vacchus Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 loipon exoume kai leme.adunatw na sunde8w me msn h +im h akoma kai me to opera.exw vodafone suskevh me sundesh cosmote.mou einai aparaithto na exw email sto kinhto mou.den gnwrizw arketa etsi wste na dwsw lush monos mou...please kapoios na mou daneisei ta fwta tou gia ligo thanx cheesecake132003@yahoo.gr Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Φαντάζομαι οτι ο υπολογιστής σου, συνδέεται με dial up σύνδεση. Ακριβώς την ίδια θα φτιάξεις και στο p910. Πίνακας ελέγχου-λογαριασμοί internet-Nέο. Δώσε Όνομα λογαριασμου (πχ otenet), και τύπο σύνδεσης dial up. Δώσε το όνομα χρήστη που έχεις για να συνδέεσαι, τον κωδικό πρόσβασης και τον αριθμό τηλεφώνου που καλεί το modem σου όταν συνδέεσαι. Ξανά πήγαινε στους λογαριασμούς internet και βάλε ώς προεπιλογή την σύνδεση που μόλις δημιούργησες. Φαντάζομαι οτι θα ανοίξει το internet τώρα, αρκεί να μην είσαι ταυτόχρονα συνδεδεμένος με την ίδια σύνδεση και απο τον υπολογιστή σου. Συνδέθηκες? Παράθεση Do not waste your time searching for those wasted years.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vacchus Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα το P910i και ως νέος χρήστης έχω δύο ερωτήσεις: 1)στην καρτέλα της εγκαταστ/απεγκαταστ. προγραμμάτων, εμφανίζει το πρόγραμμα PocketTorch's MIME type recogniser, που είναι μόνο 1 ΚΒ. Ξέρει κανείς τι είναι αυτή η εφαρμογή και τι κάνει; 2)Όταν πάω να εγκαταστήσω μία εφαρμογή, μου εμφανίζει το μήνυμα "App Forge Booster δεν έχει εγκατασταθεί. Εγκαταστήστε το ΑppForge Booster και προσπαθήστε ξανά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Πολλές εφαρμογές κατα την εγκατάσταση τους εγκαθιστούν κάποια αρχεία απαραίτητα για την λειτουργία τους. Δέν θυμάμαι σε ποιά εφαρμογή αντιστοιχεί το pocket Torch's για να σου πώ τώρα, αλλά το έχω και εγώ. Το booster, είναι μιά δωρεάν εφαρμογή που είναι απαραίτητη για να τρέξουν κάποια προγραμματάκια. Υπάρχει στο cd της συσκευασίας. Άν δεν το έχεις, ειδοποίησε να στο στείλω. Χαιρετώ Παράθεση Do not waste your time searching for those wasted years.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vacchus Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 kalimera.exo en problima me mms.mporo na lavo den mporo na steilo.paei peripou sto 94% kai bgazei system error.ti simbainei?????? Το ίδιο έχω και εγώ φίλε, μόνο που η πρόοδος αποστολής φτάνει ως το 4%... Πιθανό κάποια εφαρμογή να κάνει ζημιά στα mms... Παράθεση Do not waste your time searching for those wasted years.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 hi den diabasa ka8olou stis piso selides !!! 8elo na matho an gia to P905 !! iparxoun ta language paketa i an perni ta original apo tin se ... pls epigon. an oxi pios mpori na mou LIMARI ena file ton germanikon S.O.S. Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis1981 Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Καλημέρα σας.Αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει καλύτερα για την εφαρμογή του συγκεκριμένου αρχείου θα το εκτιμούσα βαθύτατα.Πιο συγκεκριμένα΄έχω κατεβάσει το υπάρχων αρχείο από την κατηγορία my files και μου δείχνει ότι είναι αρχείο .sis δεν γνωρίζω πώς γίνεται η αναγνωσή του συγκεκριμένου αρχείου ή αν θα έπρεπε να με απασχολεί.Το θέμα είναι πώς θα γίνει η μεταφορά του αρχείου αυτού στο P910i και αν υπάρχει συμβατότητα,απ την αναγνωση της δημοσίευσης λέει μόνο για το P800 και P900,είναι ασφαλές τα προγράμματα αυτά? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Καλημέρα σας.Αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει καλύτερα για την εφαρμογή του συγκεκριμένου αρχείου θα το εκτιμούσα βαθύτατα.Πιο συγκεκριμένα΄έχω κατεβάσει το υπάρχων αρχείο από την κατηγορία my files και μου δείχνει ότι είναι αρχείο .sis δεν γνωρίζω πώς γίνεται η αναγνωσή του συγκεκριμένου αρχείου ή αν θα έπρεπε να με απασχολεί.Το θέμα είναι πώς θα γίνει η μεταφορά του αρχείου αυτού στο P910i και αν υπάρχει συμβατότητα,απ την αναγνωση της δημοσίευσης λέει μόνο για το P800 και P900,είναι ασφαλές τα προγράμματα αυτά? Ευχαριστώ πολύ. Κατέβασε το Pc Suite και τους drivers για το cradle σου. Αφού τα κάνεις εγκατάσταση θα κάνεις διπλό κλικ πάνω στο .sis αρχείο και θα γίνει setup στο κινητό. Don't worry,παίζει κανονικά και στο Ρ910. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cheesecake2005 Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Φαντάζομαι οτι ο υπολογιστής σου, συνδέεται με dial up σύνδεση. Ακριβώς την ίδια θα φτιάξεις και στο p910. Πίνακας ελέγχου-λογαριασμοί internet-Nέο. Δώσε Όνομα λογαριασμου (πχ otenet), και τύπο σύνδεσης dial up. Δώσε το όνομα χρήστη που έχεις για να συνδέεσαι, τον κωδικό πρόσβασης και τον αριθμό τηλεφώνου που καλεί το modem σου όταν συνδέεσαι. Ξανά πήγαινε στους λογαριασμούς internet και βάλε ώς προεπιλογή την σύνδεση που μόλις δημιούργησες. Φαντάζομαι οτι θα ανοίξει το internet τώρα, αρκεί να μην είσαι ταυτόχρονα συνδεδεμένος με την ίδια σύνδεση και απο τον υπολογιστή σου. Συνδέθηκες? dustuxws file mou oxi den mporesa na sunde8w.kamia protash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vacchus Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Σού έβγαλε μήνυμα λάθους δηλαδή? Παράθεση Do not waste your time searching for those wasted years.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cheesecake2005 Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Σού έβγαλε μήνυμα λάθους δηλαδή? sto agile messenger leei oti unable to..... kai sthn suskevh ayth ka8e ayth leei anapanthth klhsh!!!!!!! egw den katalaba,,,esy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vacchus Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Συνήθως το "αναπάντητη κλήση" είναι θέμα του server. Άν θυμάμαι καλά, έχεις σύνδεση cosmote. Έχεις περάσει τις ρυθμίσεις gprs? Στέλνεις και λαμβάνεις κανονικά mms? Μήπως πρέπει να επικοικωνήσεις με την cosmote για να σε καθοδηγήσουν με τις ρυθμίσεις μήπως υπάρχει κάποιο σφάλμα ή κάποια επιλογή ασφαλείας τσεκαρισμένη? Παράθεση Do not waste your time searching for those wasted years.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renxek Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Paidia mia erwtisoula thelw na kanw!!! poia karta mnimis kata tin gnwmi sa seinai H kaliteri??? Se oso afora panta tin MARKA! kai oxi tin xwritikotita! Dioti thelw na agorasw kai den kserw ti na apofasisw na parw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vacchus Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Paidia mia erwtisoula thelw na kanw!!! poia karta mnimis kata tin gnwmi sa seinai H kaliteri??? Se oso afora panta tin MARKA! kai oxi tin xwritikotita! Dioti thelw na agorasw kai den kserw ti na apofasisw na parw! Άν και δεν έχει ακουστεί τίποτα ιδιαίτερο για κάρτες άλλων εταιρειών, νομίζω οτι η sony είναι η ιδανικότερη, άν εξαιρέσεις την σεβαστή διαφορά στην τιμή της απο τις άλλες. Παράθεση Do not waste your time searching for those wasted years.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Paidia mia erwtisoula thelw na kanw!!! poia karta mnimis kata tin gnwmi sa seinai H kaliteri??? Se oso afora panta tin MARKA! kai oxi tin xwritikotita! Dioti thelw na agorasw kai den kserw ti na apofasisw na parw! exo tis SanDisk xoritikotitas 512MB kai den exei parousiasi kanena provlima to idio kai gia enan filo mou me 256MB tis SanDisk Tis sony apo oti xero pou leei o filos parapano oti einai kai akrivoteres malon kanei laqos giati einai aples duo kai oxi pro pou dexete to P-910i kai paleoteris texnologias!!!!! Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noster Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Καλημερα. Σκεφτομαι να παρω και εγω μια 512ΜΒ και θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Στην 32αρα που εχω ηδη εχω καποια προγρ. εγκατεστημενα. Υπαρχει καποιος τροπος να τα μεταφερω; Αλλιως πρεπει να τα εγκαταστησω απο την αρχη ετσι δεν ειναι; Με card reader γινεται τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Κράτησε ένα backup της κάρτας μνήμης μόνο και μετά restore στην καινούρια καρτούλα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noster Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ευχαριστω Bill. Πρεπει να δωσω στην νεα καρτα το ιδιο ονομα που εχει η παλια η αυτο δεν παιζει κανενα ρολο; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Μάγκες έχω φάει bug μάλλον και όταν πάω να κάνω full screen κολλάει! Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ευχαριστω Bill. Πρεπει να δωσω στην νεα καρτα το ιδιο ονομα που εχει η παλια η αυτο δεν παιζει κανενα ρολο; ;) Όχι δεν είναι αναγκαίο,αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κάντο έτσι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Μάγκες έχω φάει bug μάλλον και όταν πάω να κάνω full screen κολλάει! Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;;;; Full screen σε τί όμως; Μάλλον θα φταίει κάποια εφαρμογή που έβαλες τελευταία. Δοκίμασε να βγάζεις τις τελευταίες εφαρμογές μία-μία μέχρι τότε που δεν είχες πρόβλημα για να δεις ποια είναι αυτή που φταίει. Αν το πρόβλημα παραμείνει κάνε ένα φορμάτ (αφού έχεις κρατήσει ένα backup με τις επαφές σου κι ότι άλλο χρειάζεσαι) και βάλε τις εφαρμογές μία μία να δεις ποια είναι αυτή που φταίει. Αν και με το φορμάτ έχεις πρόβλημα δοκίμασε να κάνεις ένα online update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 ξέχασα να πω ότι όταν κάνω full screen σε picture συμβαίνει αυτό... ΕDITED: Το βρήκα! το advanced call manager έφταιγε τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Καλησπερα! Αγορασα πριν λιγες μερες το Ρ910 και ψαχνω για μνημη 1GB αλλα οπου κι αν ρωτησα (ακομα και Στουρναρα) δεν υπαρχει τιποτα. Μηπως καποιος ξερει που μπορω να βρω (αν υπαρχουν στην Ελλαδα) ; Θα με βοηθησετε πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Καλησπερα! Αγορασα πριν λιγες μερες το Ρ910 και ψαχνω για μνημη 1GB αλλα οπου κι αν ρωτησα (ακομα και Στουρναρα) δεν υπαρχει τιποτα. Μηπως καποιος ξερει που μπορω να βρω (αν υπαρχουν στην Ελλαδα) ; Θα με βοηθησετε πολυ Δεν υπάρχουν προς το παρόν στην Ελλάδα.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 kalispera paidia tha pao avrio na to apro kai thelo na rotiso 2 pragmata 1. an to portaki einai energo diladi otan me kaloun kai to anoigo tote anoigei kai i klisi kai 2. an to paro vodafone live mporei kapoios na mou to afairesei? efxaristo poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 kalispera paidia tha pao avrio na to apro kai thelo na rotiso 2 pragmata 1. an to portaki einai energo diladi otan me kaloun kai to anoigo tote anoigei kai i klisi kai 2. an to paro vodafone live mporei kapoios na mou to afairesei? efxaristo polito portaki einai energo!!!!Kai gia na aferesis to live menou mporeis na deis kai na rotiseis gia kostos kai poso xrono qeloun edo :) Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 diladi vgainei to vodafone live? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts