aggelosn Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει εγω το παρατήρησα όταν μου είχε έρθει η πρόσκληση της google, αλλά για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στην εφαρμογή (η οποία δεν με εντυπωσίασε καθόλου...μου είναι εντελως αδιάφορη) αν έχει πολλαπλά email ο χρήστης αυτό που απαιτείται να κάνει είναι να αποκτήσει μια πρόσκληση είτε από την google είτε από κάποιον τρίτον και να ενεργοποιήσει την εφαρμογή μόνο για ένα από τα email του χωρίς να χρειάζεται να στείλει ή να λάβει εκ νέου αίτημα πρόσκλησης για τα λοιπά email του. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά ;;; Ότι στο ίδιο κινητό αν κάποιος χρήστης προσθέσει 100 διαφορετικά email θα αποκτήσουν και τα 100 email πρόσβαση στο inbox με μόνη την εκκίνηση του διαφορετικού email μέσω της ήδη ενεργοποιημένης εφαρμογής του inbox. Αντι λοιπον να κυνηγάτε προσκλήσεις γιατι και αυτές είναι λίγες δώστε τα email σας με τον κωδικό σας εδω μέσα να τα ενεργοποιήσουμε εμεις για λογαριασμό σας και μετά θα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή από το κινητό σας !!! Και προτού κάποιος πει σιγά μην δώσω τον κωδικό του email μου, που εννοείται οτι δεν γίνεται κάτι τέτοιο, το μόνο που έχει να κάνει είναι να φτιάξει ένα καινούργιο email και να δώσει εκείνο το email...το ενεργοποιούμε εμεις...το βάζει και αυτός μετά στην εφαρμογή για να ξεκλειδώσει στο κινητό του η εφαρμογή και μετά προσθέτει τα πραγματικά του email και το καινούργιο email είτε αλλάζει κωδικό και το κρατάει ή απλά το διαγράφει !!! Ή αν θέλετε μπορούμε να δοκιμάσουμε, δεν ξέρω αν λειτουργήσει αλλά νομίζω ναι, με ενα email για όλους...το ενεργοποιούμε...το περνάτε όλοι στο κινητό σας...και μετά αυτομάτως έχει ενεργοποιηθεί το Inbox στο κινητό σας και απλώς περνάτε το δικό σας πραγματικό email και τέλος !!! Edited November 7, 2014 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Ρώτησα και το παλικάρι που μου έστειλε την πρόσκληση αλλά μάλλον δεν έχει μπει. Εκτός από τα δύο μαιλ μου εμφανίζει και ένα τρίτο που δεν το ξέρω. Συμβαίνει σε άλλους; Βρε παιδιά μου βγαίνει και αυτό το mail harsh586@gmail.com που δεν είναι δικό μου ούτε του παιδιού που μου έστειλε την πρόσκληση....... Τι παίζει; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Βγάζει τα νεότερα email που έλαβες ή έστειλες για να απαντήσεις σύντομα... Για δες μήπως κάποιο σπαμ ή διαφημιστικό ειναι απο την συγκεκριμένη διεύθυνση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Παιδια αν εχετε την καλοσυνη θα ηθελα και εγώ μια προσκληση :) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Παιδια αν εχετε την καλοσυνη θα ηθελα και εγώ μια προσκληση :) Ευχαριστώ Μπορείς να μπεις εδώ στην κλήρωση για πρόσκληση που θα γίνει την Κυριακή. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403733 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 ποσο χρειαστηκε να περιμενετε? εγω περιμενω ηδη 10 μερες Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 ποσο χρειαστηκε να περιμενετε? εγω περιμενω ηδη 10 μερες Μπες στην κλήρωση που τρέχει, μήπως και τελειώσει η αναμονή την Κυριακή :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Αν σε κάποιον περισσεύει καμία πρόσκληση για inbox και θέλει, ας μου στείλε μια. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Σιγά την εφαρμογή πάντως ρε παίδες.. Εγώ πήρα πρόσκληση την έβαλα και την έβγαλα αμέσως. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Σιγά την εφαρμογή πάντως ρε παίδες.. Εγώ πήρα πρόσκληση την έβαλα και την έβγαλα αμέσως. Sent from my note3 Πες τα ρε άνθρωπε. Πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι ψάχνονται για invite επειδή πρόκειται για την εφαρμογή που υποτίθεται θέλουν όλοι, χωρίς να ξέρουν για ποιο λόγο είναι τόσο καλή. :what: Edited November 8, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Πες τα ρε άνθρωπε. Πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι ψάχνονται για invite είδηση πρόκειται για την εφαρμογή που υποτίθεται θέλουν όλοι, χωρίς να ξέρουν για ποιο λόγο είναι τόσο καλή. :what: ε ναι ρε φιλε πανος ...:lol: μια χαζομαρα και μιση ειναι ..(εγω ξενερωσα και με το νεο gmail.....) βαλτε blue mail παιδες να βρείτε την υγειά σας .. και δωρεαν και χωρις προσκλήσεις και χαζομαρες και με text wrapping στο κειμενο και δεν τρωει μπαταρια και και και .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εγώ θα πω πως προς το παρόν δεν εντυπωσιάστηκα από το inbox, αλλά δεν το έχω δουλέψει ακόμα τόσο ώστε να το εκμεταλλευτώ γι αυτό δεν το έχω απορρίψει τελείως. Αντιθέτως το Material Design μου αρέσει γενικά πολύ, οπότε συμπάθησα το νέο gmail. Προς το παρόν πάντως δεν έχει αντικατασταθεί στο CloudMagic για μένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Μπες στην κλήρωση που τρέχει, μήπως και τελειώσει η αναμονή την Κυριακή :) μπηκα χτες στην κληρωση:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εγώ θα πω πως προς το παρόν δεν εντυπωσιάστηκα από το inbox, αλλά δεν το έχω δουλέψει ακόμα τόσο ώστε να το εκμεταλλευτώ γι αυτό δεν το έχω απορρίψει τελείως. Αντιθέτως το Material Design μου αρέσει γενικά πολύ, οπότε συμπάθησα το νέο gmail. Προς το παρόν πάντως δεν έχει αντικατασταθεί στο CloudMagic για μένα. και το gmail θελει δρομο ακομη για να δουλεψει σωστα ..... εγω δεν βασιζομαι σε αυτα ....αν θελω να εχω τα mail μου σιγουρα στο κινητο μου .... ολα για μενα ειναι σε beta σταδιο ακομη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Παιδια αν εχετε την καλοσυνη θα ηθελα και εγώ μια προσκληση :) Ευχαριστώ Εσύ πήρες ή όχι; Αν όχι, στείλε μου το email σου να σε φτιάξω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Εσύ πήρες ή όχι; Αν όχι, στείλε μου το email σου να σε φτιάξω. Εχθες μου ηρθε email απο την Google και κατεβασα την εφαρμογη! Σε ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Όποιος θέλει πρόσκληση ας στείλει ένα pm.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Καλησπέρα! Πως βλέπω εάν μπορώ να στείλω invites? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Κάτω δεξιά στην εφαρμογή έχει το κουμπί +, πατάς εκεί και θα δεις πρόσκληση στο inbox με κίτρινα γράμματα είναι Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Έχω μια πρόσκληση, όποιος θέλει να μου στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Καλησπέρα και απο εμένα! Αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει κ εμένα μια πρόσκληση να δοκιμάσω και εγώ την πολυσυζητημένη εφαρμογή! ευχαριστώ πολύ! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Εγώ πάντως δεν τρελάθηκα κιόλας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Να πω την αμαρτία μου...... Με χαλάει που βάζει ετικέτες μόνο του στα μηνύματα... Ισως ξενιζει λίγο αλλά προς το παρόν μέχρι να βγουν κι άλλες εκδόσεις θα συνεχίσω με το παλιό. Κάτι άλλο που δεν μου άρεσε είναι ότι στην εφαρμογή για το pc στο δίνει μόνο στον Chrome κι όχι στο mozilla.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Να πω την αμαρτία μου...... Με χαλάει που βάζει ετικέτες μόνο του στα μηνύματα... Ισως ξενιζει λίγο αλλά προς το παρόν μέχρι να βγουν κι άλλες εκδόσεις θα συνεχίσω με το παλιό. Κάτι άλλο που δεν μου άρεσε είναι ότι στην εφαρμογή για το pc στο δίνει μόνο στον Chrome κι όχι στο mozilla.. Για μένα είναι πλεονέκτημα. Αλλά το είπαμε, δεν είναι για όλους. Εγώ το έχω ως βασικό, γιατί με βολεύει όπως δουλεύει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Κάτι άλλο που δεν μου άρεσε είναι ότι στην εφαρμογή για το pc στο δίνει μόνο στον Chrome κι όχι στο mozilla.. προφανως θα λειτουργουσε ετσι η google σιγα μην εδινε την εφαρμογη και σε αλλους browsers:) εμενα παντως μου αρεσει πολυ το inbox δεν χρησιμοποιουσα σχεδον ποτε το gmail στο κινητο αλλα αυτο θα το κρατησω Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts