snikolo Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Καλησπέρα. Πρόσφατα Βρισκόμουν στην Μαδρίτη και προσπαθούσα να συνδεθώ στο internet μέσω GPRS και του δικτύου της TIM. Ενώ στην Ελλάδα συνδέομαι κανονικά στο εξωτερικό δεν τα κατάφερα. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ώστε να μπορώ να συνδεθώ και στο εξωτερικό; κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Καλησπέρα. Πρόσφατα Βρισκόμουν στην Μαδρίτη και προσπαθούσα να συνδεθώ στο internet μέσω GPRS και του δικτύου της TIM. Ενώ στην Ελλάδα συνδέομαι κανονικά στο εξωτερικό δεν τα κατάφερα. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ώστε να μπορώ να συνδεθώ και στο εξωτερικό; κάνω κάτι λάθος;δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα ,εγω καθε χρονο παω στην γερμανια και δεν εχω προβλημα με το gprs ποτε. απλα δοκιμασε να αλλαξεις δικτυο και να συνδεθεις με καποιο αλλο δικτυο γιατι δεν υποστηριζουν ολα τα δικτυα του εξωτερικου gprs. π.χ στην γερμανια μονο η t-mobile μου εδινε προσβαση στο gprs η αλλες εταιρειες δεν μου επετρεπαν την χρηση του. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Νομίζω το Magic Themes δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως αλλάζει theme ανάλογα με την κυψέλη , την ώρα κλπ Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Εγώ περιμένω να βγει το 990 για να πέσει κι άλλο η τιμή του 910 και να το αγοράω. Ούτως ή άλλως η επιδότηση μου είναι στις αρχές Απριλίου κι εκεί κοντά θα βγει απ' ό,τι ακούω το 990 κι ελπίζω αυτόματα να πέσει η τιμή του 910. Bezbozny. Υπάρχει περίπτωση το P910 τότε να μην υπάρχει ... κάτι ανάλογο είχε γίνει και με το p900 όταν βγήκε το p910... ξαφνικά χάθηκε Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Υπάρχει περίπτωση το P910 τότε να μην υπάρχει ... κάτι ανάλογο είχε γίνει και με το p900 όταν βγήκε το p910... ξαφνικά χάθηκε Δε νομίζω... Στα vodafone shops το πουλούσαν για μεγάλο διάστημα μαζί με το p910 [αν και στην ίδια τιμή νομίζω για να προωθήσουν το p910 που είναι vodafone live, ενώ το p900 δεν ήταν] και στα καταστήματα της TIM πωλείται ακόμη το p900. Bezbozny. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Παιδια γεια σας. Εχω το P910. Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να σωσω τις επαφες μου σε αρχειο (πχ. text ή Excel) ή εστω καπου αλλου, γιατι φοβαμαι μη χαθουν αν κατι στραβωσει με το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Παιδια γεια σας. Εχω το P910. Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να σωσω τις επαφες μου σε αρχειο (πχ. text ή Excel) ή εστω καπου αλλου, γιατι φοβαμαι μη χαθουν αν κατι στραβωσει με το τηλεφωνο. Μπορείς να κάνεις συγχρονισμό του κινητού με το outlook, όπου εκτός από επαφές μπορείς να περάσεις και άλλα δεδομένα, όπως ημερομηνίες κτλ. Πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις το λογισμικό που δίνει η SE στο cd που ήταν μαζί με το κινητό. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Ευχαριστω ibaxevan!Μπορω να κανω συγχρονισμο μονο για τις επαφες ή πρεπει αναγκαστικα για ολα τα αρχεια της memory card; (εχω 512 mb memory card σχεδον γεματη και θα αργησει πολυ να γινει το synchronization για τοσα mb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Ευχαριστω ibaxevan!Μπορω να κανω συγχρονισμο μονο για τις επαφες ή πρεπει αναγκαστικα για ολα τα αρχεια της memory card; (εχω 512 mb memory card σχεδον γεματη και θα αργησει πολυ να γινει το synchronization για τοσα mb) Αρχεία όπως mp3, φωτογραφίες, βίντεο, δεν θα τα συγχρονίσει με το outlook. (contacts, calendar, tasks, jotter only). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mev Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Το πορτάκι δεν το πείραξα καθόλου. Χθες το απόγευμα το αφαίρεσα να δω τι συμβαίνει και παρατήρησα ότι μάλλον δεν πιάνει στο σε μια εγκοπή που υπάρχει στο κάτω μέρος. Δεν υπάρχει όμως κάτι που να αγκιστρώνει στην εγκοπή!!! Θα δοκιμάσω σήμερα να το βάλω μήπως δουλέψει διαφορετικά με βλέπω για service. To idio provlima antimetopeizo kai ego sto p910i , i siskeyi einai agorasmeni arxes kalokairiou kai kapia stigmi ala pataga kai ala evgainan...argotera den antapokrinotan katholou eno o fotismos ekso kai mesa douleye kanonika kai to esoteriko pliktrologio douleye kanonika , otan dokeimasa na to vgalo kai na to ksanavalo ola ta pliktra kanoun tin douleia pou kanei to OK....to provlima einai 99% se vraxikikloma logo ygrasias...mesa se 3 xronia exo dosei 3.200 euro gia thl kai einai sexedon ola katestramena apo tin ygrasia logo tou oti i douleia mou einai dypla stin thalassa !!!! To mono pou ta sozei einai kathe 2 meres elafra me to sesouar ton malion (off the record symvouli apo texniko tis SE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotlid Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 paidia exo to p910 (oxi vodafone live ) me sindesi vodafone alla den mporo na mpo sto internet oute na lavo email sto profimail Mipos mporei kapios na me voithisei? Παράθεση bb pin 2564C061 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Παιδιά, πρόκειτε να πάρω το P910i σε Vodafone live! έκδοση και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να έχω σαν ήχο κλήσης κάποιο mp3 ή wav αρχείο όπως επίσης και το αν μπορώ να το ξεκλειδώσω. ΤΗΑΝΧ Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Παιδιά, πρόκειτε να πάρω το P910i σε Vodafone live! έκδοση και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να έχω σαν ήχο κλήσης κάποιο mp3 ή wav αρχείο όπως επίσης και το αν μπορώ να το ξεκλειδώσω. ΤΗΑΝΧ Μπορείς να βάλεις ότι θές και για αφαίρεση του live κοίτα εδώ!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatzialziex Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Γεια σας σαν υποψήφιος αγοραστής του P910i θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα... (σορρυ για τις πολλές πραγματικά ερωτήσεις) 1.με ανοιχτό (η χωρίς) το πορτάκι είναι δυνατή η πλοήγηση μόνο μέσω του jog dial χωρίς να χρησιμοποιώ την touchscreen? 2.με κλειστό το πορτάκι, τι ποσοστό των προεγκατεστημένων εφαρμογών μπορώ να τρέξω και τι δεν μπορώ να κάνω; Γενικά υπάρχουν πολλές εφαρμογές που να υποστηρίζουν closed-flip mode; 3.υπάρχει outpout για ακουστικά; Υπάρχει περίπτωση να παίξουν στο P910 αρχεία AAC; 4.Τέλος ερώτηση περιέργειας γίνεται να δω τα αρχεία της ROM (αυτά που βάζουμε με την αναβάθμιση); 5.Τα προγράμματα java τρέχουν και σε flip-open και σε flip-closed; Ως navi key χρησιμοποιείται το jog dial; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nulix Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Πώς μπορώ να δώ πόσα Byte δεδομένων έχουν κατέβει στο κινητό? Παράθεση NULix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Πώς μπορώ να δώ πόσα Byte δεδομένων έχουν κατέβει στο κινητό? Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα με gprs counter? Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alwsi Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Καλησπέρα παιδιά,πως γνωρίζουμε τον αριθμό των επαφών μας είτε κατά φάκελο είτε συνολικά?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Πώς μπορώ να δώ πόσα Byte δεδομένων έχουν κατέβει στο κινητό? Τελικά είναι απλό ;) Εφαρμογές -> Ιστορικό κλήσεων GPRS :D ThanX στον φίλο zaharakis που αντικαθιστά το f@cking manual :lol: Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση... Ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να μετατρέψω ταινία απευθείας από DVD σε Format για το P910i? Δεν έχω πρόβλημα χώρου (έχω 2GB MS duo pro). Με ενδιαφέρει η ποιότητα... Αν μπορέσετε δώστε μου και τα settings του προγράμματος αυτού. Ευχαριστώ πολύ. Μόλις είδα το ανάλογο thread... θα ψαχτώ εκεί! ;) Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotlid Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 paidia exo to p910 (oxi vodafone live ) me sindesi vodafone alla den mporo na mpo sto internet oute na lavo email sto profimail Mipos mporei kapios na me voithisei? kaneis?????? Παράθεση bb pin 2564C061 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 ρε παιδιά, μόλις σήμερα πήρα το P910,πως κατεβάζω τα sis αρχεία ξέρει κανείς; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 kaneis?????? βάζεις τις σωστές ρυθμίσεις για GPRS? το έχεις ενεργοποιήσει? :confused: Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 ρε παιδιά, μόλις σήμερα πήρα το P910,πως κατεβάζω τα sis αρχεία ξέρει κανείς; εννοείς πως κατεβάζεισ εφαρμογές απο το νετ? αρκετες μπορείς να βρείς στο IRC αλλα και σε υπογραφές άλλων ατόμων μέσα στο forum. δοκίμασε του georgep800 :O . πέρνα τις με το καλώδιο η μέσω κάποιου card reader.. Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 όχι εννοώ τις κάνω unzip και μου δείχνει πολλά αρχειά...τα στέλνω όλα μαζί στο κινητό; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 όχι εννοώ τις κάνω unzip και μου δείχνει πολλά αρχειά...τα στέλνω όλα μαζί στο κινητό; τι αρχείο κάνεις unzip? τι αρχείa περιέχει τo zip? :confused: Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts