sosimple2 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) ειναι ευκολο καποιο λινκ να μου δωσεις? πομυ ενδιαφέρον ακούγεται Rom http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/5-1-1-namelessv1-t3221528 Αμα τη βαλεις, απο τις ρυθμίσεις που εχει πας nameles optimizer και επιλέγεις go super saygan 6 Και στο Kernel auditor, profile- nl recommend battery. Και - 50mv σε ολα ή - 25 αν δεν αντεχει τοσο. Και ενα μαυρο θεμα για τη ρομ http://forum.xda-developers.com/note-4/themes-apps/5-1-1-material-dark-theme-t3277091 Και πολυ καλο για την μπαταρία, χωρις να χάνεις τίποτα, είναι αυτό : http://forum.xda-developers.com/note-4/general/make-galaxy-note-4-battery-longer-make-t3196575 Αμα διαβασεις τις τελευταίες σελίδες σε καθε threat, θα δεις γραφω και εκει ως sosimple, μπορει να σου λυθούν αποριες. Good luck.. :) Edit, κατσε να βάλω και το screen memo που εχει το note 5 κανονικά, μιας και ειναι χρησιμο http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/app-screen-off-memo-t3196790 Edited December 25, 2015 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Rom http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/5-1-1-namelessv1-t3221528 Αμα τη βαλεις, απο τις ρυθμίσεις που εχει πας nameles optimizer και επιλέγεις go super saygan 6 Και στο Kernel auditor, profile- nl recommend battery. Και - 50mv σε ολα ή - 25 αν δεν αντεχει τοσο. Και ενα μαυρο θεμα για τη ρομ http://forum.xda-developers.com/note-4/themes-apps/5-1-1-material-dark-theme-t3277091 Και πολυ καλο για την μπαταρία, χωρις να χάνεις τίποτα, είναι αυτό : http://forum.xda-developers.com/note-4/general/make-galaxy-note-4-battery-longer-make-t3196575 Αμα διαβασεις τις τελευταίες σελίδες σε καθε threat, θα δεις γραφω και εκει ως sosimple, μπορει να σου λυθούν αποριες. Good luck.. :) Edit, κατσε να βάλω και το screen memo που εχει το note 5 κανονικά, μιας και ειναι χρησιμο http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/app-screen-off-memo-t3196790 Μεγάλε μας έφτιαξες μεσημεριάτικα! Τα ίδια ακριβώς και εγώ. Με Kyubi debloated και ένα σκασμό tweaks και δεν έχω πιάσει πάνω από 4.5 ώρες οθόνης. Μέχρι 2η μπαταρία πήρα γιατί νόμιζα ότι χάλασε αλλα πάλι τα ίδια βλέπω. Flashάρω μια στα μπαμ και εγώ. Είμαι με POK1 bootloader και modem όμως. Θα χρειαστούν αλλά η είμαι οκ? Παρεμπιπτόντως χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο με υγεία και ευτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) Μεγάλε μας έφτιαξες μεσημεριάτικα! Τα ίδια ακριβώς και εγώ. Με Kyubi debloated και ένα σκασμό tweaks και δεν έχω πιάσει πάνω από 4.5 ώρες οθόνης. Μέχρι 2η μπαταρία πήρα γιατί νόμιζα ότι χάλασε αλλα πάλι τα ίδια βλέπω. Flashάρω μια στα μπαμ και εγώ. Είμαι με POK1 bootloader και modem όμως. Θα χρειαστούν αλλά η είμαι οκ? Παρεμπιπτόντως χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο με υγεία και ευτυχία! Χεχε.. Χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω οποίος τη δοκιμάσει να μεινει ευχαριστημένος. Ουσιαστικά αυτή η ρομ ειναι αν δε σε φτανει η μπαταρία. Αν κάνεις light χρηση και σε καλυπτουν 3 ωρες οθονη την ημέρα, η kyubi κερδίζει στις λεπτομέρειες ως εμφάνιση, δυνατότητες. Κυρίως εχει το theme engine που αλλάζεις ολο το κινητο.. Αλλά είναι φτιαγμένη / βελτιστοποιημενη για note 5, οχι για το hardware του 4. Αν στο μέλλον φτιάξουν καποια του note 5 με καλη μπαταρία θα την ξαναβαλω. Σε αυτο που ρωτας, ναι αυτο το bootloader /modem θελει, οπως γραφει και στην 1η σελιδα. Αν κάποιος εχει αλλο, πρεπει να βαλει αυτα πρωτα. Στην kyubi εκανα τα παντα γιατι μου αρεσε πολυ η ρομ. Έβαλα τον kernel και τις ρυθμίσεις της nameless, αλλο kernel που δε θυμάμαι τωρα, και που κυκλοφορεί μονο με Registation σε φόρουμ. Πρακτικά οτι κερνελ υπάρχει τον εχω βαλει. Μου το σφυριξαν με pm στο xda.. Μεχρι κοφτη εβαλα να μην ανεβαινει πανω απο 2000. Βελτιωθηκαν καπως τα πράγματα, αλλα παντα μετριωτατη μπαταρία. Ειδικά οταν κανεις κατι καπως βαρυ. Πχ με dolphin browser και 3-4 σελιδες, ο cpu βαραει τερμα οτι ρύθμιση και να βαλεις. Αφου ν1 σε κατανάλωση ειχα dolphin, και μετα οθονη, λειτουργικό.. Σε idle μια χαρα πηγαινε (οταν δεν κανεις τίποτα). Τωρα ο dolphin ειναι πολυ κατω σε κατανάλωση στην nameless. Η nameless εχει στον kernel audiutor έτοιμα προφιλ. Με ενα κλικ ρύθμιση για μπαταρία οταν θες, ρύθμιση για power/games κλπ. Και την εξελισει ακόμα. Edit, πρεπει να κανεις factory reset, να ξεκινήσεις απο το 0 ερχόμενος απο kyubi, αλλιως δε θα μπει σωστα. Edited December 25, 2015 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Μα τα ίδια ακριβώς όμως. Τι Nameless τι Ael τι Greenify App opps κλείσιμο Google services και χαίρι δεν είδα. Έμενα όμως γιατί οι Port Note 5 είναι πολύ πιο όμορφες. Και του γιατρού δοκίμασα αλλά τα ίδια. Εννοείται με clean install θα περαστεί και με wipe internal γιατί έχω πολλή σαβούρα μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 εχει δοκιμασει κανεις την NDroid 2.03 για το f ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Πάντως η nameless που εγραφα παραπανω σαρωνει σε μπαταρία. 3 ωρες οθονη με 57% υπόλοιπο μπαταριας, σε μόνο 6 ωρες ομως χρησης. Κυρίως σερφαρισμα με dolphin που είναι πολυ βαρυ. Μετα την οθονη το 2ο σε κατανάλωση είναι το dolphin.. Αν πχ ειχα τοσες ωρες utube ή fb θα ειχα ακόμα περισσότερη μπαταρία.. :lol: Θα παει πανω απο 6 ωρες οθονης στο τελος της μερας. Η μπαταρία ομως είναι φρεσκια, ουτε 10 μερες δεν εχω το κινητο. Με την kyubi πολλες φορες με ιδια χρηση, τελείωνε η μπαταρία στο τελος της μερας με 3 ωρες οθονη.. Αυτα στο δικο μου κινητό.. Πως θα κάτσει σε καθε κινητο δεν ξερω.. Λιγο oftopic, μαλλον στο θέμα μπαταρία έπρεπε να ποσταρω, αλλα μιας και ξεκινησα να γραφω για τη ρομ εδω, το βρήκα ποιο ταιριαστό.. Edit, live wallpaper, nova launcher, φωτεινότητα στη μεση, στο αυτοματο, μέρα, πανω απο 100 εφαρμογές, xposed με πολλά plugin, οχι greenify, οχι καποιο mod για μπαταρία περα απο το κλείσιμο services που περιγράφω παραπανω, κυρίως wifi. http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2015-12-27-17-10-59_zpsja6tgq1f.png Edited December 27, 2015 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Ενδιαφέροντα αυτά που περιγράφεις, με βλέπω να δοκιμάζω! Με το ζόρι βγάζω πλεον 3.5 ωρες. Αλλα μιλαμε για χρήση Wifi και 4G με xposed και αρκετές εφαρμογές να τρέχουν απο πίσω. Δεν μπορω να καταλάβω που ειναι το πρόβλημα στα στατιστικά φαινονται φυσιολογικά. EDIT: Kyubi 7.1. Και με την Kyubi V5 ίδιους χρόνους έβγαζα. EDIT: Χρησιμοποιείς Nameless Kernel? Τι προφιλ εχεις; Edited December 27, 2015 by takisss Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 για οποιον κανει κεφι.launcher 5×5 για stock 5.1.1.https://mega.nz/#!eZtnjaCB!jBYZeLSLIYF8x3fGuVvHDQbnJir3WVwxk5wygbPc1Ck Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Πρώτη φόρτιση η Nameless με Nameless battery profile στον kernel μου έβγαλε 20 ώρες με 4.10 Sot. Καλύτερα από τις Note 5 port αλλά απέχει από το να χαρακτηριστεί καλή αυτονομία. Προφανώς το Note δεν αντέχει τη χρήση που του κάνω δεν εξηγείται αλλιώς. Με ίδια χρήση σε LG G2 είχα πάνω από 6ωρο οθόνης σε Mate 7 7 και 8 ώρες άνετα και σε Note 3 περίπου 6ωρο πάλι άνετα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει αφού wakelocks δεν έχω ούτε apps να κάνουν ζημιά. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το Moto 360 που έχω μονίμως συνδεδεμένο αλλά και όταν το έβγαλα για τεστ δεν πήγα πάνω από 4.30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) EDIT: Χρησιμοποιείς Nameless Kernel? Τι προφιλ εχεις; Governor zzmove, αλλα στην kyubi που ειχα βαλει τα ιδια βελτίωση δεν ειδα. Κανονικα mhz. Εχει για να ρυθμιζεις την cpu ton kernel auditor και εκει εχει ετοιμα profile. .Χρησιμοποιω το nameless, recommended battery. Αλλαζει πολλα πράγματα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρώτη φόρτιση η Nameless με Nameless battery profile στον kernel μου έβγαλε 20 ώρες με 4.10 Sot. Καλύτερα από τις Note 5 port αλλά απέχει από το να χαρακτηριστεί καλή αυτονομία. Προφανώς το Note δεν αντέχει τη χρήση που του κάνω δεν εξηγείται αλλιώς. Με ίδια χρήση σε LG G2 είχα πάνω από 6ωρο οθόνης σε Mate 7 7 και 8 ώρες άνετα και σε Note 3 περίπου 6ωρο πάλι άνετα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει αφού wakelocks δεν έχω ούτε apps να κάνουν ζημιά. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το Moto 360 που έχω μονίμως συνδεδεμένο αλλά και όταν το έβγαλα για τεστ δεν πήγα πάνω από 4.30. Ναι ε? Πολύ περίεργο μου φαίνεται γιατι εγω βλέπω εως και διπλασια αυτονομία σε σχεση με kyubi.. Αν και δε μου φαίνεται πολυ κακο αυτό που ποσταρες. Είναι 4+ ωρες στο 20αωρο. Απλά θα περιμενα αμα σου έβγαλε 4, η kyubi σε τέτοια χρηση να βγαλει 2.5 εως 3.. Εμενα είναι στο 12ωρο. Αστη να κανει 2, 3 κύκλους να δεις αν θα παει καλύτερα. Έχεις βαλει και το μαυρο θεμα, και τις ρυθμίσεις για να κλεινεις services που γραφω παραπάνω? Δουλευεις το 4g? Εγω με το g2, επειδή το ειχα και εγω, αντε να εβγαζα μιση ώρα παραπάνω με την ιδια χρηση. http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2015-12-27-23-23-38_zpscoketbhd.png http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2015-12-27-23-23-28_zpsdh8k0hcg.png Edited December 27, 2015 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Μαύρο θέμα, greenify, app opps για να κλείσω location permissions σε εφαρμογές που δε το χρειάζονται. Από κει και πέρα το δουλεύω με 2g πάντα και Lte μόνο έξω από το σπίτι. Φωτεινότητα στο +4 auto συνήθως και τέρμα όταν είμαι έξω. Facebook viber messenger google+ myphone gazetta sdna Gmail και Yahoo να συγχρονίζουν youtube 9gag xda πάνω κάτω δηλαδή νορμάλ προς έντονη χρήαλλα Την εφαρμογή που λες δε την έβαλα γιατί την είχα δοκιμάσει αλλά κλείνει πολλά Google services τα οποία χρειάζομαι. Α και Google now δουλεύω πολύ όπως και location reporting. Σου λέω δοκίμασα και στην Kyubi και τα σούταρα όλα δοκιμαστικά. Μέχρι και Facebook από browser έμπαινα. Ε αντί για 4 ώρες στο 12ωρο έβγαλα 4.30. Δε το λες και αμάν. Πόσο Dpi δουλεύεις γιατί το 640 είναι τεράστιο δε παλεύεται. Κάμερα και dialer θέλουν xposed μετά ή είναι multi Dpi η Nameless? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Μαύρο θέμα, greenify, app opps για να κλείσω location permissions σε εφαρμογές που δε το χρειάζονται. Από κει και πέρα το δουλεύω με 2g πάντα και Lte μόνο έξω από το σπίτι. Φωτεινότητα στο +4 auto συνήθως και τέρμα όταν είμαι έξω. Facebook viber messenger google+ myphone gazetta sdna Gmail και Yahoo να συγχρονίζουν youtube 9gag xda πάνω κάτω δηλαδή νορμάλ προς έντονη χρήαλλα Την εφαρμογή που λες δε την έβαλα γιατί την είχα δοκιμάσει αλλά κλείνει πολλά Google services τα οποία χρειάζομαι. Α και Google now δουλεύω πολύ όπως και location reporting. Σου λέω δοκίμασα και στην Kyubi και τα σούταρα όλα δοκιμαστικά. Μέχρι και Facebook από browser έμπαινα. Ε αντί για 4 ώρες στο 12ωρο έβγαλα 4.30. Δε το λες και αμάν. Πόσο Dpi δουλεύεις γιατί το 640 είναι τεράστιο δε παλεύεται. Κάμερα και dialer θέλουν xposed μετά ή είναι multi Dpi η Nameless? 400 dpi, ειναι multidpi. Αλλα χρησιμοποιώ και app settings για να τα αυξησω επιλεκτικά σε καποιες εφαρμογές. 460 και πανω βαλε καλύτερα αν δεν έχεις app settings. Πχ στην παρακάτω φωτο εχω 400 dpi, αλλα το nova τον τρεχω σε 460 με app settings http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2015-12-28-00-14-42_zpsnexygfv0.png Να το τελικό αποτέλεσμα : http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2015-12-27-23-59-02_zpsvarekuch.png Edited December 27, 2015 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 με τη simplite τι γινεται ? ειναι εκτος παιχνιδιού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 sosimple2 Το 4G το δουλεύεις; ναι μεν έχεις χρόνους με wifi όπως λες, αλλά εγώ συνηθίζω να το αφήνω συνέχεια ανοιχτό (WiFi και Δεδομένα) και προβληματίζομαι μήπως φταίει αυτό. Είμαι ακόμη με Kuybi, δεν βρήκα χρόνο να αλλάξω. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) sosimple2 Το 4G το δουλεύεις; ναι μεν έχεις χρόνους με wifi όπως λες, αλλά εγώ συνηθίζω να το αφήνω συνέχεια ανοιχτό (WiFi και Δεδομένα) και προβληματίζομαι μήπως φταίει αυτό. Είμαι ακόμη με Kuybi, δεν βρήκα χρόνο να αλλάξω. Οχι, 4g ποτε γιατί καταπινει νερο την μπαταρία. Με wifi είναι οι χρονοι παραπανω. Δεδομενα, Facebook κλπ ανοιχτά μόνιμα παντως.. (3g) Δε γίνεται να τα εχεις ολα.. 5.7 ιντσες οθονη ειναι με 3200 μπαταρια.. Μακάρι να υπηρχε μια 4χ μπαταρία.. Θα την αγοραζα με τη μια. Στο s5 που ειχα πρν (ακόμα εχω βασικα αλλα η οθονη του δεν παταει σε ενα σημείο, γι αυτο πηρα το νοτε), ειχα 3500 μπαταρία και ειχα βρει την υγεία μου.. Και αυτο που κανει η nameless με το battery Kernel, χρησιμοποιεί το zzmove governor, το οποιο ξερετε τι κανει? Στο 95% της νορμάλ χρήσης, χρησιμοποιεί 2 πυρηνες. Μονο οταν ζοριστει απο καποια πολυ βαρια εφαρμογη, παιχνίδια κλπ ανοίγει τους αλλους 2.. Παει καποιες φορες ελαφρώς χειρότερα το κινητο (σπάνια το καταλαβαίνεις) αλλά η μπαταρία συνήθως βγαζει πολυ περισσότερο. Σε νοτε 5 basez rom ομως, και το zzmove να βαλεις, ουσιαστικά δεν υπακούει ο Kernel στη ρομ, γιατί δε συνεργαζονται σωστα, και παλι 4 πυρηνες ανοίγουν συνήθως. Ασε που ειναι ποιο βαρια η ρομ. Με λιγα λογια δε θα σε βοηθήσει ο συγκεκριμένος κερνελ σε kyubi. Η χρηση παντως, παραπανω ειναι νορμάλ. Δεν προσπαθώ να βγαλω νούμερα για να ποσταρω, ουτε εχω κανα μαυρο background ή ναχω το κινητο να καθεται. Αν ειναι για να ποσταρω νούμερα, βαζω ενα μαυρο background, τερμα κατω φωτεινότητες και το κινητό να καθεται, και θα δεις κατι 15 ώρες οθονη.. :) Επίσης δεν είναι καθε μερα.. Αλλες μέρες εβγαλε 5 ωρες. Συνήθως ομως ενα 5:30 στο 12ωρο τοχω σχεδον παντα. Απλα ειδα μεγάλη διαφορά σε σχεση με kyubi γι αυτο ποσταρα. Γιατι και η kyubi δε μου βγάζε 4 ωρες κάθε μερα. Υπηρχαν μερες που μου βγάζε 3 ωρες. Edited December 28, 2015 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Και πολύ καλά έκανες φίλε. Γι αυτό άλλωστε είναι τα forums, για να μοιραζόμαστε εμπειρίες. Θα δοκιμάσω ότι λές κάποια στιγμή (ελπίζω σύντομα) και θα επανέλθω με εντυπώσεις. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 μολις περασα τη Nameless αλλα αργει να ξεκλειδωσει οταν ειναι στη lockscreen. τι πρεπει να κανω εδω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Εμένα με nameless kernel και kyubi light debloated v7.1 έχοντας και ως governor zzmove και τίποτα άλλο πειραγμενο και χωρις greenify συνήθως μου βγάζει 5 ώρες οθονη στο 12ωρο που για μένα είναι μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 μολις περασα τη Nameless αλλα αργει να ξεκλειδωσει οταν ειναι στη lockscreen. τι πρεπει να κανω εδω ? Αυτο επειδη το εχω διαβασει στο xda, στo threat της ρομ, συμβαίνει οταν βαλεις καποιο θέμα, δε θυμαμαι ποιο. Νομίζω του note 5? Καποιο πρεπει να έβαλες. Ξαναβαλε αυτο που είχε και θα διορθωθεί. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα με nameless kernel και kyubi light debloated v7.1 έχοντας και ως governor zzmove και τίποτα άλλο πειραγμενο και χωρις greenify συνήθως μου βγάζει 5 ώρες οθονη στο 12ωρο που για μένα είναι μια χαρά! Αμα σου βγαζει τοσο, όντως εισαι μια χαρα. Εγω δεν ειδα ποτε αυτους τους χρόνους στην kyubi την τελευταια Debloated που δοκίμασα, και με nameless. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Αυτο επειδη το εχω διαβασει στο xda, στo threat της ρομ, συμβαίνει οταν βαλεις καποιο θέμα, δε θυμαμαι ποιο. Νομίζω του note 5? Καποιο πρεπει να έβαλες. Ξαναβαλε αυτο που είχε και θα διορθωθεί. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αμα σου βγαζει τοσο, όντως εισαι μια χαρα. Εγω δεν ειδα ποτε αυτους τους χρόνους στην kyubi την τελευταια Debloated που δοκίμασα, και με nameless. πολυ σωστα... την ξανα περναω 2η φορα..κατι δεν εκατσε καλα και κολουσε στο boot... το 3minit battery πως το κανω απεγκατασταση και εχω στοκ ? επισης τι dpi να δοκιμασω ? ειναι λιγο μεγαλα τα εικονιδια κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 πολυ σωστα... την ξανα περναω 2η φορα..κατι δεν εκατσε καλα και κολουσε στο boot... το 3minit battery πως το κανω απεγκατασταση και εχω στοκ ? επισης τι dpi να δοκιμασω ? ειναι λιγο μεγαλα τα εικονιδια κτλ.. Ανοιγεις την εφαρμογή nameles customs-statusbar mods-show/hide 3minit Dpi, εγω έγραψα παραπάνω. Ανάλογως τα γούστα. Εγω εχω 400, αλλά είναι πολυ Extreme για το μεσο χρηστη. Δοκιμασε, 460, 560. Χρησιμοποιω nova ομως, και xposed, app settings. Μη ξεχνατε αφου βαλετε τη ρομ να επιλέξετε super saygan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ανοιγεις την εφαρμογή nameles customs-statusbar mods-show/hide 3minit Dpi, εγω έγραψα παραπάνω. Ανάλογως τα γούστα. Εγω εχω 400, αλλά είναι πολυ Extreme για το μεσο χρηστη. Δοκιμασε, 460, 560. Χρησιμοποιω nova ομως, και xposed, app settings. Μη ξεχνατε αφου βαλετε τη ρομ να επιλέξετε super saygan. σε τι μεταφραζεται το super saygan ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) σε τι μεταφραζεται το super saygan ? Κανει ρυθμίσεις στη ρομ για καλύτερη μπαταρία, smoothness υποτίθεται. . Για να το λέει αυτός που έφτιαξε τη ρομ, κάτι θα ξέρει.. Το 80% είναι ηδη εγκατεστημένα, αλλά λείπουν κάποια. Στο μέλλον θα είναι ολα εγκατεστημένα και θα το αφαιρέσει τελειως λεει. Θα βγάλει και ενα update για ακόμα καλύτερη μπαταρία. Τωρα, θα είναι προφίλ (μαλλον), κερνελ, παίζεται. Edited December 28, 2015 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 εχω και αλλα θεματακια . το πληκτρολόγιο αργει μισο δευτερόλεπτο να γραψει το γραμμα που παταω. οταν ξεκλειδώνει απο τη lock screen ακούγεται η αρχη απο το ringtone . επισης σε τι dpi ειναι η kyubi ? μαλλον θα γυρισω πισω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) εχω και αλλα θεματακια . το πληκτρολόγιο αργει μισο δευτερόλεπτο να γραψει το γραμμα που παταω. οταν ξεκλειδώνει απο τη lock screen ακούγεται η αρχη απο το ringtone . επισης σε τι dpi ειναι η kyubi ? μαλλον θα γυρισω πισω .. Ok, αλλα κατι δεν κανείς καλα πιστεύω. . Κανείς δεν αναφέρει τέτοιο πρόβλημα, ούτε εγώ έχω κάτι τέτοιο. Αν και δε χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της σαμσουνγκ, το έβαλα τωρα να το δοκιμάσω. Μια χαρα πάει εδω. Παντως το καλυτερο πληκτρολόγιο για μενα ειναι το softkey, μια εκδοση απο το xda, που ειναι το κανονικο απλα τουχουν προσθέσει παρα πολλα θεματα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016053 Ουτε το αλλο με το ringtone υπάρχει που γράφεις. 100% η ρομ δεν δουλεύει σωστα. Εχεις επαναφερει backup απο titanium? Edited December 28, 2015 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts