truckman Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Παιδιά, χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς ασύρματο φορτιστή για το note να μου πει αν παίζουν τίποτα αυτοκόλλητα receivers ή κάτι άλλο εναλλακτικό για να αποφύγω καπάκια και τα σχετικά; Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Παιδιά, χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς ασύρματο φορτιστή για το note να μου πει αν παίζουν τίποτα αυτοκόλλητα receivers ή κάτι άλλο εναλλακτικό για να αποφύγω καπάκια και τα σχετικά; Εγώ,πήρα αυτόν,και είναι μια χαρά.Κολλάει πάνω στη μπαταρία,και είναι τόσο λεπτός,που δεν αλλάζεις κανένα καπάκι. http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Charger-Charging-Receiver-Module-for-Samsung-Galaxy-Note-4-N9100-/131368928444? Εννοείται,ότι πρέπει να έχεις και μία βάση.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amvro Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Εγώ,πήρα αυτόν,και είναι μια χαρά.Κολλάει πάνω στη μπαταρία,και είναι τόσο λεπτός,που δεν αλλάζεις κανένα καπάκι. http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Charger-Charging-Receiver-Module-for-Samsung-Galaxy-Note-4-N9100-/131368928444? Εννοείται,ότι πρέπει να έχεις και μία βάση.:) αυτο φιλε αν εχεις το κινητο σε μια θηκη πλατης,το φωρτιζει ασυρματα?φουσκωνει καθολου πισω το καπακι οταν το φορας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 αυτο φιλε αν εχεις το κινητο σε μια θηκη πλατης,το φωρτιζει ασυρματα?φουσκωνει καθολου πισω το καπακι οταν το φορας? Εγώ έχω τη μπλε θήκη της Samsung,και φορτίζεται μια χαρά χωρίς να τη βγάλω.Κοιτώντας το,δεν βλέπω τίποτα φούσκωμα,αν και, αν υπήρχε,δεν θα έκλεινε το καπάκι. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Εγώ έχω τη μπλε θήκη της Samsung,και φορτίζεται μια χαρά χωρίς να τη βγάλω.Κοιτώντας το,δεν βλέπω τίποτα φούσκωμα,αν και, αν υπήρχε,δεν θα έκλεινε το καπάκι. Μη το λες. Ειδα βίντεο στο διαδίκτυο και το ένιωθε ο άλλος με το χέρι και φούσκωνε λιγάκι. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ψαχνομαι για hdmi καλωδιο .καπου ειχα δει ενα που εβγαζε και δυο usb.εχετε καποιο καλο στα υπόψιν? Επισης ψαχνω και power bank μεχρι 20 ευρω μικρο σε μεγεθος και σχετικα γρηγορο .πολλα θελω? :) αν ειναι και απο ελλαδα ακομα καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Μη το λες. Ειδα βίντεο στο διαδίκτυο και το ένιωθε ο άλλος με το χέρι και φούσκωνε λιγάκι. E και;Θα βάλω το μικροσκόπιο να δω αν ανεβαίνει 0.1mm;Με τη θήκη που του έχω,πάντως,δεν φαίνεται τίποτα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 E και;Θα βάλω το μικροσκόπιο να δω αν ανεβαίνει 0.1mm;Με τη θήκη που του έχω,πάντως,δεν φαίνεται τίποτα. Επίπτωση μελλοντικά στο καπακι έχει αυτό άμα φουσκώνει ; κλείνει καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 E και;Θα βάλω το μικροσκόπιο να δω αν ανεβαίνει 0.1mm;Με τη θήκη που του έχω,πάντως,δεν φαίνεται τίποτα. Σχολίασα στο ότι λες δεν θα κλείνει το καπάκι. Και λέω το καπάκι κλείνει αλλά ίσως φουσκώνει. Προφανώς και δεν θα το έψαχνα και εγώ τόσο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Σχολίασα στο ότι λες δεν θα κλείνει το καπάκι. Και λέω το καπάκι κλείνει αλλά ίσως φουσκώνει. Προφανώς και δεν θα το έψαχνα και εγώ τόσο. Είχα βάλει και στο 3 τέτοιο receiver,και ούτε τότε είχα θέμα,αλλά βέβαια,δεν έβαλα μικροσκόπιο να μετρήσω,από τη στιγμή που εκ πρώτης όψεως,δε δείχνει στραβό.Το θεωρώ μίζερο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Θοδωρή, ποιά θήκη έχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Θοδωρή, ποιά θήκη έχεις ? Tη μπλε της Samsung. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Βρήκα ατό σήμερα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Και εγώ έχω τη μπλέ της samsung. Προσωπικά πιστεύω ότι από τις θήκες αυτής της κατηγορίας, είναι η καλύτερη. Όμως Θοδωρή, δε σε απασχολεί το θέμα της ακάλυπτης οθόνης? Γι' αυτό και ψάχνω μια θήκη τύπου wallet που να διπλώνει το πίσω μέρος να γίνεται landscape stand, να έχει κουμπάκι για το κλείσιμο και όχι μαγνητάκι, και αν γίνεται να αφήνει να φαίνεται το led ειδοποιήσεων. Και φυσικά, ΔΕΝ έχω βρεί ακόμα. Η μόνη που μου αρέσει (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια...) είναι αυτή: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00PKHGW82/ref=s9_simh_gw_p23_d1_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1ZFEYM64FQC0JJ9ZK3TQ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455333147&pf_rd_i=468294 Η οποία βέβαια, και μαγνητάκι έχει, και ΔΕ φαίνεται το led. Αλλά μου φαίνεται τέλεια σαν εφαρμογή. Πάντα φιλικά, Γιώργος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ποια θηκη προτεινετε για προστασια απο πτωση και οσο το δυνατο λεπτοτερη γινεται? εννοειται οχι book. Η μπλε της samsung που λετε ποια ειναι? ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης βλεπω οτι πιθανον μου κανει η protective case,αλλα δεν την βρισκω πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ποια θηκη προτεινετε για προστασια απο πτωση και οσο το δυνατο λεπτοτερη γινεται? εννοειται οχι book. Η μπλε της samsung που λετε ποια ειναι? ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης βλεπω οτι πιθανον μου κανει η protective case,αλλα δεν την βρισκω πουθενα. http://www.skroutz.gr/s/5757382/Samsung-Back-Case-Blue-N910F-Galaxy-Note-4.html Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 http://www.skroutz.gr/s/5757382/Samsung-Back-Case-Blue-N910F-Galaxy-Note-4.html η ιδια δεν ειναι αυτη ρε Θοδωρη?http://www.e-shop.gr/samsung-cover-ef-pn910bl-for-galaxy-note-4-blue-p-TEL.020360 αυτη παρηγγειλα... επισης εχω παραγγειλει και ενα x-one tamperedglass(που σε οσα τηλεφωνα το ειχα ηταν σουπερ)αλλα διαβαζω οτι καποια(εαν οχι ολα)δεν καθονται καλα.εχουμε καποιο αλλο που καθεται καλα?εχει δοκιμασει κανεις το x-one που αναφερω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 η ιδια δεν ειναι αυτη ρε Θοδωρη?http://www.e-shop.gr/samsung-cover-ef-pn910bl-for-galaxy-note-4-blue-p-TEL.020360 αυτη παρηγγειλα... επισης εχω παραγγειλει και ενα x-one tamperedglass(που σε οσα τηλεφωνα το ειχα ηταν σουπερ)αλλα διαβαζω οτι καποια(εαν οχι ολα)δεν καθονται καλα.εχουμε καποιο αλλο που καθεται καλα?εχει δοκιμασει κανεις το x-one που αναφερω? ευχαριστω Ακριβώς αυτή.Οσόν αφορά στην προστασία,επειδή δεν κατάλαβα τελικά αν υπήρχε κάτι σε γυαλάκι, που να κάθεται καλά,αγόρασα μία πλαστική μεμβράνη της Samsung. Αν προκύψει κάτι καλό,και γραφτεί εδώ,θα το αλλάξω,γιατί δεν έχει κάτσει 100%,και κάνει μερικές "βούλες", μη καλής επαφής. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Και εγώ έχω τη μπλέ της samsung. Προσωπικά πιστεύω ότι από τις θήκες αυτής της κατηγορίας, είναι η καλύτερη. Όμως Θοδωρή, δε σε απασχολεί το θέμα της ακάλυπτης οθόνης? Γι' αυτό και ψάχνω μια θήκη τύπου wallet που να διπλώνει το πίσω μέρος να γίνεται landscape stand, να έχει κουμπάκι για το κλείσιμο και όχι μαγνητάκι, και αν γίνεται να αφήνει να φαίνεται το led ειδοποιήσεων. Και φυσικά, ΔΕΝ έχω βρεί ακόμα. Η μόνη που μου αρέσει (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια...) είναι αυτή: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00PKHGW82/ref=s9_simh_gw_p23_d1_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1ZFEYM64FQC0JJ9ZK3TQ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455333147&pf_rd_i=468294 Η οποία βέβαια, και μαγνητάκι έχει, και ΔΕ φαίνεται το led. Αλλά μου φαίνεται τέλεια σαν εφαρμογή. Πάντα φιλικά, Γιώργος. Οι Zenus που δεν εχουν μαγνητες κλπ δε σου αρεσουν? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Θοδωρή, πιστεύεις ότι το μαγνητάκι του κουμπώματος/κλεισίματος, θα επηρρεάζει κατά κάποιο τρόπο το τηλ? Και αν ναι, με ποιόν? Σε ποιές θήκες της Zenus αναφέρεσαι? Έχεις κάτι συγκεκριμένο κατά νου? Thx ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ακριβώς αυτή.Οσόν αφορά στην προστασία,επειδή δεν κατάλαβα τελικά αν υπήρχε κάτι σε γυαλάκι, που να κάθεται καλά,αγόρασα μία πλαστική μεμβράνη της Samsung. Αν προκύψει κάτι καλό,και γραφτεί εδώ,θα το αλλάξω,γιατί δεν έχει κάτσει 100%,και κάνει μερικές "βούλες", μη καλής επαφής. εχει κατι το ιδιαιτερο το τηλεφωνο και δεν καθεται καλα το Glass ή δεν εχουμε βρει κατι αξιολογο? γιατι οι x-one σε ολα τα τηλεφωνα που εχω δοκιμασει,καθεται κουτι. θα δοικμασω και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 εχει κατι το ιδιαιτερο το τηλεφωνο και δεν καθεται καλα το Glass ή δεν εχουμε βρει κατι αξιολογο? γιατι οι x-one σε ολα τα τηλεφωνα που εχω δοκιμασει,καθεται κουτι. θα δοικμασω και θα σας πω. Ναι η οθόνη του ν4 έχει μια μικρή κλίση, κυρτή με αποτέλεσμα να μην κάθεται καλά το temperred... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Ναι η οθόνη του ν4 έχει μια μικρή κλίση, κυρτή με αποτέλεσμα να μην κάθεται καλά το temperred... χμμμ...αρα θελει λιγο μικροτερη περιμετρικα..? εχει δοκιμασει κανεις το x-one που αναφερω? τι λυση εχουμε προς το παρον?να παρω καλυτερα ενα απλο και να περιμενω να φιξαρουν τις καινουργιες παρτιδες? η θηκη που παρηγγειλα,εχει μεσα καποια μεμβρανη προστασιας? http://www.e-shop.gr/samsung-cover-ef-pn910bl-for-galaxy-note-4-blue-p-TEL.020360 καπακια οι ερωτησεις αλλα πρεπει να εξοπλιστω.. Edited June 1, 2015 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 εμένα πάντως, η μπλέ που μου ήρθε συσκευασμένη, ΔΕΝ είχε μέσα κάτι για την οθόνη. Δεν την πήρα όμως από το e-shop. Μα είναι δυνατόν, όλες οι θήκες wallet να κρύβουν το led ????? Θα τρελαθούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 εμένα πάντως, η μπλέ που μου ήρθε συσκευασμένη, ΔΕΝ είχε μέσα κάτι για την οθόνη. Δεν την πήρα όμως από το e-shop. Μα είναι δυνατόν, όλες οι θήκες wallet να κρύβουν το led ????? Θα τρελαθούμε? βλεπω οτι το αναφερει ως COVER+γι`αυτο ρωτησα.θα το δω αυριο.Thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts