα χέρια μου. Είδα ένα lenovo με 99 ευρώ και σκέφτομαι να το πάρω. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68970&selectedCategoryId=93 Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχει 4 gb εσωτερική μνήμη και ότι δεν θα μου φτάνει η μνήμη για εφαρμογές. Επειδή πέρνει κάρτα sd υπάρχει τρόπος μεταφοράς εφαρμογών ή εγκατάσταση εφαρμογών με εκτέλεση από την κάρτα sd? Μετά από ψάξιμο δικό μου βρήκα και αυτό https://www.skroutz.gr/s/5296678/Lenovo-A536-8GB.html Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά? Εάν έπαιρνα από το εξωτερικό κινητό lenovo θα με κάλυπτε η εγγύηση στην ελληνική αντιπροσωπία? Δεκτές προτάσεις από όλα τα άλλα μοντέλα και εταιρείες Έχω το samsung galaxy core 1 ( I8260) ενός χρόνου τι λέτε πόσο πιάνει για μεταπώληση με θήκες και με μεβράνες όμως έχει 2-3 χτυπηματάκια στα πλαινά όπου με θήκη δεν φαίνονται.? Γενικά το buget μου είναι στα 180 ευρώ περίπου. Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Εγώ φίλε μου θα σου έλεγα να μην πάρεις κανένα από τα δύο που έχεις βάλει. Το πρώτο έχει πολύ λίγη ραμ 512ΜΒ και χαμηλή ανάλυση και το δεύτερο αν και έχει 1 γκίγκα, είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει. Όσο για την εγγύηση δεν ξέρω αν θα σε κάλυπτε ή όχι, αλλά σίγουρα με αυτά τα λεφτά απ' έξω θα έπερνες πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 απο ελλαδα moto g 4G (εχει card slot) (οθονη 4.5") αν θες dual sim moto g (2nd generation, 5" οθονη) αν και η μπαταρια ειναι καπως μικρη . . . http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=moto+g απο κινα εννοειται παιρνεις πολυ ισχυροτερα σε καλυτερες τιμες, πχ a806 €142 to2c.com Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. November 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 απο ελλαδα moto g 4G (εχει card slot) (οθονη 4.5") αν θες dual sim moto g (2nd generation, 5" οθονη) αν και η μπαταρια ειναι καπως μικρη . . . http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=moto+g απο κινα εννοειται παιρνεις πολυ ισχυροτερα σε καλυτερες τιμες, πχ a806 €142 to2c.com Να σε ρωτήσω κάτι. Αυτό το lenovo που λες θα έχει εγγυήση από εδώ δηλαδή από την ελληνική αντιπροσωπία ή όχι? Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ φίλε μου θα σου έλεγα να μην πάρεις κανένα από τα δύο που έχεις βάλει. Το πρώτο έχει πολύ λίγη ραμ 512ΜΒ και χαμηλή ανάλυση και το δεύτερο αν και έχει 1 γκίγκα, είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει. Όσο για την εγγύηση δεν ξέρω αν θα σε κάλυπτε ή όχι, αλλά σίγουρα με αυτά τα λεφτά απ' έξω θα έπερνες πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά. Παναγιώτης Τι θα πρότεινες εσύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Να σε ρωτήσω κάτι. Αυτό το lenovo που λες θα έχει εγγυήση από εδώ δηλαδή από την ελληνική αντιπροσωπία ή όχι? Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι θα πρότεινες εσύ? To lenovo που σου προτάθηκε το θεωρώ καλή περίπτωση, βέβαια δεν ξέρω τις ανάγκες σου, αν θες κάτι φθηνότερο κοίτα και το Xiaomi Hongmi. Του βάζεις και μια τέτοια και απογειώνεται πραγματικά! To έχει ο αδελφός μου με αυτή τη θήκη. Απλά σκοτώνει! Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. November 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 To lenovo που σου προτάθηκε το θεωρώ καλή περίπτωση, βέβαια δεν ξέρω τις ανάγκες σου, αν θες κάτι φθηνότερο κοίτα και το Xiaomi Hongmi. Του βάζεις και μια τέτοια και απογειώνεται πραγματικά! To έχει ο αδελφός μου με αυτή τη θήκη. Απλά σκοτώνει! Παναγιώτης Το moto g 2nd πως σου φένεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Εγω προτείνω το Moto G 4g. Θα πάρει Lollipop. Εκεί τελειώνουν ολα. Καλα ολα τα υπόλοιπα αλλά δεν αξίζουν τον κόπο κατα,την γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Εγω προτείνω το Moto G 4g. Θα πάρει Lollipop. Εκεί τελειώνουν ολα. Καλα ολα τα υπόλοιπα αλλά δεν αξίζουν τον κόπο κατα,την γνώμη μου. Θα συμφωνήσω και εγώ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaifas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Εκτός από το Moto g μπορείς να δεις και το xperia E3 που είναι γρήγορο και όμορφο και να πάρεις αυτό που σε βολεύει καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. November 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Εγω προτείνω το Moto G 4g. Θα πάρει Lollipop. Εκεί τελειώνουν ολα. Καλα ολα τα υπόλοιπα αλλά δεν αξίζουν τον κόπο κατα,την γνώμη μου. Θα συμφωνήσω και εγώ. Το moto g 4g πόσο σαρ έχει? Γιατί το 2nd gen έχει σαρ 1,52 έμαθα.. Σκεφτόμουν και το s3 neo. Τι λέτε εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Το s3 neo αξιζει...ειναι γενικα καλο τηλεφωνακι...το χω στην κατοχη μου και ειμαι ικανοποιημενος Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. November 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Το s3 neo αξιζει...ειναι γενικα καλο τηλεφωνακι...το χω στην κατοχη μου και ειμαι ικανοποιημενος Μάλιστα Ωραία. Από επιδόσεις πως πάει κολλάει καθόλου η όχι? έχει 4.4.2 σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Να σε ρωτήσω κάτι. Αυτό το lenovo που λες θα έχει εγγυήση από εδώ δηλαδή από την ελληνική αντιπροσωπία ή όχι? Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις? Μόνο τα lenovo που αγοράστηκαν από Ελλάδα θα έχουν εγγύηση στην Ελλάδα - αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να το πας για service αν χρειαστεί. Τα μέσης τιμής Lenovo είναι αξιόπιστα Κινέζικα, με χαμηλό sar και καλές μπαταρίες, έχουν σχετικά καλή υποστήριξη από devlopers για custom roms και την επίλυση προβλημάτων Κίνας ΑΛΛΑ δεν θα αναβαθμιστούν εύκολα σε τελευταίο android όπως τα ΜΟΤΟ που σου πρότειναν. Άρα πρέπει να ζυγίσεις λίγο τι είναι πιό σημαντικό για σένα, ιδίως αφού έχεις περιορισμένο budget, ώστε να μην "επενδύσεις" σε features που πιθανόν δεν θα χρειαστείς (π.χ. 4G, NFC, dual sim κτλ). Για μένα π.χ. το αν θα πάρει android L ένα τηλέφωνο μέσης τιμής είναι λιγότερο σημαντικό από τη δυνατότητα ρουτ που θα έχεις σίγουρα σε 4.2 και που θα σου δώσει δυνατότητες να περάσεις κάποια custom rom ή να επεκτείνεις τη διαθέσιμη μνήμη του κινητού σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 <a href="http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5732890" class="internal">Αρχικό μήνυμα από Nikolas14</a><br /> Το s3 neo αξιζει...ειναι γενικα καλο τηλεφωνακι...το χω στην κατοχη μου και ειμαι ικανοποιημενος<br /> <br /> Μάλιστα Ωραία. Από επιδόσεις πως πάει κολλάει καθόλου η όχι? έχει 4.4.2 σωστά?<br/> Eddy96 δεν κολλαει σε γενικες γραμμες...καμερα και ηχειο ικανοποιητικα...απο gaming σηκωνει χαλαρα και απαιτητικα παιχνιδια Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Αν είσαι στα ~150 ευρώ,το Lenovo A806 είναι μονόδρομος. Το παίρνεις με root και άσε τους άλλους να περιμένουν android L-M-P-Q-Z για να αναβαθμίσουν κάπως τα κινητά τους....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts