UNEXPECTEDGR Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 φιλε μου απο που το πηρες;τιμουλα; Το είχα πάρει από AliExpress και μου ήρθε μέσα σε 2-3 βδομάδες με free shipping...Παραθέτω και link αν και από ότι είδα πλέον ο πωλητής δεν το έχει διαθέσιμο ωστόσο αν κάνεις μια έρευνα αγοράς θα βρεις παρόμοια...Τιμή πολύ καλή 2,78€... :) https://www.aliexpress.com/item/POFAN-2M-6FT-Micro-USB-to-HDMI-TV-MHL-Adapter-Cable-for-Samsung-Galaxy-S5-Note/32804807255.html?spm=2114.13010608.0.0.dhjOUs Πάντω απορώ πως και δεν το είχα πάρει νωρίτερα...anyway...κάλιο αργά παρά ποτέ!Αρκετά πρακτικό... ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 ευχαριστω φιλε μου...οντως απο αμελεια και εγω δεν το εχω παρει:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Σε προσφορά crazy Sundays στο eshop Samsung v-200 Universal car holder στα 17,49. Απο τα καλύτερα λεφτά που έχω δώσει. Όποιος ενδιαφέρεται του το προτείνω Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Καλησπέρα, ψάχνω μια θήκη wallet (δερμάτινη κατά προτίμηση) για το noteli της συζύγου. Κατά προτίμηση με κλιπ, όχι με μαγνητάκι. Ιδανικά θα ήθελα να έχει οπή για το notification led και να στέκεται και σαν tablet. Καμμιά ιδέα? Είχα πρώτα μια zenus αλλά ήταν PU leather και τα έφτυσε.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Καλησπέρα, ψάχνω μια θήκη wallet (δερμάτινη κατά προτίμηση) για το noteli της συζύγου. Κατά προτίμηση με κλιπ, όχι με μαγνητάκι. Ιδανικά θα ήθελα να έχει οπή για το notification led και να στέκεται και σαν tablet. Καμμιά ιδέα? Είχα πρώτα μια zenus αλλά ήταν PU leather και τα έφτυσε.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Με πρόλαβες στην απάντηση... :p Zenus θα σου πρότεινα!Σε wallet είμαι και εγώ και έχω δοκιμάσει αρκετές...Αυτή που χρησιμοποιώ τώρα είναι της Zenus, συγκεκριμένα έχω την leather εδώ και αρκετό καιρό -αυτή με τα ιερογλυφικά γράμματα αν έχεις υπόψιν σου- χωρίς να έχει φθαρεί μιας και μαζί με αυτή έχω και μια θήκη σαν πορτοφόλι που μπαίνει μέσα η zenus με το note!To μόνο αρνητικό με την zenus είναι η έλλειψη για το notification led όπως είπες αλλά προσωπικά δεν με πειράζει και τόσο...Κατά τα άλλα αρκετά ποιοτική και πρακτική...Η 2η wallet θήκη που χρησιμοποιώ είναι η MOTIMO που είναι ποιο premium αλλά και πολύ ποιο ακριβή πάλι όμως χωρίς το notification led...Εγώ θα ξανά έπαιρνα στην θέση σου την Zenus... ;) Edited June 18, 2017 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Καλησπέρα Θοδωρή, αυτήν ακριβώς είχα και γω. Να φανταστείς ότι μου την έφεραν το 2015 κάτι Κύπριοι λόγω capital controls. Ούτε από το ebay δεν μπορούσαμε να ψωνίσουμε. Όσο την είχα εγώ, ήταν άθικτη. Μόλις το τηλ πέρασε στα χέρια της συζύγου (εγώ πήρα passport), και το έδινε και στα παιδιά για youtube και παιχνίδια, την έβγαλαν καπούτ. Τώρα θέλει λέει wallet γιατί βολεύει να έχει κάρτες και κάποια χρήματα, αλλά που να βρω με κλιπ (το μαγνητάκι πράγματι πειράζει το πενάκι??? αν και δεν το χρησιμοποιεί...) και με τρύπα για το notification led και με στήριξη σαν ταμπλετ. Βασικά, αυτό που δεν έχει σχεδόν ΚΑΜΜΙΑ, είναι η οπή για το notification led. Σε ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Βασικά, αυτό που δεν έχει σχεδόν ΚΑΜΜΙΑ, είναι η οπή για το notification led. Αυτο το διορθωνεις με ενα τρυπητηρι για ζωνες. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 ασχέτως του τί λένε πολλοί, από προσωπική εμπειρία η μπαταρία που αγόρασα από το επίσημο Service στο Χαϊδάρι είναι αρκετά χειρότερη από την εργοστασιακή και η bulk-original που είχα πάρει κοντά στα 12 ευρώ από το φθηνότερο κατάστημα στο σκρουτζ πολύ καλύτερη. μου φαίνεται θα περιμένω να δω σε κανα μήνα το note 8 και αν αποφασίσω να μείνω και άλλο με το 4 που ως τώρα είναι τελείως απροβλημάτιστο, μπορεί να πάρω και 2 μπαταρίες να μου βρίσκονται. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 (edited) Βρηκα στο γειτονικο φορουμ 910c σφραγισμενο και ετσι για 3η φορα κατοχος του τελευταιου τηλεφωνου της προκοπης που εχει βγαλει αυτη η ρημαδα εταιρεια :lol: Ψαχνω για spigen neo hybrid METAL χρωματος χρυσου-μπλε-gunmetal Aν καποιος απο εσας εχει καμμια διπλη αχρησιμοποιητη η σε κατασταση σχεδον καινουριας στειλτε μου ενα ΠΜ να κανονισουμε. ΥΓ Με επιασε πραγματικα θλιψη βλεποντας ξανα τι συσκευη ειχε βγαλει πριν σχεδον 3 χρονια η σαμ, και τωρα το εχει γυρισει σε premium τηλεκοντρολ με οθονη edge. Mαγκια, κλ@*!# και τη συνεχεια την ξερετε Edited July 22, 2017 by pittas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Βρηκα στο γειτονικο φορουμ 910c σφραγισμενο και ετσι για 3η φορα κατοχος του τελευταιου τηλεφωνου της προκοπης που εχει βγαλει αυτη η ρημαδα εταιρεια :lol: Ψαχνω για spigen neo hybrid METAL χρωματος χρυσου-μπλε-gunmetal Aν καποιος απο εσας εχει καμμια διπλη αχρησιμοποιητη η σε κατασταση σχεδον καινουριας στειλτε μου ενα ΠΜ να κανονισουμε. ΥΓ Με επιασε πραγματικα θλιψη βλεποντας ξανα τι συσκευη ειχε βγαλει πριν σχεδον 3 χρονια η σαμ, και τωρα το εχει γυρισει σε premium τηλεκοντρολ με οθονη edge. Mαγκια, κλ@*!# και τη συνεχεια την ξερετε Καλώς ήρθες ξανά στο μεγάλο μας club φίλε! ;) Την έχω την spigen που λες αλλά για την ώρα δεν την πουλάω…:cool: Εψαξες στο internet? Δεν την βρίσκεις πουθενά; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Δεν την βρίσκω Τελευταία φορά που είχα βρει στο ebay ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο Γενικά η spigen έχει σταματήσει πολύ καιρό να τις παράγει. Μόνη μου ελπίδα καμιά ξέμπαρκα διπλή η από χρήστη που πούλησε τη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Τι και αν βγήκε το note 8 εγώ συνεχίζω ακάθεκτος με το note 4 παραλαμβάνοντας την νέα μου θήκη...(14η):X Αρχικά έψαχνα να παραγγείλω ξανά την Zenus Lettering Diary Leather Case μιας και μετά από σχεδόν 3 χρόνια χρήσης άρχισαν να παρουσιάζονται κάποιες φθορές σιγά σιγά αλλά επειδή δεν την έβρισκα πουθενά κατέληξα με μεγάλη δυσκολία -λόγω εξαντλήσεως αποθεμάτων και εδώ- στην Zenus Bohemian M Diary Leather Case...Είναι η ποιο premium της Ζenus και η ποιο κορυφαία από όσες θήκες τύπου wallet έχω δοκιμάσει ακόμα και από την MOTIMO... Αν και λίγο ακριβή δίνει άλλη αίγλη στο κινητό...Μπορεί να μην το κάνει note 8 αλλά του δίνει άλλη όψη ενώ η αίσθηση του δέρματος της θήκης σε κάνει να μην θες να ξεκολλήσουν τα χέρια σου από εκεί...Την προτείνω ανεπιφύλακτα...:DΠαραθέτω μερικές photos και ένα video review από note 3 για να πάρετε μια γεύση... ;) [/img] [/img] [/img] Edited August 25, 2017 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Βρηκα στο γειτονικο φορουμ 910c σφραγισμενο και ετσι για 3η φορα κατοχος του τελευταιου τηλεφωνου της προκοπης που εχει βγαλει αυτη η ρημαδα εταιρεια :lol: Ψαχνω για spigen neo hybrid METAL χρωματος χρυσου-μπλε-gunmetal Aν καποιος απο εσας εχει καμμια διπλη αχρησιμοποιητη η σε κατασταση σχεδον καινουριας στειλτε μου ενα ΠΜ να κανονισουμε. ΥΓ Με επιασε πραγματικα θλιψη βλεποντας ξανα τι συσκευη ειχε βγαλει πριν σχεδον 3 χρονια η σαμ, και τωρα το εχει γυρισει σε premium τηλεκοντρολ με οθονη edge. Mαγκια, κλ@*!# και τη συνεχεια την ξερετε Φίλε μου φοράω τη συγκεκριμένη θήκη στο νοτέλι μου από το Σεπ.2015 συνεχόμενα.Δεν την αλλάζω με τίποτα.Εχω πάρει και την τύπου wallet με το παραθυράκι μπροστά και θήκη πουγκί,αλλά τελικά σαν την spigen τίποτα.Το κινητό από μέσα είναι σαν να το πήρα τώρα,κι ας είναι δυόμισυ χρόνια.Και η θήκη,σε γενικές γραμμές,είναι σε πολύ καλή κατάσταση.Όποιος τη βλέπει τη θαυμάζει.Δεν σκέφτομαι με τίποτα να αναβαθμίσω σε note 8,αφού το εργαλείο δουλεύει τέλεια.Και από πλευράς εμφάνισης,έχω το χρυσό note,όταν βγάζω τη θήκη,πραγματικά δεν το πιστεύω πόσο όμορφο και διακριτικό είναι ακόμα και τώρα.Οπότε πάμε γερά και να τα χαίρονται τα 1029€ που ζητάνε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Τι και αν βγήκε το note 8 εγώ συνεχίζω ακάθεκτος με το note 4 παραλαμβάνοντας την νέα μου θήκη...(14η):X Αρχικά έψαχνα να παραγγείλω ξανά την Zenus Lettering Diary Leather Case μιας και μετά από σχεδόν 3 χρόνια χρήσης άρχισαν να παρουσιάζονται κάποιες φθορές σιγά σιγά αλλά επειδή δεν την έβρισκα πουθενά κατέληξα με μεγάλη δυσκολία -λόγω εξαντλήσεως αποθεμάτων και εδώ- στην Zenus Bohemian M Diary Leather Case...Είναι η ποιο premium της Ζenus και η ποιο κορυφαία από όσες θήκες τύπου wallet έχω δοκιμάσει ακόμα και από την MOTIMO... Αν και λίγο ακριβή δίνει άλλη αίγλη στο κινητό...Μπορεί να μην το κάνει note 8 αλλά του δίνει άλλη όψη ενώ η αίσθηση του δέρματος της θήκης σε κάνει να μην θες να ξεκολλήσουν τα χέρια σου από εκεί...Την προτείνω ανεπιφύλακτα...:DΠαραθέτω μερικές photos και ένα video review από note 3 για να πάρετε μια γεύση... ;) [/img] [/img] [/img] Πολυ ωραια θηκη αυτην μου θυμιζει λιγο Vikings & Game of throne :) . Εγω παρηγγειλα σημερα μια μπαταρια ακομα γιατι το Νοτε 8 δεεννν....να δωσω 1000 ευρω και το μονο καινουριο να ειναι η καμερα σε σχεση με το S8 δεν παιζει αλλου αυτα..... Εχω κολλησει με την origanl της σαμη εγω σε θηκη δεν μπορω να την αλλαξω με τπτ ετσι δεν ξερω εχω και την Sview & spingen αλλα δεν μπορω να τις κρατησω πανω απο μερα, μερικες φορες τις αλλαζω την ιδια μερα κιολας δεν ξερω δεν μπορω αλλιως :p αλλα αυτην εδω πιστευω δεν θα την αλλαζα old school φαση χε χε χε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Πολυ ωραια θηκη αυτην μου θυμιζει λιγο Vikings & Game of throne :) . Εγω παρηγγειλα σημερα μια μπαταρια ακομα γιατι το Νοτε 8 δεεννν....να δωσω 1000 ευρω και το μονο καινουριο να ειναι η καμερα σε σχεση με το S8 δεν παιζει αλλου αυτα..... Εχω κολλησει με την origanl της σαμη εγω σε θηκη δεν μπορω να την αλλαξω με τπτ ετσι δεν ξερω εχω και την Sview & spingen αλλα δεν μπορω να τις κρατησω πανω απο μερα, μερικες φορες τις αλλαζω την ιδια μερα κιολας δεν ξερω δεν μπορω αλλιως :p αλλα αυτην εδω πιστευω δεν θα την αλλαζα old school φαση χε χε χε Χαχαχα :lol: Όπως το πες φίλε Κώστα!Είναι λιιιιιγο "πολεμική" η θήκη...και τώρα που την καλοκοιτάζω ξανά έχει και στοιχεία από Hard Rock-Metal... :ninja: Πέρα από την πλάκα είναι όντως πολύ καλή αν και ακριβή...η ποιότητα του δέρματος είναι εξαιρετική...Η καλύτερη wallet για μένα και την βάζω 1η ακόμα και από την MOTIMO...Την έχω για backup της Zenus Lettering Diary Case...Γενικά κάνω rotation πολλές θήκες από όλη την συλλογή που έχω...Η official της samsung θα συμφωνήσω είναι από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη αλλά έχω κατασταλάξει πλέον με τις wallet της Zenus και τώρα με την νέα με βλέπω να κολλάω ποιο πολύ!Για note 8 και εγώ ούτε λόγος...με το 4αρι είμαι μια χαρά! :cool: Και εγώ έχω 3 μπαταρίες συνολικά με την μια ολοκαίνουρια στο ράφι έτοιμη για χρήση οπότε κάνω εναλλαγές με τις άλλες δύο...Όταν οι άλλοι ξεμένουν από μπαταρία και ψάχνουν για power bank ή καμιά πρίζα ή ακόμα χειρότερα θα στέλνουν στο service τα κινητά για αντικατάσταση μπαταρίας εμείς απλά θα κάνουμε τράμπα τις μπαταρίες...Μεγάλη υπόθεση η αφαιρούμενη μπαταρία φίλε!Κάθε μέρα φεύγω από το σπίτι μου με 200%! ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 εγώ φεύγω με 300%(3 μπαταρίες) και το battery kit καθώς και ένα powerbank των 10000 και ένα των 3000(apc και τα δύο). όχι ότι χρειάζονται αλλά με κάνουν να νιώθω καλύτερα ψυχολογικά σε περίπτωση κανενός ζόμπι απόκαλιψ Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Καλησπέρα, ψάχνω μια κάρτα μνήμης για το νοτέλι της συζύγου. Δε με πολυνοιάζει το κόστος, 64 ή 128 GB, αλλά τη θέλω αξιόπιστη και ΓΡΗΓΟΡΗ. Έχω όμως μπερδευτεί: Τι class να είναι ? Εvo plus ? Class U1, U3 ???? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Εγω εδω και 1 χρονο εχω μια samsung evo 128. Πολυ ευχαριστημενος απο ταχυτητα και αξιοπιστια. Το κοστος κατα τη γνωμη μου παντως πρεπει να μας πολυνοιαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Σχετικά με το κόστος, εννοούσα ότι προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να είναι αξιόπιστη και με μεγάλη ταχύτητα. Μπορείς να μου πεις πιο μοντέλο ακροβώς είναι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Ναι αμε. Αυτη εδω εχω http:// https://www.skroutz.gr/s/11603264/Samsung-Evo-Plus-microSDXC-128GB-U3-with-Adapter.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Samsung Evo plus αποκλειστικά από μένα. ανάλογα τα πόσα θα δώσεις και τις ανάγκες σου παίρνεις το ανάλογο μέγεθος. εγώ έχω την 64 και είμαι πολύ ευχαριστημένος Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) παιδες σε μια αρχαια τηλεοραση που εχει hdmi θυρα οπως ειδα μπορω να συνδεσω το note μου ωστε να δω τις φωτο μου η να παιξει βιντεακια youtube;αν ναι το μονο που θελω ειναι ενα καλωδιο μονο; με αυτο ειμαι οκ;http://www.mobilecity.gr/el/usb-cable/5931-oem-hdmi-micro-usb-blister η με αυτοhttp://plus3.gr/powertech-adapter-mhl-2-0-micro-b-m-hdmi-male-usb-2m-powertech-69957 Edited September 2, 2017 by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) παιδες σε μια αρχαια τηλεοραση που εχει hdmi θυρα οπως ειδα μπορω να συνδεσω το note μου ωστε να δω τις φωτο μου η να παιξει βιντεακια youtube;αν ναι το μονο που θελω ειναι ενα καλωδιο μονο; με αυτο ειμαι οκ;http://www.mobilecity.gr/el/usb-cable/5931-oem-hdmi-micro-usb-blister η με αυτοhttp://plus3.gr/powertech-adapter-mhl-2-0-micro-b-m-hdmi-male-usb-2m-powertech-69957 Από την στιγμή που έχει hdmi θύρα πρέπει να σου εμφανίσει την εικόνα του note στην αντίστοιχη έξοδο hdmi της tv σου… Παίρνοντας ένα από τα 2 καλώδια που έδειξες στα link θα είσαι ok λογικά! :) Πρόσφατα πήρα και εγώ και δουλεύει μια χαρά… δες το post μου #2473 μερικές σελίδες πίσω… Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 2, 2017 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 να εισαι καλα,το ειδα...δεν βρηκα αυτο το καλωδιο που ποσταρες,οποτε θα χτυπησω ενα απο αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 εγώ φεύγω με 300%(3 μπαταρίες) και το battery kit καθώς και ένα powerbank των 10000 και ένα των 3000(apc και τα δύο). όχι ότι χρειάζονται αλλά με κάνουν να νιώθω καλύτερα ψυχολογικά σε περίπτωση κανενός ζόμπι απόκαλιψ Sent from my SM-N910C using Tapatalk :lol::lol::lol::lol::p προσεχε τα αεροδρομια και τους ελεγχους με αυτα που εχεις Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts