konstantinoslp Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Βασικά αυτό θέλω να αποφύγω....να εχω το κινητό και να μην το ευχαριστιέμαι επειδή του εχω θήκη πού το κλείνει εντελώς και συνάμα το μεγαλώνει πολύ....σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Αν είσαι από Αθήνα μπορούμε να βρεθούμε να στο δείξω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Αν είσαι από Αθήνα μπορούμε να βρεθούμε να στο δείξω. :) Οχι είμαι Κρήτη...αν έχεις πιο καθαρές φωτο μπορείς να μου στείλεις στο mail μου?θα στο στείλω με μήνυμα!αν σου είναι εύκολο φυσικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Δανείστηκα ένα s6 starter kit που έχει τον ασύρματο φορτιστή. Έβαλα το τηλέφωνο πάνω αλλά δε δείχνει ένδειξη φόρτισης. Είναι συμβατό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Δανείστηκα ένα s6 starter kit που έχει τον ασύρματο φορτιστή. Έβαλα το τηλέφωνο πάνω αλλά δε δείχνει ένδειξη φόρτισης. Είναι συμβατό; Από μόνο του το νοτε 4 όχι δεν είναι! Πρέπει να πάρεις το καπακι να το υποστηρίζει η ένα άλλο σαν αυτοκόλλητο είναι από το ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Από μόνο του το νοτε 4 όχι δεν είναι! Πρέπει να πάρεις το καπακι να το υποστηρίζει η ένα άλλο σαν αυτοκόλλητο είναι από το ebay http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Charger-Charging-Receiver-Module-for-Samsung-Galaxy-Note-4-N9100-/131368928444?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e9632c4bc Εννοείς κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Βοήθεια !!! Γνωρίζει κάποιος θήκη τύπου wallet, κατά προτίμηση δερμάτινη, ΧΩΡΙΣ μαγνητάκι στο κλείσιμο αλλά με κουμπάκι, που να έχει "stand" αλλά να ΦΑΙΝΕΤΑΙ το ledaki των notifications ? Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thursday6 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 (edited) Καλησπερα. Υπαρχει Θηκη Ζωνης που να χωραει το Note4? Κανει μια που εχει το πλαισιο για το 6plus? Eυχαριστω. Edited May 20, 2015 by thursday6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλησπερα. Υπαρχει Θηκη Ζωνης που να χωραει το Note4? Κανει μια που εχει το πλαισιο για το 6plus? Eυχαριστω. Το 6+ είναι πιο μακρύ και πιο στενό. Δε νομίζω να κάνει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλησπερα. Υπαρχει Θηκη Ζωνης που να χωραει το Note4? Κανει μια που εχει το πλαισιο για το 6plus? Eυχαριστω. υπαρχει αλλα δυστηχως δεν θυμαμαι που την ειχα δει.νομιζω ηταν καποιο ελληνικο e.shop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Σαν θήκη δεν χορταίνω να βλέπω το λευκό μου νοτε με την s view της samsung σε μπορντο!!!απλά τα σπάει!!! έχω δύο σιλικόνης και μια spigen αλλα τις έχω στο συρτάρι :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ξαναδιαβάζω το θέμα όσο γρηγορότερα μπορώ εν μέσω πανελληνίων αλλά για την ώρα δεν έχω βρει κάτι. Παρήγγειλα από ebay έναν επίσημο samsung φορτιστή στα 2A για note 2 κλπ και τώρα θέλω έναν ασύρματο φορτιστή και το ειδική επιφάνεια που μπαίνει στο πίσω μέρος του κινητού. Έχει κάποιος κάποια δοκιμασμένη πρόταση; Θα παίζει το nfc αν βάλω κάτι τέτοιο; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Σήμερα,μου ήλθε ένα βιντεάκι,με ένα newsletter.Oσοι προτιμούν μέταλλο,ιδού το. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Μετά από αυτά που διάβασα εδώ στο θέμα για την θήκη της Samsung την protective case, την παρήγγειλα και σήμερα την παρέλαβα, μπορώ να πω πως είναι η καλύτερη θήκη για το τηλέφωνο μας αφού έχω χρησιμοποιησει και κάμποσες της spigen. Πλέον οι θήκες της spigen θα μπουν στο συρτάρι και θα μείνω μόνο με της Samsung. Και μόλις παρήγγειλα και μια δεύτερη για καβατζα. Edited May 23, 2015 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thursday6 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Το 6+ είναι πιο μακρύ και πιο στενό. Δε νομίζω να κάνει. Tην πηρα και ταιριαζει ανετα.Ωραιο δερμα αλλα ακριβη 30ευρο Edited May 23, 2015 by thursday6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) παιδιά θηκουλα και tempered glass οπωσδηποτε. Που επεσε με "δύναμη" από 3 μέτρα ύψος, με την οθόνη να ακουμπάει πάτωμα και βγήκε παληκάρι. Το tempered εσπασε βέβαια και φεύγω να το αντικαταστησω Θήκη φοράει την επίσημη της samsung την led, που σου δείχνει τις ενδείξεις Edited May 25, 2015 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 παιδιά θηκουλα και tempered glass οπωσδηποτε. Που επεσε με "δύναμη" από 3 μέτρα ύψος, με την οθόνη να ακουμπάει πάτωμα και βγήκε παληκάρι. Το tempered εσπασε βέβαια και φεύγω να το αντικαταστησω Θήκη φοράει την επίσημη της samsung την led, που σου δείχνει τις ενδείξεις Έχεις βάλει καλό tempered?εγώ δεν αντέχω να βλέπω halo effect Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Έχεις βάλει καλό tempered?εγώ δεν αντέχω να βλέπω halo effect Γι αυτό κι εγώ,σας άκουσα,και έβαλα τη μεμβράνη της Samsung.Αν υπάρχει γυαλάκι που καθεται κανονικά,γράψτε το να το βάλουμε. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Γι αυτό κι εγώ,σας άκουσα,και έβαλα τη μεμβράνη της Samsung.Αν υπάρχει γυαλάκι που καθεται κανονικά,γράψτε το να το βάλουμε. Και εγώ αυτή έχω εδώ και 2 μήνες και. Μια χαρά όλα. Βέβαια αν πέσει. ..... Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Εγώ πάντως μετά το φιάσκο που έπαθα με σπάσιμο οθόνης του Xperia Z (και χωρίς δικιά μου υπαιτιότητα) βάζω πλέον σε όλες τις συσκευές μου. Οκ αυτό που έβαλα δεν έκατσε καλά αλλά καλύπτει όλη την οθόνη και φαίνεται καλής ποιότητας (δεν κάνει και δαχτυλιές). Χίλιες φορές μέτρια τοποθέτηση αλλά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Και εγώ αυτή έχω εδώ και 2 μήνες και. Μια χαρά όλα. Βέβαια αν πέσει. ..... ...μα έχω και τη μπλε θήκη της Samsung. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) Καλησπέρα, ψάχνω μια θήκη τύπου wallet, που να διπλώνει το πίσω μέρος να κάνει stand, κατά προτίμηση δερμάτινη, να κλείνει με κουμπάκι, (αν γίνεται ΟΧΙ μαγνητάκι) και που να ΑΦΗΝΕΙ να φαίνεται το led. Έχετε κάποια υπόψη σας? Έχω βρει αυτήν αλλά και μαγνητάκι έχει, και κρύβει το led. Αλλά μου αρέσει...... http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-Wallet-Leather-Pockets/dp/B00PKHGW82/ref=sr_1_68?s=electronics&ie=UTF8&qid=1432537865&sr=1-68&keywords=%22samsung+galaxy+note+4+case%22 Να σας πω βέβαια ότι έχω και εγώ τη μπλε της samsung. Πολύ καλή αλλά δεν προστατεύει την οθόνη, και πάντα ήθελα μια wallet..... Edited May 25, 2015 by fouskmech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 ...μα έχω και τη μπλε θήκη της Samsung. Και εγώ την θήκη samsung έχω. Στο προηγούμενο ποστ αναφερόμουν στην μεμβράνη. Δηλαδή αν πέσει με τη μούρη και έχει μεμβράνη μόνο δεν ξέρω αν θα σωθεί Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Πήρα αυτή http://www.goospery.com/product/wow-bumper-view/galaxy-note-4-case-goospery-wow-bumper-view-flip-cover-case-for-samsung-galaxy-note-4.html αλλά δεν βλέπω να λειτουργεί το παραθυράκι. Είδα και στη γουγλη ότι πρέπει να υπάρχει μενού στο accessories για τις s view αλλά σε μένα δεν έχει κάτι. Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μήπως η συσκευασία περιελάμβανε και κάποιο χαρτάκι με την προτροπή να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή για να παίξει σωστά η θήκη; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Μήπως η συσκευασία περιελάμβανε και κάποιο χαρτάκι με την προτροπή να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή για να παίξει σωστά η θήκη; βρήκα τρόπο. όχι η συσκευασία δεν έχει καθόλου χαρτάκια ή οδηγίες. υπάρχει όμως third-party app στο store που δουλεύει κανονικά ενεργοποιώντας το proximity sensor. καλή φάση. όποιος το θέλει είναι εδώ Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts