thodorisgr77 Δημοσιεύτηκε September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 22, 2003 Θα κάνατε ποτέ σχέση με ανθρωπό που είναι από μια ξένη χώρα?(Ελλήνας,Ελληνίδα με αλλοδαπό/ή)??? Πιστεύεται οτί υπάρχει ίδιος ή διαφορετικός τρόπος ζωής??? Πιστεύεται οτί υπάρχει χημεία σε μία τετοια σχέση? Νομιζέτε οτι υπάρχει ρίσκο σε μια τέτοια σχέση? ή θα ακολουθάγατε την παροιμία που λέει ''παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο'' :whistle: Θα ήθελα παρακαλώ τεκμιριωμένες απόψεις :o Παράθεση To νέο mofeu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Αναλογα την εθνικοτητα του αλλου, τον χαρακτηρα και της συνηθειες του... π.χ. με Ισπανίδα, Ιταλίδα (γενικά) εγω θα δοκίμαζα... Και αυτο επειδη εχω διαπιστωσει οτι εχουμε την ιδια μουρλια σαν λαος αρα και υπαρχουν πιθανοτητες ταιριασματος... Απο κει και περα ειναι βλεποντας και κανοντας.. γενικα ειμαι της αποψης δοκιμαζω και οπου βγαλει (αρκει να φαινεται οτι υπαρχουν καποιες δυνατοτητες-προυποθεσεις). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 me kamia wraia kineza i wraia mauroula poly 8a 8ela na kanw sxesi ;) Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Προσωπικά φίλε μου δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη Γερμανιδούλα μου. Περνούσαμε πολύ καλά. Βέβαια τι είδους Γερμανίδα ήταν αυτή, αυτό είναι άλλο θέμα!!! Μιλούσε Ελληνικά και χόρευε τσιφτετέλι και ζεϊμπέκικο καλύτερα από πολλούς Έλληνες!!!!! :lol: :lol: :lol: Όπου πηγαίναμε μας κοιτούσαν με μισό μάτι!!! Η Γερμανίδα μιλούσε Ελληνικά και Έλληνας Γερμανικά!!! :wacko: :wacko: Βρε τι μου θύμισες τώρα!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Ουτε εγω εχω προβλημα..το προβλημα θα το εχουν οι γυρω μου που θα κρινουν και θα σχολιαζουν.. εκτος κι αν ειναι απο τις χωρες "εντος ζωνης" :P δλδ ιταλια,γερμανια,ισπανια,γαλλια,αγγλια,σκωτια.. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον v@g me kamia wraia kineza i wraia mauroula poly 8a 8ela na kanw sxesi ;) έεεεετσσιιιι... :rolleyes: ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Κανένα απολύτως πρόβλημα.Το ιδανικό ταίρι; Απο Χιλή κυρίες και κύριοι! ΝΑΙ Χιλή!Οι ωραιότερες κοπέλες είναι εκεί. Μάλιστα οργανώνω εκστρατεία στη Χιλή και θα με ακολουθήσουν και παιδιά απο το Φόρουμ! Τα έχουμε πει και στο IRC αυτά (ναι είμαι ο Valder the Saiyan για όσους δεν καταλαβαν με τι νικνεημ μπαίνω εκεί). Τι θέλω εκτός απο Χιλιανή; ΤΟΥΡΚΑΛΑ!!! Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Παντού υπάρχουν καλές γκόμενες, τι ελλάδα τι τουρκία τι αλβανία, τι μακεδονία παντού! Αν είχατε να επιλέξετε όμως ανάμεσα σε μια ελληνίδα και μία ξένη ίσης ομορφιάς (με τα δικά σας γούστα) ποια θα επιλέγατε; Εγώ πάντως την ελληνίδα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Αν είχατε να επιλέξετε όμως ανάμεσα σε μια ελληνίδα και μία ξένη ίσης ομορφιάς (με τα δικά σας γούστα) ποια θα επιλέγατε; Εγώ πάντως την ελληνίδα. :) Βαθύ σχόλιο Μπάγιερν, έτσι συμφωνώ απόλυτα καθώς είναι άλλη αίσθηση όταν η άλλη νοιώθει κανονικά ότι τις λες, πχ την επικαιρότητα, τ'αστεία, την αργκό κλπ. Απλά η φάση είναι ότι για να βρεις στην Ελλάδα καλή γκόμενα που να τα'χει όλα οι πιθανότητες είναι <50% ενώ πχ στην Τσεχία είναι 97% :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Εγώ θα τα φτιαχνα με ξένη φτάνει να καταλαβαινόμαστε ! :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Εγώ με ... Ισπανίδα πολύ χαλαρά ! Το πιάαασατε το υπονοούμενο. Παιδιά σοβαρά τώρα ανάλογα τη φάση, τη γκόμενα και βέβαια τη χώρα. Ένα φιλαράκι μου εδώ τα έχει με Αμερικανίδα και η φάση είναι ξέρασμα παιδιά, δεν μπορώ να διανοηθώ να είχα σχέση με τέτοια κοπέλα. Τελείως μα τελέιως διαφορετική σε νοοτροπία, μυαλό, ιδέες όλα. Τι σκατά κουβέντα να ξεκινήσεις, το νιώθεις από την αρχή ότι δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει αυτό που θές να πείς. Συμπέρασμα: Ελληνίδα (με όλο το χάλι) και ... ανατολικό μπλοκ που δεν μιλάνε και πολύ :) :) :) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax Απλά η φάση είναι ότι για να βρεις στην Ελλάδα καλή γκόμενα που να τα'χει όλα οι πιθανότητες είναι <50% ενώ πχ στην Τσεχία είναι 97% :p tsexiaaaaaaa........ ax ti mou thimises........ :rolleyes: :rolleyes: euaaaa pou eisai ???? :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos ανατολικό μπλοκ που δεν μιλάνε και πολύ :) :) :) Εχω μια φιλη απο την Ρωσσια , που δεν το κλεινει το στομα της με τιποτα πιστεψε με :lol: :lol: Γενικα παντως , θα συμφωνησω και εγω , οτι το θεμα δεν ειναι με την γενικη εννοια "απο ποια χωρα ειναι" αλλα το κατα ποσο μπορεις να "ταιριαξεις" μαζι της και κατα ποσο η κουλτουρα , νοοτροπια κλπ ειναι τετοια ωστε να μπορεις να βγαλεις ακρη . Π.χ. αν μια κοπελα ειναι 10-15 χρονια στην Ελλαδα , και ειχε ερθει απο την Γαλλια , πλεον εχει μαθει αρκετα καλα τον "ελληνικο" τροπο ζωης και την νοοτροπια μας , ετσι μπορει να πει κανεις οτι "ταιριαζει" με εναν ελληνα . Απο την αλλη , σιγουρα δεν ειναι δυνατον να βγαλεις ακρη με μια κοπελα π.χ. απο την USA (βαριεμαι να το γραψω στα ελληνικα ) Το ωραιο ειναι να γνωριζεις μια κοπελα , να ειστε μαζι , και να μαθαινεις μετα απο καιρο οτι δεν ειναι απο την Ελλαδα . Τοσο πολυ ειχε αλλαξει στα 18 απο τα 22 (τοτε) χρονια της ζωης της που ειναι στην Ελλαδα . :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Παντού υπάρχουν καλές γκόμενες, τι ελλάδα τι τουρκία τι αλβανία, τι μακεδονία παντού! Αν είχατε να επιλέξετε όμως ανάμεσα σε μια ελληνίδα και μία ξένη ίσης ομορφιάς (με τα δικά σας γούστα) ποια θα επιλέγατε; Εγώ πάντως την ελληνίδα. :) TI ENOEIS ME TO "MAKEDONIA" ????????!!!! Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Morpheus78 TI ENOEIS ME TO "MAKEDONIA" ????????!!!! Τυχαία ανέφερα κάποιες γειτονικές χώρες! Αλβανία, Τουρκία, Μακεδονία (FYROM όπως μερικοί έλληνες αιθεροβάμωνες επιμένουν να την αναφέρουν, ενώ σε όλο τον κόσμο ακόμα και σε επίσημα έγγραφα αναφέρεται πια σαν Macedonia <== αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :) )... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Τυχαία ανέφερα κάποιες γειτονικές χώρες! Αλβανία, Τουρκία, Μακεδονία (FYROM όπως μερικοί έλληνες αιθεροβάμωνες επιμένουν να την αναφέρουν, ενώ σε όλο τον κόσμο ακόμα και σε επίσημα έγγραφα αναφέρεται πια σαν Macedonia <== αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :) )... Και αυτο σημαινει οτι πρεπει να τα παρατησουμε και να τη λεμε Μακεδονια? Δε ξερω ποιος εισαι και τι πρεσβευεις αλλα με θλιβει η σταση σου... κριμα. Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Τυχαία ανέφερα κάποιες γειτονικές χώρες! Αλβανία, Τουρκία, Μακεδονία (FYROM όπως μερικοί έλληνες αιθεροβάμωνες επιμένουν να την αναφέρουν, ενώ σε όλο τον κόσμο ακόμα και σε επίσημα έγγραφα αναφέρεται πια σαν Macedonia <== αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :) )... Φίλε Bayern7, θα παρακαλούσα να μην ξεφύγουμε από το θέμα, ανοίγωντας "άλλου" είδους συζητήσεις. Ευχαριστώ. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 ΠΟΤΕ !!!! ΜΕ μια μόνο:) Με 2-3 σίγουρα χεχεχε Πλάκα κάνω. Ναι θα έκανα, δεν βρέπω κάτι να με χαλάει απο όπου και αν είναι. Φυσικά κάτι Ρωσίδες/Ρουμάνες κτλ κτλ που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ε αυτές δεν είναι μέσα ε! Δεν ψάχνουμε για προίκα :) :) :) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 egw pedia pisteyw oti genika i sxesi me kseni gynaika apla fobizei, an i prwti empiria einai kapos asximi( pou stin ellada einai oi perisoteres) xromatisoume asxima oles tis kopeles tis antistixis xwras, egw exw kanei sxeseis (ka8e idous) me boulgares kai tis 8ewro para poly kalyteres se nootropia apo tis ellinides, kai poly pio katanoites ston xaraktra(den sou kanoun ta mistiria twn ellinidwn, pou alla 8eloun alla kanoun) <exw kai filo pou pantreftike boulgara,aneyike boulgaria kai goustare> egw eixa kai fili kai apo tourkia kai livano , eksisou poly kala kala koritsia(den kserw bebea pws 8a simperiferontousan se mia sxesi , alla den nomizw na metamorfonontousan toso, teties files ellinides den eixa) telos 8a i8ela na pw, oti oi ellinides den einai kai oi kalyteres se simperifora sxesis, afou ta 8eloun kai ola dika tous , kai prin ta ftiaksoun me kapion ton ksezoumizoun (gia meso oro milaw panta!) alla genika i simperifora tis ellinidas diaferei poly apo afton mias ksenis(pros to xeirotero) xwris afto na simenei oti prepei na mas fobizei na kanoume mia sxesi me mia kseni, afti einai i zwi, pikilia :P ksekolate apo tis ellinides, osoi spoudazoun boulgaria , me katalabenoun ;) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Παντού υπάρχουν καλές γκόμενες, τι ελλάδα τι τουρκία τι αλβανία, τι μακεδονία :mad: :devil: :mad: :devil: Πρωτα απ'ολα κακως μενεις στη Θεσ/νικη,(αν και αν εκδηλωνεις αυτες τις αποψεις στον εξω κοσμο δυσκολο να μεινεις καιρο).Αυτη τη στιγμη μου ερχονται πολλα μπινελικια αλλα... Οι ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ σου αρεσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisgr77 Δημ. September 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 To θέμα είναι ΑΝ έχεις μια σχέση με ξένη και ξαφνικά πάνω στην τρελλή χαρά που έχεις για εκείνην και ξαφνικά σου πει .... φεύγω ....εκεί ρε παιδιά δεν είναι μεγαλο ξενέρωμα???? :!: Παράθεση To νέο mofeu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nrg :mad: :devil: :mad: :devil: Πρωτα απ'ολα κακως μενεις στη Θεσ/νικη,(αν και αν εκδηλωνεις αυτες τις αποψεις στον εξω κοσμο δυσκολο να μεινεις καιρο).Αυτη τη στιγμη μου ερχονται πολλα μπινελικια αλλα... Οι ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ σου αρεσουν? Αν οι Ελληνες οι ιδιοι δεν υποστηριζουν τα συμφεροντα τους τοτε ζητω που καηκαμε... Δικιο εχεις φιλε Nrg και μενα μου ερχονται πολλα στο μυαλο τωρα... :devil: Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Θα μείνετε στο θέμα ή θα αναλωθείτε γιατί το Former Yugoslavic Republic Of Macedonia (F.Y.R.O.M.) το έχουν κάνει Macedonia "φίλοι" , "σύμμαχοι" και "εχθροί" μας? Παρακαλώ όχι άλλα off-topic μηνύματα. Θενξ. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Dikio exeis vampyre. No more off-topic minimata. Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον thodorisgr77 To θέμα είναι ΑΝ έχεις μια σχέση με ξένη και ξαφνικά πάνω στην τρελλή χαρά που έχεις για εκείνην και ξαφνικά σου πει .... φεύγω ....εκεί ρε παιδιά δεν είναι μεγαλο ξενέρωμα???? :!: Τί ιστορίες μου θύμισες.....Ένας φίλος τα είχε φτιάξει με μια Αγγλίδα που ήρθε εδώ στην Κύπρο...Τελικά τα είχανε για αρκετούς μήνες...Τις έδινε δώρα, δακτυλίδια, την έβγαζε έξω το ένα το άλλο μέχρι που την ερωτευτηκε...τελικά της έκανε πρόταση γάμου και την επόμενη μέρα είχε φύγει χωρίς να του πεί τίποτα :!: Ούτε ένα τηλέφωνο :!: :lol: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts