Jump to content

iPad Air 2 (2014)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω την εντυπωση οτι εχει αλλαξει η αποκριση αφης προς το χειροτερο μετα την αναβαθμιση σε ios 9. Συμβαίνει σε αλλον; Το παρατηρω περισσοτερο σε gestures.

Σε συγκεκριμενο παιχνιδι δε το κλεινει με τα δαχτυλα με τιποτα παρολο που την πρωτη μερα δεν ειχα προβλημα, μετα αναβαθμιστηκε κ λες κ δε βλεπει τι κανω, κατα τα αλλα δεν εχω καποιο θεμα καπου αλλου!

κ @ τ @ ν τ ι @

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 894
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτές τις γυάλινες προστασίες για το Air 2;

http://www.ipromarket.com/apple-accessory/screen-protectors/ipad-air/

Εχω βάλει κάποια άλλη, ήδη στο δικό μου,αλλά δεν μου αρέσει και ψάχνω να βρω καμιά καλή.:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Με το iOS9 εχετε παρατηρησει αυξομειωσεις στην ενταση του ηχου κατα τη διαρκεια αναπαραγωγης βιντεο;

Βαζω ενα βιντεο στο youtube και αμα μεταφερω την μπαρα για να παω fast forward ή αμα τραβηξω απο τα πλαγια δεξια την νεα μπαρα με τις εφαρμογες της Apple και γινει pause το βιντεο οταν το ξαναξεκινησω πολλες φορες ο ηχος εχει αυξηθει ή μειωθει χωρις να εχω αλλαξει την ενταση του ηχου!

Εδω φραφει κατι αντιστοιχο: http://www.phonearena.com/news/iOS-9-causes-sound-problems-with-various-apps-and-games.-iOS-musicians--tread-carefully_id74275

Με το iOS9 εχετε παρατηρησει αυξομειωσεις στην ενταση του ηχου κατα τη διαρκεια αναπαραγωγης βιντεο;

Βαζω ενα βιντεο στο youtube και αμα μεταφερω την μπαρα για να παω fast forward ή αμα τραβηξω απο τα πλαγια δεξια την νεα μπαρα με τις εφαρμογες της Apple και γινει pause το βιντεο οταν το ξαναξεκινησω πολλες φορες ο ηχος εχει αυξηθει ή μειωθει χωρις να εχω αλλαξει την ενταση του ηχου!

Εδω φραφει κατι αντιστοιχο: http://www.phonearena.com/news/iOS-9-causes-sound-problems-with-various-apps-and-games.-iOS-musicians--tread-carefully_id74275

Το εχω και εγω αυτο ακριβως το προβλημα στο youtube και μαλιστα απο την εκδοση 8 και μετα... Δεν εχω βγαλει ακρη...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Δύο θέματα.

Πρώτον,το Skype,έβγαλε χτες μια ενημέρωση,και διόρθωσε το πρόβλημα που είχε ,ότι δηλαδή δεν άκουγες το συνομιλητή σου,σε μία βιντεοκλήση.

Και δεύτερον,θα ήθελα να ρωτήσω,από το Aliexpress,έχετε αγοράσει τίποτα;Ρωτάω,γιατι βρήκα ένα γυαλάκι προστασίας νέου τύπου για το Air 2,αυτά που είναι nanometer,(σαν κι αυτό που έβαλα στο Note 4 που έχω,και είναι καταπληκτικό).

http://www.aliexpress.com/store/product/Amazing-H-Nanometer-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-iPad-Air-Pelicula-De-Vidro-Protection-Ultra-Thin/1626269_32277088407.html

Edit.

Από τότε που έγινε η αναβάθμιση,παρατηρώ το εξής.Οταν γράφω με το Σαφάρι,και κάνω κάποιο λάθος παραλείποντας κάποιο γράμμα,παλιά,πάταγα πάνω στη λέξη,στη θέση του ελλείποντος γράμματος,και το προσέθετα.Τώρα όμως,πατάω και ξαναπατάω,αλλά δεν μπορεί να πει το γράμμα,οπότε αναγκαστικά,πρεπει να πάω στο τέλος της λέξεως,και να σβήσω όλα τα γράμματα από τα δεξιά,μέχρι που να φτάσω στη θέση του γράμματος που θέλω να προσθέσω,και μετά,βάζω και τα υπόλοιπα,αυτά που έσβησα.

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα είχα τη φαεινή ιδέα να κάνω επαναφορά στο iPad και καθαρή εγκατάσταση της 9.0.2 . Δημιουργώ αντίγραφο μέσω iTunes όλα καλά ξεκινάω την επαναφορά και όλα τέλειωσαν μια χαρά. Την στιγμή που προσπαθεί να συνδεθεί με το iTunes και πάλι, μου βγάζει ένα μύνημα το iTunes χρειάζεται νεότερη έκδοση iTunes για να συνδεθεί με το iPad. Όλα αυτά με το MacBook late 2006 που έχω, το οποίο δεν μπορεί να πάρει την έκδοση 12 του iTunes λόγο snow leopard. Τόσο καιρό δεν μου είχε παρουσίασει κανένα πρόβλημα στην σύνδεση και ναι είχα περάσει την 9.0.2 μέσω ΟΤΑ στο iPad.

Η ερώτηση μου, αν μπορεί κανείς να με βοηθείσει, υπάρχει τρόπος να μεταφέρω το αντίγραφο ασφαλείας από το MacBook σε pc ούτως ώστε να επαναφέρω το αντίγραφο στο iPad;

Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα είχα τη φαεινή ιδέα να κάνω επαναφορά στο iPad και καθαρή εγκατάσταση της 9.0.2 . Δημιουργώ αντίγραφο μέσω iTunes όλα καλά ξεκινάω την επαναφορά και όλα τέλειωσαν μια χαρά. Την στιγμή που προσπαθεί να συνδεθεί με το iTunes και πάλι, μου βγάζει ένα μύνημα το iTunes χρειάζεται νεότερη έκδοση iTunes για να συνδεθεί με το iPad. Όλα αυτά με το MacBook late 2006 που έχω, το οποίο δεν μπορεί να πάρει την έκδοση 12 του iTunes λόγο snow leopard. Τόσο καιρό δεν μου είχε παρουσίασει κανένα πρόβλημα στην σύνδεση και ναι είχα περάσει την 9.0.2 μέσω ΟΤΑ στο iPad.

Η ερώτηση μου, αν μπορεί κανείς να με βοηθείσει, υπάρχει τρόπος να μεταφέρω το αντίγραφο ασφαλείας από το MacBook σε pc ούτως ώστε να επαναφέρω το αντίγραφο στο iPad;

Παρακαλώ ακολουθήστε την παρακάτω διεύθυνση στο Finder

~/Library/Application Support/MobileSync/Backup

Και στα Windows τοποθετήστε το αρχείο στη διεύθυνση

C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Edited by DINFUN

Καλησπέρα αυτή η λειτουργία power saving mode λειτουργεί στο air 2,γιατί στο iPad mini 2 και iPad 3 δεν εμφανίζει ούτε και την επιλογή. Ευχαριστώ.
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Καλησπέρα αυτή η λειτουργία power saving mode λειτουργεί στο air 2,γιατί στο iPad mini 2 και iPad 3 δεν εμφανίζει ούτε και την επιλογή. Ευχαριστώ.

Όχι, πρόκειται για χαρακτηριστικό των iPhone. Το iPad δεν έχει ανάγκη τη λειτουργία χαμηλής ισχύος :)

Παρακαλώ ακολουθήστε την παρακάτω διεύθυνση στο Finder

~/Library/Application Support/MobileSync/Backup

Και στα Windows τοποθετήστε το αρχείο στη διεύθυνση

C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Ευχαριστώ πολύ φίλε, θα το δοκιμάσω αργότερα και θα ενημερώσω!

Όχι, πρόκειται για χαρακτηριστικό των iPhone. Το iPad δεν έχει ανάγκη τη λειτουργία χαμηλής ισχύος :)

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά πιστεύω ότι και ένα iPad με μπαταρία στο 10% πχ να δούλευε μισή ώρα παραπάνω θα ήταν καλό.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Αν το αναβαθμιζες το MacBook θα αναβαθμιζοταν και το iTunes κανονικα!

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά πιστεύω ότι και ένα iPad με μπαταρία στο 10% πχ να δούλευε μισή ώρα παραπάνω θα ήταν καλό.

Κακως δεν υπαρχει αυτη η επιλογη τελικα! Εστω αν δε κρατουσε τοσες ωρες οσο στο κινητο!

κ @ τ @ ν τ ι @

Αν το αναβαθμιζες το MacBook θα αναβαθμιζοταν και το iTunes κανονικα!

Δυστυχώς φίλε μου η Apple δεν αναβαθμίζει το MacBook late 2006 περισσότερο από το snow leopard, όπου επίσης δυστυχώς δεν μπορεί να αναβαθμιστεί και το iTunes περισσότερο από το 11.4

Ο φίλος όμως ο DINFUN, γνώριζε τη σωςτή λύση και το πρόβλημα λύθηκε!!!

Edited by mois

Παιδιά σκέφτομαι να δώσω το ipad 2 που με έβγαλε ασπροπρόσωπο ,και να αγοράσω το νέο air 2. Αξίζει,ή να περιμένω για το air 3; Λένε ότι μπορεί να έχει 4Gb ram.εχετε καμία πληροφορία; Τι συμβουλεύετε;

Παιδιά σκέφτομαι να δώσω το ipad 2 που με έβγαλε ασπροπρόσωπο ,και να αγοράσω το νέο air 2. Αξίζει,ή να περιμένω για το air 3; Λένε ότι μπορεί να έχει 4Gb ram.εχετε καμία πληροφορία; Τι συμβουλεύετε;

Μεταξυ iPad2 και iPadAir2 η διαφορα ειναι χαοτικη! Τωρα για το iPadAir3 εχουμε ενα χρονο ακομη μπροστα μας για να το δουμε!

κ @ τ @ ν τ ι @

Διάβασα στο Internet φήμες ότι θα παρουσιαστεί μέχρι μαρτη 2016.

Και άλλοι είπαν πως δεν θα παρουσιαστεί Air 3 φέτος. Τώρα τι είναι αλήθεια και τι όχι θα το μάθουμε σε 2-3 μήνες.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μου φαινεται εξαιρετικα απίθανο κατευθείαν να παει σε 4gb ram με το air 3.

Πιο πιθανό στα 3gb να παει.

Δεν συνηθίζει να κανει τετοια άλματα η Apple.

Απο την αλλη όμως το air 2 ειναι εξαιρετικα δυνατό σαν σύνολο σε όλες τις παραμέτρους και αντεπεξέρχεται αρκετα ανετα σε iOS 9 και 10 όποτε βγει του χρόνου.

Ειναι συσκευή που μια 3ετια θα σε καλύψει ανετα και στανταρ 2-3 κλάσεις πανω ειναι απο το iPad 2.

Θα δεις τρομερή βελτίωση σε όλα τα επιπεδα.

Προσωπικά αν μου δωσει τα specs του iPad pro στην air σειρά τότε μονο θα αναβάθμισω.

Εκτός αν απο θέμα ντιζάιν προσφέρει κατι διαφορετικό και ανατρεπτικό απο τα τετριμμένα.

3 ετη σερί με 3 διαφορετικά iPad που εχω τιμήσει αρχίζει πλέον να ψιλό κουράζει το ίδιο και το ίδιο.

Θελει μια ανανέωση σχεδιαστική πιστεύω η σειρά.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Γιατι μου εμφανιζει αριστερα στον safari δυο sites? ειναι bug?

(γραφει zappit και insomnia)

https://www.dropbox.com/s/0nt0jvgdziwaiqm/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1.JPG?dl=0

Γιατι μου εμφανιζει αριστερα στον safari δυο sites? ειναι bug?

(γραφει zappit και insomnia)

https://www.dropbox.com/s/0nt0jvgdziwaiqm/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1.JPG?dl=0

Παράξενο, κάνε μία έξοδο από την εφαρμογή απο το μενού πολύ διεργασιών

Πριν λίγο,προσπάθησα να διαβάσω μία σελίδα στο fb,και δεν μπορούσε να τη διαβάσει.Καθε δύο sec,μου έκανε επαναφόρτωση,και φτου κι απ' την αρχή.

Τι να συμβαίνει άραγε,γιατί πρώτη φορά μου το έκανε.:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Πριν λίγο,προσπάθησα να διαβάσω μία σελίδα στο fb,και δεν μπορούσε να τη διαβάσει.Καθε δύο sec,μου έκανε επαναφόρτωση,και φτου κι απ' την αρχή.

Τι να συμβαίνει άραγε,γιατί πρώτη φορά μου το έκανε.:confused:

Δοκίμασες μέσα από την εφαρμογή ή το Safari;

Δοκίμασες μέσα από την εφαρμογή ή το Safari;

Ηταν μία σελίδα του fb,ενός πολιτικού,στην οποία είχαν απαντήσει πολλοί,και άρχισα να κάνω σκρολ για να τη διαβάσω.Είδα λοιπόν,ότι δεν μπορούσε να κατέβει κανονικά,όπως συνήθως γίνεται,αλλά κάθε 5 πόντους,κόμπιαζε,και έκανε επαναφόρτωση.

Κοσμοτε,100Mbps.

• 2 weeks later...
Καλησπέρα, ήθελα να σας ρωτήσω αν Αξίζει σήμερα η αγορά του στα 519 ευρώ που το έχουν Vodafone / Γερμανός το 16αρι? Ή να προτιμήσω το ipad air 1? Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά των 2 εκδόσεων?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

• The title was changed to iPad Air 2 (2014)
  • The topic was unpinned