Da_rudakos Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Μόνο εγώ παίζω ετσι πάντα; [ATTACH]61555[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Πάρα πολύ ευχαριστημένη από την απόδοση της μπαταρίας. Με χαλαρή χρήση viber, fb, WiFi ανοικτό όλη μέρα ή δεδομένα κρατάει 1μιση μέρα. Με συνεχή χρήση τα παραπάνω συν διάβασμα manga, messenger, βίντεο κτλ. κρατάει αρκετά πάλι αλλά το φορτίζω νωρίς το βράδυ. Πάντα η φωτεινότητα είναι κάτω του μισού γιατί δε το μπορώ με γκαβωνει χάχα και μαμά ρομ. Γενικά με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη. Θα δείξει με τη χρήση ακόμα λίγο το έχω Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 νομιζω οτι με την custom rom το κιν.εχει ξεφυγει Ποια ρομ φοράς??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ποια ρομ φοράς??? simple lite 3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 simple lite 3.2 Πολύ καλή μπαταρία φίλε μου. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Πολύ καλή μπαταρία φίλε μου. αν βαλεις οτι οταν το πηρα σκεφτομουνα να το δωσω γιατι ειχα φρικαρει με την μπαταρια ναι ειναι πολυ καλη.πριν απο το 4 ειχα το 2 και δεν επεφτα κατω απο 6-6:30 ωρες οθονη με το που πηρα το 4 ξαφνικα ειχα 4 με το ζορι και ειχα φρικαρει αλλα ευτηχως εφτιαξε η κατασταση με την καστομια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippotas Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ουτε μηνα δεν εχω το κινητο και μου χαλασε ο ανταπτορας της φορτισης. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ουτε μηνα δεν εχω το κινητο και μου χαλασε ο ανταπτορας της φορτισης. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο? Αν εννοείς το φορτιστή κι εμένα μου κάηκε σε 4 - 5 μήνες. Μου έγινε άμεσα, αλλαγή λόγω εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 εμένα μου χάλασε το καλοδιο φόρτισης.και έχω βάλει ένα από Sony. ούτε 2 μήνες δεν το έχω. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δράμα η κατάσταση με την Lollipop, με το ζόρι βγάζω 4 ώρες οθόνη, με τα χίλια ζόρια, να δω πότε θα λυθεί το θέμα :( Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δράμα η κατάσταση με την Lollipop, με το ζόρι βγάζω 4 ώρες οθόνη, με τα χίλια ζόρια, να δω πότε θα λυθεί το θέμα :( Δεν αλλάζω την ΚΚ που να με πληρώνουν. Δεν έχω πέσει ποτέ κάτω από 4 ώρες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δεν αλλάζω την ΚΚ που να με πληρώνουν. Δεν έχω πέσει ποτέ κάτω από 4 ώρες! Σε βλέπω να βλέπεις lollipop με το νοτελι 5 εσένα!!! Χαχαχα. Περίπου στα ίδια θα είσαι, ίσως και λίγο καλύτερα σε μπαταρία. Αν όμως είσαι οκ μείνε. ;) Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Σε βλέπω να βλέπεις lollipop με το νοτελι 5 εσένα!!! Χαχαχα. Περίπου στα ίδια θα είσαι, ίσως και λίγο καλύτερα σε μπαταρία. Αν όμως είσαι οκ μείνε. ;) Από αυτά που έχω καταλάβει υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων με Note 4. Η μία είναι με Lolli και έχει πρόβλημα με τη μπαταρία και η άλλη είναι αυτοί που είναι σε Lolli και δεν έχει πρόβλημα. Επειδή δεν ψήνομαι να το ρισκάρω, μένω στην ΚΚ που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε και ας είμαι μια κατηγορία μόνος μου. :p Όχι τίποτα άλλο υπάρχει και ο ΚΝΟΧ στη μέση και το downgrade δεν υφίσταται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Παιδιά δεν γίνεται να βγάζει μόνο 4 ώρες το note 4 όταν το edge μου τις βγάζει άνετα με χρήση σχεδόν αποκλειστικά με 3g. Κάτι καταπίνει την μπαταρία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εγώ είμαι στις 3 και κάτι τώρα τελευταία βαριά 3 και 30 αλλά παίζω και ένα συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο την μέρα συνολικά στο Game να βγάζω 1 ώρα και 15 λεπτά παιχνίδι! Με όλη μέρα από το ξύπνημα μου μέχρι να ξανά πέσω για ύπνο ανοιχτό wifi και 2 Gmail συχρονισμο συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 εγω με 8 ωρες εκτος φορτιστει και wifi συνεχεια 4 μίση ωρες οθονη ειχα δεν μπορώ να πω οτι έμεινα ικανοποιημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Δυστυχώς οι μεγάλες αναλύσεις στην οθόνη μαζι με το 4g έχουν φέρει τα νεότερα note σε επίπεδα αυτονομίας κατώτερα του Note2. Προσωπικά επειδή το note είναι η μοναδική συσκευή που με κάνει να μην χρησιμοποιώ tablet, χρειάζομαι μιάμιση μπαταρία για να βγάλω τις μέρες που ασχολούμαι πολύ. Έχω δύο μπαταρίες και δεν προβληματίζομαι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Δυστυχώς οι μεγάλες αναλύσεις στην οθόνη μαζι με το 4g έχουν φέρει τα νεότερα note σε επίπεδα αυτονομίας κατώτερα του Note2. Προσωπικά επειδή το note είναι η μοναδική συσκευή που με κάνει να μην χρησιμοποιώ tablet, χρειάζομαι μιάμιση μπαταρία για να βγάλω τις μέρες που ασχολούμαι πολύ. Έχω δύο μπαταρίες και δεν προβληματίζομαι. Με δυο μπαταρίες εσύ δεν κολωνεις πουθενά. Χαχαχα. Κωστή και εγώ δύο μπαταρίες έχω και δεν πρόκειται να με αφήσει ποτέ. Πάντως έτσι για την ιστορία με μικτή χρήση είμαι 4+ ώρες οθόνης στο 18ωρο χρήσης. Νομίζω πως είναι πολύ καλά. Να ξέρετε όμως πως τεράστιο ρόλο παίζει και το σήμα της κινητής παιδιά. Στο εξωτερικό όταν βρίσκομαι και βάζω κάρτα της χώρας εκεί, έχω περίπου μία ώρα παραπάνω οθόνη στην ίδια χρήση. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Με δυο μπαταρίες εσύ δεν κολωνεις πουθενά. Χαχαχα. Κωστή και εγώ δύο μπαταρίες έχω και δεν πρόκειται να με αφήσει ποτέ. Πάντως έτσι για την ιστορία με μικτή χρήση είμαι 4+ ώρες οθόνης στο 18ωρο χρήσης. Νομίζω πως είναι πολύ καλά. Να ξέρετε όμως πως τεράστιο ρόλο παίζει και το σήμα της κινητής παιδιά. Στο εξωτερικό όταν βρίσκομαι και βάζω κάρτα της χώρας εκεί, έχω περίπου μία ώρα παραπάνω οθόνη στην ίδια χρήση. Το ιδιο και εγώ εδώ στην Γερμανία. Ειδικά η cosmote στο χωριό μου και στην περιοχή που μένω μια γραμμή με το ζόρι.Φεύγει νεράκι η μπαταρία αν ανοίξω data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 (edited) Έτσι είναι. Αν μείνω σπίτι και δουλέψω 3g μόνο πόσο πάει η κατανάλωση 15% ώρα. Όταν είμαι στην επιχείρηση μας, με την ίδια χρήση χάνω 20 και έχω 1-2 βαθμούς παραπάνω θερμοκρασία μπαταρίας. Θα με προβληματίσει πολύ αν το note 5 είναι unibody. Ότι και να πουν δεν θα έχει αυτονομία τέτοια που δεν θα χρειάζονται 2 μπαταρίες. Edited June 9, 2015 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 . Θα με προβληματίσει πολύ αν το note 5 είναι unibody. Ότι και να πουν δεν θα έχει αυτονομία τέτοια που δεν θα χρειάζονται 2 μπαταρίες. Λίγο πολύ αυτό σκέφτομαι και εγώ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 καλησπέρα, πραγματικά μου φαίνεται λίγο περίεργο να περνάει κάποιος 4 ώρες της ημέρας στο κινητό. Εντάξει, και γω είμαι σε ένα υπολογιστή όλη μέρα.. οπότε δίκτυο κλπ όλα γίνονται από το λαπιτόπι, αλλά για σκεφτείτε το ρε συνάδελφοι..... 4 ώρες με ένα τηλ.... μου ακούγεται κάπως. Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 καλησπέρα, πραγματικά μου φαίνεται λίγο περίεργο να περνάει κάποιος 4 ώρες της ημέρας στο κινητό. Εντάξει, και γω είμαι σε ένα υπολογιστή όλη μέρα.. οπότε δίκτυο κλπ όλα γίνονται από το λαπιτόπι, αλλά για σκεφτείτε το ρε συνάδελφοι..... 4 ώρες με ένα τηλ.... μου ακούγεται κάπως. Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα.... Είναι πως το βλέπει ο καθένας και πως το χρησιμοποιεί. Εγώ με το note καταργώ την μισή ημέρα στον υπολογιστή ας πούμε. Σημειώσεις pdf κτλ γίνονται από το τηλέφωνο. Και εγω είμαι 6 ώρες χαχαχα.... Να σου πω την αλήθεια γιαυτό πήρα note για να έχω αυτή την ευκολία. Επειδή είμαι φοιτητής ακόμα ξέρεις τι είναι να σου λέει ο καθηγητής βρες το pdf 9ου σου είχα δώσει πριν 6 μήνες και να το έχω με ένα κλικ ? Να μπορώ να το επεξεργαστώ κτλ? Οπότε θα περάσω πολλές ώρες με το τηλέφωνο. Laptop δεν έχω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 καλησπέρα, πραγματικά μου φαίνεται λίγο περίεργο να περνάει κάποιος 4 ώρες της ημέρας στο κινητό. Εντάξει, και γω είμαι σε ένα υπολογιστή όλη μέρα.. οπότε δίκτυο κλπ όλα γίνονται από το λαπιτόπι, αλλά για σκεφτείτε το ρε συνάδελφοι..... 4 ώρες με ένα τηλ.... μου ακούγεται κάπως. Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα.... Εξαρτάται τη χρήση που κάνεις, όταν είσαι έξω δεν έχεις pc π.χ. πολύς κόσμος στην Αθήνα κινείται με μέσα μαζικής μεταφοράς και περνάει 2 ή και παραπάνω ώρες εκεί, άρα εύκολα πιάνει τις 4 ώρες συνολικά. Εγώ προσωπικά κάνω συχνά τη διαδρομή Αθήνα-Πάτρα, όταν την κάνω με κτελ είμαι 3h από πάνω(με data, full φωτεινότητα, tune in, bt) & μέσα στη μέρα συνολικά φτάνω στις 5h οθόνη(με το edge δεν φτάνει η μπαταρία, άρα ή φορτίζεις ενδιάμεσα ή έχεις 2η.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 καλησπέρα, πραγματικά μου φαίνεται λίγο περίεργο να περνάει κάποιος 4 ώρες της ημέρας στο κινητό. Εντάξει, και γω είμαι σε ένα υπολογιστή όλη μέρα.. οπότε δίκτυο κλπ όλα γίνονται από το λαπιτόπι, αλλά για σκεφτείτε το ρε συνάδελφοι..... 4 ώρες με ένα τηλ.... μου ακούγεται κάπως. Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα.... Έχοντας smartphone από το 2007 πολλά πράγματα με βολεύει να τα κάνω στο κινητό. Παράδειγμα δεν υπάρχει περίπτωση να πληκτρολοησω πιο γρήγορα στον υπολογιστή απ ότι με swipe στο κινητό μου. Όλα τα mail, notes κλπ γίνονται σ αυτό. Στον υπολογιστή κάθομαι μόνο όταν δουλεύω πίνακες στο Excel. Δεν βλέπω τηλεόραση, προτιμώ να περνάω την ώρα μου στο κινητό μου για ενημέρωση και ψυχαγωγία. Γίνεται πιο άνετα από το να έχω ένα λαπτοπ στα πόδια μου όταν κάθομαι στον καναπέ. Ζω στο εξωτερικό και η μοναδική επικοινωνία γίνεται με αυτό με φίλους και συγγενείς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts