tron13 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Παιδια μοιπως γνωριζετε απο που μπορω να αγοράσω πενάκια για το π910 στην ελλάδα? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antaras Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 giasas exo ena ericsson p800 kai den exo eliniki glosa katevasa apo to side tis sony ericsson alla ta arxia exoun teliko .sis kai den ta anagnorizi i egkatastasi glosas.prospatho na peraso tin glosa sto kinito mou apo tin egkatastasi logismikou kai mou leei language compatibility version den einai egkatestimeni egkatastiste tin kai prospathiste pali ti na kano pls helpme eyxaristo Παράθεση TAXTA ΜΠΑΝΑ ΤΑ ΜΠΕΡΙΑ ΡΕΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Παιδια μοιπως γνωριζετε απο που μπορω να αγοράσω πενάκια για το π910 στην ελλάδα? Aπο πλαισιο,Γερμανος και αλλα μαγαζια.. Ειναι σε συσκευασίες των 3πενακίων... :p Ειχα παρει γιατι τα ειχα χασει και τα 2... τιμη αν θυμαμαι καλα κοντα στα 20€ Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Παιδια μοιπως γνωριζετε απο που μπορω να αγοράσω πενάκια για το π910 στην ελλάδα?απο το καταστημα τις σονυ στην σινωπης πισω απο τον πυργο 3 ευρω το 1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglez Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 exo to p910i molis to anabathmisa kai otan anigo kapio video me to smartmovie sto 3ekinima xano kare eno molis perasi 2 deuterolepta doylebi kanonikotata.3eri kanis ti mpori na ftei????mipos einai kamia rithmisi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 σήμερα για κάποιο διάστημα το βράδυ 12/9 (από ότι κατάλαβα εκ των υστέρων) με έπαιρναν τηλέφωνο και έβγαζε μήνυμα ότι είναι κλειστό χωρίς να είναι και ενώ βρισκόταν σε σημείο που είχε κανονικότατα σήμα.. ο λογαριασμος μου είναι πληρωμένος για να προλάβω ενδεχόμενες ερωτήσεις όπως επίσης η σύνδεση μου είναι cosmote..επίσης στις 00.00 περίπου στη προσπάθεια μου να στείλω sms χρειάστηκαν 3-4 προσπάθειες μέχρι να σταλεί.. να αρχίσω να ανησυχώ για το κινητό? παίζει απλά να ήταν κάποιο πρόβλημα κάποιας κεραίας της cosmote? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 H ayto pou les h poly apla na eixe mplokarei kai na ithele ena restart. Na anisixeis an arxisei na sto kanei syxna.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 μπορει καποιος να μου προτυνει καποιο προγραμματακι για να κλειδωνω φακελους και να ανοιγουν μονο με κωδικο ειχα δοκιμασει ενα γνωστο προγραμματακι αλλα δεν θυμαμαι πιο και αυτο δεν μου λειτουργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 μπορει καποιος να μου προτυνει καποιο προγραμματακι για να κλειδωνω φακελους και να ανοιγουν μονο με κωδικο ειχα δοκιμασει ενα γνωστο προγραμματακι αλλα δεν θυμαμαι πιο και αυτο δεν μου λειτουργησε. Ένα πρόγραμα που κάνει αυτό που ζητάς είναι το F-Secure File Crypto. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglez Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 esis den exete to idio problima me emena sto smartmovie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Παιδιά, το εσωτερικό πληκτρολόγιο (flip open) του P910i, γράφει ελληνικά; Αν ναι, πως το ορίζουμε αυτό; Το περιβάλλον στο κινητό είναι αγγλικό και το εξωτερικό πληκτρολόγιο (flip closed) γράφει κανονικότατα ελληνικά - Αν αυτό βοηθάει στην απάντηση σας για την παραπάνω ερώτηση... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Πηγαίνεις στον ''Πίνακα Ελέγχου'', και επιλέγεις την καρτέλα ''Γενικές''. Επιλέγεις ''Επιλογή Γλώσσας'' για να βάλεις ελληνικά (αν θες) στο μενού του κινητού και ''Ρυθμίσεις για Πορτάκι'' για να ορίσεις τη γλώσσα που θα γράφει το εσωτερικό πληκτρολόγιο. Διάλεξε την τελευταία διάταξη, δηλαδή ςΕΡΤΥΘ. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Παιδιά, το εσωτερικό πληκτρολόγιο (flip open) του P910i, γράφει ελληνικά; Αν ναι, πως το ορίζουμε αυτό; Το περιβάλλον στο κινητό είναι αγγλικό και το εξωτερικό πληκτρολόγιο (flip closed) γράφει κανονικότατα ελληνικά - Αν αυτό βοηθάει στην απάντηση σας για την παραπάνω ερώτηση... Ναι, γράφει. Πήγαινε Πίνακας ελέγχου-> Γενικές-> Ρυθμίσεις για πορτάκι και επέλεξε την επιλογή ςΕΡΤΥΘ. Edit: Mε πρόλαβε ο ibaxevan.. :O Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Ευχαριστώ πολύ παίδες!!! :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Για να μην ψαχνω 74 σελιδες, μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να αφαιρεσω το Vodafone Live απο ενα Ρ910i?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Για να μην ψαχνω 74 σελιδες, μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να αφαιρεσω το Vodafone Live απο ενα Ρ910i?????????? Μπορείς, αν πας σε κάποιο μαγαζί που να ασχολείται με τέτοιες εργασίες, όπως αυτό Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Μπορείς, αν πας σε κάποιο μαγαζί που να ασχολείται με τέτοιες εργασίες, όπως αυτό Και με κόστος 15 ευρώ!! Τόσο μου κόστισε εμένα. Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cRiMiNaL Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Οταν παω να το τρεξω παει να τρεξει κατι,που δεν φενεται τι ειναι και μετα μου ανοιγει την τελευταια εφαρμογη που ετρεξα. ξερει κανεις γιατι? Παράθεση ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί έχω κολήσει. Εβαλα το πληκτρολόγιο απο το site και που χρησιμοποιούσα και στο Ρ 900. Θέλω όταν ανοίγω το πληκτρολόγιο να είναι πρώτη η αγγλική γλώσσα και μου βγαίνουν τα ελληνικά. Και δεν μου κάνει και εναλαγή απο abc σε ell. Μπορεί κανείς να βοηθήσει??Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Υ.Γ. Τελικά το βρήκα είχα ξεχάσει να κάνω αυτό..... Το 1ο ΤΑΒ σε κάθε πληκτρολόγιο μπορεί να αλλάξει ΜΟΝΟ από τον Πινακα Ελέγχου -> Εισαγωγή κειμένου -> Εναλλακτική -> Διαμόρφωση και επιλέγετε τη γλώσσα που θέλετε να έχει. Το βρήκα εδώ!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Μπορείς, αν πας σε κάποιο μαγαζί που να ασχολείται με τέτοιες εργασίες, όπως αυτό Thanx! Επρεπε να το σκεφτω οτι μονο αυτοι θα μπορουσαν........ :p :lol: Επισης κατι αλλο :O ......Θελω να μεταφερω τον καταλογο απο την προηγουμενη συσκευη (6600) στο P910i. Mε τα καταλληλα προγραμματα, δηλαδη Contact Transfer ή SVCard και εναν explorer, μπορω να φτιαξω ενα αρχειο και εγκαθιστωντας το στο P910 να μεταφερω ετσι τις επαφες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Παιδιά το P910i υποστηρίζει το κλασικό μπίπ ανα λεπτό που κάνουν τα ericsson (κατά την ώρα της κλήσης); Αν ναί που πρέπει να πάω για να το ενεργοποιήσω; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Επισης κατι αλλο :O ......Θελω να μεταφερω τον καταλογο απο την προηγουμενη συσκευη (6600) στο P910i. Mε τα καταλληλα προγραμματα, δηλαδη Contact Transfer ή SVCard και εναν explorer, μπορω να φτιαξω ενα αρχειο και εγκαθιστωντας το στο P910 να μεταφερω ετσι τις επαφες??? Πιθανόν να γίνεται, δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά. Πάντως, μπορείς να μεταφέρεις τις επαφές σου από το 6600 στο outlook (με κάποιο πρόγραμμα συγχρονισμού της Nokia) και μετά να τις στείλεις στο Ρ910 χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο λογισμικό της SE. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 ego apo to 6600 mou tis estila me bluetooth sto p910 alla to kako oti den ginotan maziki apostoli alla eprepe mia mia..opote den to sinisto.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Παιδιά το P910i υποστηρίζει το κλασικό μπίπ ανα λεπτό που κάνουν τα ericsson (κατά την ώρα της κλήσης); Αν ναί που πρέπει να πάω για να το ενεργοποιήσω; oxi den to ypostirizei... alla ena programmataki (calling time reminder) pou to kanei ayto (oxi mpip alla donisi. kai mporeis na oriseis esy kathe pote tha se eidopoiei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostisb Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Καλημερα σε ολους! Απο χτες ξαφνικα, το πορτακι αρχισε να παιρνει πρωτοβουλιες... πιο συγκεκριμενα, οτι και να πατησεις οταν το πορτακι ειναι κλειστο, το τηλεφωνο βγαζει τα δικα του στην οθονη, πατας το ΟΚ και βγαινει το 7, πατας το 2 και βγαινει το 5 κτλ,κτλ... εκανα restart τιποτα...μια απο τα ιδια, βγαζω το πορτακι καθαρισα λιγο τις επαφες αλλα τιποτα....τα ιδια... εχει συμβει σε καποιον αλλον? φανταζομαι οτι το πορτακι τα φτυσε.... με βλεπω αυριο για αντιπροσωπεια και ελπιζω να το αντικαταστησουν μεσα στην εγγυηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts