Jump to content

[Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ από που επιλέγω γρήγορη η αργή φόρτιση ???

Μπαταρια >>χρήση μπαταρίας >> πάνω από το διάγραμμα

• Απαντήσεις 993
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μπορώ να χρησιμοποιήσω φορτιστή με 5v, 1a αντί για τον original; (Δίνει 2a, 5v ο original ή κανω λάθος;)

Παιδιά Καλημέρα .. Έχω εδώ και δύο μερες το νοτε 4 με τους 4 πυρηνες προερχόμενος από το ΝΟΤΕ 3 ..μέχρι στιγμής έχω απογοητευτεί από την μπαταρία του τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα το βγάζεις από το φορτιστή 100% βλέπεις ένα βίντεο στο YouTube 3 λεπτών και η μπαταρία πέφτει στο 90

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γνωρίζει κάποιος γτ συμβαίνει αυτό με το ΝΟΤΕ 3 Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. ..

Αν και μετά από μερικές φορτίσεις θα βελτιωθεί αρκετά η μπαταρία, πρέπει να σου πω, επειδή είχα και τα δύο, ότι το 3 είχε μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από το 4.

Γενικά πάντως, είτε με Note 2 που όλοι το επευφημούσαν για την μπαταρία του είτε με το 4, σπάνια βλέπω πάνω από 4 ώρες.

Μιλάω τώρα για χρήση χωρίς greenify, με αυτόματη μεγίστη φωτεινότητα (άρα μέγιστη γενικότερα :lol: ) με 4G συνέχεια και εφαρμογές όπως facebook και λοιπές social media εφαρμογές, email μέχρι και τοποθεσία (αν και δεν καίει τόσο πολύ) ενεργοποιημένα.

Με όλα τα παραπάνω να μια πρόχειρη εκτίμηση. Η μπαταρία δεν είναι άνω των 4 μηνών. Και πάλι βγάζει την ημέρα, οπότε είμαι ευχαριστημένος σχετικά!

10sS1mI.jpg

Edited by takisss

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Δοκιμασε ειτε μια πιο ελαφρια εφαρμογη facebook ειτε να μπαινεις στο facebook απο τον browser. Θα δεις και μικροτερη καταναλωση αλλα και περισσοτερη ελευθερη μνημη στη συσκευη.

Γενικά πάντως, είτε με Note 2 που όλοι το επευφημούσαν για την μπαταρία του είτε με το 4, σπάνια βλέπω πάνω από 4 ώρες.

Μιλάω τώρα για χρήση χωρίς greenify, με αυτόματη μεγίστη φωτεινότητα (άρα μέγιστη γενικότερα :lol: ) με 4G συνέχεια και εφαρμογές όπως facebook και λοιπές social media εφαρμογές, email μέχρι και τοποθεσία (αν και δεν καίει τόσο πολύ) ενεργοποιημένα.

Με όλα τα παραπάνω να μια πρόχειρη εκτίμηση. Η μπαταρία δεν είναι άνω των 4 μηνών. Και πάλι βγάζει την ημέρα, οπότε είμαι ευχαριστημένος σχετικά!

Το ΝΟΤΕ 2 όμως δεν είχε 4g που καταναλώνει περισσότερη μπαταρία, έτσι δεν είναι;;

Δοκιμασε ειτε μια πιο ελαφρια εφαρμογη facebook ειτε να μπαινεις στο facebook απο τον browser. Θα δεις και μικροτερη καταναλωση αλλα και περισσοτερη ελευθερη μνημη στη συσκευη.

Υπάρχει πιο ελαφριά εφαρμογή για το μουτροβιβλίο;; Ποια είναι;;

Κατά τα άλλα εγώ έχω μπερδευτεί λίγο με την 5.1.1 στο αν έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Ενώ με το REAL RACING όπως έχω γράψει πάλι έχει μειωθεί η κατανάλωση 1% στην μισή ώρα (από 13% σε 12%), σε πλήρη αναμονή και σε λειτουργία πτήσης με 3 δοκιμές που έκανα, τις 2 μου έβγαλε με το ζόρι 5 ώρες/1% και μία φορά χωρίς φαινομενικά να τρέχει κάτι από πίσω 2,5 ώρες/1%. Πριν έβγαζε 5,5+ ώρες/1%. Στην διάρκεια της ημέρας δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω κάτι και η ημέρα βγαίνει άνετα και πάλι χωρίς φόρτιση.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδιά μπορώ να χρησιμοποιήσω φορτιστή με 5v, 1a αντί για τον original; (Δίνει 2a, 5v ο original ή κανω λάθος;)

Φυσικά, κανένα πρόβλημα. Απλά θα φορτίζει πιο αργά.

• 2 weeks later...

Επειδή πιάσαμε λίγο ξανά κουβέντα περί μπαταρίας παραθέτω ένα από τα ιστορικά ρεκόρ που έχω καταγράψει με μέγιστο χρόνο λειτουργίας οθόνης στην 5.1.1...H χρήση ήταν ποιο πολύ με wi-fi ανοιχτό και όπου δεν ήταν διαθέσιμο δεδομένα με 4G...λίγες κλήσεις... gps απενεργοποιημένο...συγχρονισμός ενεργοποιημένος...φωτεινότητα στο πολύ χαμηλό με επιλεγμένο το auto και στην μέση σε ανοιχτό χώρο...Όλα αυτά βέβαια μπορεί να είναι και υποκειμενικά γιατί ο κάθε ένας έχει την δική του χρήση ωστόσο στην 4.4.4 δεν είχα φτάσει ποτέ 6++ ώρες οθόνης και είμαι ακόμα σε stock κατάσταση....Για την 6 θα είμαι standby...:ninja:

http://s13.postimg.org/47ge43exv/Screenshot_2015_12_07_10_19_58.jpg' alt='Screenshot_2015_12_07_10_19_58.jpg'>

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Επειδή πιάσαμε λίγο ξανά κουβέντα περί μπαταρίας παραθέτω ένα από τα ιστορικά ρεκόρ που έχω καταγράψει με μέγιστο χρόνο λειτουργίας οθόνης στην 5.1.1...H χρήση ήταν ποιο πολύ με wi-fi ανοιχτό και όπου δεν ήταν διαθέσιμο δεδομένα με 4G...λίγες κλήσεις... gps απενεργοποιημένο...συγχρονισμός ενεργοποιημένος...Όλα αυτά βέβαια μπορεί να είναι και υποκειμενικά γιατί ο κάθε ένας έχει την δική του χρήση ωστόσο στην 4.4.4 δεν είχα φτάσει ποτέ 6++ ώρες οθόνης και είμαι ακόμα σε stock κατάσταση....Για την 6 θα είμαι standby...:ninja:

http://s13.postimg.org/47ge43exv/Screenshot_2015_12_07_10_19_58.jpg' alt='Screenshot_2015_12_07_10_19_58.jpg'>

παρα πολυ καλα αποτελεσματα! εγω παλι δεν βγαζω με κανεναν Αγιο και ολα τα συναφη πανω απο 3 και 20 ωρες ΣΟΤ αλλα παιζω και παιχνιδια! οποτε θα ελεγα ειμαι σε αριστα επιπεδα! εγω παλι θα την βαλω γιατι το screen off memo ειναι τελικα πολυ βολικο και σημαντικο(αν και δεν λειτουργει και σωστα παντα με την εφαμοργη απο το Ν5 τωρα στο Ν4 αλλα οκ..φαινεται η χρηστικοτητα του)και ο καινουριος TWZ που απο οτι φαινεται θα των δωσει

παρα πολυ καλα αποτελεσματα! εγω παλι δεν βγαζω με κανεναν Αγιο και ολα τα συναφη πανω απο 3 και 20 ωρες ΣΟΤ αλλα παιζω και παιχνιδια! οποτε θα ελεγα ειμαι σε αριστα επιπεδα! εγω παλι θα την βαλω γιατι το screen off memo ειναι τελικα πολυ βολικο και σημαντικο(αν και δεν λειτουργει και σωστα παντα με την εφαμοργη απο το Ν5 τωρα στο Ν4 αλλα οκ..φαινεται η χρηστικοτητα του)και ο καινουριος TWZ που απο οτι φαινεται θα των δωσει

Ναι και εγώ δεν το πίστευα....Τώρα για το screen off memo είναι πολύ πρακτικό αλλά μιας και πρόκειται για «πατέντα» υπολειτουργεί όντως κάποιες στιγμές...Anyway περιμένουμε την official έκδοση.Ότι νέο μας έρθει είναι ευπρόσδεκτο φυσικά από την 6...Η 5.1.1 γενικά το μεταμόρφωσε το κινητό σε όλα τα επίπεδα... ;)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Τα καλύτερα νούμερα που είχα δει, όταν είχα το note 4(F). (Είναι με kitkat αν δεν κάνω λάθος)

https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/07/681f3cbc0c17bb83d7beeedc27e9284e.jpghttps://images.tapatalk-cdn.com/15/12/07/170418cd5cbf6231162b307c0816edef.jpghttps://images.tapatalk-cdn.com/15/12/07/a2a4ee6c423ed1b2f41a715027443eeb.jpghttps://images.tapatalk-cdn.com/15/12/07/fa5fbd5b72c4d52478a774fffb4efaff.jpg

H 7h sot είναι πλοήγηση με 3G, τις υπόλοιπες το χα κλειστό, καθόλου wifi.

Edited by bas13

Ούτε στα πιο τρελά όνειρα τέτοια κατανάλωση!! Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά; Εγώ 4-4,5 ώρες και ευχαριστημένος είμαι!
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Α ρε Νοτέλι. Ένα 6ωρο sot να μου έδινες και δεν θα σε άλλαζα μέχρι να καούν τα πίξελ σου.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι 6 τι 7 ώρες οθόνη όπως και να έχει είναι πάρα πολύς χρόνος! :blink: Δεδομένου ότι όλες οι τελευταίες συσκευές που έχουν μεγάλη οθόνη αυτό συνεπάγεται και αρκετή κατανάλωση ενέργειας όπως επίσης και πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούμαι στην καθημερινότητα μας o κάθε ένας με βάση τις ανάγκες του(wi-fi,4G,GPS,camera κ.λ.π.) οι απαιτήσεις είναι πολλές και το ότι έχουμε τόσο καλή διαχείριση της μπαταρίας πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι! ;)

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

910c με πολυ wifi ,2g ,κλειστα δεδομενα και κλειστος συγχρονισμος και τοποθεσια, ενεργοποιημενο powersave οθονη κατω απο τη μεση και μερικες φορες αυτοματο ,κλασικα fb youtube ost 6h07min Edited by vabene73

Ήθελα να ήξερα τι χρήση κάνετε και πετυχαίνετε τέτοιους χρόνους. Εμένα το Note 4 (το F γιατί το C που είχα πήγαινε καλύτερα) έχει χαλαρά την χειρότερη αυτονομία από όσες συσκευές είχα. Και είχα πολλές. Μέχρι που αγόρασα καινούρια μπαταρία για να δω και ακόμα και με αυτή πετυχαίνω ίδιους χρόνους άρα δεν είναι hardware πρόβλημα αλλά καθαρά της χρήσης μου. Με Kyubi 7.1 heavy debloated και nameless kernel και όλα τα greenify App opps κλπ έχω μέσο όρο 4 με 4.30 ώρες SOT σε 12ωρο. WiFi/3g 80/20% φωτεινότητα στη μέση και όταν είμαι έξω στο 100% Bluetooth always on και συνδεδεμένο με το Moto 360, και από εφαρμογές Facebook Twitter viber instagram YouTube κλπ κλπ. Google now κανονικά αφού το χρειάζομαι για το 360 και location reporting στο on όπως και στους χάρτες Google δουλεύω πολύ και τα μέρη και το χρονικό πλαίσιο. Έκανα test με τη νέα μπαταρία αφού έκανε 5 καλές φορτίσεις και απενεργοποίησα τα πάντα σχετικά με Google services και ξήλωσα Fb messenger κλπ και τα δούλευα από browser. Ε ανέβηκα στις 5 SOT. Δε το λες και αμάν.

Ήθελα να ήξερα τι χρήση κάνετε και πετυχαίνετε τέτοιους χρόνους. Εμένα το Note 4 (το F γιατί το C που είχα πήγαινε καλύτερα) έχει χαλαρά την χειρότερη αυτονομία από όσες συσκευές είχα. Και είχα πολλές. Μέχρι που αγόρασα καινούρια μπαταρία για να δω και ακόμα και με αυτή πετυχαίνω ίδιους χρόνους άρα δεν είναι hardware πρόβλημα αλλά καθαρά της χρήσης μου. Με Kyubi 7.1 heavy debloated και nameless kernel και όλα τα greenify App opps κλπ έχω μέσο όρο 4 με 4.30 ώρες SOT σε 12ωρο. WiFi/3g 80/20% φωτεινότητα στη μέση και όταν είμαι έξω στο 100% Bluetooth always on και συνδεδεμένο με το Moto 360, και από εφαρμογές Facebook Twitter viber instagram YouTube κλπ κλπ. Google now κανονικά αφού το χρειάζομαι για το 360 και location reporting στο on όπως και στους χάρτες Google δουλεύω πολύ και τα μέρη και το χρονικό πλαίσιο. Έκανα test με τη νέα μπαταρία αφού έκανε 5 καλές φορτίσεις και απενεργοποίησα τα πάντα σχετικά με Google services και ξήλωσα Fb messenger κλπ και τα δούλευα από browser. Ε ανέβηκα στις 5 SOT. Δε το λες και αμάν.

με την 7.1 βγαζω γυρω στις 6 ωρες.με greenify και το startup permisions.με την v6 εβγαζα περιπου 6:40 οθονη με startup permision greenify και app ops και zancum kernel

Στο greenify βαζετε τα περισσότερα ή επιλεγμενες εφαρμογές?

βαζω οτι μπορω να βαλω.το χρησιμοποιω χωρις xposed φυσικα

Επανερχομαι 6h 20min ost με exynos910c αλλα ειπαμε με θυσιες σε bluetooth συγχρονισμο αυτη τη φορα χωρις power save on! Edited by vabene73

Επανερχομαι 6h 20min ost με exynos910c αλλα ειπαμε με θυσιες σε bluetooth συγχρονισμο αυτη τη φορα χωρις power save on!

Μια χαρά!Κι'εγώ περίπου τόσο με οθόνη 6h και 10min με post που έκανα στην προηγούμενη σελίδα και λίγο διαφορετική χρήση...;)

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/15/baf32daff42f6c349a449ac14a608cd6.jpghttps://images.tapatalk-cdn.com/15/12/15/2aca6dd68ffe86c8a7b839f43dd4fcce.jpg snapdragon.kyibi rom.zancum kernel greenify χωρις xposed.και το autostart permision που εχει η rom Edited by liogia

Note 4 c stock χρήση μονο wifi,πραγματικά εντυπωσιακό ενός έτους συσκευή και μπαταρία τρένο,ανώτερο από το f που έχει περάσει 2 φορές από τα χέρια μου

https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/15/e491bed9f81b628c9dfc089266adcbcd.jpghttps://images.tapatalk-cdn.com/15/12/15/37f7bef5508dbd019ae22f884efdc5b5.jpghttps://images.tapatalk-cdn.com/15/12/15/c75c316e7389f4a205bc62a3c3be9423.jpghttps://images.tapatalk-cdn.com/15/12/15/4febbaa13f3c72b0b0a2268115fd79ca.jpg

• The title was changed to [Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία