liogia Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ξέρει κανεις εαν υπάρχει τρόπος να περαστεί το xposed σε custom rom lollipop για το Ν910C? δεν ξερω.αλλα γιατι δεν κανεις μια ερωτηση στον wanam στο xda ?με note 4 c ειναι και αυτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Xposed σε lollipop Rom βασισμένη σε TouchWiz δεν υπάρχει ακόμα ανεξαρτήτως μοντέλου Samsung. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 αν δεν κανω λαθος συμφωνα με αυτο βγηκε ρουτ για το S6 να μην γραφει ο Knox μεσω εφαρμογης και για εμας που ειναι τοσους μηνες στην αγορα ακομα τπτ.. http://www.androidauthority.com/pingpongroot-samsung-galaxy-s6-607429/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Βγήκε όντως και το παρακολουθώ στο xda από την πρώτη μέρα.Μακάρι να κάνουν κάτι και για τα NOTE μας (c,f,u etc) με KNOX 0x0.:happy: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Xposed σε lollipop Rom βασισμένη σε TouchWiz δεν υπάρχει ακόμα ανεξαρτήτως μοντέλου Samsung. οκ αλλα εγω δεν βρηκα και καποια αλλη custom rom να υπαρχει εκτος απο αυτες που ειναι βασισμένες σε touchwiz. Ξέρεις εσυ καμια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 αν δεν κανω λαθος συμφωνα με αυτο βγηκε ρουτ για το S6 να μην γραφει ο Knox μεσω εφαρμογης και για εμας που ειναι τοσους μηνες στην αγορα ακομα τπτ.. http://www.androidauthority.com/pingpongroot-samsung-galaxy-s6-607429/ Ελπίζω να μην κάνουν μισές δουλειές και να βγει και για τα note, ακόμα και για το edge :rolleyes: :rolleyes: Πάντως πιστεύω για το 4άρι αργά ή γρήγορα θα βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 To N910C-exynos δεν γράφει αποδεδειγμένα από bluetooth τον συνομιλητή. Έχει δοκιμάσει κανείς με Root αν κάνει εγγραφή και τους δύο με bluetooth ? Αν το έχει κάνει κάποιος θα με βοηθούσε η απάντησή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 οκ αλλα εγω δεν βρηκα και καποια αλλη custom rom να υπαρχει εκτος απο αυτες που ειναι βασισμένες σε touchwiz. Ξέρεις εσυ καμια ? Έχει την επίσημη της Cyanogen (με ό,τι αυτό συνεπάγεται.. χωρίς το framework της Samsung, περιβάλλον aosp) η οποία το υποστηρίζει και αν δεν κάνω λάθος είδα και άλλες 2 aosp based. Μιλάω για το μοντέλο με Snapdragon (F). @liogia μεγάλο παράπονο για το port του S6 για το Note4! Δεν ξέρω αν είναι εφικτό πάντως σε περίπτωση που έχεις το F και όχι την Exynos έκδοση. Πάντως mods και theming γενικότερα υπάρχει στο F.. προσωπικά του έχω αλλάξει ολίγον τί τα φώτα.. Π.χ. Βίντεο Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Έχει την επίσημη της Cyanogen (με ό,τι αυτό συνεπάγεται.. χωρίς το framework της Samsung, περιβάλλον aosp) η οποία το υποστηρίζει και αν δεν κάνω λάθος είδα και άλλες 2 aosp based. Μιλάω για το μοντέλο με Snapdragon (F). @liogia μεγάλο παράπονο για το port του S6 για το Note4! Δεν ξέρω αν είναι εφικτό πάντως σε περίπτωση που έχεις το F και όχι την Exynos έκδοση. Πάντως mods και theming γενικότερα υπάρχει στο F.. προσωπικά του έχω αλλάξει ολίγον τί τα φώτα.. Π.χ. Βίντεο στο note 3 με τον snapdragon εχει βγει ηδη του s6.και εχει και extreme debloat εκδοση πως να μην γκρινιαζω μετα.απλα δεν εχουμε εναν g00h στο 4.και στο note 3 ειναι χωρις bug και προβληματα γρηγορη και smooth Edited May 14, 2015 by liogia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifra Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξουμε το λευκό χρώμα από τον φόντο των ρυθμίσεων και των κλήσεων σε μαύρο . Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξουμε το λευκό χρώμα από τον φόντο των ρυθμίσεων και των κλήσεων σε μαύρο . Ευχαριστώ πολύ αν εισαι root βγαινει μαυρο μεταλικο θεμα.θα το βρεις στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Γκαηζ καλησπερα. Απο xposed και lollipop stock rom έχουμε νέα? Ειχα μεινει στο οτι ειναι beta και έχει δυσλειτουργιες.. Επίσης επειδη δεν εχω περασει ακόμα CWM, ποιον τροπο προτεινετε? Σε exynos αν παίζει ρόλο. Ευχαριστώ. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifra Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 αν εισαι root βγαινει μαυρο μεταλικο θεμα.θα το βρεις στο xda Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν είμαι root υπάρχει άλλος τρόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν είμαι root υπάρχει άλλος τρόπος δεν ξερω καποιο αλλο τροπο.ψαξε και στο playstore μπας και.αλλιως google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Καλησπέρα. Μήπως έχει κανείς nova launcher, να ανεβάσει στο dropbox video, να δούμε λίγο κάποιες βασικές του λειτουργίες μήπως και το περάσουμε να γλυτώσουμε μερικά lags? Οι επαφές χάνονται με το πέρασμα του nova launcher? Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifra Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 δεν ξερω καποιο αλλο τροπο.ψαξε και στο playstore μπας και.αλλιως google Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξουμε το λευκό χρώμα από τον φόντο των ρυθμίσεων και των κλήσεων σε μαύρο . Ευχαριστώ πολύ Μονο με root γίνεται αυτό . Καλησπέρα. Μήπως έχει κανείς nova launcher, να ανεβάσει στο dropbox video, να δούμε λίγο κάποιες βασικές του λειτουργίες μήπως και το περάσουμε να γλυτώσουμε μερικά lags? Οι επαφές χάνονται με το πέρασμα του nova launcher? Ευχαριστώ ! Μπορείς να απευθυνθείς στο σωστό θέμα για τις απορίες σου σχετικά με τους launchers . Πάντως οχι δεν χάνεις επαφές και υπάρχουν αρκετά βίντεο στο youtube οπου μπορείς να δεις πως δουλεύει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Τι έγινε? Βγάλανε root για το s6 και ακόμα δεν έχουν βρει για το note 4?μιλάω για knox 0x0. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Δυο μέρες έχω την cm 12.1 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Πολύ καλή απόδοση. Πλέον το lag είναι ελάχιστο. Μόνο παράπονο η μπαταρία αλλά δεν την κρίνω 100% καθώς το τηλέφωνο το στήνω από την αρχή. Ένα προβληματάκι πριν λίγο είναι πως κόλλησε ξαφνικά το Bluetooth και δεν άνοιγε με αποτέλεσμα να κάνω επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Φοβερα ΝΕΑΑΑΑ!!!!Επιτελους xposed για lollipop!!! http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-samsung-lollipop-t3113463 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Εγώ θα έλεγα φοβάται θα ήταν να έβγαινε ρουτ χωρίς να γράψει ο KNOX αλλά και αυτό καλό είναι περιμένουμε αντε να δούμε μας γκαστρωσαν μέχρι και στο σ6 βγήκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Να φτιάξει και ο wanam του xposed του και θα'μαστε τέλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Έχω το N910f με BOC5 rom.Αν περάσω από άλλη έκδοση root αλλά για το τηλέφωνο μου θα έχω πρόβλημα; Το τηλεφωνώ είναι stock σε lollipop 5.01.Και κάποια ρομ κοντά στην stock αξιόπιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Έχω το N910f με BOC5 rom.Αν περάσω από άλλη έκδοση root αλλά για το τηλέφωνο μου θα έχω πρόβλημα; Το τηλεφωνώ είναι stock σε lollipop 5.01.Και κάποια ρομ κοντά στην stock αξιόπιστη; το cf root δουλευει.για αρχη οπως σου ειπα βαλε simple lite και περνα simple kernel 3.2.ειναι πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ σε root του n910c...Ποιά ρομ προτείνετε?Υπάρχει κάποια ρομ που να έχει τον TW του S6 ? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts