Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά αυτό θέλω να αποφύγω....να εχω το κινητό και να μην το ευχαριστιέμαι επειδή του εχω θήκη πού το κλείνει εντελώς και συνάμα το μεγαλώνει πολύ....σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

Αν είσαι από Αθήνα μπορούμε να βρεθούμε να στο δείξω. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν είσαι από Αθήνα μπορούμε να βρεθούμε να στο δείξω. :)

Οχι είμαι Κρήτη...αν έχεις πιο καθαρές φωτο μπορείς να μου στείλεις στο mail μου?θα στο στείλω με μήνυμα!αν σου είναι εύκολο φυσικά!

Δανείστηκα ένα s6 starter kit που έχει τον ασύρματο φορτιστή. Έβαλα το τηλέφωνο πάνω αλλά δε δείχνει ένδειξη φόρτισης. Είναι συμβατό;

Δανείστηκα ένα s6 starter kit που έχει τον ασύρματο φορτιστή. Έβαλα το τηλέφωνο πάνω αλλά δε δείχνει ένδειξη φόρτισης. Είναι συμβατό;

Από μόνο του το νοτε 4 όχι δεν είναι! Πρέπει να πάρεις το καπακι να το υποστηρίζει η ένα άλλο σαν αυτοκόλλητο είναι από το ebay

Από μόνο του το νοτε 4 όχι δεν είναι! Πρέπει να πάρεις το καπακι να το υποστηρίζει η ένα άλλο σαν αυτοκόλλητο είναι από το ebay

http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Charger-Charging-Receiver-Module-for-Samsung-Galaxy-Note-4-N9100-/131368928444?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e9632c4bc

Εννοείς κάτι τέτοιο;

Βοήθεια !!!

Γνωρίζει κάποιος θήκη τύπου wallet, κατά προτίμηση δερμάτινη, ΧΩΡΙΣ μαγνητάκι στο κλείσιμο αλλά με κουμπάκι, που να έχει "stand" αλλά να ΦΑΙΝΕΤΑΙ το ledaki των notifications ?

Ευχαριστώ !!!

Καλησπερα. Υπαρχει Θηκη Ζωνης που να χωραει το Note4? Κανει μια που εχει το πλαισιο για το 6plus? Eυχαριστω. Edited by thursday6

Καλησπερα. Υπαρχει Θηκη Ζωνης που να χωραει το Note4? Κανει μια που εχει το πλαισιο για το 6plus? Eυχαριστω.

Το 6+ είναι πιο μακρύ και πιο στενό. Δε νομίζω να κάνει.

Φιλικά Γιώργος

Καλησπερα. Υπαρχει Θηκη Ζωνης που να χωραει το Note4? Κανει μια που εχει το πλαισιο για το 6plus? Eυχαριστω.

υπαρχει αλλα δυστηχως δεν θυμαμαι που την ειχα δει.νομιζω ηταν καποιο ελληνικο e.shop

Σαν θήκη δεν χορταίνω να βλέπω το λευκό μου νοτε με την s view της samsung σε μπορντο!!!απλά τα σπάει!!!

έχω δύο σιλικόνης και μια spigen αλλα τις έχω στο συρτάρι :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ξαναδιαβάζω το θέμα όσο γρηγορότερα μπορώ εν μέσω πανελληνίων αλλά για την ώρα δεν έχω βρει κάτι. Παρήγγειλα από ebay έναν επίσημο samsung φορτιστή στα 2A για note 2 κλπ και τώρα θέλω έναν ασύρματο φορτιστή και το ειδική επιφάνεια που μπαίνει στο πίσω μέρος του κινητού. Έχει κάποιος κάποια δοκιμασμένη πρόταση; Θα παίζει το nfc αν βάλω κάτι τέτοιο;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Σήμερα,μου ήλθε ένα βιντεάκι,με ένα newsletter.Oσοι προτιμούν μέταλλο,ιδού το.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μετά από αυτά που διάβασα εδώ στο θέμα για την θήκη της Samsung την protective case, την παρήγγειλα και σήμερα την παρέλαβα, μπορώ να πω πως είναι η καλύτερη θήκη για το τηλέφωνο μας αφού έχω χρησιμοποιησει και κάμποσες της spigen. Πλέον οι θήκες της spigen θα μπουν στο συρτάρι και θα μείνω μόνο με της Samsung.

Και μόλις παρήγγειλα και μια δεύτερη για καβατζα.

Edited by giorgosgeo4

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Το 6+ είναι πιο μακρύ και πιο στενό. Δε νομίζω να κάνει.

Tην πηρα και ταιριαζει ανετα.Ωραιο δερμα αλλα ακριβη 30ευρο

Edited by thursday6

παιδιά θηκουλα και tempered glass οπωσδηποτε.

Που επεσε με "δύναμη" από 3 μέτρα ύψος, με την οθόνη να ακουμπάει πάτωμα και βγήκε παληκάρι. Το tempered εσπασε βέβαια και φεύγω να το αντικαταστησω

Θήκη φοράει την επίσημη της samsung την led, που σου δείχνει τις ενδείξεις

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

παιδιά θηκουλα και tempered glass οπωσδηποτε.

Που επεσε με "δύναμη" από 3 μέτρα ύψος, με την οθόνη να ακουμπάει πάτωμα και βγήκε παληκάρι. Το tempered εσπασε βέβαια και φεύγω να το αντικαταστησω

Θήκη φοράει την επίσημη της samsung την led, που σου δείχνει τις ενδείξεις

Έχεις βάλει καλό tempered?εγώ δεν αντέχω να βλέπω halo effect

Θοδωρής

Έχεις βάλει καλό tempered?εγώ δεν αντέχω να βλέπω halo effect

Γι αυτό κι εγώ,σας άκουσα,και έβαλα τη μεμβράνη της Samsung.Αν υπάρχει γυαλάκι που καθεται κανονικά,γράψτε το να το βάλουμε.

Κοσμοτε,100Mbps.

Γι αυτό κι εγώ,σας άκουσα,και έβαλα τη μεμβράνη της Samsung.Αν υπάρχει γυαλάκι που καθεται κανονικά,γράψτε το να το βάλουμε.

Και εγώ αυτή έχω εδώ και 2 μήνες και. Μια χαρά όλα. Βέβαια αν πέσει. .....

Θοδωρής

Εγώ πάντως μετά το φιάσκο που έπαθα με σπάσιμο οθόνης του Xperia Z (και χωρίς δικιά μου υπαιτιότητα) βάζω πλέον σε όλες τις συσκευές μου. Οκ αυτό που έβαλα δεν έκατσε καλά αλλά καλύπτει όλη την οθόνη και φαίνεται καλής ποιότητας (δεν κάνει και δαχτυλιές). Χίλιες φορές μέτρια τοποθέτηση αλλά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ αυτή έχω εδώ και 2 μήνες και. Μια χαρά όλα. Βέβαια αν πέσει. .....

...μα έχω και τη μπλε θήκη της Samsung.

Κοσμοτε,100Mbps.

Καλησπέρα, ψάχνω μια θήκη τύπου wallet, που να διπλώνει το πίσω μέρος να κάνει stand, κατά προτίμηση δερμάτινη, να κλείνει με κουμπάκι, (αν γίνεται ΟΧΙ μαγνητάκι) και που να ΑΦΗΝΕΙ να φαίνεται το led.

Έχετε κάποια υπόψη σας?

Έχω βρει αυτήν αλλά και μαγνητάκι έχει, και κρύβει το led. Αλλά μου αρέσει......

http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-Wallet-Leather-Pockets/dp/B00PKHGW82/ref=sr_1_68?s=electronics&ie=UTF8&qid=1432537865&sr=1-68&keywords=%22samsung+galaxy+note+4+case%22

Να σας πω βέβαια ότι έχω και εγώ τη μπλε της samsung. Πολύ καλή αλλά δεν προστατεύει την οθόνη, και πάντα ήθελα μια wallet.....

Edited by fouskmech

...μα έχω και τη μπλε θήκη της Samsung.

Και εγώ την θήκη samsung έχω. Στο προηγούμενο ποστ αναφερόμουν στην μεμβράνη. Δηλαδή αν πέσει με τη μούρη και έχει μεμβράνη μόνο δεν ξέρω αν θα σωθεί

Θοδωρής

Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Πήρα αυτή http://www.goospery.com/product/wow-bumper-view/galaxy-note-4-case-goospery-wow-bumper-view-flip-cover-case-for-samsung-galaxy-note-4.html αλλά δεν βλέπω να λειτουργεί το παραθυράκι. Είδα και στη γουγλη ότι πρέπει να υπάρχει μενού στο accessories για τις s view αλλά σε μένα δεν έχει κάτι. Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Μήπως η συσκευασία περιελάμβανε και κάποιο χαρτάκι με την προτροπή να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή για να παίξει σωστά η θήκη;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Μήπως η συσκευασία περιελάμβανε και κάποιο χαρτάκι με την προτροπή να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή για να παίξει σωστά η θήκη;

βρήκα τρόπο. όχι η συσκευασία δεν έχει καθόλου χαρτάκια ή οδηγίες.

υπάρχει όμως third-party app στο store που δουλεύει κανονικά ενεργοποιώντας το proximity sensor.

καλή φάση. όποιος το θέλει είναι εδώ

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)