koystado Δημοσιεύτηκε September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 27, 2014 Τι λέτε για το πρώτο 64bit κινητό της Huawei?? Γύρω στα 130$ θα είναι η τιμή του. Και μερικά χαρακτηριστικά του κινητού: Model name – Huawei Honor Play 4 OS – Android 4.4.3 / EMUI 2.3 Processor – Snapdragon 410 Quad Core 1.2Ghz (28nm,64bit,Cortex A53)) GPU – Adreno 306 320Mhz Display – 5inch 720P IPS LCD RAM – 1GB Storage – 8GB built in / MicroSD slot Camera – 8MP primary , 2MP front Connectivity – 4G LTE Cat 4, NFC, Dual SIM dual standby, WiFi b/g/n Battery – 2000mAh non removable Dimensions – 142.95mm × 72mm × 8.5mm Τι λέτε το 1γβ θα είναι αρκετό?? Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 (edited) Μια ακόμη τίμια επιλογή από την Huawei άρχισε να πωλείται αυτές τις μέρες (ξεκινά στα $170 περίπου) http://www.vmall.com/product/1465.html#2705,37 http://res.vmall.com/pimages//temp/product/20140920095130353.jpg MSM8916 Quad Core 1.2GHz (Snapdragon 410, 64bit) + Adreno 306 4G FDD LTE 1GB Ram 8GB Rom 5.0 Inch, 1280 x 720 pixels, IPS, HD Android 4.4 8Mp Κυρια κάμερα (F2.0) 142.95mm × 72mm × 8.5mm 2000mAh Battery Δερμάτινη "πλάτη" / back cover vickmall προς το παρόν... Support (Roms) Edited July 27, 2018 by ZZW30 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 ενδιαφέρον.....να του έβαζαν και 2 gb μνήμη.....(Θα μου πεις....σε λίγο θα βγει το 4Χ ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) Το έκανα χτες παραγγελία από το To2c για ένα φίλο που δεν είχε πολλά να ξοδέψει.... από ρουτ έχουμε κάτι στα υπόψιν? γιατί δεν ξέρω αν θα έχει κινεζιές για να τις διώξω.. έρχεται με Emui3 νομίζω.. Ξέχασα να πω ότι το παρήγγειλα με 2gb ram _____!!!!άκυρο για τα 2 gb Edited November 21, 2014 by moviehunter2009 Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Είσαι σίγουρος για τα 2gb ? Ποσταρε αν θες το link Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Είσαι σίγουρος για τα 2gb ? Ποσταρε αν θες το link Καλά έγραψες.... άμα δεν μου το ρώταγες.... άλλο έβλεπα, άλλο παρήγγειλα... ευτυχώς που δεν κατέχει από αυτά.. πάντως είμαι τουλάχιστον στο σωστό νήμα.. χαχαχα... Οπότε επιστρέφουμε στο ερώτημα... ρουτ έχουμε.? Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Πολύ φοβάμαι ότι δεν έχουμε ακόμα root, κυκλοφορούν μόνο δύο επίσημες rom, μία αγγλική-κινέζικη και μία multi-language. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Πολύ φοβάμαι ότι δεν έχουμε ακόμα root, κυκλοφορούν μόνο δύο επίσημες rom, μία αγγλική-κινέζικη και μία multi-language. :( Ευχαριστώ φίλε...όταν έρθει θα δοκιμάσω με vroot όπως έκανα και στα άλλα και βλέπουμε.....έχεις το κινητό? και αν ναι τι λέει σαν γενική απόδοση? δεν πιστεύω να έκανα καμιά πατάτα και να με βρίζει...το θέλει για δεύτερο ... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Οπότε επιστρέφουμε στο ερώτημα... ρουτ έχουμε.? Κατα μεγάλο ποσοστό, κάποιο από τα vroot, kingo root θα λειτουργήσει - εξάλλου, ανανεώνονται (οι ρουτ εφαρμογές) συχνότατα, είναι λοιπόν θέμα ημερών.- Καλώς να παραλάβεις, περιμένουμε review Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ούτε εγώ έχω παραλάβει ακόμα, αυτές τις μέρες το περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Λοιπόν, το τηλέφωνο έφτασε χθες (το πήρα σήμερα) με ημερομηνία παραγγελιάς 10/11. Νομίζω, 15 μέρες είναι ρεκόρ! Στο δέμα αναγραφόταν το ευφάνταστο μήνυμα "Home and garden". Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές. Θα έγραφα "άριστες" αν η συσκευασία περιείχε handsfree. Αντιθέτως είχε κάτι μαντζαφλάρια που δεν κατάλαβα σε τι χρησιμεύουν, ένα πλαστικό σαν σελιδοδείκτης και κάτι που μοιάζει με... σκουλαρίκι. Μαζί ήρθαν και μία σιλικονάτη θήκη για το κινητό και ένα screen protector. Το λογισμικό είναι multilaguage με ελληνικά και περιλαμβάνει και το φοβερό πληκτρολόγιο Swype. To emui δε με ενθουσιάζει. Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες όταν το τεστάρω μερικές μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μεγιά... το πλαστικό είναι stand και το άλλο είναι διακοσμητικό που μπαίνει στην υποδοχή των ακουστικών Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Bug alert: Όταν με καλούν δε μου εμφανίζεται το όνομα, αλλά απλώς ο αριθμός (με διεθνές πρόθεμα, ενώ στη λίστα μου δεν έχω προθέματα) Επίσης, οι συζητήσεις στα μηνύματα είναι "σπασμένες" σε αυτά που μου έχουν στείλει και σε αυτά που έχω στείλει εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Bug alert: Όταν με καλούν δε μου εμφανίζεται το όνομα, αλλά απλώς ο αριθμός (με διεθνές πρόθεμα, ενώ στη λίστα μου δεν έχω προθέματα) Επίσης, οι συζητήσεις στα μηνύματα είναι "σπασμένες" σε αυτά που μου έχουν στείλει και σε αυτά που έχω στείλει εγώ. Σώζεις τις επαφές με το τηλέφωνο χωρίς το +30 και μία με το +30...το είχα πάθει στο Mi3 και μου έδωσαν αυτή τη λύση.. το ίδιο έκανα και με το Ρ7. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ευχαριστώ, αν και δεν το βλέπω να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Πάντως το κινητό πετάει. Πολύ καλό σήμα WiFi, πολύ καλή πλοήγηση στο 3G (καμία σχέση με ό,τι είχα μέχρι τώρα), κανένα lag, πολύ καλή ποιότητα κλήσης. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το GPS. Κάτι άλλο που με χάλασε είναι ότι το ραδιόφωνο δεν έχει λειτουργία εγγραφής, που είχα σε άλλα κινητά. Ξέρετε αν μπορώ να βάλω την εφαρμογή από άλλη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ευχαριστώ, αν και δεν το βλέπω να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Πάντως το κινητό πετάει. Πολύ καλό σήμα WiFi, πολύ καλή πλοήγηση στο 3G (καμία σχέση με ό,τι είχα μέχρι τώρα), κανένα lag, πολύ καλή ποιότητα κλήσης. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το GPS. Κάτι άλλο που με χάλασε είναι ότι το ραδιόφωνο δεν έχει λειτουργία εγγραφής, που είχα σε άλλα κινητά. Ξέρετε αν μπορώ να βάλω την εφαρμογή από άλλη συσκευή; Ενθαρρυντικά όσα λες γιατί το περιμένω και γω για γνωστό μου...για το ράδιο δεν ξέρω γιατί ποτέ δε με απασχόλησε. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Όποιος είναι λάτρης της ρετρό εποχής, ας κατεβάσει το θέμα "old time". Εγώ ξετρελάθηκα, μέχρι που πέταξα τα launchers που είχα εγκαταστήσει και έμεινα με το μαμίσιο!!:lol: Μέχρι να γίνω root, υπάρχει τρόπος να μπλοκάρω τις διαφημίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Ήρθε το κινητό και προσπαθώ να το ρουτάρω...έφτασε από Toc2c αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν είχε ζελατίνα στην οθόνη...έλενξα βέβαια το χρόνο λειτουργείας και έδειχνε μόνο 5 λεπτά,αλλά έχω συνηθίσει να είναι όλα με ζελατίνα (όσα αγόρασα έτσι μου ήρθαν). Τώρα με ρουτ τι κάνουμε γιατί θα το έχω μόνο 2 μέρες στα χέρια μου μετά θα πρέπει να το στείλω στο φίλο μου που το αγόρασε , που δεν κατέχει από αυτά και θα με ζαλίσει... :O Βρήκε κανένας καμιά νέα πληροφορία; Ok...βρήκα για 'οποιον ενδιαφέρεται... http://forum.frandroid.com/topic/205866-huawei-g620-s/page-2 https://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&depth=1&hl=el&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://www.htcmania.com/forumdisplay.php%3Ff%3D1651&usg=ALkJrhgkoaz6JcuB3w4Bkx0YnILK-ESO1A Edited December 15, 2014 by moviehunter2009 Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 καλημέρα καλή χρονιά μπορεί κάποιος να ανεβάσει φωτογραφίες να δούμε κάμερα; ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πλατεία Λιστόν της Κέρκυρας. Με το Honor 4! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πλατεία Λιστόν της Κέρκυρας. Με το Honor 4! :D καλημέρα φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την φωτογραφία είμαι ανάμεσα σε μερικά τηλέφωνα και το κριτήριο μου είναι η κάμερα μέχρι 170e για τα λεφτά του έχει πάρα πολύ καλή κάμερα μου άρεσαν τα χρώματα ζωντανά,αλλά πιστεύω σε κοντινές αποστάσεις θα έχει πιο ευκρινές φωτογραφίες είναι και 4g το 4g σε δελεάζει σε τέτοια τιμή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile515 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Τι τιμη εχει το κινητο και μπορει να πει καποιος θετικα και αρνητικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Τι τιμη εχει το κινητο και μπορει να πει καποιος θετικα και αρνητικα? Θα επαναλάβω ότι σου είπα και σε άλλο ένα από τα πολλά που κάνεις τις ίδιες ερωτήσεις... Διάβασε πρώτα και αν δεν πάρεις την απάντηση που ζητάς, μετά ρώτα για τη συσκευή που πραγματικά σε ενδιαφέρει, δεν επιτρέπεται το trollάρισμα σε όλα τα θέματα και αν το συνεχίσεις θα υπάρξουν κυρώσεις αποκλεισμού από το forum. Όπως θα έχεις καταλάβει... πολλά μηνύματά σου για τον παραπάνω λόγο βρίσκονται ήδη στον κάδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile515 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Θα επαναλάβω ότι σου είπα και σε άλλο ένα από τα πολλά που κάνεις τις ίδιες ερωτήσεις... Διάβασε πρώτα και αν δεν πάρεις την απάντηση που ζητάς, μετά ρώτα για τη συσκευή που πραγματικά σε ενδιαφέρει, δεν επιτρέπεται το trollάρισμα σε όλα τα θέματα και αν το συνεχίσεις θα υπάρξουν κυρώσεις αποκλεισμού από το forum. Όπως θα έχεις καταλάβει... πολλά μηνύματά σου για τον παραπάνω λόγο βρίσκονται ήδη στον κάδο. Ειμαι καινουργιος στο forum πρεπει να διαβασω τους κανονες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ειμαι καινουργιος στο forum πρεπει να διαβασω τους κανονες. Θα έπρεπε να το είχες κάνει ήδη μιας και πρόκειται για τους κανόνες που αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου. Τέλος η εκτός θέματος συζήτηση. Συνεχίζουμε στα της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts