Jump to content

Half Life 2

Flamenerve
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό με την τύπισσα (:p) στο ασανσέρ μετά απο πολύ ψάξιμο το διόρθωσα με quick load...

Τώρα έχω κολλήσει γιατί όταν πάω να κάνω LOAD GAME με πετάει έξω και κάτι μου λέει για το steam..

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

• Απαντήσεις 161
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εμένα μου το έκανε σε μια φάση, αλλά μετά από restart έφτιαξε...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

ρε παιδια εγω το πηρα απο το τει αλλα μου ειπανε οτι ειναι κατι σαν expansion pack like call of duty2.οταν ανοιγω το σιντι εχει μεσα πολλους φακελους αλλα δεν ξερω ποιο αρχειο να κανω εγκατασταση.
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikos2004dj ( 9 Δεκ. 2004 , 12:57)

ρε παιδια εγω το πηρα απο το τει αλλα μου ειπανε οτι ειναι κατι σαν expansion pack like call of duty2.οταν ανοιγω το σιντι εχει μεσα πολλους φακελους αλλα δεν ξερω ποιο αρχειο να κανω εγκατασταση.

Μηπως σου εδωσαν DVD? Πρεπει να αντιγραψεις ολα τα αρχεια στο δισκο και μετα τρεχεις το launcher.exe

Ξεκολειστε με τους launchers ρεεε!!! Μην φατε κανα ban απο την Valve!

Εαν θελετε και Half-Life 2 και CS:S κατεβαστε την εκδοση που δινω παραπανω (αυτη δηλαδη που ειναι σε DVD)

Ουτε launchers ουτε τιποτα απολυτως! Καθαρα *****s!

Και με το να τα λετε launchers ειναι βλακεια! Το μονο που κανουν ειναι να τρεχουν το παιχνιδι με καποιες συγκεκριμενες εντολες! Πραγμα το οποιο μπορει να κανει ο καθενας μονος του

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 9 Δεκ. 2004 , 14:26)

Ξεκολειστε με τους launchers ρεεε!!! Μην φατε κανα ban απο την Valve!

Εαν θελετε και Half-Life 2 και CS:S κατεβαστε την εκδοση που δινω παραπανω (αυτη δηλαδη που ειναι σε DVD)

Ουτε launchers ουτε τιποτα απολυτως! Καθαρα *****s!

Και με το να τα λετε launchers ειναι βλακεια! Το μονο που κανουν ειναι να τρεχουν το παιχνιδι με καποιες συγκεκριμενες εντολες! Πραγμα το οποιο μπορει να κανει ο καθενας μονος του

Μου λες με λιγα λογια να καταβασω 3 GB με pstn 56? Νο thank you, δεν θα παρω :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper ( 9 Δεκ. 2004 , 14:49)

Μου λες με λιγα λογια να καταβασω 3 GB με pstn 56? Νο thank you, δεν θα παρω :wacko:

Δηλαδη την release που εχεις πως την κατεβασες-βρηκες? ;) Με τον ιδιο τροπο παρε την καινουργια...

Φυσικα απο τον πειρατη της γειτονιας!! :lol: :lol: Το τερματισα το παιχνιδι οποτε... Απλως προτεινα μια λυση στο φιλο πιο πανω.

Μια χαρά είναι το launcher.exe. Και με τα fix από το gamecopyworld ακόμα καλύτερο... ;)

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Pio apola tou gamecopyworld katevazoume?

To Half-Life_2_Fixall_P_1.rar mporei na mou to steilei kaneis?????? PLZ!!! PM ME!!!! :cry:

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aristos87 (12 Δεκ. 2004 , 19:33)

Pio apola tou gamecopyworld katevazoume?

To Half-Life_2_Fixall_P_1.rar mporei na mou to steilei kaneis?????? PLZ!!! PM ME!!!! :cry:

σου εστειλα με π.μ. το url :whistle:

αν θελει και κανας αλλος..... :)

Einai dead to link :(

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

re paidia plz voithia giati tha to spaso pou na parei.

nikiasa to paixnidi apo to videoclub,to egatestisa,pao na paikso,anigi to steam,teleionei to steam kai tipota.ksana diplo klik sto paixnidi kai ksana steam kai ksana tipota.meta apo 8 steam me 56k exo varethei pia.kserei kaneis ti na kano;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος steve62742 (14 Δεκ. 2004 , 00:01)

re paidia plz voithia giati tha to spaso pou na parei.

nikiasa to paixnidi apo to videoclub,to egatestisa,pao na paikso,anigi to steam,teleionei to steam kai tipota.ksana diplo klik sto paixnidi kai ksana steam kai ksana tipota.meta apo 8 steam me 56k exo varethei pia.kserei kaneis ti na kano;

Steam account έφτιαξες? Αν κάποιος έκανε register την κόπια σου πριν από σένα δεν μπορείς να το παίξεις [νόμιμα]. Υπάρχουν δίαφορα *****s αλλά εγώ δεν ασχολούμαι. To HL 2 είναι παιχνιδάρα, τράβα να το αγοράσεις :)

pos ftiaxno steam account.logika prepei na to ekane register kapios allos prin apo emena afou den imoun o protos pou to nikiase.mesa sto kouti omos mou ixe ena xartaki pou elege username:******** kai password:*********.iparxi kanas tropos na to paikso(nomimos kai mi);

Ρε παιδια εχω τρομερο προβλημα :(

Καθε λιγο και λιγακι crashαρει

Εχω βαλει διαφορα fixes αλλα τιποτα

Ειναι αντιγραμμενο (φυσικα) και το εχω δοκιμασει και σε αλλους υπολογιστες

Τι μου προτεινετε να κανω?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PropheT (14 Δεκ. 2004 , 01:13)

Steam account έφτιαξες? Αν κάποιος έκανε register την κόπια σου πριν από σένα δεν μπορείς να το παίξεις [νόμιμα]. Υπάρχουν δίαφορα *****s αλλά εγώ δεν ασχολούμαι. To HL 2 είναι παιχνιδάρα, τράβα να το αγοράσεις :)

Αυτά τα Steam account και τα προβλήμματα που αναφέρεται είναι για να παίξεις το παιχνίδη online με άλλους χρήστες;;;

Υποθέτω ότι δεν θα αντιμετοπίσω τέτοια προβλήμματα, άν θέλω να το παίξω μόνος μου, έτσι;

:alien:

βασικα το STEAM κανει validation ( ενεργοποιηση ) του παιχνιδιου οποτε αν το εχεις original αναγκαστικα πρεπει να μπει το steam.

Ωστοσο εχουν βγει *****s για τα αντιγραμμενα και για τα γνησια που δεν χρειαζεται η ενεργοποιηση μεσω steam.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (17 Δεκ. 2004 , 21:00)

βασικα το STEAM κανει validation ( ενεργοποιηση ) του παιχνιδιου οποτε αν το εχεις original αναγκαστικα πρεπει να μπει το steam.

Ωστοσο εχουν βγει *****s για τα αντιγραμμενα και για τα γνησια που δεν χρειαζεται η ενεργοποιηση μεσω steam.

Οκ, ευχαριστώ!

Οπότε δεν θα χρειαστεί να μπω σε τέτοιες διαδικασίες, μια που θα το πάρω αντιγραμμένο...

• 4 weeks later...

Ρε παιδιά, ξέρει κανείς πως θα ανοίξω την πόρτα που φαίνεται στην φοτωγραφία;; Μια ώρα προσπαθώ, χωρίς αποτέλεσμα... :whistle:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/crs_55/30996/368147/0/hl2.jpg

Mην χρησιμοποιείτε tags για μεγάλες εικόνες. Προτιμήστε να δίνετε μόνο το link για το αρχείο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake ( 8 Ιαν. 2005 , 23:35)

για πυροβολα το λουκετο . . .

Σίγουρα περνάει έτσι;

Πυροβόλησα το λουκέτο αλλα και όλη την πόρτα αλλα τίποτα...

Τα ξήλα της πόρτας διάλυσαν και βλέπω κανονικά απο πίσω, αλλα έχει μείνει ένα κομάτι σίδερο στο κέντρο και δεν μπορώ να περάσω...

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει... :o