Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη γυρω γυρω δεν εχει προστασια γι αυτο ρωταω..

Νόμιζα ότι εννοούσες ότι το γρατσουναει η ίδια η θήκη όπως συνέβη με την clear view στο s6 edge ή με την quickview στο g2.

Περιμετρικά εξέχει ελαφρώς σε σχέση με το σασι της συσκευής οπότε παρέχει μια προστασία.

Σε πτώσεις δεν προστατεύει, συνήθως κινδυνεύει και η οθόνη

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νόμιζα ότι εννοούσες ότι το γρατσουναει η ίδια η θήκη όπως συνέβη με την clear view στο s6 edge ή με την quickview στο g2.

Περιμετρικά εξέχει ελαφρώς σε σχέση με το σασι της συσκευής οπότε παρέχει μια προστασία.

Σε πτώσεις δεν προστατεύει, συνήθως κινδυνεύει και η οθόνη

Παραδόξως δεν ανοίγει στις πτώσεις και στις γωνίες εξέχει οπότε θα φάνε αυτές την μεγαλύτερη πίεση.

Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι δίνει τέλειο κράτημα και δεν σου φεύγει η συσκευή από τα χέρια, εκτός και αν κάποιος είναι πολύ απρόσεκτος.

Το edge δεν μου έχει γλυστρισει ποτέ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

αμα πεσει δεν θα εχεις προσστασια! μπορει να πεσει με ανοιχτο το καπακι οποτε κλαψτω αλλα μπορει και να σε σοσει καμια φορα αμα ειναι απο χαμηλο σημειο ειναι λιγο σηκωμενει σε ολες τις πλευρες η θηκη οποτε μπορει να στο σωσει απο καμια μικρη πτωση αλλα μεχρι εκει! την εχω ετσι για αλλαγη να μην βαριεμαι αλλα παντα πανω απο μερα δεν την κραταω παντα επιστρεφω στην protective της σαμη ειναι ολα τα λεφτα επισης [/url]

...Σε πτώσεις δεν προστατεύει, συνήθως κινδυνεύει και η οθόνη

Aκριβώς, σε περίπτωση πτώσης δεν παρέχει καμία προστασία η συγκεκριμένη θήκη. Έπεσε του γιού μου τις προάλλες από μισό μέτρο ύψος και από αλλού μαζεύαμε το κινητό, από αλλού τη θήκη και από αλλού τη μπαταρία (ευτυχώς έπεσε σε λεία επιφάνεια και δεν έγιναν σημάδια). Τέτοιου τύπου θήκες είναι μόνο για εμφάνιση και γιά να αποφεύγονται γρατζουνιές όταν ακουμπάμε τη συσκευή πάνω σε τραπέζια.

Και όσο για το πόσο προσεκτικός μπορεί να είναι κάποιος ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν θα του γλυστρίσει ποτέ η συσκευή... οι παλιοί έλεγαν, πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση αλλά μία φορά θα σπάσει.

Edited by truckman

Για τις πτώσεις ευτυχώς δεν το χώ δοκιμάσει ούτε στο 4, ούτε στο Edge αλλά γενικώς οι flip ειχαν μια τάση να ανοιγουν, αν εδώ δεν συμβαίνει πολύ θετικό

Ισχύει για το πολύ καλό κράτημα αλλα τόσο το 4 όσο και το edge μ'αρέσει πολύ να τα δουλεύω γυμνα+pouch για μεταφορα.

Επίσης στο Edge μένει οθόνη ακάλυπτη και το φοβάμαι σε τσέπες ή στις θήκες στο αμαξι.

Για τις πτώσεις ευτυχώς δεν το χώ δοκιμάσει ούτε στο 4, ούτε στο Edge αλλά γενικώς οι flip ειχαν μια τάση να ανοιγουν, αν εδώ δεν συμβαίνει πολύ θετικό

Ισχύει για το πολύ καλό κράτημα αλλα τόσο το 4 όσο και το edge μ'αρέσει πολύ να τα δουλεύω γυμνα+pouch για μεταφορα.

Επίσης στο Edge μένει οθόνη ακάλυπτη και το φοβάμαι σε τσέπες ή στις θήκες στο αμαξι.

Το κρύσταλλο του edge είναι τρομερό. Τόσο καιρό στην τσέπη βγάλε βάλε δεν έχει το παραμικρό.

Τώρα όποιος θέλει 100% προστασία αναγκαστικά πρέπει να πάει σε διπλές θήκες με επένδυση σιλικόνης στο εσωτερικό.

Για το απλό note η original είναι ιδανική.

Για το edge δεν υπάρχει τίποτα.

Οι απλές σιλικόνης δεν εφαρμόζουν σωστά στο μέταλλο δίπλα στην πλαϊνή οθόνη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχετε να προτείνετε καμιά θήκη με σταντ για καμιά ταινιούλα αλλά να είναι κάπως κομψή;

Έχετε να προτείνετε καμιά θήκη με σταντ για καμιά ταινιούλα αλλά να είναι κάπως κομψή;

Spigen Tough Armor ή Slim Armor...Την Tough Armor χρησιμοποιούσα καιρό!Κάνει την δουλειά που θες αλλά δίνει όγκο στην συσκευή...Δες και τα links:

http://www.spigen.com/collections/galaxy-note-4/products/galaxy-note-4-case-tough-armor?variant=1222251417

https://www.youtube.com/watch?v=CLUHNXEaMsc

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Για κάτσε γιατί θα με τρελάνεις.Δηλαδή λες ότι το mw1,δουλεύει καλά με το 4άρι;Με το 5.0.1;

Και πως το έχεις καταφέρει;Γιατί έχω κι εγώ ένα,αλλά το παρόπλισα,επειδή στο 2 αλλά και στο 3,έπαυσε να δουλεύει σωστά,όταν άλλαξε το λειτουργικό.

Στο 3 είχα πρόβλημα για ένα διάστημα που είχε κάνει μία π@π@ρι@ η Sony με την αναβάθμιση σε 4.4.1 και όντως το είχα παροπλίσει αλλά μετά από κανένα μήνα τη διόρθωσε. Μέχρι στιγμής άψογα (φτου φτου φτου) με το 4άρι. Άντε βαριά βαριά καμία επανεκκίνηση την ημέρα το mw1 συνήθως όταν χάνω κάποια κλήση.

ΥΓ. Σορυ για την καθυστέρηση......σε διακοπές με χάλια σήμα lol και αστούς να λένε για 98% κάλυψη. Πως καταφέρνω και πηγαίνω διακοπές πάντα σε αυτό το 2% δε ξέρω roflol

Γνωρίζει κάνεις εάν η θήκη flip της samsung προσφέρει ασύρματη φόρτιση; Ρωτάω γιατί στο πίσω μέρος της θήκης που αντικαθιστά το καπάκι έχει δύο επαφές.

Ευχαριστώ.

Γιαννης

Το έχω εγώ. Είναι πολύ κομψό και έχει πολύ καλή εφαρμογή. Το μόνο που δε ξέρω είναι κατά πόσο το προστατεύει στις πτώσεις. Μου έπεσε μια φορά, άνοιξε η θήκη, αλλά προσγειώθηκε με τη πλάτη οπότε δεν έπαθε τίποτα απολύτως.

Γνωρίζει κάνεις εάν η θήκη flip της samsung προσφέρει ασύρματη φόρτιση; Ρωτάω γιατί στο πίσω μέρος της θήκης που αντικαθιστά το καπάκι έχει δύο επαφές.

Ευχαριστώ.

Όχι δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

Για σας παιδια συγνωμη και για τη καθυστέρηση στο να σας απαντήσω λόγο δουλειάς.. τελικά είμαι ενδιάμεσα σε αυτές τις 2 θήκες, ακούω πολύ ομορφα λογια για την samsung protective αλλα με αρέσει λιγακι παραπάνω αυτή http://www.spigen.com/collections/galaxy-note-4/products/galaxy-note-4-case-tough-armor?variant=1222251417. Εχουν μεγαλες διαφορες..? Επισης φοβάμαι οτι της samsung θα μου πέσει πολυ χοντρη. Κατι ακομα έχει παρα πολυ μεγάλη ποικιλία σε καρτες μνήμης και δεν ξέρω τι να διαλέξω.. να πάω βαση απο τα σχολια..? Απο 64 gb και πάνω. Ευχαριστώ!!! (Πολλα ορθογραφικα ξέρω εχουμε μαλώσει απο το Δημοτικό) Edited by Sofos_5

Για σας παιδια συγνωμη και για τη καθυστέρηση στο να σας απαντήσω λόγο δουλειάς.. τελικά είμαι ενδιάμεσα σε αυτές τις 2 θήκες, ακούω πολύ ομορφα λογια για την samsung protective αλλα με αρέσει λιγακι παραπάνω αυτή http://www.spigen.com/collections/galaxy-note-4/products/galaxy-note-4-case-tough-armor?variant=1222251417. Εχουν μεγαλες διαφορες..? Επισης φοβάμαι οτι της samsung θα μου πέσει πολυ χοντρη. Κατι ακομα έχει παρα πολυ μεγάλη ποικιλία σε καρτες μνήμης και δεν ξέρω τι να διαλέξω.. να πάω βαση απο τα σχολια..? Απο 64 gb και πάνω. Ευχαριστώ!!! (Πολλα ορθογραφικα ξέρω εχουμε μαλώσει απο το Δημοτικό)

Η spigen ειναι πολυ πιο χοντρή. Η Samsung ειναι η καλύτερη επιλογή δεν δίνει πολυ όγκο.

Κάρτα μνήμης πήγαινε και εκεί σε Samsung class 10 evo κάπως ετσι λέγεται.

Θοδωρής

Για σας παιδια συγνωμη και για τη καθυστέρηση στο να σας απαντήσω λόγο δουλειάς.. τελικά είμαι ενδιάμεσα σε αυτές τις 2 θήκες, ακούω πολύ ομορφα λογια για την samsung protective αλλα με αρέσει λιγακι παραπάνω αυτή http://www.spigen.com/collections/galaxy-note-4/products/galaxy-note-4-case-tough-armor?variant=1222251417. Εχουν μεγαλες διαφορες..? Επισης φοβάμαι οτι της samsung θα μου πέσει πολυ χοντρη. Κατι ακομα έχει παρα πολυ μεγάλη ποικιλία σε καρτες μνήμης και δεν ξέρω τι να διαλέξω.. να πάω βαση απο τα σχολια..? Απο 64 gb και πάνω. Ευχαριστώ!!! (Πολλα ορθογραφικα ξέρω εχουμε μαλώσει απο το Δημοτικό)

Την tough armor gunmetal την έχω φίλε… Είναι ποιο ωραία από την samsung prorective cover και εξυπηρετική με την μικρή προέκταση που έχει για να στέκεται το κινητό αλλά όπως είπε και ο φίλος δίνει όγκο στην συσκευή… Για μένα samsung protective καλύτερα και για μεγαλύτερη άνεση… :)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Γεια σας ξανα:D εγώ εψαξα λιγακι και βρήκα αυτές..http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-64gb-64gb-micro-sdxc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555754 http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp64da-eu-evo-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576922 http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mg64da-eu-64gb-micro-sdxc-pro-class-10-adapter-p-PER.576919 http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc64da-eu-evo-plus-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576945 http://www.e-shop.gr/sandisk-extreme-pro-sdsdqxp-064g-g46a-64gb-micro-sdxc-uhs-1-class-3-adapter-sd-p-PER.661975 με εκαναν klick οι KINGSTON και οι SANDISK αλλα δεν ξέρω ακούω γνώμες συγγνώμη για την ταλαιπωρία :( ευχαριστώ για το χρονο σας:D Edited by Sofos_5

Για κάρτα πάρε μία απο τις evo ή evo plus, αλλά οχι στις τιμές που τις έχει τώρα.

Τις βάζει προσφορά στo crazy sundays συχνά, γύρω στα 30

Δηλαδή να μη με απασχολεί η ταχύτητα που αναγράφεται..? αν είναι θα πάρω την evo plus..:D βασικά ποια ειναι η καλύτερη απο τις evo..? Edited by Sofos_5

διλαδι να μι με απασχολι ι ταχιτιτα που αναγραφετε..? αν ειναι θα παρο τιν evo plus..:D βασικα πια ειναι ι καλιτερι απο τις evo..?

Υποτίθεται η evo plus της Samsung ειναι πιο γρήγορη αλλα και πιο ακριβή.

Εγω να σου πω την αλήθεια ειχα μια Kingston και μια χαρά γρήγορη ειναι.

Αν θες να δώσεις πολλά και τα έχεις χτυπά Samsung evo plus αλλιώς κοιτα άλλες.

Θοδωρής

Spigen Tough Armor ή Slim Armor...Την Tough Armor χρησιμοποιούσα καιρό!Κάνει την δουλειά που θες αλλά δίνει όγκο στην συσκευή...Δες και τα links:

http://www.spigen.com/collections/galaxy-note-4/products/galaxy-note-4-case-tough-armor?variant=1222251417

https://www.youtube.com/watch?v=CLUHNXEaMsc

Η αλήθεια είναι οτι δεν μου αρέσει η συγκεκκριμένη, και θα προτιμούσα κάποια τύπου wallet/flip.

Μου αρέσει πολύ αυτή αλλά με χαλάει πολύ το μαγνητάκι που πετάγεται σαν τσουτσούνι.

Γενικά κάποια παρόμοια χωρίς αυτό το μαγνητάκι, θα ήταν αυτό που ψάχνω.

Η αλήθεια είναι οτι δεν μου αρέσει η συγκεκκριμένη, και θα προτιμούσα κάποια τύπου wallet/flip.

Μου αρέσει πολύ αυτή αλλά με χαλάει πολύ το μαγνητάκι που πετάγεται σαν τσουτσούνι.

Γενικά κάποια παρόμοια χωρίς αυτό το μαγνητάκι, θα ήταν αυτό που ψάχνω.

Και πολύ καλά θα κάνεις να τις αποφύγεις αυτές με το μαγνήτη... ;) Κάποιες από αυτές επηρεάζουν την λειτουργικότητα της συσκευής!Στο παρελθόν είχε αναφερθεί από φίλους -αν θυμάμαι καλά- ότι είχανε θέματα με το s-pen και την επιφάνεια της οθόνης όπου δεν έγραφε σε όλα τα σημεία...Την «ζημιά» την έκανε ο μαγνήτης!

Edited by UNEXPECTEDGR

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Και πολύ καλά θα κάνεις να τις αποφύγεις αυτές με το μαγνήτη... ;) Κάποιες από αυτές επηρεάζουν την λειτουργικότητα της συσκευής!Στο παρελθόν είχαν αναφερθεί από φίλους -αν θυμάμαι καλά- ότι είχανε θέματα με το s-pen και την επιφάνεια της οθόνης όπου δεν έγραφε σε όλα τα σημεία...Την «ζημιά» την έκανε ο μαγνήτης!

Έτσι ακριβώς!

Απλά το πρόβλημα είναι ότι χωρίς μαγνήτη, δεν βρίσκω σχεδόν καμία που να είναι όμορφη, τύπου wallet, και να ειναι και σταντ.

Εγώ έχω την γνήσια s-view με το μαγνητάκι της spigen για να μην ανοίγει εύκολα το καπάκι και ο μαγνήτης δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του κινητού.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Εγώ είχα mia sands η οποία χάλασε στο note II μετά αγόρασα μία Samsung pro την οποία την έβαλα και στο note edge που αγόρασα τώρα. Την έχω 2 χρόνια και δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Δίνει και 10 χρόνια εγγύηση. Είναι λίγο ακριβή αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο και είναι και αρκετά γρήγορη.

Εγώ έχω την γνήσια s-view με το μαγνητάκι της spigen για να μην ανοίγει εύκολα το καπάκι και ο μαγνήτης δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του κινητού.

Το μαγνητάκι το πήρες από εδώ ή από έξω; Αν ναι από εδώ μπορείς να δώσεις ένα λινκ;

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)