pappas123 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 295 Euro η πένα (μαζί με τη Rollerball για κανονικό γράψιμο) 190 Euro η θήκη. Όλα από την επίσημη αντιπροσωπεία της MontBlanc στη Λευκωσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) 295 Euro η πένα (μαζί με τη Rollerball για κανονικό γράψιμο) 190 Euro η θήκη. Όλα από την επίσημη αντιπροσωπεία της MontBlanc στη Λευκωσία. Εγώ δεν κατάλαβα. 300 ή 485? Όπως και να έχει. Καλορίζικο και το τηλέφωνο. Βλέπω ότι είναι καινούργιο και η θήκη με την πένα. Είναι κάτι πολύ όμορφο και κομψό όπως και η πένα. Μεγειαααα Edited April 13, 2015 by truckman Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 295 Euro η πένα (μαζί με τη Rollerball για κανονικό γράψιμο) 190 Euro η θήκη. Όλα από την επίσημη αντιπροσωπεία της MontBlanc στη Λευκωσία. Καλόριζικα και να τα χαρείς, προσωπικά και γω τα θεωρώ πολλά άλλα ο καθένας κρίνει με βάση τις ανάγκες του και το πορτοφόλι του. Τη θήκη(στο 100αρικο βέβαια)θα την έψηνα πάντως, πρέπει να ναι ότι πιο ποιοτικό υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 :!: Να τονίσω ότι ειρωνικά και επικριτικά σχόλια δεν έχουν θέση στο φόρουμ. Διαγράφηκαν τα μυνήματα της εκτός ορίων συζήτησης και θα παρακαλέσω να μην δοθεί συνέχεια με ποστ παρόμοιου τόνου διότι θα υπάρξουν κυρώσεις. Να σέβεστε τους συνομιλητές σας και τις επιλογές τους όπως σέβονται κι εκείνοι τις δικές σας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 MontBlanc - Samsung Note 4!! e-Pix pen & Leather Soft Grain case (με chip στη θήκη για κάποια εξειδικευμένα MontBlanc features στο τηλέφωνο που μπορείς να κατεβάσεις από το Play Store). Η θήκη αναγνωρίζεται από το κινητό, γράφει MontBlanc στην αρχική σελίδα, και στο S-Note έχει 4 διαφορετικές κόλλες με το λογότυπο της MontBlanc, εξώφυλλο της MontBlanc και μπόρεις να γράψεις με διαφορετικές fountain pens (F, M, B, OBB, κ.λ.π). Γενικά πολύ ευχαριστημένος από αυτή τη συνεργασία. Στην e-Pix Pen, μπόρεις να χρησιμοποιήσεις και κανονική rolleroball (να γράψεις πάνω σε χαρτί) που έρχεται μέσα στη θήκη της πένας (ή ακόμη και fineliner που μπορείς να αγοράσεις επιπλέον) Πανέμορφα τα αξεσουάρ! Άλλη εμπειρία Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 καλησπέρα και από μένα, κάποια στιγμή στο παρελθόν, ένα παιδί είχε δείξει/παραγγείλει μια θήκη που είχε ενσωματωμένο στο εμπρός μέρος προσταυτικό γυαλί ή μεμβράνη. Μήπως μας έχει πει εντυπώσεις...? Διαβάζω το thread από την αρχή, έχω κουραστεί όμως. Έχω φτάσει στη σελίδα 30..... Τελικά, από θήκες, μάλλον η Verus αποτελεί πολύ καλή λύση... Χρόνια Πολλά !!! Νομίζω ήταν αυτό... που μπυ φαίνεται πολύ καλό. http://www.ebay.co.uk/itm/121478805099?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=420420225226&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλησπέρα παίδες,έχει άποψη κάποιος φίλος γενικά για τις γνήσιες s-view και για την s-view με led? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλησπέρα παίδες,έχει άποψη κάποιος φίλος γενικά για τις γνήσιες s-view και για την s-view με led? Εχω την s view πολύ καλή θηκη δεν πρόσθετη καθόλου όγκο! Πιο χρήσιμη από την Led θα έλεγα έχει αρκετές λειτουργίες εγώ πάντως χάρηκα που δεν πήρα τη Led είναι ωραία φάνταζε αλλά δεν κάνει τπτ! Εχω βάλει και φωτογραφίες μερικές σελίδες πιο πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Το μόνο που μου τι δίνει ειναι το πλαστικό τζαμάκι γι αυ το έβλεπα και τη led,είχε πανω την EF-PN910 (το πηρα used)αλλα έστω και στο φως υπο γωνία βλέπεις τις μικρες γρατζουνίτσες που έχει κάνει,οποτε η sview ή pouch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Το μόνο που μου τι δίνει ειναι το πλαστικό τζαμάκι γι αυ το έβλεπα και τη led,είχε πανω την EF-PN910 (το πηρα used)αλλα έστω και στο φως υπο γωνία βλέπεις τις μικρες γρατζουνίτσες που έχει κάνει,οποτε η sview ή pouch Και εγώ εκεί κατέληξα. S-view και pouch. Η s-view είναι κορυφαία. Το μόνο αρνητικό της είναι η σκόνη που μαζεύεται στο τζάμι μπρος-πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Εγώ έχω το pouch της bugatti από την πρώτη μέρα αγοράς (που είναι πολύ ποιοτικό). Πάντα χρησιμοποιώ τέτοιες θήκες για τα κινητά μου γιατί όταν χρησιμοποιώ τη συσκευή θέλω να έχω το real feeling και να τη χαίρομαι. Δυστυχώς και παρότι το προσέχω σαν τα μάτια μου δεν έχω αποφύγει τις μικρές γρατσουνιές στο αλουμίνιο. Έχω την εντύπωση πως ότι και να κάνει κανείς το πάνω και κάτω μέρος θα τις αποκτήσει. Σκέφτομαι να πάρω το protective caseτης Samsung, αλλά δεν μου πολυκαθεται καλά σαν ιδέα γιατί θα είναι σαν να χρησιμοποιώ αλλη συσκευή. Και εγώ εκεί κατέληξα. S-view και pouch. Η s-view είναι κορυφαία. Το μόνο αρνητικό της είναι η σκόνη που μαζεύεται στο τζάμι μπρος-πίσω. Εννοείς ότι το έχεις σε s-view και μετά ολόκληρο σε pouch; ποιο pouch χρησιμοποιείς; Edited April 14, 2015 by depmode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εγώ έχω το pouch της bugatti από την πρώτη μέρα αγοράς (που είναι πολύ ποιοτικό). Πάντα χρησιμοποιώ τέτοιες θήκες για τα κινητά μου γιατί όταν χρησιμοποιώ τη συσκευή θέλω να έχω το real feeling και να τη χαίρομαι. Δυστυχώς και παρότι το προσέχω σαν τα μάτια μου δεν έχω αποφύγει τις μικρές γρατσουνιές στο αλουμίνιο. Έχω την εντύπωση πως ότι και να κάνει κανείς το πάνω και κάτω μέρος θα τις αποκτήσει. Σκέφτομαι να πάρω το protective caseτης Samsung, αλλά δεν μου πολυκαθεται καλά σαν ιδέα γιατί θα είναι σαν να χρησιμοποιώ αλλη συσκευή. Εχω γνήσια s view και μου έκανε τα ίδια σημάδια κάτω. Αυτά νομίζω δεν μπορούμε με κανένα τροπο να τα αποφύγουμε. Πηρα και την γνήσια protective case αλλα ειναι πολυ λάστιχο... Κακή αίσθηση στο χέρι και δίνει όγκο. Σαν προστασία ομως ειναι καλη αλλα δεν ξέρεις τι κινητό τελικά κρατάς στο χέρι σου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εγώ έχω το pouch της bugatti από την πρώτη μέρα αγοράς (που είναι πολύ ποιοτικό). Πάντα χρησιμοποιώ τέτοιες θήκες για τα κινητά μου γιατί όταν χρησιμοποιώ τη συσκευή θέλω να έχω το real feeling και να τη χαίρομαι. Δυστυχώς και παρότι το προσέχω σαν τα μάτια μου δεν έχω αποφύγει τις μικρές γρατσουνιές στο αλουμίνιο. Έχω την εντύπωση πως ότι και να κάνει κανείς το πάνω και κάτω μέρος θα τις αποκτήσει. Σκέφτομαι να πάρω το protective caseτης Samsung, αλλά δεν μου πολυκαθεται καλά σαν ιδέα γιατί θα είναι σαν να χρησιμοποιώ αλλη συσκευή. Εννοείς ότι το έχεις σε s-view και μετά ολόκληρο σε pouch; ποιο pouch χρησιμοποιείς; Είχα την S-view μέχρι να παραλάβω το pouch. Τώρα χρησιμοποιώ το pouch χωρίς την S-view. Η αίσθηση στο χέρι όταν χρησιμοποιείς τη συσκευή "γυμνή", δεν συγκρίνεται με καμιά θήκη. Ούτε και με την S-view. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Συμφωνώ.. Και είναι και πανέμορφο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Είχα την S-view μέχρι να παραλάβω το pouch. Τώρα χρησιμοποιώ το pouch χωρίς την S-view. Η αίσθηση στο χέρι όταν χρησιμοποιείς τη συσκευή "γυμνή", δεν συγκρίνεται με καμιά θήκη. Ούτε και με την S-view. Ποιο pouch πηρες; Επίσης, για να συμμετάσχω στη συζήτηση περί tempered glass που έγινε, να πω πως εγώ πέρασα το 9Η+ της Nillkin και είναι άψογο, σχεδόν. Είναι αρκετά δύσκολο μα πετύχεις ακριβώς τις άκρες με αποτέλεσμα να μου χει φύγει ένα χιλιοστό. Πάντως είναι χωρίς halo effect. Δεν δοκίμασα να την ξαναβάλω γιατί πέτυχα εφαρμογή χωρίς σκόνη με την πρώτη. Αντιθέτως, το τζάμι για την κάμερα δεν είναι και τόσο καλό, γιατί κουνιέται και φεύγει από τη θέση του. Edited April 14, 2015 by depmode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ποιο pouch πηρες; http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-3-III-Pouch-Protect-Case-very-Slim-Light-sleeve-bag-/161493451360?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2599c28260 Πέρσι που την πήρα για το Note 3 έγραφε GALAXY Note 3 πάνω στο pouch. Φέτος πήρα ακριβώς το ίδιο προϊόν για το Note 4 και έγραφε σκέτο GALAXY Note στο pouch. Και είναι και λίγο διαφορετικό το πάνω μέρος του pouch φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 παντως με original protective και ενα tempered εισαι απολυτα σιγουρος... Μετα απο 4 μηνες χρησης της protective και αρκετες φορες βαλε βγαλε, παραμενει αψογη σε εφαρμογη και το αλουμινιο ειναι Αψογο (ειχα μια μικρη γρατσουνια που τριψε τριψε με ενα πανακι ..σχεδον εξαφανιστηκε) ... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Εγω παιδιά δεν έχω βάλει ούτε tempered glass ούτε ζελατίνα ούτε τίποτα. Θέλω να είναι γυμνό για να το χαίρομαι καλύτερα. Αν βάλεις προστατευτικα χάνεις την ωραία αίσθηση που σου προσφέρει το gorilla 4. Ειδικά αυτή η κουρμπα που κάνει στην άκρη της οθόνης έχει πολύ ωραίο feeling. Για προστασία έχω πάρει μόνο μια s-view και την βάζω στο κινητό μόνο όταν είμαι εκτός σπιτιού. Με το που γυρίσω σπίτι βγάζω αμέσως την θήκη και το χρησιμοποιώ γυμνό. Ως την ωρα μου είναι οκ, δεν έχει πάθει τίποτα. Για την s-view πιστεύω έχει πολύ καλό feeling στο χέρι (θα μπορούσε και καλύτερα αν είχε πραγματικό δέρμα) δεν δίνει καθόλου όγκο, είναι αρκετά όμορφη και αναδεικνύει το κινητό αφού δεν κρύβει το μέταλλο και το έχει ελεύθερο να φαίνεται και να το πιάνεις. Θεωρώ ότι είναι μέσα στις Top3 θήκες για το κινητο μας. Edited April 14, 2015 by alexandrosgou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ποιο pouch πηρες; Επίσης, για να συμμετάσχω στη συζήτηση περί tempered glass που έγινε, να πω πως εγώ πέρασα το 9Η+ της Nillkin και είναι άψογο, σχεδόν. Είναι αρκετά δύσκολο μα πετύχεις ακριβώς τις άκρες με αποτέλεσμα να μου χει φύγει ένα χιλιοστό. Πάντως είναι χωρίς halo effect. Δεν δοκίμασα να την ξαναβάλω γιατί πέτυχα εφαρμογή χωρίς σκόνη με την πρώτη. Αντιθέτως, το τζάμι για την κάμερα δεν είναι και τόσο καλό, γιατί κουνιέται και φεύγει από τη θέση του. Μπορείς να ποσταρεις φώτο ώστε να δούμε την εφαρμογή της στην οθόνη? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 λοιπον οπως υποσχεθηκα,μπηκε το τζαμακι της Nillkin,και στην καμερα(το ειχε μεσα):D φαινεται οτι κουμποσε καλα,θα δουμε αν θα μεινει κολλημενο. και η θηκη μαζι μεσα στις φωτο:D εκανα και μια επαναφορα σημερα και το κινητακι πεταει και ειναι και φουλ προστατευμενο :D:D Γυριστε λιγο πισω να διαβασετε,δεν ειναι κοπος.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Γυριστε λιγο πισω να διαβασετε,δεν ειναι κοπος.;) Ειχα διαβάσει το post σου. Απλώς παρέθεσα και τη δική μου εμπειρία. :) Το τζάμι στην κάμερα μου βγαίνει από τη θέση του συνεχώς. Κουνιέται μέσω τριβής από το βάλε βγάλε το pouch. Να φανταστώ ότι σε σένα κανένα προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Κανενα προβλημα ναι.Ακλονητο στην θεση του οπως και το τζαμι.;):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Καλησπέρα Ξέρετε κανένα καλό Dock που να έχει και θύρα micro usb για φόρτιση;;; Edited April 15, 2015 by KILLER146 Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Υποστηρίζει fast charge αυτός εδώ? http://www.skroutz.gr/s/3849530/Samsung-ECA-U21CBE.html?keyphrase=ECA-U21CBE Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Κανενα προβλημα ναι.Ακλονητο στην θεση του οπως και το τζαμι.;):D Το τζάμι μπρος ναι αλλά της κάμερας αν το σπρώξεις δεν γλιστράει από τη θέση του καθολου; sorry για τις επίμονες ερωτήσεις :) μάλλον θα δοκιμάσω και το δεύτερο που είχε η συσκευασία μήπως και το πρώτο μου βγήκε σκάρτο ή απλώς το χάλασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts