CineFreak Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 εγώ ακόμα περιμένω, κάποιο "άρρωστο" σκηνοθέτη να κάνει ταινία το εξόχως διεστραμμένο βιβλίο του "Rose Madder" ... όποιος το έχει διαβάσει, θα με καταλάβει ... Παράθεση Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty. Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind. -->"As Good As It Gets" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 It was back in April when we first told you Tobe Hooper was possibly going to direct Stephen King's From a Buick 8 based on a script by Johnathon Schaech and Richard Chizmar. Variety has confirmed Hooper is ready to roll on the project and that Moonstone Entertainment chairman-CEO Etchie Stroh and Amicus Entertainment prexy Robert Katz are producing. Amicus is behind Stuart Gordon's recent thriller Stuck. Schaech, Chizmar and Mick Garris will co-produce. Set in Pennsylvania, the story concerns a otherwordly Buick Roadmaster that was obtained by the state police of Troop D. The relic becomes the fascination of a young man whose father, an officer, was killed in a terrible ****dent. "From a Buick 8 will not be your stock horror film by any means. There's a really cool, layered quality to the story," Hooper tells the Hollywood trade. "The producers, writers and I shared the same sensibility about the project and responded to it in a similar way." http://img519.imageshack.us/img519/6115/longroad1six5.th.jpg http://img441.imageshack.us/img441/6820/roadhomepun9.th.jpg Εγώ περιμένω το The Long Walk: During an interview to promote Dimension Films' upcoming Stephen King adaptation, The Mist, director Frank Darabont revealed that he is in fact going to helm King's The Long Walk once he has completed Fahrenheit 451. The film is about a walk where the winner gets the ultimate prize - anything they want for life, and the losers get punished with death! The rules are simple - If you walk too slow, you get a warning, 4 warnings and you are shot. There is only one winner, and the story concentrates on a loosely held group of individuals that become friends and enemies during this inhumane walk. One by one Ray Garraty sees the people around him die, and he faces the truths of his own entry into the Long Walk, and those of his new "friends". He is aware that only one will survive all the way, but it is not until the end that he realized the finality of his situation, and he slowly looses his sanity piece by piece. Και περιμένω να έρθουν εδώ σε βιβλία το Blaze και το Duma Key. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Νομίζω ότι οι μεταφορές των βιβλίων του king είναι όλες ανεξαιρέτως κατώτερες των βιβλίων και η Λάμψη που από πολλούς θεωρείται καλή μεταφορά δεν συγκρίνεται με το βιβλίο, δεν αναφέρει πολλά σημεία μέσα και αν δεν υπήρχε ο χαρισματικός και υπέρτατος Νίκολσον η ταινία δεν θα ξέφευγε πιστεύω από την μετριότητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Νομίζω ότι οι μεταφορές των βιβλίων του king είναι όλες ανεξαιρέτως κατώτερες των βιβλίων και η Λάμψη που από πολλούς θεωρείται καλή μεταφορά δεν συγκρίνεται με το βιβλίο, δεν αναφέρει πολλά σημεία μέσα και αν δεν υπήρχε ο χαρισματικός και υπέρτατος Νίκολσον η ταινία δεν θα ξέφευγε πιστεύω από την μετριότητα. Η μεταφορά ενός βιβλίου στον κινηματογράφο είναι δύσκολο έργο to begin with... Ειδικά εάν πρόκειται για βιβλία ενός συγγραφέα ο οποίος θεωρείται από τους καλύτερους στο χώρο του. Τώρα για τη «Λάμψη». Πράγματι, αν δεν ήταν ο Νίκολσον (αλλά και ο Κιούμπρικ), θα ήταν μετριότητα. Αλλά με τα αν δεν γίνεται κουβέντα. Αυτοί οι δύο έκαναν την ταινία αυτό που είναι. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Εγώ άρχισα πάλι και συνεχίζω και βλέπω το DEAD ZONE! Είμαι στην 3η σεζόν και μπορώ να πώ πως είναι πολύ καλό.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Η μεταφορά ενός βιβλίου στον κινηματογράφο είναι δύσκολο έργο to begin with... Ειδικά εάν πρόκειται για βιβλία ενός συγγραφέα ο οποίος θεωρείται από τους καλύτερους στο χώρο του. Τώρα για τη «Λάμψη». Πράγματι, αν δεν ήταν ο Νίκολσον (αλλά και ο Κιούμπρικ), θα ήταν μετριότητα. Αλλά με τα αν δεν γίνεται κουβέντα. Αυτοί οι δύο έκαναν την ταινία αυτό που είναι. :) Θα συμφωνήσω ότι είναι δύσκολο το βιβλίο να γίνει ταινία. Σίγουρα η μαγεία του βιβλίου ειδικά όταν πρόκειται για αναλόγου περιεχομένου, είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιείς την φαντασία σου και να πλάθεις τον δική σου εκδοχή όμως αλλά υπάρχουν παραδείγματα βιβλίων που μεταφέρθηκαν εξαιρετικά στον κινηματογράφο (π.χ. τα πρώτα 2 μέρη του άρχοντα των δαχτυλιδιών) που δείχνουν ότι τα πάντα είναι δυνατά. Η περίπτωση του king δυστυχώς δεν ανήκει σε αυτήν την περίπτωση. Έχω την εντύπωση ότι όσες απόπειρες έγιναν για κινηματογραφική μεταφορά ήταν στην λογική της αρπαχτής. Εδώ λοιπόν αναρωτιέμαι ποιος ο ρόλος του συγγραφέα σε αυτές τις προσπάθειες, περιορίστηκε απλά στο να πουλήσει τα δικαιώματα ή δεν είχε την δυνατότητα να επέμβει? Τέλος για την Λάμψη η άποψη μου είναι ότι εάν δεν είχα διαβάσει το βιβλίο πριν δω την ταινία θα την έβρισκα καταπληκτική έχοντας όμως διαβάσει το βιβλίο πιστεύω (προσωπικά) ότι ήταν απλά καλή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Θα συμφωνήσω ότι είναι δύσκολο το βιβλίο να γίνει ταινία. Σίγουρα η μαγεία του βιβλίου ειδικά όταν πρόκειται για αναλόγου περιεχομένου, είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιείς την φαντασία σου και να πλάθεις τον δική σου εκδοχή όμως αλλά υπάρχουν παραδείγματα βιβλίων που μεταφέρθηκαν εξαιρετικά στον κινηματογράφο (π.χ. τα πρώτα 2 μέρη του άρχοντα των δαχτυλιδιών) που δείχνουν ότι τα πάντα είναι δυνατά. Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών θα έπρεπε να διδάσκεται ως το πρότυπο για τη μεταφορά ενός βιβλίου στον κινηματογράφο... Δεν είναι μόνο ότι οι ταινίες είναι αριστουργήματα, είναι και το γεγονός ότι αποτελούν μεταφορά ενός από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά έργα της σύγχρονης ιστορίας... Γενικά η συγκεκριμένη σειρά ταινιών είναι μία κατηγορία από μόνη της... Η περίπτωση του king δυστυχώς δεν ανήκει σε αυτήν την περίπτωση. Έχω την εντύπωση ότι όσες απόπειρες έγιναν για κινηματογραφική μεταφορά ήταν στην λογική της αρπαχτής. Εδώ λοιπόν αναρωτιέμαι ποιος ο ρόλος του συγγραφέα σε αυτές τις προσπάθειες, περιορίστηκε απλά στο να πουλήσει τα δικαιώματα ή δεν είχε την δυνατότητα να επέμβει? Μερικές φορές το έκανε (δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως είχε σκηνοθετήσει και μία - δύο μεταφορές). Δεν είχε όμως την ίδια επιτυχία και προφανώς, δεν μπορείς να είσαι πολύ καλός συγγραφεύς και καλός σκηνοθέτης/σεναριογράφος. Τέλος για την Λάμψη η άποψη μου είναι ότι εάν δεν είχα διαβάσει το βιβλίο πριν δω την ταινία θα την έβρισκα καταπληκτική έχοντας όμως διαβάσει το βιβλίο πιστεύω (προσωπικά) ότι ήταν απλά καλή. Αυτό είναι αλήθεια... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών θα έπρεπε να διδάσκεται ως το πρότυπο για τη μεταφορά ενός βιβλίου στον κινηματογράφο... Δεν είναι μόνο ότι οι ταινίες είναι αριστουργήματα, είναι και το γεγονός ότι αποτελούν μεταφορά ενός από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά έργα της σύγχρονης ιστορίας... Γενικά η συγκεκριμένη σειρά ταινιών είναι μία κατηγορία από μόνη της... Μερικές φορές το έκανε (δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως είχε σκηνοθετήσει και μία - δύο μεταφορές). Δεν είχε όμως την ίδια επιτυχία και προφανώς, δεν μπορείς να είσαι πολύ καλός συγγραφεύς και καλός σκηνοθέτης/σεναριογράφος. Αυτό είναι αλήθεια... τι καλά που συμφωνούμε :):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 πριν απο λιγο ειδα το stand by me!!!ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταινια!!!!!!!απο τις αγαπημενες μου!!!Βαζειζεται σε ενα βιβλιο του Stephen King !!!!! http://www.imdb.com/title/tt0092005/ να τη δειτε οπωσδηποτε ειναι φοβερη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 πριν απο λιγο ειδα το stand by me!!!ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταινια!!!!!!!απο τις αγαπημενες μου!!!Βαζειζεται σε ενα βιβλιο του Stephen King !!!!! http://www.imdb.com/title/tt0092005/ να τη δειτε οπωσδηποτε ειναι φοβερη!!!!Ταινιαρα, παλια, καλασσικη πλεον και αγαπημενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Ταινιαρα, παλια, καλασσικη πλεον και αγαπημενη... Το stand by me? Η αγαπημένη μου ταινία:happy: Την έψαχνα σαν μανιακός πέρισυ τον Χειμώνα και την βρήκα σε torrents:happy: Πραγματικά αξίζει 10 με τόνο!! Ότι και να πούμε για αυτή την ταινία είναι λίγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 μου άρεσε και η μεταφορά του Ντολόρες Κλεμπορν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 μου άρεσε και η μεταφορά του Ντολόρες Κλεμπορν Ναι; Γιατί έχω ακούσει ότι είναι μέτρια. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Ναι; Γιατί έχω ακούσει ότι είναι μέτρια. Σε μερικούς ακόμη και το μέτριο φαντάζει ωραίο. Είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα γούστου, φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Παιδια ειδα το mist!! Πολυ καλο!!!!!!!:respect: Και κυριως :respect: στην πρωταγωνιστρια!!!! Επειδη -δυστυχως- δεν εχω διαβασει βιβλια του king, και επειδη ακουσα καπου οτι το τελος του βιβλιου ειναι διαφορετικο, μπορει καποιος να μου πει με σποιλερ τι λεει το βιβλιο???? Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Μια και είμαι κρεβατωμένος με πυρετό αυτό τον καιρό, αποφάσισα να ψάξω για κάτι που να "φέρνει" στο Carnivale του Dan Knauf για να έχω κάτι να απασχολούμαι. Από τα πρώτα αποτελέσματα ήταν η τηλεταινία "The Stand" βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King (για το οποίο βιβλίο έχω ακούσει διθυράμβους αλλα δεν έτυχε να το διαβάσω). Ε λοιπόν, ένα σας λέω: Μακριά (από την τηλεταινία). Ναι, συνήθως οι τηλεταινίες είναι κάπως κουραστικές και άθλιες, αλλά το "The Stand", αν και μάλλον ξεκινάει δυνατά, με ενδιαφέρουσα σκηνοθεσία και επιλογή σκηνών/εφέ, μετά κάνει μια απότομη βουτιά σε επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Ρηχές ερμηνείες, μέτριο storytelling, σκηνοθεσία που επαναλαμβάνεται και συχνά αντίκειται στην λογική της ιστορίας, απογοητευτικό φινάλε (ναι άντεξα και σήμερα την πληρώνω μια και έφτασα τους 39.8). Το δε σχεδόν ασύνδετο μεταφυσικό twist με ισχυρές πινελιές χριστιανισμού VS pure evil, το βρήκα τουλάχιστο πρόχειρο. Χάσιμο χρόνου. Το βιβλίο θα πρέπει να είναι καλύτερο, αλλά η τηλεταινία δεν φέρνει σε τίποτε σε Carnivale. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Το βιβλίο θα πρέπει να είναι καλύτερο, αλλά η τηλεταινία δεν φέρνει σε τίποτε σε Carnivale. Η ταινία ήταν απλά ικανοποιητική, αλλά το βιβλίο είναι κορυφή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Το βιβλίο παιδιά είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα όλων των εποχών. Πιστεύω πως αξίζει να διαβαστεί απ όλους,ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 To βιβλίο το ξεκίνησα κάποτε αλλά για κάποιο λόγο δεν το τελείωσα ποτέ. Πάντως μεχρι εκεί που το θυμαμαι, ήταν απίστευτα καλό. Όσο για τις τηλεταινίες, και ιδιαίτερα του King, πάντα κινούνται ανάμεσα στο μέτριο και το καλό. Ποτέ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 To βιβλίο το ξεκίνησα κάποτε αλλά για κάποιο λόγο δεν το τελείωσα ποτέ. Πάντως μεχρι εκεί που το θυμαμαι, ήταν απίστευτα καλό. Όσο για τις τηλεταινίες, και ιδιαίτερα του King, πάντα κινούνται ανάμεσα στο μέτριο και το καλό. Ποτέ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ευτυχώς δεν ισχύει το ίδιο για τις ταινίες... (Τελ έξοδος Ρίτα Χέιγουρθ,Πράσινο Μίλι κτλ ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 To βιβλίο το ξεκίνησα κάποτε αλλά για κάποιο λόγο δεν το τελείωσα ποτέ. Πάντως μεχρι εκεί που το θυμαμαι, ήταν απίστευτα καλό. Μέγα σφάλμα Desert... Να το τελειώσεις πάραυτα! :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ευτυχώς δεν ισχύει το ίδιο για τις ταινίες... (Τελ έξοδος Ρίτα Χέιγουρθ,Πράσινο Μίλι κτλ ) :) Συμφωνώ, αλλά συνήθως ο κανόνας ισχύει και για τις ταινίες του King. Οι ταινίες που αναφέρεις, νομίζω πως είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Βέβαια, αυτό δεν οφείλεται μονάχα στο στούντιο παραγωγής, το σενάριο, τους ηθοποιούς κτλ. αλλά και στον ίδιο τον King ο οποίος πλέον σπάνια γράφει κάτι απλά και μόνο γιατί το γουστάρει και όχι για να το δει ταινία (και συνεπώς έξτρα εισόδημα). Π.χ. εγώ αυτήν την περίοδο τελειώνω το Lisey's Story του King το οποίο δε νομίζω πως θα μπορούσε ποτέ να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, αλλά ακριβώς για αυτό ίσως να μην είναι τόσο μονότονο, επαναλαμβανόμενο και "ξένο" σε σχέση με τα παλιά του έργα όπως π.χ. το ανεκδιήγητο Cell το οποίο όταν διάβασα νόμιζα πως διάβαζα σενάριο ταινίας και όχι βιβλίο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Συμφωνώ, αλλά συνήθως ο κανόνας ισχύει και για τις ταινίες του King. Οι ταινίες που αναφέρεις, νομίζω πως είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Βέβαια, αυτό δεν οφείλεται μονάχα στο στούντιο παραγωγής, το σενάριο, τους ηθοποιούς κτλ. αλλά και στον ίδιο τον King ο οποίος πλέον σπάνια γράφει κάτι απλά και μόνο γιατί το γουστάρει και όχι για να το δει ταινία (και συνεπώς έξτρα εισόδημα). Π.χ. εγώ αυτήν την περίοδο τελειώνω το Lisey's Story του King το οποίο δε νομίζω πως θα μπορούσε ποτέ να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, αλλά ακριβώς για αυτό ίσως να μην είναι τόσο μονότονο, επαναλαμβανόμενο και "ξένο" σε σχέση με τα παλιά του έργα όπως π.χ. το ανεκδιήγητο Cell το οποίο όταν διάβασα νόμιζα πως διάβαζα σενάριο ταινίας και όχι βιβλίο. Όντως το Liseys Story είναι άλλη φάση,ο King σε έναν διαφορετικό κόσμο γραφής... Προσωπικά το λάτρεψα. 1)The Stand 2)It 3)The Dark Tower (απίστευτο ταξίδι,περίμενα με τρομερή αγωνία κάθε βιβλίο στα ελληνικά) 4)liseys story 5)Salems Lot Με δυσκολία αυτά βάζω στο τοπ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Όντως το Liseys Story είναι άλλη φάση,ο King σε έναν διαφορετικό κόσμο γραφής... Προσωπικά το λάτρεψα. 1)The Stand 2)It 3)The Dark Tower (απίστευτο ταξίδι,περίμενα με τρομερή αγωνία κάθε βιβλίο στα ελληνικά) 4)liseys story 5)Salems Lot Με δυσκολία αυτά βάζω στο τοπ 5 Αυτό είναι και το δικό μου τοπ 5, ίσως με κάποιες διαφορές στις θέσεις... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 emena me aresoun oi tainies kai thletenies tou king.me exeresh thn kataigida tou aiona pou htan theiko.to stand den to xodiabasei alla otan to xa protodei me enthousiase.gousta einai auta:lol: ena ergo pou pragmatika Proseuxomai na ginei tainia kai einai ap ton steve:lol:pali TO BAG OG BONES.foberh ghost story me drama ligo kai romance. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts