Jump to content

Σχέσεις (Έλληνα με ξένο)

thodorisgr77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

symfwnw

, episis na ksereis oti oi alvanoi , einai poly mpagasikos laos (to lew xwris yfos ratsismou , i misous)

OLOI! pws exoume emeis sto DNA mas, tin kaloperasi ? :p , aytoi einai poly poniros laos (me tin kaki enia)

PROSOXI FILE MOU ME TIN ALVANIDA!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

• Απαντήσεις 176
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το καλοκαίρι υπήρξα με Ισπανίδα, και τώρα είμαι αρκετούς μήνες με Ταιβανέζα... :p

καλο κουράγιο και καλή τύχη γιατι μπαίνοντας σε Αλβανικο σόι θα τα χρειαστείς.

Ρε παιδιά ξέρετε τι έχω καταλάβει? Ποιός μίλησε για σόι? Γκόμενα είπα ότι έχω!! Και δεύτερον έχετε μπει εσείς σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΙ? Γιατί εγώ έχω μπει! Τι μου λέτε τώρα? Παντού υπάρχουν και καλά και κακά. Εδώ μιλάμε για σχέσεις και απλά σας λέω ότι έτσι όπως με προσέχει η Αλβανίδα μέχρι τώρα δεν με έχει προσέξει καμιά. Και μην μου αρχίσετε ότι τα κάνει για να φύγει από την χώρα γιατί τέτοιος λόγος δεν υπάρχει ούτε μιά στο εκατομμύριο, έχουν τέτοια οικονομική άνεση οι δική της που όποτε θέλει μπαίνει και όποτε θέλει βγαίνει από την χώρα και χωρίς πρόβλημα. Εγώ απλά ξαναλέω ότι με σέβετε σαν άνδρα και τίποτα παραπάνω και για καταλάβει ο καθένας τι έννοω μάλλον πρέπει να το ζήσει.

Φιλικά Νίκος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

Ρε παιδια ειλικρινα δεν ειχα τιποτα με τους αλβανους θεωρουσα πως εκτος απο αυτα που ακουμε υπαρχουν και καλοι και γενικως οτι δ πρεπει να κρινουμε τους ανθρωπους με βαση την φυλη τους αλλα με βαση μονο τον χαρακτηρα κ τιποτα αλλο.Ειχα κ εναν φιλο αλβανο και ελεγα να υπαρχουν και καλοι.ΜΟυ την εφερε πολυ ασχημα ομως οπως δεν μου την εχει φερει ποτε Ελληνας οσο ζω και μια συζητηση που ειχα πριν λιγο καιρο με καποιον που ειχε εναν βοηθο αλβανο και επειδη τον λυποταν του ειχε δωσει μαλιστα και σπιτι φαγητο τα παντα..ε αυτος λοιπον τα πουλησε ολα και ενα βραδυ τον εκλεψε και εξαφανιστηκε μετα απο 1 χρονο!!

Μετα απο αυτα τους σιχαθηκα και πιστευω πως ναι ειναι στο αιμα τους η πονηραδα και η χωριατικη γυφτια να μην μπορουν να εκτιμησουν τιποτα και ψαχνουν μονο πως να κλεψουν και να την φερουν στον αλλον.

Ποτε δεν ημουν ρατσιστρια δεν εχω τιποτα με καμια αλλη φυλη οπως Πακιστανοι πχ που ειναι κατα την γνωμη μου πολλοι καλοι ανθρωποι.Εχετε ακουσει εσεις ποτε κανεναν Πακιστανο να εκλεψε η να σκοτωσε στις ειδησεις? η απο καποια αλλη φυλη? δεν λεω παντου υπαρχουν οι κακοι και οι καλοι αλλα αυτο που γινεται με τους αλβανους εχει ξεπερασει καθε οριο.εχουν εξαπλωθει σε ολη την Ελλαδα και το χειροτερο ειναι οτι μας μπασταρδευουν και καταστεφομαστε και μεις.Εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις που δυστηχως δεν επιβεβαιωνουν τον κανονα..

ειλικρινα καλη τυχη με την αλβανιδα γιατι θα την χρειαστεις.

δεν ηθελα ποτε να γραψω ετσι ρατσιστικα γιατι γενικα ειμαι κατα παρα πολυ οσων κανουν διακρισεις αλλα δεν γινεται ρε παιδια εχει παραγινει το κακο.

ειλικρινα καλη τυχη με την αλβανιδα γιατι θα την χρειαστεις.

δεν ηθελα ποτε να γραψω ετσι ρατσιστικα γιατι γενικα ειμαι κατα παρα πολυ οσων κανουν διακρισεις αλλα δεν γινεται ρε παιδια εχει παραγινει το κακο.

Ειλικρινά σας μιλάω ότι έχω δεί και πακιστανούς να κλέβουν και ρουμάνους και βούλγαρους αλλα και έλληνες, όπως επίσης και να σκοτώνουν, τι σημαίνει αυτό ότι είναι όλοι ίδιοι? Και πάλι εδώ μιλάμε για σχέσεις και όχι μίσοι που έχει ο καθένας με άλλες φυλές και ράτσες. Και δεν κατάλαβα πιο κακό έχει παραγίνει? Είναι πιο λογικό να ακούς κάτι κακό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έγινε από αλλοδαπό γιατί πολύ απλά τους δικούς μας τους περνάνε στο ντούκου, μόνο αν γίνει κάτι πολύ σοβαρό το λένε, σε πληροφορώ το ίδιο γίνετε ΠΑΝΤΟΥ, μέχρι και στην Αγγλία που θεωρούνται σε τέτοια θέματα τύπος και υπογραμμός, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κρατάνε παγκοσμίως την ίδια γραμμή και από εκεί βέβαια ξεκινάει το μεγάλο κακό. Τέλος πάντων εδώ μιλάμε για άλλο θέμα και αυτό είναι :offtopic:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

Xenes den to syzhtw mias kai eixa kai exw epafh (mhn paei allou to myalo sas :P ) me kapoies. Kai den milaw gia omorfia ktl (giati oi ellhnides se kamia periptwsh den pane pisw se sxesh me tis ksenes) alla gia ton xarakthra kai genikws ton tropo skepshs.

Ρε παιδιά ξέρετε τι έχω καταλάβει? Ποιός μίλησε για σόι? Γκόμενα είπα ότι έχω!!

Φιλικά Νίκος

τοτε να προσεχεις μην σε παρουν χαμπαρι οι δικοι της αν ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα μπλεξεις.Εισαι και στη φωλια.:worry: Η κοπελα μπορει να ειναι μια χαρα.Τους αλλους φοβαμαι.

Ατιμη φάρα οι Αλβανοι,χωρις μπεσα! Απολιτιστος και αξεστος λαος με κακοποια γονιδια στο αιμα του!

Επι αιωνες επιβιωσαν με πλιατσικο και επιδρομες στους γειτονικους λαους.Τι παρτιδες να ανοιξει κανεις μαζι τους? :blink:

Ατιμη φάρα οι Αλβανοι,χωρις μπεσα! Απολιτιστος και αξεστος λαος με κακοποια γονιδια στο αιμα του!

:blink:

Δεν θέλω να ανοίξω θέμα γιατί θα βγούμε εκτός. Αλλά να ξέρεις κάτι, η Αλβανία είναι χωρισμένη εσωτερικά σε τρία κομμάτια, βορά, κεντρική και νότο. Το κάθε κομμάτι είναι επηρεασμένο και απο τις γειτονικές του χώρες και μιλάμε για 3 εκατομμύρια πληθυσμό. Καταλαβαίνεις τώρα ότι όλα αυτά που έχουν γίνει και έχουμε ακούσει στην χώρα μας και άλλες χώρες 99% προέρχονται απο αλβανούς του βορά. Δεν ξέρω επίσης αν ξέρεις ότι στην νότια Αλβανία η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ σύνηθης. Θα σε καθησυχάσω λεγοντάς σου ότι η κοπελιά είναι απο την νότια Αλβανία και σε αυτό το σημείο λέω και ο ίδιος ότι στάθηκα τυχερός. Αν μίλαγε και ελληνικά θα ήμουνα κ@λ@φ@ρδ@ς αλλά τι να κάνουμε μην τα θέλω και όλα δικά μου. :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα κάνατε ποτέ σχέση με ανθρωπό που είναι από μια ξένη χώρα?(Ελλήνας,Ελληνίδα με αλλοδαπό/ή)???

Πιστεύεται οτί υπάρχει ίδιος ή διαφορετικός τρόπος ζωής???

Πιστεύεται οτί υπάρχει χημεία σε μία τετοια σχέση?

Νομιζέτε οτι υπάρχει ρίσκο σε μια τέτοια σχέση?

ή θα ακολουθάγατε την παροιμία που λέει ''παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο''

:whistle:

Θα ήθελα παρακαλώ τεκμιριωμένες απόψεις

:o

"Χημεία" υπάρχει μεταξύ ανθρώπων, όχι μεταξύ λαών. Τέτοιες σχέσεις ευδοκιμούν μόνο αν υπάρχει η βούληση και από τα δύο μέρη να είναι προετοιμασμένα να αλλάξουν τόπο και τρόπο ζωής, και συνήθως συναντώνται σε συνειδητοποιημένα άτομα που βρίσκονται σε ηλικία που μπορούν να καθορίσουν οι ίδιοι το μέλλον τους.

Όποιος προτιμά "παπούτσι από τον τόπο του κι ας είναι μπαλωμένο" πρέπει πραγματικά να ερωτευτεί αλλοδαπό/ή. Εκεί τα τσιτάτα θα πάνε κατά διαόλου :)

.....Ατιμη φάρα οι Αλβανοι,χωρις μπεσα! Απολιτιστος και αξεστος λαος με κακοποια γονιδια στο αιμα του!.......

Αυτο το κακοποια γονιδια στο αιμα τι το ηθελες???:respect:

Προσεχε γιατι εισαι ενα βημα πριν χαρακτηριστεις καπως...ρατσιστης.....:lol:

:tease:

Έχω μια απορία. 'Οταν λέτε κάποιοι ότι είναι καλύτερες οι ξένες εννοείτε από άποψη εμφάνισης, γούστων, συμπεριφοράς...; Τι; Δε διάβασα όλο το thread γιατί είδα ότι κάπου ξέφευγε σε off topic άρα sorry αν έχει ήδη απαντηθεί αυτό...

Εγώ πάντως από "σχέση" (ε τι σχέση, 15 ήμουν!) που είχα με Τσέχο, απλά κατάλαβα ότι στην πλειοψηφία τους έχουν καλύτερα μουσικά γούστα, είναι λιγότερο καγκούρια/τρέντιδες και πολύ πιο ανοιχτοί και χαλαροί! Κι όμως! Βγαίναμε 20-30 άτομα στην παραλία το καλοκαίρι, χαβαλέ, μουσική... Μια χαρούλα!

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

se 8ema emfanisis, otan milame gia anatoliko blok einai klasis anoteres apo tis ellinides (apisteyto swma, kai omorfa prosopa) to meion tous emfanisiaka einai sto sti8os

episeis kai se simperifora einai kalyteres (an diabazes ligo pio pisw) afou den exoun ta kolimata twn ellinidwn oute tis apetiseis twn ellinidwn , oute 8eloun olos o kosmos na gyrizei gyro tous , opws oi ellinides ( ayta se meso oro etsi...)

ayta oson afora to anatoliko blok apo tis empiries mou pou exw apo boulgares , servides , FYROMitises( skopianes) mexri kai tsexes.

me liga logia , an eksereseis tin glossa, eisai poly pio aneta kai pernas poly kalytera me mia ksenh apo ayta ta merh para me mia ellinida (exw polla paradigmata stin zwi mou kai apo filous kai ap'oti akouw) panta milaw gia meso oro.

episis kai stin italia pou piga an kai den gnorisa kala italides einai poly oreoteres apo tis ellinides, kai 2 filoi mou pou spoudazoun ekei , mou lene oti oi kopeles ekei apla se kanoun na nio8eis 8eos! einai poly erotiares, kai 8eloun na se ikanopioun anidiotelws.

genikws, ta arnitika tis ksenis (apo tis xwres pou proanefera) einai mono i sinenoiisi logo glossas, ( an kai ayto exei tin plaka tou) ;)

a , kai sto SEX exoun ligotera tabou apo tis ellinides

ayta.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα απο πλευράς εθνικότητας, ειδικά στην Ε.Ε. Απο εκεί και πέρα παίζει ρόλο η εμφάνιση (σωματικά) που έχει σχέση με το μέρος που ζει αυτή. Αφρικάνες με τίποτα πχ, χωρίς κάτι ρατσιστικό απλά έχει σχέση οτι είναι μάυρες και δεν έχω τέτοιο γούστο. Επίσης δεν θα παντρευόμουνα κάποια που δεν θα ήταν χριστιανή (οχι απαραίτητα ορθόδοξη). Υπάρχουν και Ευρωπαίες που δεν μου αρέσουν, όπως Τσέχες ή Αγγλίδες, αλλά την βρίσκω με τις Γερμανίδες! :)

Μάλιστα αν μείνω μόνιμα στο εξωτερικό δεν θα επιδειώξω να παντρευτώ Ελληνίδα :happy:

Αλβανίδα ούτε που το συζητάω! Καταρχήν δεν μου αρέσουν, αλλά όπως είπατε και εσείς είναι μπαγάσικος λαός. Έχω ακούσει πολλούς που την έχουν πατήσει με Αλβανές, κατά το πλείστον θέλουν τα λεφτά σου!

se 8ema emfanisis, otan milame gia anatoliko blok einai klasis anoteres apo tis ellinides (apisteyto swma, kai omorfa prosopa) to meion tous emfanisiaka einai sto sti8os

episeis kai se simperifora einai kalyteres (an diabazes ligo pio pisw) afou den exoun ta kolimata twn ellinidwn oute tis apetiseis twn ellinidwn , oute 8eloun olos o kosmos na gyrizei gyro tous , opws oi ellinides ( ayta se meso oro etsi...)

ayta oson afora to anatoliko blok apo tis empiries mou pou exw apo boulgares , servides , FYROMitises( skopianes) mexri kai tsexes.

me liga logia , an eksereseis tin glossa, eisai poly pio aneta kai pernas poly kalytera me mia ksenh apo ayta ta merh para me mia ellinida (exw polla paradigmata stin zwi mou kai apo filous kai ap'oti akouw) panta milaw gia meso oro.

episis kai stin italia pou piga an kai den gnorisa kala italides einai poly oreoteres apo tis ellinides, kai 2 filoi mou pou spoudazoun ekei , mou lene oti oi kopeles ekei apla se kanoun na nio8eis 8eos! einai poly erotiares, kai 8eloun na se ikanopioun anidiotelws.

genikws, ta arnitika tis ksenis (apo tis xwres pou proanefera) einai mono i sinenoiisi logo glossas, ( an kai ayto exei tin plaka tou) ;)

ayta.

κυρίως βουλγάρες οφείλω να πώ.απο προσωπική εμπειρία.

Σας υπενθυμίζω να ξανακοιτάξετε προσεκτικά τον τίτλο του θέματος, πριν αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο ποστ! :!:

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Όσον αφορά στην εμφάνιση, δεν μπορώ να πω τίποτα, είναι καθαρά θέμα -του δικού σας- γούστου.

Κολλήματα των Ελληνίδων;; Ίσα ίσα... Δε θέλω να θίξω τις αγαπητές πατριώτισσες, αλλά παρατηρώ ότι η πουτ*νιά τους και η διάθεση για ξεπέτες, πρόκληση, κέρατο κτλ έχει πιάσει ταβάνι πια... Ή δεν εννοείς ακριβώς αυτό;

Ταμπού στο sex? Μπορείς να φέρεις παραδείγματα, κάπως κόσμια;:O Ρωτάω καθαρά γιατί... δεν ξέρω, ίσως τα εξιδανικεύω, αλλά πιστεύω ότι έχουν παρέλθει οι εποχές των ταμπού, ακόμα και στο sex, ακόμα και στην Ελλάδα. Ως επί το πλείστον, τουλάχιστον... Αν η ερώτησή μου θεωρείται πολύ... ακατάλληλη ή whatever από τους mods, ας μην απαντηθεί:) Απλά... απορώ!:worry:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

min me bazeis na mpo se leptomeries , kai ypokoimenikes prosegiseis , milisa oso perisotero genika mporesa, kai gia ta megalitera pososta twn pli8ismon pou exw gnorisei

episeis , min sigrineis kai blepeis tin ellinida mesa apo sena kai tis files sou ( pes mou tin fili sou na sou pw pios eisai ;) )

egw exw 1000% perisoteres empiries olokliromenwn sxesewn me ellinides kai me kopeles apo to eksoteriko (ektws kai an eisai lesvia)

Se ayta ta 8emata, den mporeite (eseis oi gynaikes ) na erxeste kai na mas lete: ''ma, mas adikite'' , ''eimaste kalyteres ekei'' , ''i den eimaste etsi ekei''.

Opws eksigisa kai pio panw , enas andras exei perisoteres olokliromenes sxeseis me ellinides , kai o ellinas kserei kalytera ton meso oro twn ellinidwn , para , oi ekastote ellinidies, pou autopsixologounte oi ''teleies'' gynaikes.

Όσον αφορά στην εμφάνιση, δεν μπορώ να πω τίποτα, είναι καθαρά θέμα -του δικού σας- γούστου.

Κολλήματα των Ελληνίδων;; Ίσα ίσα... Δε θέλω να θίξω τις αγαπητές πατριώτισσες, αλλά παρατηρώ ότι η πουτ*νιά τους και η διάθεση για ξεπέτες, πρόκληση, κέρατο κτλ έχει πιάσει ταβάνι πια... Ή δεν εννοείς ακριβώς αυτό;

Προσέξτε που νομίζω, πάντα κατά την γνώμη μου ότι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται "περίεργα" σε σχέσεις μεταξύ δύο ανθρώπων που έχουν διαφορετικές κουλτούρες. Δέν ξέρω άν αυτά που παρατηρείς dexter για τις "αγαπητές πατριώτισσες" είναι σωστά ή όχι, αυτό που ξέρω είναι σε σχέσεις που είχα με ελληνίδες έφτανα πιο γρήγορα σε συμπεράσματα (άλλες φορές καλά και άλλες λιγότερο καλά) για την κοπελιά παρά στις σχέσεις που είχα με αλλαδοπές. Μάλλον αυτό συμβαίνει γιατί κάθε φορά μια σχέση με αλλοδαπή είναι λίγο πιο "πιπεράτη" και δεν φτάνει γρήγορα σε κορεσμό χωρίς πάλι αυτό να είναι κανόνας, μιλάω για το μεγαλύτερο ποσοστό τον περιπτώσεων. Διαφορετική γλώσσα, διαφορετικά ήθη και έθιμα, και πολλές φορές διαφορετική θρησκεία συνθέτουν ένα (όχι πάντα) μυστηριώδης σκηνικό που σε προκαλεί να ψάξεις κάτι το άγνωστο και το διαφορετικό. Αυτό σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι. Μην θεωρείς λοιπόν ότι οι Ελληνίδες έχουν πιάσει "ταβάνι" στην "πουτ*νιά", απλά νομίζω ότι λόγω διαφορετίκης κουλτούρας που έχεις απο τις υπόλοιπες γυναίκες (αλλαδοπές) δεν είσαι σε θέση να δείς και να καταλάβεις τι γίνετε αλλού... καταλαβαίνεις βεβαίως πιο εύκολα τις "αγαπητές πατριώτισσες" και αυτό είναι που σε κάνει να έχεις τέτοιες απόψεις.

Φιλικά Νίκος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσέξτε που νομίζω, πάντα κατά την γνώμη μου ότι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται "περίεργα" σε σχέσεις μεταξύ δύο ανθρώπων που έχουν διαφορετικές κουλτούρες. Δέν ξέρω άν αυτά που παρατηρείς dexter για τις "αγαπητές πατριώτισσες" είναι σωστά ή όχι, αυτό που ξέρω είναι σε σχέσεις που είχα με ελληνίδες έφτανα πιο γρήγορα σε συμπεράσματα (άλλες φορές καλά και άλλες λιγότερο καλά) για την κοπελιά παρά στις σχέσεις που είχα με αλλαδοπές. Μάλλον αυτό συμβαίνει γιατί κάθε φορά μια σχέση με αλλοδαπή είναι λίγο πιο "πιπεράτη" και δεν φτάνει γρήγορα σε κορεσμό χωρίς πάλι αυτό να είναι κανόνας, μιλάω για το μεγαλύτερο ποσοστό τον περιπτώσεων. Διαφορετική γλώσσα, διαφορετικά ήθη και έθιμα, και πολλές φορές διαφορετική θρησκεία συνθέτουν ένα (όχι πάντα) μυστηριώδης σκηνικό που σε προκαλεί να ψάξεις κάτι το άγνωστο και το διαφορετικό. Αυτό σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι. Μην θεωρείς λοιπόν ότι οι Ελληνίδες έχουν πιάσει "ταβάνι" στην "πουτ*νιά", απλά νομίζω ότι λόγω διαφορετίκης κουλτούρας που έχεις απο τις υπόλοιπες γυναίκες (αλλαδοπές) δεν είσαι σε θέση να δείς και να καταλάβεις τι γίνετε αλλού... καταλαβαίνεις βεβαίως πιο εύκολα τις "αγαπητές πατριώτισσες" και αυτό είναι που σε κάνει να έχεις τέτοιες απόψεις.

Φιλικά Νίκος.

Διέκρινα ειρωνεία από μέρους σου; Ίσως ο χαρακτηρισμός "αγαπητές πατριώτισσες" να μην ήταν τόσο δόκιμος μα δυστυχώς καταλήγω στο παραπάνω συμπέρασμα, για το ταβάνι:rolleyes:

Μη με κρίνεις αυστηρά, δεν το παίζω υπεράνω. Απλά έχω χαρακτηριστεί τόσες φορές ως "ξενέρωτη" και "λέτσος" απλά και μόνο επειδή είμαι 18 ετών και δεν έχω ολοκληρωμένη σχέση και επειδή, με ακριβή λόγια συνομιλήτριάς μου, "μα αν δεν πετάξεις έξω και λίγο β***ί βρε κούκλα μου, λέτσος δεν είσαι; Θα σε προσέξει κανείς;". Απέχω πάρα πολύ από τον ορισμό "λέτσος", εκείνη όμως είναι ο ορισμός της π*****ς. Αν διαφωνείς, το σέβομαι. Το να χαρακτηρίζομαι ξενέρωτη επειδή δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα, για το λόγο ότι δεν είμαι ακόμα σίγουρη πάνω στο ζήτημα της αντισύλληψης, από άτομο που κατά δική της παραδοχή (και με καμάρι) ότι έχει πάρει όλη τη σχολή, δυστυχώς με ωθούν στους χαρακτηρισμούς μου...

Συγγνώμη για τις λεπτομέρειες που είναι off topic:ninja:

ΜΙΒ δεν κατάλαβα δύο πράγματα:

α. το "δείξε μου τη φίλη σου"

β. το "λεσβία"

Δεν κατάλαβα πού... κολλούσαν:wacko: :happy:

A: to dikse mou tin fili sou pigenei sto oti kai kala , i gnomi pou exeis gia tin ellinides basika periorizete stis files sou , kai ama esy eisai kali kai swsti kopela , etsi 8a einai kai oi files sou , opote 8a pisteyeis apo ta digmata ellinidwn pou exeis oti den einai opws ta anaferoume!

B: to lesbia pigene sto oti eipa oti den pisteyw na exeis pio polles OLOKLIROMENES (me SEX) sxeseis me ellinides ap'oti egw, EKTWS AN EISAI LESVIA! kai epidh edw milame gia tis empiries mas , apo olokliromenes (basika) sxeseis me ellinides i ksenes giafto sou lew , opios exei olokliromenes sxeseis me ellinides ( arketes) mporei na katalabei gia ti milame edwpera, kai pros ti ayti i oli sigrisi sto thread !

elpizw na min se prosebala kai na min me pareksigises!

kai pliroforiaka, 8a protimousa ( perisotero gia logous eykolias kai kaliteris epikinonias) na eixa mia ellinida opws perigrafoume mia kseni edwmesa!

alla epidh i ellinides pou pliroun ta xaraktiristika pou anaferoume edw twn ksenwn , einai spanies kai sini8ws deymesmenes, apla den katapiezomai me mia klasiki ellinida, oute rixnw ta oria kai epipeda mou .

Ρε παιδιά ξέρετε τι έχω καταλάβει? Ποιός μίλησε για σόι? Γκόμενα είπα ότι έχω!! Και δεύτερον έχετε μπει εσείς σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΙ? Γιατί εγώ έχω μπει! Τι μου λέτε τώρα? Παντού υπάρχουν και καλά και κακά. Εδώ μιλάμε για σχέσεις και απλά σας λέω ότι έτσι όπως με προσέχει η Αλβανίδα μέχρι τώρα δεν με έχει προσέξει καμιά. Και μην μου αρχίσετε ότι τα κάνει για να φύγει από την χώρα γιατί τέτοιος λόγος δεν υπάρχει ούτε μιά στο εκατομμύριο, έχουν τέτοια οικονομική άνεση οι δική της που όποτε θέλει μπαίνει και όποτε θέλει βγαίνει από την χώρα και χωρίς πρόβλημα. Εγώ απλά ξαναλέω ότι με σέβετε σαν άνδρα και τίποτα παραπάνω και για καταλάβει ο καθένας τι έννοω μάλλον πρέπει να το ζήσει.

Φιλικά Νίκος

Συμφωνώ με τον nick_v .Παντού υπάρχουν και καλά και κακά.Πόσοι Έλληνες έχουν παντρευτεί Αλβανίδες???Σας πληροφορώ πάρα πολλοί Έλληνες και ο ένας είναι και 2ος ξαδερφός μου,περνάνε τέλεια,το αλβανικό σόι,καλοί ανθρώποι,έχουν ήδη ένα παιδί και όλα καλά (εδώ και 10 χρόνια που είναι μαζί).

To νέο mofeu :)

Έχω μια απορία. 'Οταν λέτε κάποιοι ότι είναι καλύτερες οι ξένες εννοείτε από άποψη εμφάνισης, γούστων, συμπεριφοράς...; Τι; Δε διάβασα όλο το thread γιατί είδα ότι κάπου ξέφευγε σε off topic άρα sorry αν έχει ήδη απαντηθεί αυτό...

Εγώ πάντως από "σχέση" (ε τι σχέση, 15 ήμουν!) που είχα με Τσέχο, απλά κατάλαβα ότι στην πλειοψηφία τους έχουν καλύτερα μουσικά γούστα, είναι λιγότερο καγκούρια/τρέντιδες και πολύ πιο ανοιχτοί και χαλαροί! Κι όμως! Βγαίναμε 20-30 άτομα στην παραλία το καλοκαίρι, χαβαλέ, μουσική... Μια χαρούλα!

Ένας άντρας από την πρώτη ματιά,κρίνει μια γυναίκα από την εμφάνιση.Όμως δεν είναι έτσι ... κάνοντας παρέα με Ελληνίδες και αργότερα με ξένες κοπέλες έκανα κάποιες συγκρίσεις :

Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι οι ξένες κοπέλες είναι more straight από μια Ελληνίδα.Δεν σε κοροιδεύει,σου λέει σε γουστάρω ή όχι το οποίο το πιο θετικό σημείο...κάτι που μια Ελληνίδα δεν σου λέει τίποτα για να σε έχει για καβάντζα.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνίδων είναι πολύ ωραίες σε εμφάνιση και αυτό τις κάνει υπερβολικές από πλευρά απαιτήσεων και τα θέλουν σχεδόν όλα.

Οι κοπέλες του ανατολικού μπλοκ ιδιαίτερα δεν ζητάνε πολλά και είναι το ίδιο εμφανήσιμες και ίσως αυτό το διαφορετικό look που έχουνε να μας κάνει να τις βλέπουμε ωραιότερες.

Από εκεί και πέρα μένει μόνο να υπάρξει "χημεία" ως τον τρόπο ζωής και ανάλογα την χώρα της κοπέλας.Για παράδειγμα εγώ που έκανα παρέα με Ολλανδέζες λόγο του επιπέδου τους,μισθολογικά απορούσαν γιατί πολλοί Έλληνες μένουν ως κάποια ηλικία με τους γονείς τους δηλαδή οι περισσότεροι μέχρι να παντρευτούν ή να συζήσουν ναι μεν λένε ότι ζούμε καλά μόνο από τα γλέντια,την καθημερινή έξοδο,τα φαγητά μας ενώ παράλληλα λένε ότι δεν έχουμε ποιότητα ζωής λόγω των μισθών μας,των δρόμων μας,των νοσοκομείων μας

Ενώ αν είναι γυναίκα μια πιο φτωχής χώρας πιστεύω ότι θα είναι ευχαριστημένη με αυτά που μπορεί να της προσφέρει η ζωή στην Ελλάδα

To νέο mofeu :)