Jump to content

Huawei MediaPad T1 8.0 3G

GUADANAMO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σε ολουs...το συγκεκριμενο ταμπλετ υπαρχει μονο στο γερμανο στα 189 ευρω...μηπωs το εχει καποιοs φιλοs να μαs πει εντυπωσειs...:worry:

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 104
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και εμενα θα με ενδιέφερε να μάθω εντυπώσεις για αυτή την ταμπλέτα αλλά δεν βρήκα κάτι..
http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68239&selectedCategoryId=1883

Τη συγκεκριμένη ταμπλέτα την ψάχνω τώρα λίγες μέρες , στα χαρακτηριστικά της εννοώ , γιατί με ενδιαφέρει να πάρω μια ταμπλέτα για χρήση GPS.

Από ότι έχω δει έως τώρα φαίνεται πως είναι αυτή με τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και την πιο ελκυστική τιμή με 139 € η 7’’ και 189 € η 8’’ , τα σημαντικό είναι ότι είναι 3G και με λειτουργία τηλεφώνου κάτι το οποίο μου προέκυψε στο ψάξιμο , μου κίνησε το ενδιαφέρον και είδα ότι δεν υπάρχει άλλη ταμπλέτα με όλα τα παραπάνω (3G-GPS,A GPS, GSM) σε αυτή την τιμή.

Υπάρχουν βεβαίως κι άλλες ταμπλέτες 3G όχι όμως και με λειτουργία τηλεφώνου με τιμές πάνω από τα 150 €.

Το θέμα τώρα είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά την 7’’ και στο Γερμανό δεν πρέπει να υπάρχει πλέων και η 8’’ με τα 189 €.

Ψάχνοντας την εταιρία ( HUAWEI ) στο διαδίκτυο βλέπω ότι διακρίνετε από αξιοπιστία και διεκδικεί μερίδιο στην αγορά των smartphone.

Ο επεξεργαστής αυτής της ταμπλέτας είναι χρονισμένος στα 1,2 GHz και διάβασα κάπου (δυστυχώς δεν σημείωσα που) ότι με λίγο τουρμπο φτάνει απροβλημάτιστα τα 1,8 GHz.

Αν κάποιος έχει κάποια άποψη για το θέμα παρακαλώ ας τη μοιραστεί γιατι και τα 189 € δεν είναι για πέταμα.

Ευχαριστώ

Χρόνια πολλά καλές γιορτές σε όλους.

• 2 weeks later...
καλη χρονια σε ολουs...το συγκεκριμενο ταμπλετ κυκλοφορει μονο σε 8 ιντσεs κ αυτεs τιs ημερεs εμφανιστηκαν στο ιντερνετ αρκετα τεμαχια απο εταιρικα δωρα μαλλον απο τη wind...ενα απο αυτα χτυπησα κ εγω καινουριο στο κουτι του σε σπεσιαλ τιμη κ οχι στην αισχροκερδεια του γερμανου με τα 189 ευρω!;)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
αλήθεια αν πάθει κάτι η ταμπλέτα,ποιός είναι υπεύθυνος για την επισκευή της μέσω εγγύησης;:confused:
http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

• Administrators
αλήθεια αν πάθει κάτι η ταμπλέτα,ποιός είναι υπεύθυνος για την επισκευή της μέσω εγγύησης;:confused:

Το επίσημο service για συσκευές Nokia, Samsung, Huawei, LG, και Sony έχει αναλάβει η εταιρεία Arvato (Κηφισού 31Α στα ΚΤΕΛ Κηφισού στον 3ο όροφο, τηλέφωνο επικοινωνίας 2105197500).

Modpic.gif

Γεια σε ολους.Εγω πηρα το συγκεκριμενο ταμπλετ απο το προγραμμα ψηφιακης αλληλεγυης που τρεχει αυτο το χρονικο διαστημα.Ηθελα να ρωτησω οποιος το εχει στην κατοχη του να μου πει αν υπαρχει καποια αναβαθμιση σε kit kat η καποια αλλη επισημη τουλαχιστον.

• 5 months later...
Παιδια γι αυτο το ταμπλετ μιλατε?Γιατι εδω λεει πως δεν ειναι3g.Einai καλο σε αυτη την τιμη?Απο αυτονομια πως παει?Ευωαριστω

Παιδια γι αυτο το ταμπλετ μιλατε?Γιατι εδω λεει πως δεν ειναι3g.Einai καλο σε αυτη την τιμη?Απο αυτονομια πως παει?Ευωαριστω

Που λέει ότι δεν είναι 3G? Κανονικά έχει 3G καθώς και λειτουργία τηλεφώνου. Στα €129 που κοστίζει στην Wind κατά την προσωπική μου άποψη αποτελεί εξαιρετική επιλογή...

Που λέει ότι δεν είναι 3G? Κανονικά έχει 3G καθώς και λειτουργία τηλεφώνου.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις, το ένα είναι με 3g και παίρνει κάρτα Sim ενώ το άλλο έχει απλώς Wi-fi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το πήρα από media markt πάντως κι εγώ 119 ευρώ (από 149 έλεγε), δεν είχα εμπειρία γενικότερα ποτέ από android, μου φαίνεται πολύ καλό το ταμπλετάκι πάντως, δεν το έχω φορτώσει αλλά δεν κολλάει μέχρι στιγμής, ελεύθερος χώρος που απομένει περίπου είναι 4 gb (ενώ η έκδοση είναι 8 gb). Μελανό σημείο η κάμερα, καθώς δε φαίνεται καθόλου καλή για τα 5 mp.

Για αυτονομία δεν έχω άποψη καθώς χθες έκανα την πρώτη φόρτιση, η οποία σημειωτέον λέει πρέπει να είναι (η πρώτη) 12 ώρες.

Τρελό value for money πάντως μου φαίνεται αλλά και πέρα από αυτό, έχει μία αρκετά καλή οθόνη, όμορφη κατασκευή και δουλεύει απροβλημάτιστα. Στις 8 ίντσες, για οικονομικό ταμπλετάκι, μου φαίνεται η καλύτερη επιλογή γι' αυτήν την περίοδο.

Υγ. Είναι μεταλλικό unibody, λίγο τα πλήκτρα του τρίζουν αλλά δε μου φαίνεται προβληματικό απλώς δεν είναι πολύ σφιχτά.

Κι εγω το πηρα στα 109 απο medianarkt οχι το 3g το wifi.Εγω δεν το φορτισα 12 ωρες την 1η φορα,σου ειπαν απο το μαγαζι να το κανεις αυτο?

Κι εγω το πηρα στα 109 απο medianarkt οχι το 3g το wifi.Εγω δεν το φορτισα 12 ωρες την 1η φορα,σου ειπαν απο το μαγαζι να το κανεις αυτο?

Το γραφει στο μανουαλ τωρα το ειδα,θα επηρρεασει το οτι δεν το φορτισα την 1η φορα τοση ωρα την αποδοση η μακροζωια τησ μπαταριας?Αν το κανω στη 2η φορτιση θα κανει τιποτα?

Καλημέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση με αυτο το tablet θα δουλεύουν χωρίς προβλήματα προγράμματα σαν το Skype, Viber κλπ για video?

Knock knock!!! Who's there? ME I KILL YOU!!!!!

Xiaomi Pocophone f1

MIUI 11.0.5.0

Android 9 (Pie)

παιδια καλο το ταμπλετακι αλλα δεν μπορω με τιποτα να το κανω ρουτ ξεκιναω και και στο 81% αποτυχια το εκανα πολλες φορες και τιποτα αν ξερει κανεις τιποτα θα το εκτιμουσα

με το RootGenius φτανω στο 81% και τελος

Edited by mples

Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει αυτό το τάμπλετ, βλέπω ότι το έχει μόνο εδώ.

Με ενδιαφέρει η μπαταρία του καθώς με το Memopad HD που έχω τώρα, βγάζω κάτι 9 ώρες οθόνης που είναι άψογα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει αυτό το τάμπλετ, βλέπω ότι το έχει μόνο εδώ.

Με ενδιαφέρει η μπαταρία του καθώς με το Memopad HD που έχω τώρα, βγάζω κάτι 9 ώρες οθόνης που είναι άψογα.

μπαταρια καλη εως πολυ καλη γενικα πολυ καλο για τα λεφτα του σκαιπ και τα λοιπα σφαίρα αλλα ροοτ δεν γινετε με τιποτα

και επισεις στο greenify δεν μπορεις να ενεργοποιήσεις την αυτόματη αδρανοποίηση

μπαταρια καλη εως πολυ καλη γενικα πολυ καλο για τα λεφτα του σκαιπ και τα λοιπα σφαίρα αλλα ροοτ δεν γινετε με τιποτα

και επισεις στο greenify δεν μπορεις να ενεργοποιήσεις την αυτόματη αδρανοποίηση

Το root είναι ένα θέματακι γιατί θέλω να ξηλώσω το bloat.

Με χαμηλή φωτεινότητα πόσο SOT βγάζει περίπου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το root είναι ένα θέματακι γιατί θέλω να ξηλώσω το bloat.

Με χαμηλή φωτεινότητα πόσο SOT βγάζει περίπου;

αν το σοτ ειναι η μπαταρια γιατι δεν καταλαβα εμενα στο αυτοματο μου βγαζει πολλες ωρες περιπου 8-10 ωρες οθονη