Jump to content

[Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικό αν δουλεύεις σε εσωτερικούς χώρους με οχι δυνατα φώτα. Σε τέτοιες συνθήκες η φωτεινότητα πέφτει στα 20-25% οταν ειναι στο αυτοματο.

Δοκίμασε και θα δεις. Όπως είσαι στο δωμάτιο σου η στο γραφείο βάλτο στο αυτόματο και μετά γύρισε στο 25% μη αυτόματο. Θα δεις οτι γίνεται πιο φωτεινή στο 25.

Τώρα με μπέρδεψες λίγο. Στο σπίτι το εχω στο αυτόματο.Το γύρισα ποιο κάτω από 25% και είναι ποιο φωτινο:happy:

Δλδ στο αυτόματο εξω,χειροκίνητο μέσα,για καλύτερη διαχείριση μπαταρ?:blink:

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

• Απαντήσεις 993
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τώρα με μπέρδεψες λίγο. Στο σπίτι το εχω στο αυτόματο.Το γύρισα ποιο κάτω από 25% και είναι ποιο φωτινο:happy:

Στο αυτόματο αν παρατηρήσεις έχει μία κλίμακα μέχρι το 10 οπότε και στο 10 να το βάλεις πού είναι το πιο φωτεινό αυτόματο, φτάνει την φωτεινότητα του 25%στο μη αυτόματο....αν λοιπόν είσαι σε εσωτερικό χώρο θα το βάλεις σε αυτόματο τέρμα κάτω(στο 1 δηλαδή) και θα δεις καλύτερη μπαταρία από το να το βάλεις σε μη αυτόματο!εχω πετύχει αυτούς τους χρόνους (καθημερινά) με αυτόματο στο 5 με την χρήση πού φαίνεται στις φωτογραφίες παρακάτω!

Edit έκανα το λάθος και δεν τράβηξα screenshot πόση ώρα οθόνη αλλά είχα χθεσινή 6 ώρες και 43 λεπτά.αν δεις είχα ανεβάσει χθες όταν ημουν στο 40% μπαταρία ότι είχα 4 ώρες και 12 λεπτά....εγώ τουλάχιστον με κανένα κινητό δεν είχα τόσο καλή μπαταρία.

[ATTACH]58926[/ATTACH][ATTACH]58927[/ATTACH][ATTACH]58928[/ATTACH]

Edited by geotrvs

Στο αυτόματο αν παρατηρήσεις έχει μία κλίμακα μέχρι το 10 οπότε και στο 10 να το βάλεις πού είναι το πιο φωτεινό αυτόματο, φτάνει την φωτεινότητα του 25%στο μη αυτόματο....αν λοιπόν είσαι σε εσωτερικό χώρο θα το βάλεις σε αυτόματο τέρμα κάτω(στο 1 δηλαδή) και θα δεις καλύτερη μπαταρία από το να το βάλεις σε μη αυτόματο!εχω πετύχει αυτούς τους χρόνους (καθημερινά) με αυτόματο στο 5 με την χρήση πού φαίνεται στις φωτογραφίες παρακάτω!

[ATTACH]58926[/ATTACH][ATTACH]58927[/ATTACH][ATTACH]58928[/ATTACH]

ποσες ωρες οθονη εβγαλες εδω;;;

Όσο πιο σκοτεινός είναι ο χώρος που δουλεύουμε τόσο λιγότερο brightness χρειαζόμαστε στην οθόνη. Και το αντίθετο, όσο πιο φωτεινός ο χώρος τόσο μεγαλύτερο brightness.

Στο Note 8 που έχω, όταν είναι στο auto και βρίσκομαι σε δωμάτιο με μέτριο φωτισμό, πέφτει η φωτεινότητα αυτόματα.

Δοκίμασα όπως ήταν να το πάω στο 25% και είδα ότι μου έδωσε περίπου την ίδια φωτεινότητα που είχα στο αυτόματο.

Άρα κάπου εκεί πέφτει στο auto σε κλειστούς χώρους.

Λέω λοιπόν αν σου αρκεί, σ αυτές τις συνθήκες είσαι οκ με auto από πλευρά κατανάλωσης. Αν το βάλεις manual στο 40% γιατί προτιμάς περισσότερο φωτεινή την οθόνη σου,θα έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση απ ότι στο αυτόματο.

Έξω, επειδή είναι πολύ φωτεινό το περιβάλλον, όταν είναι στο αυτόματο πάει την φωτεινότητα στο φουλ. Όποτε καταναλώνει περισσότερο αν την ίδια ώρα δουλέψεις με πχ 60% manual.

Βεβαίως προϋπόθεση είναι να βλέπεις να κανείς την δουλειά σου με 60% φωτεινότητα, γιατί διαφορετικά δεν έχει νόημα.

Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα. :D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εδώ η φωτεινότητα στο auto και συνδεδεμένα το Gear s και το jabra και βγαζει 5:30-6:30 ώρες οθόνης στην ημέρα.

Την μερίδα του λεοντος με WiFi και λιγότερο 3g...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εγώ εδώ ακόμα ψάχνομαι. Αναρωτιέμαι μήπως φταίει για το Google services το ότι έχω απενεργοποιησει αρκετές play εφαρμογές. Το παρακολουθώ.

Εγώ εδώ ακόμα ψάχνομαι. Αναρωτιέμαι μήπως φταίει για το Google services το ότι έχω απενεργοποιησει αρκετές play εφαρμογές. Το παρακολουθώ.

Ποιο έχεις; Το C ή τo F;

και εγω παιδια εδω τι να πω δεν ξερω για πιο λογο εχω τοσο! καμια γνωμη;;!

http://postimg.org/gallery/1dyzr28ei/375c0e85/

και εγω παιδια εδω τι να πω δεν ξερω για πιο λογο εχω τοσο! καμια γνωμη;;!

http://postimg.org/gallery/1dyzr28ei/375c0e85/

Ποιο μοντέλο εχεις;

Ποιο μοντέλο εχεις;

το C εχω και πρωτη φορα βγαζω τετοια αποτελεσματα και δεν ξερω γιατι

Εχετε προβλημα με τις τελευτεες αναβαθμισεις Facebook και messenger η είμαι μονο εγω?

Κρασαρουν τον touchwiz...

Αντίθετα εδώ εκτός από σταθερότητα βλέπω και ακόμα καλύτερα την μπαταρία στο fb...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

το C εχω και πρωτη φορα βγαζω τετοια αποτελεσματα και δεν ξερω γιατι

Κώστα είσαι και 2 ημέρες αναμονή νομίζω είναι φυσιολογικό με συγχρονισμους κτλ

Γενικά με lollipop είμαι στα ίδια με πριν. 6 ώρες sot σε 20 ώρες αναμονή. Με WiFi και συγχρονισμό ανοικτό. Με μικτή χρήση είμαι στο 5αρι με 5μιση

Edited by tpal
Θοδωρής

Ποιο έχεις; Το C ή τo F;

Παραληψη, σορρυ. Το C.

Αφαιρεσα ενα trusted device που ειχα βαλει για ξεκλιδωμα και περιμενω να δω τι γινεται.

Μεχρι στιγμης τα google services δεν εμφανιζονται πουθενα.

Edited by no_

Εχετε προβλημα με τις τελευτεες αναβαθμισεις Facebook και messenger η είμαι μονο εγω?

Κρασαρουν τον touchwiz...

Καλά το messenger είναι η χειρότερη εφαρμογή που έχω χρησιμοποιήσει. Δεν ξέρω γτ την αφήνουν έτσι, τρέχει σε όλα τα αντρόιντ έτσι ή είναι στο note 4 μόνο. Άθλια εφαρμογή, άθλια εφέ και δεν συμμαζεύεται. Πάντως ναι μεν βελτιώθηκε το κινητό με τη lollipop αλλά ο TW έχει μείνει ίδιος. Εδώ βγαίνουν και κοκορεύονται οι Κορεάτες ότι ο νέος TW είναι 40% γρηγορότερος και ελαφρύτερος. Μάλιστα, δεν μπορούσε να μας το δώσει, κάθε φορά τα ίδια. Έχει κουράσει η σάμσουνγκ, παράπονα δεν κάνει κανένας; Μπας κι αλλάξει τροπάριο. Ένα πράγμα που θαυμάζω στην apple.

Το messenger παντού το ίδιο αίσχος είναι.

Όσον αφορά τον tw έχει θέματα γιαυτό βάζουμε nova αλλά δεν είναι μόνο η Apple που είναι μπροστά σε αυτό. Και η HTC με sense τέλεια τα παει

Θοδωρής

Το messenger παντού το ίδιο αίσχος είναι.

Όσον αφορά τον tw έχει θέματα γιαυτό βάζουμε nova αλλά δεν είναι μόνο η Apple που είναι μπροστά σε αυτό. Και η HTC με sense τέλεια τα παει

Σωστά και htc;). Έχω δει σε iphone6 πως συνπεριφέρεται το messenger και πραγματικά πετάει σε σχέση με το χάλι του αντρόιντ. Επίσης το να προτείνουμε κάθε φορά να αλλάζουμε τον tw με nova δεν γίνεται. Ας τον φτιάξει ξανά από την αρχή μπας και της κάτσει καλύτερα.

Σωστά και htc;). Έχω δει σε iphone6 πως συνπεριφέρεται το messenger και πραγματικά πετάει σε σχέση με το χάλι του αντρόιντ. Επίσης το να προτείνουμε κάθε φορά να αλλάζουμε τον tw με nova δεν γίνεται. Ας τον φτιάξει ξανά από την αρχή μπας και της κάτσει καλύτερα.

Μάλλον δεν το έχεις δουλέψει σε iPhone, απλά το έχεις δει.

Είναι καθαρά θέμα υλοποίησης της εφαρμογής.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μάλλον δεν το έχεις δουλέψει σε iPhone, απλά το έχεις δει.

Είναι καθαρά θέμα υλοποίησης της εφαρμογής.

Τόσο λάθος κάνω; Δίπλα μου καθότανε ένας με iphone 6. Εγώ απλά εννοώ το πως λειτουργεί σε note 4. Την ίδια στιγμή ανοίγω την εφαρμογή στο note, μόνο που δεν ντράπηκα.:O Μέρα με τη νύχτα υπέρ του iphone.

παιδια περι συγκρισεων εφαρμογων στο ιφον με το android καλυτερα σε αλλο θεμα! ξερεις κανενας που ρυθμιζω τον συχρονισμο απο το gmail καθε ποτε να κανει για να μειωσω την καταναλωση της μπαταριας;

Αντίθετα εδώ εκτός από σταθερότητα βλέπω και ακόμα καλύτερα την μπαταρία στο fb...

Μηπως εισαι με αλλο launcher;

Γιατι ειδα αναφορες για το θεμα κ σε ξενα φορουμ.

Δεν εχω καποιο θεμα απο την εφαρμογη στα animation τη σβελταδα ή την καταναλωση κτλ.

Το προβλημα μου ειναι οτι με τα τελευτεα update fb και messanger κρασαρει ο Touchwiz μολις τις τρεχω, οχι οι εφαρμογες.

Αναγκαστηκα να μεινω σε παλιοτερες εκδοσεις αλλα μου τη σπαει να βλεπω τα update στο playstore κ να μη τα κανω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

:!: Να υπενθυμίσω ότι για εφαρμογές συζητάμε εδώ και θα παρακαλέσω να σταματήσουν τα off topic Edited by truckman

Καλησπέρα, έμενα το δικό μου Note 4 (F) που το έχω αγοράσει στις 18/03/2015 και μετά απο τις πρώτες φορτίσεις, οταν το κάνω πολύ χαλαρή χρήση μου βγάζει 2μιση μέρες. οταν η χρήση είναι βαριά (με ανοιχτά: wifi, 4G, bluetooth, gps και συγχρον/σμος facebook,viber,whatsapp, youtube, 2λογαριασμούς emai,) και το βράδυ είμαι περίπου 13% +-.

Βγαζω την συσκευη απο την φορτιση στις 6:30 σημερα το πρωι και τωρα εχω αυτα τα αποτελεσματα.

Ανοιχτα wifi+3G.

Τραγικο battery drain απο το paypal

Εχω την εκδοση με τον snapdragon

Ειμαι στην 2 φορτιση.

http://i61.tinypic.com/10qdkq0.jpg

Edited by Nos 55

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• The title was changed to [Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία