splast1 Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 re paidia pira to kinito mou apo tin vodafone (p910i) kai exei to menu tis vodafone.thelw na to bgalw kai na balw to original menu tis ericsson.pws ginetai auto?mporeite na me boithisete? thanks ek twn proteron. Εδώ θα βρεις μια λύση άλλα με τα εικονίδια δεν θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alwsi Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Καλήμερα ,στα 'καλά καθούμενα' και χωρίς κανένα λόγο (να πέσει κάτω η να πέσει νερό κλπ) δεν έχει φως η οθόνη ,με το που το ανοίγω εμφανίζεται κανονίκα το λογότυπο της Sony Ericsson και μετά πάλι σβήνει η οθόνη. Οι λειτουργείες του και τα πργ ανοίγουν κανονικά αλλά η οθόνη δεν έχει φως . Υπάρχει καμμία ιδέα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoLoLJ Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Kalimera. Des stis ri8miseis an exei apenergopoii8ei o fotismos tis o8onis. Παράθεση Με ρώτησαν κάποτε πώς πιστεύω να είναι ο παράδεισος...Αμέσως σε έφερα στο μυαλό μου. Γιατί κάθε στιγμή που περνάω μαζί σου είναι σαν να είμαι στον παράδεισο...Είσαι ο δικός μου παράδεισος... GeoJane Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba4 Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Καλησπερα.Απεκτησα πριν λιγες μερες το p910,εχω δει στο forum τον τροπο του hard reset,αλλα δε μπορω να τα καταφερω.Αν μπορειτε ξαναγραψτε το.Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Καλησπερα.Απεκτησα πριν λιγες μερες το p910,εχω δει στο forum τον τροπο του hard reset,αλλα δε μπορω να τα καταφερω.Αν μπορειτε ξαναγραψτε το.Ευχαριστω εκ των προτερων.υπαρχει λογος να του κανεις format; εαν δεν υπαρχει μην το κανεις. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba4 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 υπαρχει λογος να του κανεις format; εαν δεν υπαρχει μην το κανεις. Υπαρχει,γιατι δε ξερω απο τι αλλαεβαλα καποιες εφαρμογες και εγινε πιο αργο.Βοηθηστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Υπαρχει,γιατι δε ξερω απο τι αλλαεβαλα καποιες εφαρμογες και εγινε πιο αργο.Βοηθηστε. δεν σου προτεινω την λυση του format γιατι διαγαφονται απο το τηλεφωνο πολλα που δεν μπορεις να τα βρεις μετα οπως πχ. το quick office και αλλες πληροφοριες που ειναι απαραιτητες για την σωστη λειτουργια του τηλεφωνου. (αυτα σου τα λεω απο δικη μου πειρα) αυτο που προτεινω ειναι να κανεις μια αναβαθμηση του τηλεφωνου απο την αρχη απο την σελιδα της sonyericsson και θα σου καθαρισει το τηλεφωνο και θα περασει το λειτουργικο παλι απο την αρχη και θα ειναι ακριβως οπως το αγορασες. τωρα αν θελεις και τον τροπο του format κανε το με δικη σου ευθυνη. με Κλειστο το πορτακι < * >>*>* (ΟΠΟΥ > Η < JOGDIAL ΠΑΝΩ Η ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ * ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ) καλη τυχη. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellnoH2O Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Παιδιά, χαζή απορία και συγγνώμη, αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε αν στο Ρ910 μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνιμα η αναφορά παράδοσης για SMS? Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να βρω επιλογή για μόνιμη αναφορά παράδοσης για MMS μόνο, ενώ για τα SMS πρέπει να ανοίγω το πορτάκι και να ζητώ αναφορά παράδοσης για κάθε μήνυμα που στέλνω... :-S Παράθεση http://users.otenet.gr/~skyhigh/nycstrip-ed.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Παιδιά, χαζή απορία και συγγνώμη, αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε αν στο Ρ910 μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνιμα η αναφορά παράδοσης για SMS? Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να βρω επιλογή για μόνιμη αναφορά παράδοσης για MMS μόνο, ενώ για τα SMS πρέπει να ανοίγω το πορτάκι και να ζητώ αναφορά παράδοσης για κάθε μήνυμα που στέλνω... :-Sδεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 παιδια μια ερωτηση, ενω εχω εγκαταστησει το τοταλ ρεμοτε 1.06 και δουλευει κανονικα...περασα καποια αλλη εφαρμογη της σαιλοκ και το τοταλ δεν ανοιγει...λεγωντας να παρω τη νεβερ εκδοση τα εβγαλα ολα αλλαξα παλι ημερομηνιες αλλα τιποτα ενω το ιρ ρεμοτε 1.36 δουλευει κανονικα σαν ντεμο-κατι εχει μεινει στηνν ρετζιστρι και του δεινει πληροφοριες και δεν μπορω να το βρω, το εχει αντιμετωπισει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba4 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Σε συνεχεια του προβληματος μου,προσπαθω να κανω αναβαθμιση απο την ιστοσελιδα της se φτανω μεχρι το σημειο που σου λεει τις απαιτησεις της αναβαθμισης και μετα εμφανιζει μια λευκη σελιδα.Τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellnoH2O Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα Ευχαριστώ και :mad: Παράθεση http://users.otenet.gr/~skyhigh/nycstrip-ed.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhodes Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Χθες για πρώτη φορά, η φόρτιση της μπαταρίας δεν ανέβαινε πάνω απο το 71%. Συνήθως χρειάζομαι 3,5 ώρες για μια πλήρη φόρτιση. Το τηλέφωνο δεν έχει κλείσει καλά τον 1 χρόνο. Κάποια ιδέα, τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Σε συνεχεια του προβληματος μου,προσπαθω να κανω αναβαθμιση απο την ιστοσελιδα της se φτανω μεχρι το σημειο που σου λεει τις απαιτησεις της αναβαθμισης και μετα εμφανιζει μια λευκη σελιδα.Τι παιζει;κατεβασε και εγκατεστησε στον υπολογιστη σου την τελευταια εκδοση java runtime http://www.java.com Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Χθες για πρώτη φορά, η φόρτιση της μπαταρίας δεν ανέβαινε πάνω απο το 71%. Συνήθως χρειάζομαι 3,5 ώρες για μια πλήρη φόρτιση. Το τηλέφωνο δεν έχει κλείσει καλά τον 1 χρόνο. Κάποια ιδέα, τι μπορεί να συμβαίνει;φορτιζε το κλειστο την ωρα που κοιμασαι την νυχτα. και θα δεις την διαφορα. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos01 Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Ευχαριστώ και :mad: έχω προβλημα με τη σύνδεση του p910i με τον υπολογιστή μέσω καλωδίου, ξέρει καποιος τι μπορώ να κάνω΄; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhodes Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 φορτιζε το κλειστο την ωρα που κοιμασαι την νυχτα. και θα δεις την διαφορα. Λες να φταίει που δεν κοιμάμαι την νύχτα; :lol: Τέλως πάντων, θα το αποφορτίσω πλήρως και θα ζήσω και αυτήν την εμπειρία... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V525 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Sorry gia to isos offtopic αλλα εχω μια απορια....ειμαι κατοχος 6600..το 6600 με τα p800-900-910ι παιρνουν τις ιδιες εφαρμογες?Η εστω καποιες μονο ιδιες?Δηλαδη εχουν καμια σχεση μεταξυ τους αυτα τα κινητα? Παράθεση Be best and f@ck the rest.. http://www.dzygn.com/forums/images/avatars/animated/lsvader.gif http://www.thewushucentre.com/characters/anjin.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Sorry gia to isos offtopic αλλα εχω μια απορια....ειμαι κατοχος 6600..το 6600 με τα p800-900-910ι παιρνουν τις ιδιες εφαρμογες?Η εστω καποιες μονο ιδιες?Δηλαδη εχουν καμια σχεση μεταξυ τους αυτα τα κινητα? Δεν παίρνουν ίδιες εφαρμογές. Τα Nokia έχουν Symbian S60 κτλ. ενώ τα Pxxx την έκδοση UIQ του Symbian. Συχνά οι προγραμματιστές βγάζουν μια εφαρμογή σε δύο εκδόσεις, μία για τα SE και μία για τα Nokia. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkal Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Γειά σας. Νέος Χρήστης P910 . Λίγες απορίες : 1) Μπορώ να το συγχρονίζω σε δύο PC ? 2) Το DCU-11 λειτουργεί με το P910 ? 3) Γίνεται να αλλάζει η γλώσσα στο πληκτρολόγιο εύκολα ? 4) Η γραφίδα στην αναγνώριση γραφής , υπάρχει περίπτωση να δεί Ελληνικά? Ευχαριστώ. Και κάτι ακόμη : Τι κάνω με τον Νόρτονα , ώστε να μην τον απενεργοποιώ ΚΑΘΕ φορά που κάνω συγχρονισμό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 καποιες φορες το κινητο μου φρικαρει και μου λεει να να εισαγω την καρτα sim με αποτελεσμα να το κλεινω και να το ξανανοιγω υπαρχει περιπτωση να φταιει η καρτα η το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adipl Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 καποιες φορες το κινητο μου φρικαρει και μου λεει να να εισαγω την καρτα sim με αποτελεσμα να το κλεινω και να το ξανανοιγω υπαρχει περιπτωση να φταιει η καρτα η το κινητο? Μπορει να 8ελει λιγο καθαρισμα η καρτα με ενα πανακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotlid Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Παιδεια περασα το handy day 2005 αλλα καθε τρεισ και λιγο κλεινει και μοθ δειχνει το μηνυμα Προγραμμα handy day 2005 Κωδ αιτιας Ε32USER-CBase Αριθ. αιτιας 71 Ξερετε τι συμαβαινει? Παράθεση bb pin 2564C061 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 κατεβασε και εγκατεστησε στον υπολογιστη σου την τελευταια εκδοση java runtime http://www.java.com 1.Αν έχεις αργή σύνδεση αγόρασε το pc magazine. έχει την τελευταία έκδοση στο συνοδευτικό dvd. 2.χρησιμοποίησε internet explorer γιατί ο firefox δεν παίζει στην αναβάθμιση. Παράθεση Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 erotisi: otan dimiourgoume omades stis epafes ginetai na vazume ena sigekrimeno ixo klisis se kathe omada kai pos? i prepei na to kanoume afto se kathe epafi ksexorista..? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts