tsili20 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Όλα καλά, μού λεει Fast charger connected τώρα. Δεν είχε κουμπώσει καλά το USB πάνω στον adapter! Παπαπα.. ακόμη δεν το πήρα μην του δημιουργήσω και πρόβλημα! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Όλα καλά, μού λεει Fast charger connected τώρα. Δεν είχε κουμπώσει καλά το USB πάνω στον adapter! Παπαπα.. ακόμη δεν το πήρα μην του δημιουργήσω και πρόβλημα! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!! :D Εγώ θα σου έλεγα απενεργοποίησε την γρήγορη φόρτιση ειδικά τώρα στις πρώτες φορτίσεις και να την βάζεις μόνο όταν βιζεσαι για καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Εγώ θα σου έλεγα απενεργοποίησε την γρήγορη φόρτιση ειδικά τώρα στις πρώτες φορτίσεις και να την βάζεις μόνο όταν βιζεσαι για καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Ωχ το κλεισα πάλι.. Άντε θα το ξανανοίξω να το βγάλω! :P Για να το λες κάτι παραπάνω θα ξες. Να'σαι καλά και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Εγώ θα σου έλεγα απενεργοποίησε την γρήγορη φόρτιση ειδικά τώρα στις πρώτες φορτίσεις και να την βάζεις μόνο όταν βιζεσαι για καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. μπορεις σε παρακαλώ πολύ να δεις το ποστ μου λιγο πιο πάνω; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Τα τελευταία βράδια που βγάζω το κινητό από την πρίζα, μετά από περίπου 4 ώρες έχει φτάσει στο 80% η μπαταρία, με τους χάρτες της Google να έχουν ρουφήξει αυτό το ποσοστό. Μόλις πατάω αναγκαστική διακοπή όλα γίνονται φυσιολογικά. Τι θα μπορούσα να κάνω? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Δεν μου εχει συμβει. Κωστη ή καποιος αλλος καντε μου μια χαρη σας παρακαλω. Αν απενεργοιησεις τη γρηγορη φορτιση κ βαλεις το φορτιστη τον γρηγορο το μαμισιο, πως σας φορτιζει; εμενα με marshmallow στο 910C φορτιζει γρηγορα κι αςτο εχω κλειστο. Εβαλα το φορτιστη της γυναικας μου απο blackberry z30 και απο 4% στις13:54 ειναι 65% περιπου πριν λιγο που το ειδα.λετε να βαλω το φορτιστη απο το ζετακι? Να δω με αργη ποσο θα κρατησει. Στάλθηκε από το GT-P3110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μπορεις σε παρακαλώ πολύ να δεις το ποστ μου λιγο πιο πάνω; ευχαριστώ Δεν εχω βαλει ακομα ΜΜ για να σε βοηθησω και να δω αν φορτιζει γρηγοροτερα το κινητο με ΜΜ ασχετα αν εχεις την επιλογη γργηγορης φορτισης ή οχι :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Ρε παιδιά πείτε μου το εξής σας παρακαλώ. Είδα τώρα την μπαταρία γιατί είμαι στο 8% και ήθελα να δω πόσο sot πήρα. Έχω λοιπόν 4.5 ώρες. Το παράδοξο είναι ότι βλέπω λειτουργικό σύστημα Android 6%και σύστημα Android 5%.Δηλαδή λίγο παραπάνω και τα δύο από το 5% όσο μου τράβηξαν τα 50 λεπτά clash of clans παιχνίδι. Δεν μου κάθεται καλά... Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με μια αναζήτηση σε xda μεριά είδα ότι είναι νορμάλ όλο αυτό. Θα παίξω και power saving mode να δω. Edited April 17, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Πλέον μετά από 15 μήνες ευτυχούς συμβίωσης με το ΝΟΤΕ4 μάλλον άρχισε να πέφτει η μπαταρία και δεν φταίει κάποια εφαρμογή. Προς το παρόν θα έλεγα ότι έχει μια μείωση διάρκειας κάπου στο 10%. Έχω φυσικά το κιτ της samsung με την 2 μπαταρία, αλλά ακόμη δεν θα την χρησιμοποιήσω μια που έστω και έτσι μια μέρα την βγάζω άνετα. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 http://s31.postimg.org/doprtx8t7/Screenshot_2016_04_18_14_44_05.png picture sharing http://s31.postimg.org/x40jn123f/Screenshot_2016_04_18_14_44_13.png upload http://s31.postimg.org/5cu0sobff/Screenshot_2016_04_18_14_44_19.png gifs upload http://s31.postimg.org/dednwu4t7/Screenshot_2016_04_18_14_44_23.png image upload no compression http://s31.postimg.org/dsjla6eaj/Screenshot_2016_04_18_14_44_28.png photo sharing http://s31.postimg.org/v73tigbff/Screenshot_2016_04_18_14_44_33.png temporary image hosting http://s31.postimg.org/rdeyn1jh7/Screenshot_2016_04_18_14_44_38.png pic upload http://s31.postimg.org/hhdvnedp7/Screenshot_2016_04_18_14_44_47.png free photo upload http://s31.postimg.org/dl5555i3f/Screenshot_2016_04_18_14_44_53.png imgurl Πώς με κόβετε; Αυτήν ήταν η 1η φόρτιση στην 2η είχα λίγο πιο μειωμένους γιατί έπαιξα και κανα 40λεπτο. Το κινητό έμεινε ανοιχτό περί τις 40 ώρες και η σταθερότητα που βλέπετε (εξ'ού και το μεγάλο idle mode), ήταν προφανώς το βράδυ, με Airplane mode και Power saving ανοιχτά). Η φωτεινότητα στο Auto και καμιά φορά λίγο πιο κάτω της μέσης, χωρίς να με επηρεάζει στο να κάνω την δουλειά μου! Είδα και ένα 20λεπτο βίντεο μέσω Google Chrome, καθόλου Gaming. Η κύρια χρήση του ήταν Wifi και LTE σε ποσοστό 85/15. Το μόνο που με «προβληματίζει» είναι ότι νιώθω ότι χάνει 1%/ώρα περίπου σε Cell mode. Είναι φυσιολογικό αυτό; Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έτσι μού φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Έχω παρατηρήσει ότι όταν λαμβάνω ή κάνω κλήση η το σήμα από 4G γυρνάει αυτομάτως σε Η+. Το έβλεπα στο δίκτυο της Wind και επίσης το βλέπω και στο δίκτυο της Vodafone όπου συνδέθηκα πρόσφατα. Στην ερώτηση που έκανα στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone απάντησαν ότι πιθανώς να φταίει η συσκευή μου. Γνωρίζει κάποιος αν όντως φταίει η συσκευή ή τα δίκτυα; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Έχω παρατηρήσει ότι όταν λαμβάνω ή κάνω κλήση η το σήμα από 4G γυρνάει αυτομάτως σε Η+. Το έβλεπα στο δίκτυο της Wind και επίσης το βλέπω και στο δίκτυο της Vodafone όπου συνδέθηκα πρόσφατα. Στην ερώτηση που έκανα στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone απάντησαν ότι πιθανώς να φταίει η συσκευή μου. Γνωρίζει κάποιος αν όντως φταίει η συσκευή ή τα δίκτυα; Δεν υποστηριζεται ακομα στην Ελλαδα αν θυμαμαι καλα δεν φταιει η συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Έχω παρατηρήσει ότι όταν λαμβάνω ή κάνω κλήση η το σήμα από 4G γυρνάει αυτομάτως σε Η+. Το έβλεπα στο δίκτυο της Wind και επίσης το βλέπω και στο δίκτυο της Vodafone όπου συνδέθηκα πρόσφατα. Στην ερώτηση που έκανα στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone απάντησαν ότι πιθανώς να φταίει η συσκευή μου. Γνωρίζει κάποιος αν όντως φταίει η συσκευή ή τα δίκτυα; Όχι, μην τρελαίνεσαι. Παντού το κάνει αυτό. Δεν υποστηρίζεται ακόμη αυτή η λειτουργία στην Ελλάδα απλά. Την ώρα που μιλάς και είναι ανοιχτά τα δεδομένα σε 4G, πάντα θα γυρίζουν σε 3G. Όταν αλλάξει αυτό και υποστηρίζεται πλέον η λειτουργία (που λογικά θα βγει σε διαφημίσεις το ένα το άλλο κλπ), απλά θα σταματήσει να αλλάζει και δίκτυο την ώρα που μιλάς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Παιδιά μια βοήθεια λίγο!! Έχω τώρα μερικές μέρες η μπαταρία αδειάζει σαν νερό.... η κατανάλωση είναι από αυτά http://postimg.org/image/ot1ebrlu9/ http://postimg.org/image/5pco95ydt/ http://postimg.org/image/ul63wnl1t/ Πώς τα σταματάω.....;;;;;; ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Παιδιά μια βοήθεια λίγο!! Έχω τώρα μερικές μέρες η μπαταρία αδειάζει σαν νερό.... η κατανάλωση είναι από αυτά http://postimg.org/image/ot1ebrlu9/ http://postimg.org/image/5pco95ydt/ http://postimg.org/image/ul63wnl1t/ Πώς τα σταματάω.....;;;;;; ξέρει κανείς; Το σύστημα android τελευταία το βλέπω και εγώ ανεβασμένο ωστόσο έχω και την 2η μπαταρία πάντα μαζί μου από το kit και έτσι είμαι πάντα ήσυχος... ;) Τώρα αυτό μπορεί να οφείλεται από εφαρμογές του συστήματος και της συσκευής που τρέχουν στο background ή συγχρονισμούς αλλά δεν το έχω ψάξει περισσότερο...Με root λογικά μπορείς να το διαχειριστείς καλύτερα αυτό αλλά επειδή έχω ακόμα 8 μήνες εγγύηση δεν έχω μπει στο τρυπάκι ακόμα... ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Το σύστημα android τελευταία το βλέπω και εγώ ανεβασμένο ωστόσο έχω και την 2η μπαταρία πάντα μαζί μου από το kit και έτσι είμαι πάντα ήσυχος... ;) Τώρα αυτό μπορεί να οφείλεται από εφαρμογές του συστήματος και της συσκευής που τρέχουν στο background ή συγχρονισμούς αλλά δεν το έχω ψάξει περισσότερο...Με root λογικά μπορείς να το διαχειριστείς καλύτερα αυτό αλλά επειδή έχω ακόμα 8 μήνες εγγύηση δεν έχω μπει στο τρυπάκι ακόμα... ;) Και εγω εχω ακομα εγγυηση και δεν το κανω προς το παρον θελω να το αποφυγω! Με εχει σκασει γιατι μεχρι πριν 4 μερες ηταν τελειο δεν ειχε τπτ μηδεν καταναλωση ειχα σε αυτα και η μπαταρια κρατουσε ολη την μερα στην δουλεια! Τωρα την καταπινει σαν νερο..... Μονο το I-bank της εθνικης εβαλα και το Go4more..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Και εγω εχω ακομα εγγυηση και δεν το κανω προς το παρον θελω να το αποφυγω! Με εχει σκασει γιατι μεχρι πριν 4 μερες ηταν τελειο δεν ειχε τπτ μηδεν καταναλωση ειχα σε αυτα και η μπαταρια κρατουσε ολη την μερα στην δουλεια! Τωρα την καταπινει σαν νερο..... Μονο το I-bank της εθνικης εβαλα και το Go4more..... Βγαλε ξανα αυτες τις 2 εφαρμογές δοκιμαστικά και κοίτα αν θα δεις διαφορά. Κατι τετοιες εφαρμογές χτυπανε συνέχεια το gps για να βρουν το πλησιέστερο atm ή υποκατάστημα, οπότε δεν είναι απίθανο να φταίνε αυτες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Έχω ένα μήνο το 4Φ και η μπαταρία είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση. Όσο και να το χρησιμοποιήσω σε 1μιση μέρα έχει εξαφανιστεί. 4 ώρες SoT το μέγιστο και από εφαρμογές ελάχιστα πράγματα. Κρίμα, μετά το Ζ3compact είναι λόγος να φύγει το κινητό. Είστε στα ίδια ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Έχω ένα μήνο το 4Φ και η μπαταρία είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση. Όσο και να το χρησιμοποιήσω σε 1μιση μέρα έχει εξαφανιστεί. 4 ώρες SoT το μέγιστο και από εφαρμογές ελάχιστα πράγματα. Κρίμα, μετά το Ζ3compact είναι λόγος να φύγει το κινητό. Είστε στα ίδια ; Ναι, δυστυχώς είναι απογοητευτική η μπαταρία του. Θα είχα φύγει και εγώ αν δεν είχα κόλλημα με το πενάκι. 4 ώρες SOT σε μια μέρα εννοείται, άντε 4:30 με αυστηρή χρήση WIFI. Έχω, βέβαια, πολλές και ενεργοβόρες εφαρμογές αλλά root, ξύλωμα και Greenify δεν βοηθάνε σχεδόν καθόλου. Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Και τι φταίει Κώστα που δεν βοηθάει ρουτ και greenify? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Και τι φταίει Κώστα που δεν βοηθάει ρουτ και greenify? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ότι Messenger, Facebook, Whatsapp και Viber κάνουν περίπου 1000 wakelocks την ημέρα.:p Αλλά δεν γίνεται να τα βάλεις στο greenify αυτά γιατί μετά δεν θα έχεις ειδοποιήσεις. Βασικά το χειρότερο για την μπαταρία είναι το 3G. Αν ειδικά είσαι σε σημείο που δεν έχεις και το καλύτερο σήμα η μπαταρία δεν βαστάει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλημέρα σας. Παιδια τελευταία παρατήρησα οτι οταν πηγαινει η μπαταρια στο 92 ενω το φορτιζω σταματα και μετα απλα το βλεπω στο 100 %. Και σήμερα οταν εφτασε στο 10% απλα εσβησε. Λετε να καταστράφηκε;; Sent from my SM-A710F using Tapatalk Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλημέρα σας. Παιδια τελευταία παρατήρησα οτι οταν πηγαινει η μπαταρια στο 92 ενω το φορτιζω σταματα και μετα απλα το βλεπω στο 100 %. Και σήμερα οταν εφτασε στο 10% απλα εσβησε. Λετε να καταστράφηκε;; Sent from my SM-A710F using Tapatalk Πόσο καιρό την έχεις; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Πόσο καιρό την έχεις; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το αγόρασα καινούργιο το Ιανουαρίο του 15 Sent from my SM-A710F using Tapatalk Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Το αγόρασα καινούργιο το Ιανουαρίο του 15 Sent from my SM-A710F using Tapatalk Δεν δικαιολογείται να τα έχει παίξει από τόσο νωρίς. Πρώτη κίνηση που θα έκανα είναι hard reset μπας και είναι κάποιο sw σκάλωμα και μετά αγορά νέας μπαταρίας. Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Δεν δικαιολογείται να τα έχει παίξει από τόσο νωρίς. Πρώτη κίνηση που θα έκανα είναι hard reset μπας και είναι κάποιο sw σκάλωμα και μετά αγορά νέας μπαταρίας. Note 4 & Tapatalk Αυτο θα κανω με το που θα ερθει η 6 θα το κανω και βλεπουμε. Σε ευχαριστω Sent from my SM-A710F using Tapatalk Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts