Jump to content

iPad Air 2 (2014)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Πριν από λίγο,ψάχνοντας,βρήκα ότι το Skype,είχε μια αναβάθμιςη για το iPad,και την ´εκανα,και μετά,πήρα στην Αμερική με βιντεοκλήση,όπως έκανα και χτες,που δεν είχα κάνει την αναβάθμιση.

Εκείνο που με στενοχώρησε,είναι ότι ενώ η εικόνα ήταν τέλεια,ο ήχος ήταν απαράδεκτος,και αν και ´ανοιξα την ένταση του μεγαφώνου τέρμα,δεν

ακουγα καθόλου καλά,πράγμα που μου συμβάινει για πρώτη φορά.

Εχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει,και πως να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω;:confused:

Εχω την ιδεα οτι το skype μετα την τελευταια αναβαθμιση εγινε χειροτερο κ εγω :blink:

Μπορει να μην αποσυνδεεται συχνα οπως εκανε πριν αλλα απο εκει και περα :X

κ @ τ @ ν τ ι @

• Απαντήσεις 894
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω την ιδεα οτι το skype μετα την τελευταια αναβαθμιση εγινε χειροτερο κ εγω :blink:

Μπορει να μην αποσυνδεεται συχνα οπως εκανε πριν αλλα απο εκει και περα :X

Δες εδώ.Το πρόβλημα είναι γενικό,αλλά λένε ότι το λύσανε.

http://community.skype.com/t5/iOS-iPhone-and-iPad/bd-p/iPhone

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Επανέρχομαι για να ρωτήσω,δεν έχει παρουσιαστεί σε κανέναν αυτό το πρόβλημα με το Skype,σε iPad;:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Επανέρχομαι για να ρωτήσω,δεν έχει παρουσιαστεί σε κανέναν αυτό το πρόβλημα με το Skype,σε iPad;:confused:

Μονοι μας ειμαστε μου φαινεται... Κ λυση με το link δε βρηκα...

Μιας κ ειμαστε μονοι μας, οταν γυρισεις σε emoji του skype ομως οχι του πληκτρολογιου πως καταφερνεις να ξαναφερεις το πληκτρολογιο; :confused:

κ @ τ @ ν τ ι @

Πέρασε κανεις το ios 9?

Εμένα ξεκίνησε,αλλά γράφει ότι θέλει ακόμα 16 ΩΡΕΣ. :lol:

Κοσμοτε,100Mbps.

Εμένα ξεκίνησε,αλλά γράφει ότι θέλει ακόμα 16 ΩΡΕΣ. :lol:

Τα έπαιξαν φέτος οι servers της Apple... Εμένα από τις 8 το πρωί και ακόμα κατεβάζει με τον υπολειπόμενο χρόνο να παίζει ανάμεσα στις 16 με 2 ώρες..

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Τα έπαιξαν φέτος οι servers της Apple... Εμένα από τις 8 το πρωί και ακόμα κατεβάζει με τον υπολειπόμενο χρόνο να παίζει ανάμεσα στις 16 με 2 ώρες..

Τώρα το τερμάτισαν.Λέει ότι θέλει μία ημέρα.!!!:lol:

Κοσμοτε,100Mbps.

Πέρασε κανεις το ios 9?

Αισθηση πιο αργου, αλλα πολυ πιο smooth και χωρις κανενα κολλημα για την ωρα! OTA εννοειται μιας και δεν υπαρχει διαθεση για set as a new λογω παιχνιδιων :lol:

Τώρα το τερμάτισαν.Λέει ότι θέλει μία ημέρα.!!!:lol:

Ετσι εγραψε καποια στιγμη και σε μενα και σε 15 λεπτα ειχε κατεβει :p

κ @ τ @ ν τ ι @

Αισθηση πιο αργου, αλλα πολυ πιο smooth και χωρις κανενα κολλημα για την ωρα! OTA εννοειται μιας και δεν υπαρχει διαθεση για set as a new λογω παιχνιδιων :lol:

Ετσι εγραψε καποια στιγμη και σε μενα και σε 15 λεπτα ειχε κατεβει :p

Και σε μένα κατέβηκε σε μισή ώρα μετά.

Τώρα,ως προς τη λειτουργία,κατεβάζοντας σελίδες από τα σάιτ που κατεβάζω εκατό φορές την ημέρα,έχω την εντύπωση ότι όταν βρίσκει φωτογραφίες,διστάζει να τις κατεβάσει, και χοροπηδάει ένα πράμα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Πως το περνάμε set as new?

Συνδέεις στο itunes την συσκευή, κρατάς πρώτα ένα αντίγραφο ασφαλείας και μετά πατάς restore. Μόλις ολοκληρωθεί θα σε ρωτήσει αν θες να επαναφέρεις αντίγραφο ασφαλείας ή αν θες να το κάνεις setup as new. Εφόσον επιλέξεις setup as new η συσκευή γίνεται όπως όταν την βγάζεις από το κουτί και τα περνάς όλα από την αρχή.

Εννοείται πως μηνύματα κτλ χάνονται.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Είχα γράψει κάτι για ένα bug του Skype,το οποίο εμπόδιζε το iPad να ακούγεται.Σήμερα,έγινε αναβάθμιση στο Skype,και το πρόβλημα λύθηκε.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Είχα γράψει κάτι για ένα bug του Skype,το οποίο εμπόδιζε το iPad να ακούγεται.Σήμερα,έγινε αναβάθμιση στο Skype,και το πρόβλημα λύθηκε.:)

Παρολαυτα το προβλημα με την εξαφανιση του πληκτρολογιου οταν επιλεξεις τα εικονιδια του skype συνεχιζει να υπαρχει :mad:

κ @ τ @ ν τ ι @

Παρολαυτα το προβλημα με την εξαφανιση του πληκτρολογιου οταν επιλεξεις τα εικονιδια του skype συνεχιζει να υπαρχει :mad:

Δεν το καταλαβαίνω.Εγώ έχω στη μνήμη το όνομα πυ παίρνω στην Αμερική,και βγαίνει μιά χαρά χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσω τίποτα.:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Δεν το καταλαβαίνω.Εγώ έχω στη μνήμη το όνομα πυ παίρνω στην Αμερική,και βγαίνει μιά χαρά χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσω τίποτα.:confused:

Γραψε ενα μηνυμα, στειλε ενα emoji, του skype ομως, και μετα πες μου πως ξαναβρηκες το κανονικο πληκτρολογιο ενω εισαι στην ιδια επαφη...

κ @ τ @ ν τ ι @

Εχετε καταφερει να εχετε δυο ενεργα παραθυρα; Εμενα δεν μου βγαζει τη διαχωριστικη γραμμη για να το τραβηξω. Μπορω να εχω απλα τη λωριδα με τις εφαρμογες.

Εχετε καταφερει να εχετε δυο ενεργα παραθυρα; Εμενα δεν μου βγαζει τη διαχωριστικη γραμμη για να το τραβηξω. Μπορω να εχω απλα τη λωριδα με τις εφαρμογες.

Αφου εχεις τη λωριδα, πρεπει να ξαναπατησεις στο ιδιο σημειο και να την ξανατραβηξεις στη μεση! (μου πηρε 2 μερες σχεδον να το πετυχω ακριβως)

Για την ωρα μονο με εφαρμογες της apple δυστυχως :X

κ @ τ @ ν τ ι @

Σε iPad Air 2 σε iOS9 δεν μου εμφάνισε την νέα ενσωματωμένη εφαρμογή News.

Δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα;

Όχι ακόμα. Είναι διαθέσιμη μόνο Αμερική και με την 9.1 beta που κυκλοφορεί νομίζω είναι διαθέσιμη και στην Αγγλία. Υπάρχει τρόπος να την εμφανίσεις αλλά δεν έχω πρόχειρο το link. Μόλις το βρω θα το προσθέσω στο post μου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Σε iPad Air 2 σε iOS9 δεν μου εμφάνισε την νέα ενσωματωμένη εφαρμογή News.

Δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα;

Καλησπέρα φίλε μου, η διαδικασία εμφάνισης της εφαρμογής News είναι πολύ απλή.

Ρυθμίσεις > Γενικά > Γλώσσα και περιοχή > Περιοχη >Ηνωμένες Πολιτείες. Κάνει restart στη συσκευή σου πατώντας παρατεταμένα Home + powers buttons, μέχρι να δεις το μήλο. Μόλις επανεκκινήσει η συσκευή σου, θα δεις το εικονίδιο της εφαρμογής :)

Εχω την εντυπωση οτι εχει αλλαξει η αποκριση αφης προς το χειροτερο μετα την αναβαθμιση σε ios 9. Συμβαίνει σε αλλον; Το παρατηρω περισσοτερο σε gestures.

• The title was changed to iPad Air 2 (2014)
  • The topic was unpinned