Jump to content

Google Inbox - Invites

kk13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει εγω το παρατήρησα όταν μου είχε έρθει η πρόσκληση της google, αλλά για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στην εφαρμογή (η οποία δεν με εντυπωσίασε καθόλου...μου είναι εντελως αδιάφορη) αν έχει πολλαπλά email ο χρήστης αυτό που απαιτείται να κάνει είναι να αποκτήσει μια πρόσκληση είτε από την google είτε από κάποιον τρίτον και να ενεργοποιήσει την εφαρμογή μόνο για ένα από τα email του χωρίς να χρειάζεται να στείλει ή να λάβει εκ νέου αίτημα πρόσκλησης για τα λοιπά email του. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά ;;; Ότι στο ίδιο κινητό αν κάποιος χρήστης προσθέσει 100 διαφορετικά email θα αποκτήσουν και τα 100 email πρόσβαση στο inbox με μόνη την εκκίνηση του διαφορετικού email μέσω της ήδη ενεργοποιημένης εφαρμογής του inbox. Αντι λοιπον να κυνηγάτε προσκλήσεις γιατι και αυτές είναι λίγες δώστε τα email σας με τον κωδικό σας εδω μέσα να τα ενεργοποιήσουμε εμεις για λογαριασμό σας και μετά θα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή από το κινητό σας !!! Και προτού κάποιος πει σιγά μην δώσω τον κωδικό του email μου, που εννοείται οτι δεν γίνεται κάτι τέτοιο, το μόνο που έχει να κάνει είναι να φτιάξει ένα καινούργιο email και να δώσει εκείνο το email...το ενεργοποιούμε εμεις...το βάζει και αυτός μετά στην εφαρμογή για να ξεκλειδώσει στο κινητό του η εφαρμογή και μετά προσθέτει τα πραγματικά του email και το καινούργιο email είτε αλλάζει κωδικό και το κρατάει ή απλά το διαγράφει !!!

Ή αν θέλετε μπορούμε να δοκιμάσουμε, δεν ξέρω αν λειτουργήσει αλλά νομίζω ναι, με ενα email για όλους...το ενεργοποιούμε...το περνάτε όλοι στο κινητό σας...και μετά αυτομάτως έχει ενεργοποιηθεί το Inbox στο κινητό σας και απλώς περνάτε το δικό σας πραγματικό email και τέλος !!!

Edited by aggelosn

• Απαντήσεις 184
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρώτησα και το παλικάρι που μου έστειλε την πρόσκληση αλλά μάλλον δεν έχει μπει. Εκτός από τα δύο μαιλ μου εμφανίζει και ένα τρίτο που δεν το ξέρω. Συμβαίνει σε άλλους;

Βρε παιδιά μου βγαίνει και αυτό το mail harsh586@gmail.com που δεν είναι δικό μου ούτε του παιδιού που μου έστειλε την πρόσκληση....... Τι παίζει;

Φιλικά, Κατερίνα

Βγάζει τα νεότερα email που έλαβες ή έστειλες για να απαντήσεις σύντομα... Για δες μήπως κάποιο σπαμ ή διαφημιστικό ειναι απο την συγκεκριμένη διεύθυνση;

Παιδια αν εχετε την καλοσυνη θα ηθελα και εγώ μια προσκληση :)

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ

Μπορείς να μπεις εδώ στην κλήρωση για πρόσκληση που θα γίνει την Κυριακή. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403733

ποσο χρειαστηκε να περιμενετε?

εγω περιμενω ηδη 10 μερες

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

ποσο χρειαστηκε να περιμενετε?

εγω περιμενω ηδη 10 μερες

Μπες στην κλήρωση που τρέχει, μήπως και τελειώσει η αναμονή την Κυριακή :)

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Σιγά την εφαρμογή πάντως ρε παίδες..

Εγώ πήρα πρόσκληση την έβαλα και την έβγαλα αμέσως.

Sent from my note3

Σιγά την εφαρμογή πάντως ρε παίδες..

Εγώ πήρα πρόσκληση την έβαλα και την έβγαλα αμέσως.

Sent from my note3

Πες τα ρε άνθρωπε. Πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι ψάχνονται για invite επειδή πρόκειται για την εφαρμογή που υποτίθεται θέλουν όλοι, χωρίς να ξέρουν για ποιο λόγο είναι τόσο καλή. :what:

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πες τα ρε άνθρωπε. Πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι ψάχνονται για invite είδηση πρόκειται για την εφαρμογή που υποτίθεται θέλουν όλοι, χωρίς να ξέρουν για ποιο λόγο είναι τόσο καλή. :what:

ε ναι ρε φιλε πανος ...:lol:

μια χαζομαρα και μιση ειναι ..(εγω ξενερωσα και με το νεο gmail.....)

βαλτε blue mail παιδες να βρείτε την υγειά σας ..

και δωρεαν και χωρις προσκλήσεις και χαζομαρες και με text wrapping στο κειμενο και δεν τρωει μπαταρια και και και ....

Εγώ θα πω πως προς το παρόν δεν εντυπωσιάστηκα από το inbox, αλλά δεν το έχω δουλέψει ακόμα τόσο ώστε να το εκμεταλλευτώ γι αυτό δεν το έχω απορρίψει τελείως.

Αντιθέτως το Material Design μου αρέσει γενικά πολύ, οπότε συμπάθησα το νέο gmail.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει αντικατασταθεί στο CloudMagic για μένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Μπες στην κλήρωση που τρέχει, μήπως και τελειώσει η αναμονή την Κυριακή :)

μπηκα χτες στην κληρωση:)

Εγώ θα πω πως προς το παρόν δεν εντυπωσιάστηκα από το inbox, αλλά δεν το έχω δουλέψει ακόμα τόσο ώστε να το εκμεταλλευτώ γι αυτό δεν το έχω απορρίψει τελείως.

Αντιθέτως το Material Design μου αρέσει γενικά πολύ, οπότε συμπάθησα το νέο gmail.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει αντικατασταθεί στο CloudMagic για μένα.

και το gmail θελει δρομο ακομη για να δουλεψει σωστα .....

εγω δεν βασιζομαι σε αυτα ....αν θελω να εχω τα mail μου σιγουρα στο κινητο μου ....

ολα για μενα ειναι σε beta σταδιο ακομη ...

Ευχαριστώ

Εσύ πήρες ή όχι;

Αν όχι, στείλε μου το email σου να σε φτιάξω.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εσύ πήρες ή όχι;

Αν όχι, στείλε μου το email σου να σε φτιάξω.

Εχθες μου ηρθε email απο την Google και κατεβασα την εφαρμογη! Σε ευχαριστω πολυ :)

Όποιος θέλει πρόσκληση ας στείλει ένα pm.:)
Φιλικά Γιώργος

Κάτω δεξιά στην εφαρμογή έχει το κουμπί +, πατάς εκεί και θα δεις πρόσκληση στο inbox με κίτρινα γράμματα είναι

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλησπέρα και απο εμένα!

Αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει κ εμένα μια πρόσκληση να δοκιμάσω και εγώ την πολυσυζητημένη εφαρμογή!

ευχαριστώ πολύ!

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Να πω την αμαρτία μου...... Με χαλάει που βάζει ετικέτες μόνο του στα μηνύματα... Ισως ξενιζει λίγο αλλά προς το παρόν μέχρι να βγουν κι άλλες εκδόσεις θα συνεχίσω με το παλιό. Κάτι άλλο που δεν μου άρεσε είναι ότι στην εφαρμογή για το pc στο δίνει μόνο στον Chrome κι όχι στο mozilla..

Να πω την αμαρτία μου...... Με χαλάει που βάζει ετικέτες μόνο του στα μηνύματα... Ισως ξενιζει λίγο αλλά προς το παρόν μέχρι να βγουν κι άλλες εκδόσεις θα συνεχίσω με το παλιό. Κάτι άλλο που δεν μου άρεσε είναι ότι στην εφαρμογή για το pc στο δίνει μόνο στον Chrome κι όχι στο mozilla..

Για μένα είναι πλεονέκτημα.

Αλλά το είπαμε, δεν είναι για όλους.

Εγώ το έχω ως βασικό, γιατί με βολεύει όπως δουλεύει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κάτι άλλο που δεν μου άρεσε είναι ότι στην εφαρμογή για το pc στο δίνει μόνο στον Chrome κι όχι στο mozilla..

προφανως θα λειτουργουσε ετσι η google

σιγα μην εδινε την εφαρμογη και σε αλλους browsers:)

εμενα παντως μου αρεσει πολυ το inbox

δεν χρησιμοποιουσα σχεδον ποτε το gmail στο κινητο αλλα αυτο θα το κρατησω