Nastos13 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Επίσης προσωπικά με βολεύει πολύ περισσότερο η νέα θέση στο control panel πάνω δεξιά. Λίγο ο task manager θέλει να το συνηθίσεις αλλά είναι πάντως πολύ γρήγορος στο άνοιγμα Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Επίσης προσωπικά με βολεύει πολύ περισσότερο η νέα θέση στο control panel πάνω δεξιά. Λίγο ο task manager θέλει να το συνηθίσεις αλλά είναι πάντως πολύ γρήγορος στο άνοιγμα Καλησπέρα, Σκέφτομαι να το παρω μεταχειρισμενο.Αξιζει η αγορα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ανάλογα σε τι τιμή το βρίσκεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Ανάλογα σε τι τιμή το βρίσκεις. στα 200 ευρω περιπου με όλα τα παρελκομενα του κ σε καλη κατασταση γενικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 στα 200 ευρω περιπου με όλα τα παρελκομενα του κ σε καλη κατασταση γενικα Δώσε αλλά 100 πάνε στο skrourz και πάρε το iPad του 2018. Εξαιρετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 ...32gb όμως, που είναι ελάχιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Δώσε αλλά 100 πάνε στο skrourz και πάρε το iPad του 2018. Εξαιρετικό. Σε ευχαριστω! Μακαρι να μπορουσα αλλα δυστυχως δεν είμαι για παραπανω.Δεν πειραζει.Πηρα αυτό τελικα σημερα το πρωι.Μονο που θελω να ξερω που να δω για την μπαταρια κ αν χρειαζεται αλλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Στα 200 € ναι πιστεύω αξίζει. Υπερτερεί σε σχέση με τα νέα entry level iPad του 2017 και 2018 λόγω laminated οθόνης. Ο A8X με τα 2 GB Ram ανταποκρίνονται μια χαρά σε iOS 12. Αρκετά smooth εμπειρία. Πιστεύω ότι αν του χρόνου βαρύνει το iOS θα δείξει την ηλικία του. Για media consumption είναι άπαιχτο. Όπως και για everyday use. Απλά δεν είναι πια future proof. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Στα 200 € ναι πιστεύω αξίζει. Υπερτερεί σε σχέση με τα νέα entry level iPad του 2017 και 2018 λόγω laminated οθόνης. Ο A8X με τα 2 GB Ram ανταποκρίνονται μια χαρά σε iOS 12. Αρκετά smooth εμπειρία. Πιστεύω ότι αν του χρόνου βαρύνει το iOS θα δείξει την ηλικία του. Για media consumption είναι άπαιχτο. Όπως και για everyday use. Απλά δεν είναι πια future proof. Sent from my iPhone using Tapatalk Συμφωνω.Το πηρα ηδη.Εξαλλου για απλη χρηση το θελω κ οχι για κατι πιο εξηζητημενο.Μετα απο 1 χρονο αν μπορεσω θα προσπαθησω να παω σε πιο νεο μοντελο:) Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Τον τελευταίο καιρό, το μηχάνημα μου κάνει νούμερα. Χθες πχ,και ενώ βρισκόμουν στο δρόμο,στο Μαρούσι συγκεκριμένα, και έψαχνα να βρω κάτι,μου έβγαζε ότι δεν υπάρχει δίκτυο,ενώ είχα 5 γραμμές σήμα. Σήμερα,με wifi αυτή τη φορά,πήγα να γράψω κάποιο σχόλιο σε ένα σάιτ,και ενώ είχα μπει με τον Chrome γιατί το Discus δεν με αφήνει με το Σαφάρι,(ενώ πέρυσι με άφηνε),μου έβγαλε μία χρωματιστή ταμπέλα που έλεγε ότι ο περιηγητής μου δεν συνεργάζεται με το Discus,και να διαλέξω κάποιον άλλο από τους συνεργαζόμενους.Αλλά ο Chrome υποτίθεται ότι είναι συνεργαζόμενος,μιας και το έγραφε στην ταμπέλα. Εκεί σήκωσα τα χέρια ψηλά και έκανα ρισταρτ,οπότε ευτυχώς επανήλθε. Αυτά,δεν τα είχε ξανακάνει στο παρελθόν.Λέτε να ετοιμάζεται να πάρει...σύνταξη; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Έχω παρατηρήσει κάποια θεματάκια στη συνδεσιμότητα Wi-Fi από όταν έβαλα 12.1.3. Στο Ίντερνετ έχουν αναφερθεί θέματα με 4g επίσης με την τελευταία έκδοση. Όλα αυτά σε περίπτωση που την έχεις ήδη βάλει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Έχω παρατηρήσει κάποια θεματάκια στη συνδεσιμότητα Wi-Fi από όταν έβαλα 12.1.3. Στο Ίντερνετ έχουν αναφερθεί θέματα με 4g επίσης με την τελευταία έκδοση. Όλα αυτά σε περίπτωση που την έχεις ήδη βάλει. Sent from my iPhone using Tapatalk Τώρα το είδα που το έγραψες και το κατεβάζω.Ιδωμεν. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να στέλνω κανα βιδεάκι youtube από το iPad στην οθόνη μίας μεγάλης Samsung 65” ; Ξεκίνησα από την τηλεόραση και μου έβγαλε έναν μεγάλο κωδικό αλλά δεν ξέρω πού θα τον χρησιμοποιήσω στο iPad,και πώς. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να στέλνω κανα βιδεάκι youtube από το iPad στην οθόνη μίας μεγάλης Samsung 65” ; Ξεκίνησα από την τηλεόραση και μου έβγαλε έναν μεγάλο κωδικό αλλά δεν ξέρω πού θα τον χρησιμοποιήσω στο iPad,και πώς. Είναι smart tv έτσι; Πρέπει να συνδέσεις το account σου που έχεις στο YouTube του ipad με αυτό της tv. Άνοιξε το YouTube της tv και θα σε καθοδηγησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Παίρνουμε τελικά iOS 13 που λογικά θα είναι και η τελευταία υποστηριζόμενη έκδοση. Όχι και άσχημα για συσκευή του 2014. Για να δούμε και πως θα τρέχει βέβαια. Πάντως το iPadOS είναι μια ουσιαστική αναβάθμιση για τους κατόχους iPad στο κομμάτι της παραγωγικότητας. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Ασε πρώτα να το κάνουν οι βιαστικοί,γιατί μπορεί να σέρνεται το μηχανάκι μας με αυτό.Ο ανηψιός μου έχει ένα προηγούμενο iPad που του έδωσα εγώ,και μόλις έβαλε το τελευταίο,δε δουλεύει καλά,σέρνεται. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Επειδή έχω μεν iPad,αλλά όχι iPhone,άρα δεν ξέρω,ρωτάω τι πρέπει να κάνει μία φίλη που απέκτησε iPhone7 που τους έδωσε η Εταιρία,αλλάζοντας τους το 6 που είχαν,για να μπορεί να δουλεύει τα ακουστικά του 7,τα οποία δεν έχουν 3,5mm βύσματα,και σε άλλες συσκευές,πχ λάπτοπ, και δεν έχει καθόλου χρόνο για να ψάξει. Υπάρχει κάποιο αντάπτορ; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Επειδή έχω μεν iPad,αλλά όχι iPhone,άρα δεν ξέρω,ρωτάω τι πρέπει να κάνει μία φίλη που απέκτησε iPhone7 που τους έδωσε η Εταιρία,αλλάζοντας τους το 6 που είχαν,για να μπορεί να δουλεύει τα ακουστικά του 7,τα οποία δεν έχουν 3,5mm βύσματα,και σε άλλες συσκευές,πχ λάπτοπ, και δεν έχει καθόλου χρόνο για να ψάξει. Υπάρχει κάποιο αντάπτορ; Τα EarPods με lightning είναι μόνο για χρήση σε προϊόντα Apple με lightning. Δεν υπάρχει adaptor lightning σε αρσενικό καρφί (εκτός αν υπάρχει καμία κινεζια σε eBay). Αν θέλει να ακούει μουσική αλλου, ας πάρει ένα φθηνό ζευγάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Τα EarPods με lightning είναι μόνο για χρήση σε προϊόντα Apple με lightning. Δεν υπάρχει adaptor lightning σε αρσενικό καρφί (εκτός αν υπάρχει καμία κινεζια σε eBay). Αν θέλει να ακούει μουσική αλλου, ας πάρει ένα φθηνό ζευγάρι. Δεν υπάρχει,και να γιατί. https://www.quora.com/Where-can-I-buy-a-male-3-5mm-audio-jack-to-female-lightning-port-that-allows-me-to-plug-Apple-earbuds-with-a-lightning-connection-into-a-device-with-an-audio-jack-output . Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Εχω ενα θεμα με το ipad δεν αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη ουτε μεσω itunes ουτε καν σαν συσκευη οταν κουμπωνει η usb. Οταν το φορτιζω μεσω μπριζας παιζει μια χαρα. Υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει η θυρα lightning; Δοκιμασα με 3 διαφορετικα καλωδια και σε αλλον υπολογιστη αλλα παλι τιποτα. Εκανα και restore παλι τιποτα. Τελευταιο ios εχει. Εχω καταληξει οτι κατι παιζει με τη θυρα παντως γιατι ενω το εχω στην πριζα αν βγαλω το usb και το ξαναβαλω στον ανταπτορα του ρευματος δεν παιρνει φορτιζει παντα, ενω αν βγαλω ολη τη πριζα με τον ανταπτορα μαζι και τον ξαναβαλω στο ρευμα φορτιζει αμεσως. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Εχω ενα θεμα με το ipad δεν αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη ουτε μεσω itunes ουτε καν σαν συσκευη οταν κουμπωνει η usb. Οταν το φορτιζω μεσω μπριζας παιζει μια χαρα. Υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει η θυρα lightning; Δοκιμασα με 3 διαφορετικα καλωδια και σε αλλον υπολογιστη αλλα παλι τιποτα. Εκανα και restore παλι τιποτα. Τελευταιο ios εχει. Εχω καταληξει οτι κατι παιζει με τη θυρα παντως γιατι ενω το εχω στην πριζα αν βγαλω το usb και το ξαναβαλω στον ανταπτορα του ρευματος δεν παιρνει φορτιζει παντα, ενω αν βγαλω ολη τη πριζα με τον ανταπτορα μαζι και τον ξαναβαλω στο ρευμα φορτιζει αμεσως. Υπάρχει περίπτωση να έχει μέσα βρωμιά Καθάρισε την θύρα με λίγο οινόπνευμα και βαμβάκι και κάτι αιχμηρό για να μπει προς τα μέσα Αλλιώς έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Θα το δοκιμασω κι αυτο, αν και την ειχα δει τη θυρα πως ειναι καθαρη. Τι να πω και εμενα μου το εδωσαν πριν μια βδομαδα, οποτε δεν ξερω και τι συμπεριφορα ειχε πριν. Αλλα και παλι δεν θα πολυασχοληθω, ετσι κι αλλιως το 16αρι ειναι για "χαζολογημα" θα δουλευει. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Μετά από μια δοκιμαστική περίοδο με το ios 13.1.1 με καθαρή εγκατάσταση, επιστρέφω πλέον σε 12.4.1 ενώ υπογράφεται ακόμα. Δυστυχώς με τη νέα έκδοση δεν είναι όσο smooth το είχα συνηθίσει. Σε καμία περίπτωση δεν είναι unusable βέβαια και για κάποιον που θέλει οπωσδήποτε τα νέα features δεν είναι μια άσχημη επιλογή. Θα περιμένω μήπως αργότερα βελτιωθεί το νέο λειτουργικό με κάποιο update διαφορετικά θα το αφήσω στο 12 και όσο πάει... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Τι δεν είναι smooth γιατί και εγώ το ίδιο iPad έχω και μου φαίνεται smooth και σφαιράτο. Σε ρωτάω από περιέργεια για να τσεκάρω και το δικό μου μήπως κάτι ξέφυγε γιατί δεν το χρησιμοποιώ και πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Δείτε εδώ. https://arstechnica.com/gadgets/2019/09/ipados-on-the-ipad-air-2-old-tablets-can-still-learn-new-tricks/ Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts