Theodore41 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Μη γελάσετε τώρα μ' αυτά που θα ρωτήσω,αλλά μιάς και δεν χρησιμοποιώ πολλές φορές τη φωτογραφίκή μηχανή του iPad,έχω ξεχάσει και πως βρίσκουμε τις φωτογραφίες που έχουμε βγάλει. Μετά,άμα θέλω να τις στείλω στο desktop,για να αδειάσω το iPad,τι κάνω; Κοιτώντας τώρα το παλιό ,το Air,και το καινούριο,Air 2,που μετέφερα υποτίθεται όλα τα αρχεία,μέσω του cloud, είδα ότι το παλιό,έχει 83 φωτογραφίες,ενώ το καινούριο,61.Τι κάνω για να περάσω και τις υπόλοιπες,από το παλιό στο καινούριο;; Και τέλος,κατέβασα το μάνιουαλ του Air 2,και θέλησα να το αποθηκεύσω στο tablet.Τι κάνω,γιατί εκεί που πάω και το βάζω,απλώς το βάζει ως σελιδοδείχτη,και όχι αποθηκευμένο στη μνήμη,και έτσι,και πάω να το ανοίξω να το διαβάσω,το ξανακατεβάζει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Μη γελάσετε τώρα μ' αυτά που θα ρωτήσω,αλλά μιάς και δεν χρησιμοποιώ πολλές φορές τη φωτογραφίκή μηχανή του iPad,έχω ξεχάσει και πως βρίσκουμε τις φωτογραφίες που έχουμε βγάλει. Μετά,άμα θέλω να τις στείλω στο desktop,για να αδειάσω το iPad,τι κάνω; Κοιτώντας τώρα το παλιό ,το Air,και το καινούριο,Air 2,που μετέφερα υποτίθεται όλα τα αρχεία,μέσω του cloud, είδα ότι το παλιό,έχει 83 φωτογραφίες,ενώ το καινούριο,61.Τι κάνω για να περάσω και τις υπόλοιπες,από το παλιό στο καινούριο;; Και τέλος,κατέβασα το μάνιουαλ του Air 2,και θέλησα να το αποθηκεύσω στο tablet.Τι κάνω,γιατί εκεί που πάω και το βάζω,απλώς το βάζει ως σελιδοδείχτη,και όχι αποθηκευμένο στη μνήμη,και έτσι,και πάω να το ανοίξω να το διαβάσω,το ξανακατεβάζει. Καλησπέρα. Νομιζω πως δεν έχω καταλάβει το θεμα με τις φωτογραφιες στην αρχή.. Αλλα γενικά αποθηκεύονται στο άλμπουμ και όσες έχεις διαγράψει βρίσκονται στις πρόσφατες διαγραφές. Στον υπολογιστή εγω τις περνάω συνδέοντας το με το usb . Αν κατεβάσεις το αρχείο ως PDF και το ανοίγεις με adobe reader σου κανει το ίδιο ? Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Μη γελάσετε τώρα μ' αυτά που θα ρωτήσω,αλλά μιάς και δεν χρησιμοποιώ πολλές φορές τη φωτογραφίκή μηχανή του iPad,έχω ξεχάσει και πως βρίσκουμε τις φωτογραφίες που έχουμε βγάλει. Μετά,άμα θέλω να τις στείλω στο desktop,για να αδειάσω το iPad,τι κάνω; Κοιτώντας τώρα το παλιό ,το Air,και το καινούριο,Air 2,που μετέφερα υποτίθεται όλα τα αρχεία,μέσω του cloud, είδα ότι το παλιό,έχει 83 φωτογραφίες,ενώ το καινούριο,61.Τι κάνω για να περάσω και τις υπόλοιπες,από το παλιό στο καινούριο;; Και τέλος,κατέβασα το μάνιουαλ του Air 2,και θέλησα να το αποθηκεύσω στο tablet.Τι κάνω,γιατί εκεί που πάω και το βάζω,απλώς το βάζει ως σελιδοδείχτη,και όχι αποθηκευμένο στη μνήμη,και έτσι,και πάω να το ανοίξω να το διαβάσω,το ξανακατεβάζει. Πάτησε παρατεταμένα πανω στο αρχείο off και άνοιξε το με το iBooks. Όσο για τις φωτογραφίες μπορείς όπως σου είπαν να συνδέσεις τη συσκευή σου και να τις μεταφέρεις, όπως κάνεις από έναν εξωτερικό δίσκο (drag and drop) ή κατεβάζεις το icloud control panel για να τις διαχειρίζεσαι μεςω photo stream. Τέλος μπορείς να ενεργοποιήσεις το icloud photo gallery και να ειναι προσβάσιμες και διαχειρίσιμες απο το http://www.icloud.com :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Το ίδιο ισχύει και για το Adobe reader πατάς άνοιγμα με ... Και στο σώζει εκει φίλε μου.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Χαιρετώ. Αφού παρήγγειλα μια θήκη,(με 360° περιστροφή),ψάχνω να βρω και το σχετικό γυαλάκι,tempered glass,όπως είχα κάνει και με το Αir,αλλά ο μεν πωλητής από τον οποίο το είχα αγοράσει,δεν υπάρχει πλέον,οι δε άλλοι,που πουλάνε κάποια γυαλάκια,τα ονομάζουν universal και ότι κάνουν και για το Air και για το Air 2. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Χαιρετώ. Αφού παρήγγειλα μια θήκη,(με 360° περιστροφή),ψάχνω να βρω και το σχετικό γυαλάκι,tempered glass,όπως είχα κάνει και με το Αir,αλλά ο μεν πωλητής από τον οποίο το είχα αγοράσει,δεν υπάρχει πλέον,οι δε άλλοι,που πουλάνε κάποια γυαλάκια,τα ονομάζουν universal και ότι κάνουν και για το Air και για το Air 2. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Το γυαλι μπροστα ειναι το ιδιο και για τις δυο συσκευες μιας και δεν αλλαξε το μεγεθος! Η διαφορα ειναι μονο στις θηκες που λογω παχους κανουν αλλες στο Air και αλλες στο Air2! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Το γυαλι μπροστα ειναι το ιδιο και για τις δυο συσκευες μιας και δεν αλλαξε το μεγεθος! Η διαφορα ειναι μονο στις θηκες που λογω παχους κανουν αλλες στο Air και αλλες στο Air2! Ευχαριστώ πολύ.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Όπως τα είπε ο φίλος απο πάνω είναι.. Στο θέμα των αξεσουάρ υπάρχει μια κουβέντα που μπορεί να σε βοηθήσει.. Προσωπικά έχω πάρει γυαλί που αρχικά έχει βγει για το πρώτο air. Κανένα πρόβλημα και άψογη κάλυψη με. 19 ευρο.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Όπως τα είπε ο φίλος απο πάνω είναι.. Στο θέμα των αξεσουάρ υπάρχει μια κουβέντα που μπορεί να σε βοηθήσει.. Προσωπικά έχω πάρει γυαλί που αρχικά έχει βγει για το πρώτο air. Κανένα πρόβλημα και άψογη κάλυψη με. 19 ευρο.. Εγώ παρήγγειλα ένα γυαλάκι με 9,76€, μαζί με τα μεταφορικά.Θα δούμε αν είναι καλό. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Τωρα σοβαρά το γυαλι τι το θέλετε απ την στιγμή που βάζετε θηκη;;;; Το σχεδον 2 ετων μου note 8 που το έπαιρνα ολο το καλοκαίρι στην παραλια, δεν εχει ουτε μια μικροσκοπικη γρατζουνιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Τωρα σοβαρά το γυαλι τι το θέλετε απ την στιγμή που βάζετε θηκη;;;; Το σχεδον 2 ετων μου note 8 που το έπαιρνα ολο το καλοκαίρι στην παραλια, δεν εχει ουτε μια μικροσκοπικη γρατζουνιά. Το ξέρεις εκείνο το παλιό,που λέει ότι ,και ο Δεσπότης,δεν παντρεύεται,αλλά δια παν ενδεχόμενον,έχει και τα ...ια του; Ετσι και τώρα,δια παν ενδεχόμενον αγαπητέ,δια παν ενδεχόμενον.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Το ξέρεις εκείνο το παλιό,που λέει ότι ,και ο Δεσπότης,δεν παντρεύεται,αλλά δια παν ενδεχόμενον,έχει και τα ...ια του; Ετσι και τώρα,δια παν ενδεχόμενον αγαπητέ,δια παν ενδεχόμενον.:p Μωρε ναι αλλα οκ :p Δεν εχω βαλει γυαλι ουτε σε tablet ουτε σε smartphone αλλα εχω την εντύπωση οτι οσο καλο κι αν ειναι, θα χαλαει λιγακι την αίσθηση του touch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Μωρε ναι αλλα οκ :p Δεν εχω βαλει γυαλι ουτε σε tablet ουτε σε smartphone αλλα εχω την εντύπωση οτι οσο καλο κι αν ειναι, θα χαλαει λιγακι την αίσθηση του touch Εδώ,έχεις λάθος 100%.Αμα είναι γυαλί,είναι τέλειο.Αλλο η μεμβράνη,εκείνη είναι μάπα. Εχω βάλει και στο Νοte 3 ,και στο iPad Air,και τώρα παρήγγειλα και για το Air 2 ,που πήρα,και σε διαβεβαιώ,ότι είναι πολύ καλό. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ποια εφαμοργή να κατεβάσω για να βλέπω ταινίες με ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ;;; Πιο πάνω είδα οτι μερικοί χρησιμοποιούν το avplayerHD (3€). Γιατί να μην κατεβάσω το extensios απο το PlayerXtreme για υπότιλους που κάνει 1€ ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Τωρα σοβαρά το γυαλι τι το θέλετε απ την στιγμή που βάζετε θηκη;;;; Το σχεδον 2 ετων μου note 8 που το έπαιρνα ολο το καλοκαίρι στην παραλια, δεν εχει ουτε μια μικροσκοπικη γρατζουνιά. Δεν αμφιβάλω πως μπορεί μια συσκευη να παραμείνει σε άψογο επίπεδο και χωρίς γυαλί.. Αλλα ειναι και θεμα ψυχολογίας και σιγουριάς . Για παραδειγμα νιώθω κατα πολυ σίγουροτερος όταν ξερω πως και να μου πέσει με την οθονη στην χειρότερη θα σπάσει το προστατευτικό και όχι η ίδια μου η οθονη όσο για την αίσθηση αν ειναι κανονικό γυαλί ειναι μιαα χαρά και δεν χαλάει την εμπειρία χρήσης. Εγω προσωπικα στο ipad αν και έχω την smart case έβαλα γυαλί για παν ενδεχόμενο όπως είπε και ο φίλος, ας πουμε όταν το έχω όρθιο και βλέπω μια ταινία αν πέσει και σκάσει με την οθονη να μην έχω τρεχάματα. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Και εγώ είμαι υπέρ της γυμνή οθόνης χωρίς τίποτα πάνω γιατί γενικά προσέχω τις συσκευές μου. Το ipad air 2 όμως άρχισε να μου αλλάζει μυαλά. Οι δαχτυλιές που μαζεύει η οθόνη σε χρόνο μηδέν είναι πολύ ενοχλητικές και το χειρότερο είναι ότι δεν καθαρίζονται εύκολα. Τι στο καλό έχω τόσο λιπαρά δάχτυλα ή συμβαίνει σε όλους; Προσανατολίζομαι σε γυαλί με oleophobic προστασία μπας και λυθεί αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Και εγώ είμαι υπέρ της γυμνή οθόνης χωρίς τίποτα πάνω γιατί γενικά προσέχω τις συσκευές μου. Το ipad air 2 όμως άρχισε να μου αλλάζει μυαλά. Οι δαχτυλιές που μαζεύει η οθόνη σε χρόνο μηδέν είναι πολύ ενοχλητικές και το χειρότερο είναι ότι δεν καθαρίζονται εύκολα. Τι στο καλό έχω τόσο λιπαρά δάχτυλα ή συμβαίνει σε όλους; Προσανατολίζομαι σε γυαλί με oleophobic προστασία μπας και λυθεί αυτό το θέμα. Συμβαίνει αλλά με ένα καλό πανάκι για γυαλιά είσαι οκ! Μην βάζεις τίποτα πάνω στην οθόνη είναι κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Τι συμβουλευεις ομως κατι για προστασια της οθονης σε περιπτωση που πεσει;;; γιατι κατι μου λεει εμενα οτι και με θηκη να ειναι θα φαει τον τρακο της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Και εγώ είμαι υπέρ της γυμνή οθόνης χωρίς τίποτα πάνω γιατί γενικά προσέχω τις συσκευές μου. Το ipad air 2 όμως άρχισε να μου αλλάζει μυαλά. Οι δαχτυλιές που μαζεύει η οθόνη σε χρόνο μηδέν είναι πολύ ενοχλητικές και το χειρότερο είναι ότι δεν καθαρίζονται εύκολα. Τι στο καλό έχω τόσο λιπαρά δάχτυλα ή συμβαίνει σε όλους; Προσανατολίζομαι σε γυαλί με oleophobic προστασία μπας και λυθεί αυτό το θέμα. Το ειχα παρατηρήσει και εγω αυτο με τις δαχτυλιες στην οθονη και όντως καθαρίζονται σχετικά δύσκολα.με το γυαλί που έχω βάλει εγω εχει χαθεί αυτο σε πολυ μεγάλο ποσοστό αλλα εχει χαθεί και η μη ανακλαστικά επίστρωση που εχει απο μονο του το air 2. Το γυαλί απο πάνω κανει αρκετή διαφορα, πραγμα που εμενα δεν μου άρεσε αλλα κάνω θυσία προκειμένου να τρέχω για οθονη. @geokaklas φίλε μου δίχως προστατευτικό γυαλί δεν ξερω τι άλλη επιλογή έχεις. Σίγουρα πάντως μια θήκη που κλείνει και μπροστά και εχει καποιο χείλος που εξέχει μερικά χιλιοστά πάνω απο την επιφάνεια της ίδιας της οθόνης μπορεί να προστατεύσει σε καποιο βαθμο. Για το θεμα του player και εγω αυτόν έχω και πραγματικά λειτουργεί απροβλημάτιστα. Εχει ομορφο και εύκολο περιβάλλον εργασίας, παίζει πόλους τύπους αρχείων δίχως θέματα, υποστηρίζει gestures που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα κατα διαστήματα και στην τελική μια φορα για παντα το αγοράζεις βρε παιδί μου.. Ένα καφεδάκι ειναι. :p Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 αν καταλαβα καλα χρησσιμοποιεις το avplayer hd? σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ναι φίλε μου αυτόν χρησιμοποιώ .. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδια καλησπερα.Ξερετε καποιο καταστημα να αλλαξω το ipad mini που μου κανανε δωρο και πληρωνοντας τη διαφορα να παρω το air 2. Κανουνε τετοιες τραμπες? εννοειται σφραγισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδια καλησπερα.Ξερετε καποιο καταστημα να αλλαξω το ipad mini που μου κανανε δωρο και πληρωνοντας τη διαφορα να παρω το air 2. Κανουνε τετοιες τραμπες? εννοειται σφραγισμενο. Προσκοπικά δεν γνωρίζω τέτοιο κατάστημα αλλα παντα μπορείς να το πουλήσεις σε αγγελίες ιδιαίτερα αν ειναι σφραγισμένο Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδια καλησπερα.Ξερετε καποιο καταστημα να αλλαξω το ipad mini που μου κανανε δωρο και πληρωνοντας τη διαφορα να παρω το air 2. Κανουνε τετοιες τραμπες? εννοειται σφραγισμενο. Σιγουρα το μαγαζι απ οπου αγοραστηκε η συσκευη θα μπορουσε να το κανει Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι να πάρω το 16αρι wifi. Ήθελα να σας ρωτήσω 1) Tι χώρος είναι ελεύθερος? Κανα 11αρι gb? Δεν είμαι των παιχνιδιών, άντε να έχω 1-2max. Τα υπόλοιπα εφαρμογές. Θα με καλύψει? 2) Επίσης μιας και δεν έιχα ποτέ ipad / iphone πόσο εύκολο είναι να περάσω μια ταινία να τη δώ στο Ipad? και με υπότιτλους? Θα μου βγει η παναγιά με το itunes? Και γενικά μεταφορά αρχείων, φώτο, εγγράφων, ebooks κτλ. Είμαι ανάμεσα στο air 2 και στο tab s 10,5 αλλα έχω διαβάσει για τα πολλά lags στο tab s και με αποτρέπει. Στο tablet θεωρώ ότι η smooth εμπειρία είναι απο τα σημαντικότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts