liogia Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ σε root του n910c...Ποιά ρομ προτείνετε?Υπάρχει κάποια ρομ που να έχει τον TW του S6 ? στο c δεν ξερω αν υπαρχει σε rom.σιγουρα θα βρεις τον tw σε zip για να τον περασεις.εγω εχω simple rom στο f αλλα βγαινει και για το c.ο τυπος εχει βγαλει για το f ενα zip με καλουδια του s6.μπορει να υπαρχει και για σενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εγω είμαι πρόθυμος καιρό να ροοτάρω αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος νιας και οι ρομ είναι λιγοστες,υπάρχουν δουλειές που βελτιώνουν την απόκριση και ταχύτητα του c? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 [ATTACH]61153[/ATTACH][ATTACH]61154[/ATTACH]βρε παιδιά σαν καλό σκορ δεν έδειξε; Μήπως να μην βάλω άλλη ρομ.Στην official είμαι. 5.01. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εγω είμαι πρόθυμος καιρό να ροοτάρω αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος νιας και οι ρομ είναι λιγοστες,υπάρχουν δουλειές που βελτιώνουν την απόκριση και ταχύτητα του c? αν εισαι στο c μεινε ακομα stok δεν αξιζει να μπλεχτεις.ναι βελτιωνεται πολυ το κινητο επισης. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [ATTACH]61153[/ATTACH][ATTACH]61154[/ATTACH]βρε παιδιά σαν καλό σκορ δεν έδειξε; Μήπως να μην βάλω άλλη ρομ.Στην official είμαι. 5.01. δεν μπορω να δω σπαει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 52000 σκορ σε N910f stock BOC5 lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 στο c δεν ξερω αν υπαρχει σε rom.σιγουρα θα βρεις τον tw σε zip για να τον περασεις.εγω εχω simple rom στο f αλλα βγαινει και για το c.ο τυπος εχει βγαλει για το f ενα zip με καλουδια του s6.μπορει να υπαρχει και για σενα Στον dialer και τις επαφές εχει στο πλάι της μπάρας ελληνικά; [ATTACH]61170[/ATTACH] Ελληνικά έχει στα μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παιδιά το c με simple rom (αυτη με τα 600mb) ειναι ότι πιο γρήγορο εχω δει σε συσκευή.. Καμια επαφή με μαμα. Βέβαια λείπουν πραγματακια αλλα τα'χει βγαλει σε zip και τα περνάτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Simplite? Αν έχει τόσο μεγάλη διαφορά θα τη δοκιμάσω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Ναι αυτή λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Simplite? Αν έχει τόσο μεγάλη διαφορά θα τη δοκιμάσω τρελλη διαφορα στο f.αδειασε η σαβουρα.για μενα στο f αυτη τη στιγμη ειναι top dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Έχει τα ελληνικά στις επαφές και τον dialer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Ναι κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Τελικά είτε f είτε C μια 2 ρομ παίζουν τέλεια και στα 2. Οπότε δεν αγχωνομαστε πλέον Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Τελικά είτε f είτε C μια 2 ρομ παίζουν τέλεια και στα 2. Οπότε δεν αγχωνομαστε πλέον για μενα στην κορυφη αυτη τη στιγμη ειναι η simple rom και στα δυο κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 για μενα στην κορυφη αυτη τη στιγμη ειναι η simple rom και στα δυο κινητα Και γω αυτήν έχω. Κορυφαία! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Καλημέρα Μπορεί κάποιος να μου δώσει Link για να κατεβάσω την SimplRom για το F Edit : Βρέθηκε Edited May 24, 2015 by KILLER146 Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Καλημέρα Μπορεί κάποιος να μου δώσει Link για να κατεβάσω την SimplRom για το F Edit : Βρέθηκε δοκιμασε τη lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 καλημερα η ερωτηση που εχω ειναι μεσο odin μπορο να περασω την simple rom ? διαβασα καπου οτι αν την ξεζιπαρω γινεται και μεσο odin γτ ηθελα ν βαλω twrp και στιν επαννεκινηση δεν ξεκιναει μονο σε download κατασταση . γινεται αυτο η πρεπει ν βαλω με το kies την stock και μετα? ν παω στην simpl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 καλημερα η ερωτηση που εχω ειναι μεσο odin μπορο να περασω την simple rom ? διαβασα καπου οτι αν την ξεζιπαρω γινεται και μεσο odin γτ ηθελα ν βαλω twrp και στιν επαννεκινηση δεν ξεκιναει μονο σε download κατασταση . γινεται αυτο η πρεπει ν βαλω με το kies την stock και μετα? ν παω στην simpl :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 και να γράφεις ολόκληρες τις λέξεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloy4s Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλησπέρα. Μήπως έχει κανείς nova launcher, να ανεβάσει στο dropbox video, να δούμε λίγο κάποιες βασικές του λειτουργίες μήπως και το περάσουμε να γλυτώσουμε μερικά lags? Οι επαφές χάνονται με το πέρασμα του nova launcher? Ευχαριστώ ! όχι, δε χάνονται οι επαφές με το nova. τι άλλο ακριβώς θες να μάθεις για το nova ; Βασικά έχει πολλά + (το χρησιμοποιώ χρόνια και σε άλλες συσκευές) σχετικά με τη λειτουργία του τηλεφώνου, αφού με απλές κινήσεις των δακτύλων κάνεις ότι θες (ότι έχεις προγραμματίσει να κάνει-αλλά μόνο με το prime κάνει αυτά τα "παραπάνω πράγματα") αλλά ακόμα και ποσα εικονίδια θες στην οθόνη ρυθμίζεις (5Χ6 π.χ.) ή στις εφαρμογές κλπ. Γενικώς κάνεις τόσα πράγματα τα οποία δεν γράφονται όλα. Πες τι ακριβώς θες, και θα σου πω αν μπορείς. Υ.Γ. Ναι, είναι γρήγορο. Παράθεση Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 καλημερα η ερωτηση που εχω ειναι μεσο odin μπορο να περασω την simple rom ? διαβασα καπου οτι αν την ξεζιπαρω γινεται και μεσο odin γτ ηθελα ν βαλω twrp και στιν επαννεκινηση δεν ξεκιναει μονο σε download κατασταση . γινεται αυτο η πρεπει ν βαλω με το kies την stock και μετα? ν παω στην simpl Απ'όσο γνωρίζω deodexed Rom δεν μπορείς να περάσεις μέσω Odin άρα μάλλον όχι. Δοκίμασε να περάσεις twrp μέσω Odin ή μέσω της εφαρμογής Flashify (και οι 2 περιπτώσεις προϋποθέτουν να είσαι root) και έπειτα μέσα από twrp να περάσεις σωστά τη Slim. Πάρε και ένα nandroid backup πριν φλασάρεις καλού κακού.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 η νεα simple lite δινει ρεστα.πιο γρηγορη πολυ πιο smooth και πιο αδεια ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Προχτές η cm με τρέλανε. Έκανα μια επανεκκίνηση και το κινητό ήταν ολίγον αργό. έκανα άλλη μια και αυτή τη φορά είχα ενεργοποιήσει το cpu overlay από τις developer options. Το κινητό απλά ζεματαγε. Για ένα δεκάλεπτο όλα ήταν στο κόκκινο και δεν έλεγε να ηρεμήσει. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι στο καλό έφταιγε. Έβλεπα τις διεργασίες και ήταν οι φυσιολογικές του Linux. Αφού δεν έβγαζα άκρη έκανα άλλη μια επανεκκίνηση και απλά έστρωσε. Ήσυχα και ωραία. Μιλάμε έχω τρελαθεί. Όσο καλό ήταν το 3 τόσο χάλι είναι το 4. Και το άτιμο σαν hardware είναι απίστευτο. Αλλά το λογισμικό δεν την παλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Είναι η πρώτη συσκευή που αν και δοκίμασα aosp roms προτίμησα να γυρίσω σε tw based. Καλή χρυσή και η Cm αλλά προσωπικά η 12.x δεν με ενθουσίασε γενικότερα, πόσο μάλλον στη συσκευή μας που ώρες ώρες δείχνει να τις τρώει τις φρίκες της (εξαιτίας των drivers υποθέτω, εν καιρώ λογικά θα διορθωθούν όλα). Εγώ έχω μείνει με την τελευταία επίσημη BOD2, έχω περάσει Emotion kernel (r15, ondemand cpu governor) και έχω αλλάξει κάποια χρώματα σύμφωνα με μερικούς οδηγούς. Πραγματικά και δεν μου λείπει κάτι και δεν φοβάμαι ότι θα με "αφήσει" όταν θα το χρειαστώ, που δυστυχώς είχα τέτοια θέματα με προηγούμενες Samsung συσκευές. Επίσης να ενημερώσω πως έχουν βγει ήδη 2 S6 Rom ports, MyaRom και EchoePop v8 (αυτή μάλιστα πρέπει να είναι και Έλληνα). Δεν νομίζω πως είναι για καθημερινή χρήση ακόμα αλλά το αναφέρω για να πάρετε μια ιδέα. :-) Edited May 28, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Είναι η πρώτη συσκευή που αν και δοκίμασα aosp roms προτίμησα να γυρίσω σε tw based. Καλή χρυσή και η Cm αλλά προσωπικά η 12.x δεν με ενθουσίασε γενικότερα, πόσο μάλλον στη συσκευή μας που ώρες ώρες δείχνει να τις τρώει τις φρίκες της (εξαιτίας των drivers υποθέτω, εν καιρώ λογικά θα διορθωθούν όλα). Εγώ έχω μείνει με την τελευταία επίσημη BOD2, έχω περάσει Emotion kernel (r15, ondemand cpu governor) και έχω αλλάξει κάποια χρώματα σύμφωνα με μερικούς οδηγούς. Πραγματικά και δεν μου λείπει κάτι και δεν φοβάμαι ότι θα με "αφήσει" όταν θα το χρειαστώ, που δυστυχώς είχα τέτοια θέματα με προηγούμενες Samsung συσκευές. Επίσης να ενημερώσω πως έχουν βγει ήδη 2 S6 Rom ports, MyaRom και EchoePop v8 (αυτή μάλιστα πρέπει να είναι και Έλληνα). Δεν νομίζω πως είναι για καθημερινή χρήση ακόμα αλλά το αναφέρω για να πάρετε μια ιδέα. :-) ετοιμαζεται και αλλη rom απο s6.οταν βγει θα ειναι θανατος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts