Nos 55 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά τοποθετείς την κάρτα στο slot ή χρειάζεται κ κάποια άλλη ρύθμιση; Ακριβως απλα την βαζεις στο slot και εισαι ετοιμος. Προσωπικα την κανω και ενα φορματ απο το κινητο παντα με το που την βαλω πρωτη φορα. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbalos Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Ακριβως απλα την βαζεις στο slot και εισαι ετοιμος. Προσωπικα την κανω και ενα φορματ απο το κινητο παντα με το που την βαλω πρωτη φορα. Δημήτρη σ'ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες, να είσαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα το Note 4 μόλις χθες και ψάχνω να του βρω προστασία. (Φαντάζομαι θα ξαναρωτώ τα ίδια όπως με πολλούς άλλους αλλά είναι κουραστικό να κάτσω να διαβάζω πόσες σελίδες μέχρι να βρω αυτό συγκεκριμένα που μ'ενδιαφέρει :P) Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ψάχνω για Tempered Glass το οποίο δεν καλύπτει την Front Camera. Νομίζω είχα δει κάπου αλλά δε μπορώ να το βρω τώρα.. Επίσης, τι θήκη θα προτείνατε; Βρήκα μία διάφανη καλής σιλικόνης σκληρή που έχει και πορτάκι για το USB από κάτω μόνο 7,50€. Και κάτι τελευταίο.. Το κινητό μέχρι τι χωρητικότητας κάρτες μνήμες δέχεται; Γιατί κάπου διάβασα ότι αναγνωρίζει μόνο μέχρι 32GB! Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα το Note 4 μόλις χθες και ψάχνω να του βρω προστασία. (Φαντάζομαι θα ξαναρωτώ τα ίδια όπως με πολλούς άλλους αλλά είναι κουραστικό να κάτσω να διαβάζω πόσες σελίδες μέχρι να βρω αυτό συγκεκριμένα που μ'ενδιαφέρει :P) Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Επίσης, τι θήκη θα προτείνατε; Βρήκα μία διάφανη καλής σιλικόνης σκληρή που έχει και πορτάκι για το USB από κάτω μόνο 7,50€. Και κάτι τελευταίο.. Το κινητό μέχρι τι χωρητικότητας κάρτες μνήμες δέχεται; Γιατί κάπου διάβασα ότι αναγνωρίζει μόνο μέχρι 32GB! Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Για μια απλή και βολική θήκη samsung protective cover… Όσον αφορά για microSD υποστηρίζει κανονικά η συσκευή μας χωρητικότητες μέχρι 128GB... Προσωπικά έχω μια SanDisk 128GB εδώ και και 1,5 χρόνο με την συσκευή μαζί και μου λειτουργεί μια χαρά… ;) Edited April 17, 2016 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Για μια απλή και βολική θήκη samsung protective cover… Όσον αφορά για microSD υποστηρίζει κανονικά η συσκευή μας χωρητικότητες μέχρι 128GB... Προσωπικά έχω μια SanDisk 128GB εδώ και και 1,5 χρόνο με την συσκευή μαζί και μου λειτουργεί μια χαρά… ;) Τέλεια ;-) αυτή κάνει δουλειά; http://www.stoucky.gr/index.php?route=product/product&product_id=3323 Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω Book πάλι γιατί θα το βαρεθώ, αλλά δεν βρίσκω κάτι σε χρυσό Samsung Protective Cover (έχω το Bronze Gold μοντέλο). Επίσης όποιος ξέρει ας μού πει για Tempered Glass please. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Τέλεια ;-) αυτή κάνει δουλειά; http://www.stoucky.gr/index.php?route=product/product&product_id=3323 Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω Book πάλι γιατί θα το βαρεθώ, αλλά δεν βρίσκω κάτι σε χρυσό Samsung Protective Cover (έχω το Bronze Gold μοντέλο). Επίσης όποιος ξέρει ας μού πει για Tempered Glass please. Ότι σε εξυπηρετεί εσένα φίλε.. Η protective βγαίνει σε μπλε, κόκκινο και γκριζομαύρο χρώμα… Για wallet εγώ έχω μια Zenus και μια Motimo που είναι ποιο premium σε ποιότητα αλλά ποιο ακριβές.. Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ότι σε εξυπηρετεί εσένα φίλε.. Η protective βγαίνει σε μπλε, κόκκινο και γκριζομαύρο χρώμα… Για wallet εγώ έχω μια Zenus και μια Motimo που είναι ποιο premium σε ποιότητα αλλά ποιο ακριβές.. Αγόρασα τελικά αυτήν την διάφανη σιλικόνης που είναι αρκετά σκληρή κι έχει και πορτάκια για την micro-USB και headphone jack! Μού φαίνεται πολλή καλή, εύκολη στο κράτημα και δεν χάνει και το χρώμα του το κινητό μου, είναι αρκετά διακριτική. Προτείνετε ωστόσο να την αφαιρώ καθώς φορτίζω το κινητό ή δεν υπάρχει θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 κανενα προβλημα με την φορτιση,και εγω με την θηκη το φορτιζω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 κανενα προβλημα με την φορτιση,και εγω με την θηκη το φορτιζω:) Τέλεια, ευχαριστώ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 κανενα tempered glass της προκοπης εχουμε ρε παιδια;ειμαι με ζελατινα αλλα καμμια σχεση στην αισθηση που εχει το γυαλι:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 κανενα tempered glass της προκοπης εχουμε ρε παιδια;ειμαι με ζελατινα αλλα καμμια σχεση στην αισθηση που εχει το γυαλι:( Εγώ κόλλησα ένα της X-ONE τελικά (όχι ακριβώς εγώ δηλ, αλλά μού το κόλλησαν αυτοί στο μαγαζί που πήρα το κινητό) και νταξ είμαι ευχαριστημένος γενικά. Δε λέω στο 100% γιατί δεν καλύπτει όλη την πρόσοψη (αφήνει ένα μικρό περιθώριο είτε απ' την αριστερή πλευρά είτε απ' την δεξιά -ανάλογα που θα το κολλήσεις- που εξέχει απ' το τζαμάκι και επίσης καλύπτει την μπροστινή κάμερα). Βέβαια δεν παρατήρησα προς το παρόν αλλοίωση της ποιότητας στην εικόνα. 9,50€ έκανε βέβαια και περίμενα λίγο παραπάνω προσοχή στο σχεδιασμό, αλλά δεν μπορούσα να το δώσω πίσω οπότε αναγκαστικά το κόλλησα για τώρα και αν δω στο μέλλον ότι με ενοχλεί θα το αφαιρέσω και θα βάλω άλλο. Ρίξε μια ματιά και σε αυτό αν σ' ενδιαφέρει: Tempered Glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου....λογικα οπως εχουν πει και τα αλλα παιδια 100% εφαρμογη δεν εχει κανενα οποτε θα ζησουμε ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) παιδες η Samsung Galaxy Note 4 Case Protective Cover δεν ειναι σκληρη;μηπως κανει σημαδια απο το βαλε βγαλε της συσκευης;η αποψη σας;εχουμε κανενα καταστημα για αγορα; επισης καλοβλεπω και αυτην http://www.spigen.com/collections/galaxy-note-4/products/galaxy-note-4-case-neo-hybrid?variant=1222251329 ...η γνωμη σας μεταξυ των 2;βασικα με ενδιαφερει μην δω γρατζουνια Edited April 19, 2016 by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 παιδες η Samsung Galaxy Note 4 Case Protective Cover δεν ειναι σκληρη;μηπως κανει σημαδια απο το βαλε βγαλε της συσκευης;η αποψη σας;εχουμε κανενα καταστημα για αγορα; επισης καλοβλεπω και αυτην http://www.spigen.com/collections/galaxy-note-4/products/galaxy-note-4-case-neo-hybrid?variant=1222251329 ...η γνωμη σας μεταξυ των 2;βασικα με ενδιαφερει μην δω γρατζουνια Γρατσουνιές στο Diamond cut δεν παίζει να μην δεις ότι και να κάνεις ότι και να το βάλεις! Τώρα εγώ θα σε έλεγα κατευθείαν protective cover όλοι αυτην συνιστούμε! Την έχω και εγώ δεν την αλλάζω με καμιά άλλη θήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 ευχαριστω κωστη....για να το λες :happy:απλα επειδη εχω ενα θεμα με τις γρατζουνιες αυτο θα ηθελα να αποφυγω,οκ δεν θα την βγαζω και καθε μερα την συσκευη αλλα λεμε τωρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 ευχαριστω κωστη....για να το λες :happy:απλα επειδη εχω ενα θεμα με τις γρατζουνιες αυτο θα ηθελα να αποφυγω,οκ δεν θα την βγαζω και καθε μερα την συσκευη αλλα λεμε τωρα..... Όπως σου είπε και ο Κώστας η samsung protective είναι η καλύτερη επιλογή!Μπορεί να είναι απλή αλλά κάνει την δουλειά της μια χαρά...Η spigen ωραία σε εμφάνιση και σε αίσθηση στο χέρι αλλά δίνει όγκο στην συσκευή και αν επιλέξεις αυτή με το μεταλικό περίβλημα ίσως να έχεις και πιθανή αστάθεια στο σήμα ή το κλείδωμα του gps… Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 σωστο......παντως γιατι δεν τις γλυτωνω τις γρατζουνιες οπως λεει ο κωστης; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 σωστο......παντως γιατι δεν τις γλυτωνω τις γρατζουνιες οπως λεει ο κωστης; :confused: Είναι πολύ ευαίσθητο το Diamond cut γι αυτό. Όταν λέω γρατζουνιά μην φανταστείς πήρε ο άλλος το κλειδί και αρχίζει να κάνει χαρακιές :lol: είναι οι μικρές οι ενοχλητικές που ξέρεις ότι υπάρχουν άλλα δεν μπορείς να τις δεις πάρα μόνο κάτω από το φως του ήλιου ή από καμιά λάμπα! Δεν ξέρω αν με πιάνεις τι εννοώ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 καταλαβα....οποτε θα του βαλω την θηκη που ειπες και δεν θα την βγαλω ποτε :p....ετσι και αλλιως 4 μερες την εχω την συσκευη και την προσεχω σαν τα ματια μου,σε ευχαριστω πολυ...για tempered εχουμε καμμια προταση;nillkin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Πάντως, όσο και αν φαίνεται παράξενος σε μερικούς ο λόγος, το extra battery kit είναι η βασική αιτία που δεν έχω πουλήσει ακόμα το note 4 για να πάρω το s7. Αυτή η ελευθερία που σου δίνει να μην σε απασχολεί καθόλου η αυτονομία του κινητού είναι το λιγότερο μαγική. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 όταν πήρα το τηλέφωνο, μέσα στο ίδιο δέμα, ήταν και η protective. Το τηλέφωνο μου φοράει από το 1ο δευτερόλεπτο θήκη. Εννοώ από το μαγαζί που το πήρα, αγόρασα επιτόπου και θήκη. Ο Θεός ο ίδιος να έισαι, τις "γρατζουνιές" στο πλάι ΔΕΝ τις γλυτώνεις. Ακόμα και εγώ που είμαι μίζερος, και το προσέχω πολύ, πάλι έχω στο πλάι τα σημάδια. Αυτά, ακόμα και με τη σκόνη γίνονται. Είναι τόσο γυαλισμένο στο κόψιμο, που με το παραμικρό αφήνει σιμάδι. Συμπέρασμα: Χαρείτε όσο μπορείτε τη συσκευή σας. Προχθές βγήκα για ένα ποτό, πήρα το τηλ ΧΩΡΙΣ θήκη και ήταν απόλαυση. Δεν μπορούσα όμως να το αφήσω πουθενά. Δε συζητώ για την ανασφάλεια που ένιωθα μη μου πέσει. Η zenus wallet που του φοράω μόνιμα, είναι εγγύηση. 4 φορές μου έχει πέσει,, όχι άτσαλα, άλλά έχει πέσει, δεν κατάλαβε τίποτα. https://www.amazon.co.uk/Zenus-Lettering-Samsung-Galaxy-GT-N7000/dp/B00OJ9DQEA/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1461096289&sr=8-3&keywords=zenus+case+note+4 Τελικά, κατέληξα ότι για την έξοδο καλή είναι μια τέτοια: Το έχεις προστατευμένο, και άμα το χρειαστείς, το κρατάς στο χέρι. https://www.amazon.co.uk/Adore-June-Classic-Samsung-Galaxy-black/dp/B00O8Z723G/275-9512764-9100050?ie=UTF8&keywords=note%204%20sleeve&qid=1460786317&ref_=sr_1_4&sr=8-4 Είναι το πιο light πρακτικό και οικονομικό πουγγί που έχω βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει η protective; Εκτός του ότι δεν είναι όμορφη σαν θήκη κάνει τη συσκευή διπλάσια. Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) Πάντως, όσο και αν φαίνεται παράξενος σε μερικούς ο λόγος, το extra battery kit είναι η βασική αιτία που δεν έχω πουλήσει ακόμα το note 4 για να πάρω το s7. Αυτή η ελευθερία που σου δίνει να μην σε απασχολεί καθόλου η αυτονομία του κινητού είναι το λιγότερο μαγική. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση να έχεις την επιλογή της αφαιρούμενης μπαταρίας και η χρήση του kit μας λύνει τα χέρια... Με έχει βολέψει και μένα αφάνταστα… όταν πήρα το τηλέφωνο, μέσα στο ίδιο δέμα, ήταν και η protective. Το τηλέφωνο μου φοράει από το 1ο δευτερόλεπτο θήκη. Εννοώ από το μαγαζί που το πήρα, αγόρασα επιτόπου και θήκη. Ο Θεός ο ίδιος να έισαι, τις "γρατζουνιές" στο πλάι ΔΕΝ τις γλυτώνεις. Ακόμα και εγώ που είμαι μίζερος, και το προσέχω πολύ, πάλι έχω στο πλάι τα σημάδια. Αυτά, ακόμα και με τη σκόνη γίνονται. Είναι τόσο γυαλισμένο στο κόψιμο, που με το παραμικρό αφήνει σιμάδι. Συμπέρασμα: Χαρείτε όσο μπορείτε τη συσκευή σας. Προχθές βγήκα για ένα ποτό, πήρα το τηλ ΧΩΡΙΣ θήκη και ήταν απόλαυση. Δεν μπορούσα όμως να το αφήσω πουθενά. Δε συζητώ για την ανασφάλεια που ένιωθα μη μου πέσει. Η zenus wallet που του φοράω μόνιμα, είναι εγγύηση. 4 φορές μου έχει πέσει,, όχι άτσαλα, άλλά έχει πέσει, δεν κατάλαβε τίποτα. https://www.amazon.co.uk/Zenus-Lettering-Samsung-Galaxy-GT-N7000/dp/B00OJ9DQEA/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1461096289&sr=8-3&keywords=zenus+case+note+4 Τελικά, κατέληξα ότι για την έξοδο καλή είναι μια τέτοια: Το έχεις προστατευμένο, και άμα το χρειαστείς, το κρατάς στο χέρι. https://www.amazon.co.uk/Adore-June-Classic-Samsung-Galaxy-black/dp/B00O8Z723G/275-9512764-9100050?ie=UTF8&keywords=note%204%20sleeve&qid=1460786317&ref_=sr_1_4&sr=8-4 Είναι το πιο light πρακτικό και οικονομικό πουγγί που έχω βρει. Μετά από πάνω από 10 θήκες που δοκίμασα…Προσωπικά κατέληξα σε 3 θήκες: 1ον στην Samsung Protective Cover για κάτι ποιο απλό και εύχρηστο στο χέρι… 2ον για ποιο καθημερινή χρήση χρησιμοποιώ και εγώ την Zenus Wallet σε μαύρο χρώμα η οποία είναι εξαιρετική σε ποιότητα και πρακτική… και 3ον για ποιο official καταστάσεις-night out την Motimo Oriental Leather Case η οποία είναι η ποιο ακριβή αλλά και η ποιο ποιοτική από όλες της θήκες που έχω… :) Edited April 19, 2016 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Για να καταλάβω όταν λέτε γρατζουνιες στο πλάι εννοείτε περιμετρικά στο χρώμα ή στο λεπτό μεταλλικό σημείο που είναι γύρω από την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει η protective; Εκτός του ότι δεν είναι όμορφη σαν θήκη κάνει τη συσκευή διπλάσια. Note 4 & Tapatalk Δεν μπορεί μάλλον μπερδεύεσαι ! Γιατί αν το κάνει διπλάσια όπως λες η Protective τότε οι Spingen το κάνουν 6πλασιο! Δίνει πολύ λίγο ακόμα στο κινητό και εφαρμόζει τέλεια Για να καταλάβω όταν λέτε γρατζουνιες στο πλάι εννοείτε περιμετρικά στο χρώμα ή στο λεπτό μεταλλικό σημείο που είναι γύρω από την οθόνη; Στο μεταλλικό σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts